REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
mirsek

#1901 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by mirsek »

PM72 wrote:
mirsek wrote:
insomnia78 wrote:E cuj vezista. Znaci im'o stelu. [emoji23] Od vezista je jedino jaca umjetnicka ceta [emoji4]
Gledalo se i strucna sprema i stela, neko imao jedno neko drugo.
Pa jbg. ne mozemo svi u kuhare, kaplare i artiljerce itd...

Nego, samo sam alergican na konstantni i proaktivni defetizam kod PM72.
Covjek ljubav prema drzavi mjeri po tome koliko su njega profiteri zajebali.
U ratu je zajebano hiljade ljudi pa zbog toga ne vise po forumu i samo pisu kako oni nece ratovati, kako su ih zajebali, kako ce odmah razguliti odavde itd..
:lol:

Priznaj da si imao samo vezu a stručna sprema je bila nebitna.Znam desetine bravara koji su bili vezisti a ti sebi umislio da si akademik.

Vi što jedva čekate da založite tuđu djecu nikako da kažete kad će više puknut.
Da sam imao vezu ne bi ni sluzio vojsku. :-)
Ti si ratovao zato sto si morao da bi se odbranio, sa ovakvim stavom ce tvoje dijete isto morati da ratuje jer ce krvoloci prepoznati tvoju odbojnost od branjenja svoga praga i domovine.
Tvoj je problem sto ne gledas buducnost nego samo izvlacis svoj licni osjecaj da si zajeban i ne mozes da izadjes iz tog toka misli i gledanja na protekli rat i drzavu samo kroz tu prizmu.
Last edited by mirsek on 18/02/2017 18:06, edited 1 time in total.
tesanj

#1902 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by tesanj »

PM72 wrote:
tesanj wrote:
PM72 wrote:A ko bi ih tamburao? Ti lično ili ?
Takvi kao ti nebi sigurno.
U pravu si 100%.Ja vas bodrim.
Koji kurac si svakom loncu poklopac.
Razgulis sa teme i mirna Bosna.
BHCluster

#1903 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by BHCluster »

PM72

#1904 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Ti si ratovao zato sto si morao da bi se odbranio, sa ovakvim stavom ce tvoje dijete isto morati da ratuje jer ce krvoloci prepoznati tvoju odbojnost od branjenja svoga praga i domovine.
Tvoj je problem sto ne gledas buducnost nego samo izvlacis svoj licni osjecaj da si zajeban i ne mozes da izadjes iz tog toka misli i gledanja na protekli rat i drzavu samo kroz tu prizmu.
Čuj da si imao vezu ne bi služio vojsku...znači,ti si bio u ovoj poslijeratnoj ko fol vojsci jer u normalnim državam i armijama čak je i sin predsjednika morao služiti vojsku.Što hoće reći ti veze nemaš iako si bio u vezi.

Moje dijete neće ratovati jer bi ga radije invalidom napravio nego da ratuje zarad Bakirovih zamisli.Ja gledam u budućnost i radi toga to kažem.
Last edited by PM72 on 18/02/2017 18:12, edited 1 time in total.
PM72

#1905 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Koji kurac si svakom loncu poklopac.
Razgulis sa teme i mirna Bosna.
Pokušaj biti kulturan i smiren,nemoj biti zadrigla seljačina.Tema mi se sviđa baš da tebe i takve mezetim.
junior3

#1906 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by junior3 »

Neće valjda opet biti narodnog veselja? :mrgreen:
General War

#1907 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by General War »

PM72 wrote:
Čuj da si imao vezu ne bi služio vojsku...znači,ti si bio u ovoj poslijeratnoj ko fol vojsci jer u normalnim državam i armijama čak je i sin predsjednika morao služiti vojsku.Što hoće reći ti veze nemaš iako si vio u vezi.

Moje dijete neće ratovati jer bi ga radije invalidom napravio nego da ratuje zarad Bakirovih zamisli.Ja gledam u budućnost i radi toga to kažem.
Nista valja nam kupovat dimije moj PM...ssaaamo logistike se drzi, koliko ce bit dobrovoljaca ovaj put nema ni razloga da kupujemo sebi ponovo uniforme :D
PM72

#1908 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

General War wrote:
PM72 wrote:
Čuj da si imao vezu ne bi služio vojsku...znači,ti si bio u ovoj poslijeratnoj ko fol vojsci jer u normalnim državam i armijama čak je i sin predsjednika morao služiti vojsku.Što hoće reći ti veze nemaš iako si vio u vezi.

Nista valja nam kupovat dimije moj PM...ssaaamo logistike se drzi, koliko ce bit dobrovoljaca ovaj put nema ni razloga da kupujemo sebi ponovo uniforme :D

ma ništa od toga.Vidio sam ja masu ovakvih bukadžija koji su pili tablete za proljev čim zagusti ...sve su to miševi.
General War

#1909 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by General War »

PM72 wrote:
General War wrote: Nista valja nam kupovat dimije moj PM...ssaaamo logistike se drzi, koliko ce bit dobrovoljaca ovaj put nema ni razloga da kupujemo sebi ponovo uniforme :D

ma ništa od toga.Vidio sam ja masu ovakvih bukadžija koji su pili tablete za proljev čim zagusti ...sve su to miševi.
daj im priliku brate, ko zna,valja nekako iskustvo steci do druge generacije....
video

#1910 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by video »

Nista licno al puno pametujes za jednog "elitnog" iz grada :?
Takvi su slusali naredjenja i "odradjivali" posao a one pametnjakovice i mudrosere se prvo slalo na mjesec dana "hladovine" pa onda dalje......
Nastavi sad....
A da, za tamburane, tamburO bi onaj ko je naucio i ko zna-nije to tvoja briga ;-)
PM72

#1911 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Oni iskustvo stiču preko knjiga i interneta a od borbene opreme jedino imaju tablete za proljev - streptomicin.
PM72

#1912 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

video wrote:
Takvi su slusali naredjenja i "odradjivali" posao a one pametnjakovice i mudrosere se prvo slalo na mjesec dana "hladovine" pa onda dalje......
Nastavi sad....
A da, za tamburane, tamburO bi onaj ko je naucio i ko zna-nije to tvoja briga ;-)

Sve znaš! :thumbup:

samo naprijed - sa tekbirom na usnama.
Fudo387

#1913 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

junior3 wrote:Neće valjda opet biti narodnog veselja? :mrgreen:
A sto su se ovi tvoji klosari razgalamili?
Kakvo je stanje sa balvanima ovaj put, hocete li vi to opet valjati po cestama il' se samo zajebajete? :D
BHCluster

#1914 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by BHCluster »

PM72 wrote:Oni iskustvo stiču preko knjiga i interneta a od borbene opreme jedino imaju tablete za proljev - streptomicin.
Sto ti te tablete sad ne uzmes, pun si sebe ba pa se malo opusti.
Running

#1915 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Running »

Jbt vec jedna interventna ceta skupljena preko foruma. :D Da znam da cemu sam jbt, da na vrijeme razgulim. :D

Isto mislim kao PM72, i dobar je lik, iskreno razmisljanje, samo sto sam na suprotnoj strani.

Da se na forumu proseravam, a priznam da bih na terenu bio 'mis'. :) Necu da mi zivot prolazi u nekim uzaludnim idealima nekih nebitnih pojedinaca.

Sva sreca pa ima normalnih ljudi kao PM72, a dosta njih ne dolazi ovde, pa se ne primjeti.[emoji106]

Sent from my G
Last edited by Running on 18/02/2017 18:31, edited 1 time in total.
Fudo387

#1916 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

Running wrote:Isto mislim kao PM72, i dobar je lik, iskreno razmisljanje, samo sto sam na suprotnoj strani.
Da, koliko god imali slicno misljenje, za tebe je on ipak na suprotnoj strani.
Dobro, mozda bi ga postedio. :D
PM72

#1917 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

BHCluster wrote:
PM72 wrote:Oni iskustvo stiču preko knjiga i interneta a od borbene opreme jedino imaju tablete za proljev - streptomicin.
Sto ti te tablete sad ne uzmes, pun si sebe ba pa se malo opusti.

Doktori savjetuju da se te tablete uzimaju čim zagusti.Znači,hodža vas dovede na prvu crtu bojišnice,popijete mevludsko šerbe uz tablete streptomicina i tekbir...nećete se usrat prvih 12 sati.Ako preživite.
Acid25

#1918 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Acid25 »

Fudo387 wrote:
Running wrote:Isto mislim kao PM72, i dobar je lik, iskreno razmisljanje, samo sto sam na suprotnoj strani.
Odlično zapažanje kolega. :mrgreen:
video

#1919 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by video »

PM72 wrote:
video wrote:
Nastavi sad....

Sve znaš! :thumbup:

samo naprijed - sa tekbirom na usnama.
Opet ti 8)
Kakvo tekbiranje?
Gdje si ti bio covjece?
7 muslimanska :?
Ako si bio ono sto se predsavljas ovdje,udahni, zapali, odmori malo ;-)
Fudo387

#1920 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

Acid25 wrote:
Fudo387 wrote:
Odlično zapažanje kolega. :mrgreen:
Jbg, profesionalna deformacija. :D
PM72

#1921 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Opet ti 8)
Kakvo tekbiranje?
Gdje si ti bio covjece?
zar nećeš jurišati uz tekbire ? Da neće možda Desnica Radivojević ići s tobom u toj "multietničkoj" armiji?
Running

#1922 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Running »

Nisam ja pun mrznje niti mrzim, ali da volim svoje, volim, to je i normalno.

Ne odgovara mi nasilje, hocu da gradim sebi zivot, kad bude mirisalo na to naravno da planiram nekako eskivirati po svaku cijenu.

Ali realno daleko je od toga, prvo sto ne mogu da zamislim danasnju omladinu u ratu. Mogao bih, ali da se nekako ratuje od kuce uz neku tehniku, igricu i sl. :D

Sent from my G
junior3

#1923 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by junior3 »

Fudo387 wrote:
junior3 wrote:Neće valjda opet biti narodnog veselja? :mrgreen:
A sto su se ovi tvoji klosari razgalamili?
Kakvo je stanje sa balvanima ovaj put, hocete li vi to opet valjati po cestama il' se samo zajebajete? :D
Stanje sa balvanima je kritično, mada ne valjo ih ja svakako. :D
A što galame, pa da vidimo koji je najveći Srbin. :run:
PM72

#1924 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Kubik balvana 240 Km- jazuk je to postavljati po džadi.
video

#1925 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by video »

PM72 wrote:
Opet ti 8)
Kakvo tekbiranje?
Gdje si ti bio covjece?
zar nećeš jurišati uz tekbire ? Da neće možda Desnica Radivojević ići s tobom u toj "multietničkoj" armiji?
Nisi ti dobar.
Savjet-pusti se ti foruma, uhvati se ti zivota, planine.
Stres svasta napravi, neko ima "stomak" za to a neko nema.
Post Reply