Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
incognito071
#1901 Re: Grčka - BiH
Kad dadose onaj gol 17 sekundi prije kraja ko da me neko spuco u jaja iz sve snage:( ...nista sudija ovo ono sami smo krivi, lik je bio skroz slobodan
Ja sam potpuno uvjeren da cemo Gibraltar i Grcku dobiti kuci, Grcku bas bas moramo (posebno kad se Besic vrati itd.)
U slucaju da Belgija kiksa protiv Grcke kuci (recimo x) onda cak imamo jos sansu da budemo prvi u grupi.....to ako uzmemo i Belgiju pored Grcke kuci.
Ja sam potpuno uvjeren da cemo Gibraltar i Grcku dobiti kuci, Grcku bas bas moramo (posebno kad se Besic vrati itd.)
U slucaju da Belgija kiksa protiv Grcke kuci (recimo x) onda cak imamo jos sansu da budemo prvi u grupi.....to ako uzmemo i Belgiju pored Grcke kuci.
- Pismonosa
#1902 Re: Grčka - BiH
Ima još dosta bodova u igri 
- Logovan
#1903 Re: Grčka - BiH
Eh da smo, da smo.JThomas wrote:mi bi pobijedili bilo da smo krali vrijeme i čuvali rezultat kako to grci rade, bilo da smo pošli po drugi gol. nego smo ostali ni tamo ni vamo, 'nako, 'nako...
U krađi i čuvanju smo uplašeni, traljavi i smotani.
- JThomas
#1904 Re: Grčka - BiH
šta se tu ima znati? svaki fudbaler to zna, ali mi ne znamo šta hoćemo. šta god da se dosljedno uradilo, pobijedili bismo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1905 Re: Grčka - BiH
samo otpjevat makedonsku himnu dok bidne išla njihova i to je to... ko im jebe mater, kad su se igrači i mešHa sjebali o izljevima mržnje onda nema tu cile mile neg medj rogove stoku neradničkuhrasno38 wrote:Mi njih trebamo zajebati sa 2-3 gola u mrezi a ne sebe zajebati sa nekom novom kaznom ili sankcijom.sumirprimus wrote:treba zvat onog aleksamkd sa politickih tema...
on to zna najbolje...dje im je damar haha
Grčka dočekala BiH transparentom "Nož, žica, Srebrenica
http://www.index.hr/sport/clanak/grcka- ... 31784.aspx
SVJETSKO PRVENSTVO 2018
BiH izbornik ogorčen: Mislio sam da je Grčka prijateljska zemlja, a suca mora biti
"Prije utakmice sam govorio je da je ovo naša prijateljska zemlja, ali ovo što sam ovo vidio na tribinama, nadam se da nema veze sa grčkim narodom.
Žao mi je što se to dešava na stadionima. Mi ćemo njih dočekati sportski, a ne kao oni nas."
-
palermo
#1906 Re: Grčka - BiH
Sinoć, negdje oko 85 minute sam počeo kukaki, nećemo moći izdržati, primiti ćemo ga, kurate smo mi sreće.......i onda kada u 95 minuti onaj zafrkači loptu u gol ostao sam skamenjen par sekundi.....u tom trenutku sam osjetio udare u tjeme glave.....gledam šta se dešava, a ono kćerka me mlati novinama u glavu i sve viče, morali smo ga primiti kada si kukao stalno.....
Šta sam hotio reći ovom pitoreksnom i istinitom pričicom. Sport je ovo, fudbal, nekad dobiješ u zadnjoj minuti nekada izgubiš.....ali mislim da osnopvni razlog ove naše frustracije leži u tom našem osjećaju da ne možemo, da ne znamo, da nije to za nas,. u našem osjećaju samosažaljevanja, nevejrovanja u sopstvene mogućnosti.....našem, ne možemo, ne znamo, đe ćemo mi to, nije to za nas, pogledaj nas kukavelje i da dalje ne nabrajam.
Logična reakcija poslije sinoćnje utakmice bi bila, jebat ćemo im mater u zenici, tricu će popiti do poluvremena.....koja je kod nas najčešće pominjana rečenica, ona, ne da se usranom do potoka.
Valjda godine donesu tu promjenu, valjda ove mlađe generacije u sebi ne budu imali osjećaj snishodljivosti, kukavičluka, jada i bijede.....onda će se i porazi lakše primati....i znat ćemo da je to samo dio fudbala, sportske sreće ili nesreće....a ne našeg neprestanog prizivanja nevolje
Igračima sve čestitke za sinoćnju igru i borbenost....uvijek sam govorio, pamtite ove momke...oni su naš jedini brend....
Šta sam hotio reći ovom pitoreksnom i istinitom pričicom. Sport je ovo, fudbal, nekad dobiješ u zadnjoj minuti nekada izgubiš.....ali mislim da osnopvni razlog ove naše frustracije leži u tom našem osjećaju da ne možemo, da ne znamo, da nije to za nas,. u našem osjećaju samosažaljevanja, nevejrovanja u sopstvene mogućnosti.....našem, ne možemo, ne znamo, đe ćemo mi to, nije to za nas, pogledaj nas kukavelje i da dalje ne nabrajam.
Logična reakcija poslije sinoćnje utakmice bi bila, jebat ćemo im mater u zenici, tricu će popiti do poluvremena.....koja je kod nas najčešće pominjana rečenica, ona, ne da se usranom do potoka.
Valjda godine donesu tu promjenu, valjda ove mlađe generacije u sebi ne budu imali osjećaj snishodljivosti, kukavičluka, jada i bijede.....onda će se i porazi lakše primati....i znat ćemo da je to samo dio fudbala, sportske sreće ili nesreće....a ne našeg neprestanog prizivanja nevolje
Igračima sve čestitke za sinoćnju igru i borbenost....uvijek sam govorio, pamtite ove momke...oni su naš jedini brend....
-
sumirprimus
#1907 Re: Grčka - BiH
hrasno38 wrote:Mi njih trebamo zajebati sa 2-3 gola u mrezi a ne sebe zajebati sa nekom novom kaznom ili sankcijom.sumirprimus wrote:treba zvat onog aleksamkd sa politickih tema...
on to zna najbolje...dje im je damar haha
odio eterno calcio moderno
samo kokuruz!
- Logovan
#1908 Re: Grčka - BiH
@JThomas Nije to baš lagano, kao što se čini na malim ekranima. Kao što naučiš da zabijaš golove, tako naučiš i da se braniš.
Ali ima i toga što ti kažeš. Nismo znali šta hoćemo, onda kad sve sabereš dobiješ primanje gola u 94. minuti i gubljenje dva boda.
Ali ima i toga što ti kažeš. Nismo znali šta hoćemo, onda kad sve sabereš dobiješ primanje gola u 94. minuti i gubljenje dva boda.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
sumirprimus
#1910 Re: Grčka - BiH
samo je jedan pencilin za grke
dojcland
sa merkelicom na celu
dojcland
sa merkelicom na celu
- Idemedosumom
#1911 Re: Grčka - BiH
Sudija nas jeste zakidao, kriterij suđenja nije bio ujednačen. Slobodan udarac za Grčku, sudija prilazi našem živom zidu i upozorava da nema laktom štiti lice. Slobodan udarac za nas, Pjanić šutira i pogađa grčkog igrača u ruku u kazneno, sudija ništa. Da ne kažem, da je Hazard bio u Džekinoj poziciji penal bi bio k'o kuća.
Ja ne razumijem kako neko može Hajrovića kritikovati pored onakvog Lulića
Ja ne razumijem kako neko može Hajrovića kritikovati pored onakvog Lulića
- BlueBlood
#1912 Re: Grčka - BiH
ovi sto se pitaju sto je papadopulos dobio crveni karton 11sec udara prvo glavom pa sakom Zukanovica

- JThomas
#1913 Re: Grčka - BiH
naravno da u tom smislu nije lako, ali nema nikakvog razloga da u tome budu lošiji nego u drugim stvarima. pa svugdje se krade vrijeme kad je dobar rezultat.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1914 Re: Grčka - BiH
Ja sam mislio da je nesto u vezi sa Edinom, jer sve je krenulo nakon prekrsaja nad njim i sto ga je onaj zajahao.
U onoj gunguli se nije vidjelo ko sta radi.
U onoj gunguli se nije vidjelo ko sta radi.
- pirmin
#1915 Re: Grčka - BiH
Uze mi komentar sa tastature.sumirprimus wrote:samo je jedan pencilin za grke
dojcland
sa merkelicom na celu
Slika Merkelovke sa €€ u ruci bi bas sjelo na ljutu ranu.
- avetinja
#1916 Re: Grčka - BiH
Je li bio penal za Grke u prvom poluvremenu, kada je Vranješ zagrlio onoga sa obje ruke?
Propustili smo mnogo šansi, to se moralo vratiti. Još oko 80. minute imaju šansu za 0-2, a oni stopiraju akciju. Ne možeš tako kukavički igrati. Meni je ovo bio meč dvije prosječne ekipe. Utakmica je mogla otići u dva suprotna smjera, da je jedna ekipa znala dati gol na vrijeme.
Propustili smo mnogo šansi, to se moralo vratiti. Još oko 80. minute imaju šansu za 0-2, a oni stopiraju akciju. Ne možeš tako kukavički igrati. Meni je ovo bio meč dvije prosječne ekipe. Utakmica je mogla otići u dva suprotna smjera, da je jedna ekipa znala dati gol na vrijeme.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1917 Re: Grčka - BiH
Jeste onda bio i nad Vedom kad mu je Edin dao loptu u kaznenom i kad ga je odbrambei igrac Grcke povalio ko bekana.avetinja wrote:Je li bio penal za Grke u prvom poluvremenu, kada je Vranješ zagrlio onoga sa obje ruke?
KUKAVICKI!!!!! Pa mi nismo nikada u istoriji odigralu ovako hrabro utakmicu!!!
- avetinja
#1918 Re: Grčka - BiH
Ljudi imaju šansu za 0-2, al' stopiraju akciju. Kreni, pa šta bude. I oni imaju 10 igrača, kao i mi. Ne znam po čemu smo hrabro odigrali. Bili smo bolji, to stoji.hrasno38 wrote:Jeste onda bio i nad Vedom kad mu je Edin dao loptu u kaznenom i kad ga je odbrambei igrac Grcke povalio ko bekana.avetinja wrote:Je li bio penal za Grke u prvom poluvremenu, kada je Vranješ zagrlio onoga sa obje ruke?
KUKAVICKI!!!!! Pa mi nismo nikada u istoriji odigralu ovako hrabro utakmicu!!!
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1919 Re: Grčka - BiH
U drugu poluvrijeme smo izasli ko pičke i nisu nam nezasluzeno dali go, dva zicera skinuo Begovic
- ultima_palabra
#1920 Re: Grčka - BiH
Znači 4 penala trebao svirati, ako berem dobro?
- Idemedosumom
#1921 Re: Grčka - BiH
Da, i to sva 4 za grke. Al sudija nas je mnogo pazio pa nije svirao nijedan. Trebamo mu spomenik dić.
-
costacurta
#1922 Re: Grčka - BiH
Evo presabiram se i kontam mozda nismo isu utakmicu gledali.Slo Burner wrote:U drugu poluvrijeme smo izasli ko pičke i nisu nam nezasluzeno dali go, dva zicera skinuo Begovic
Zadugo nismo igrali ljepše i sigurnije i bolju utakmicu, interesantnu i za neutralnog posmatrača.
osim tog primljenog gola bile su dvije-tri greške al brate "pičke" ne da ne stoji nego niđe veze sa sinoć prikazanim
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1923 Re: Grčka - BiH
Ma bio je po jedan penal nad svakim od nasih igraca
Besmislena rasprava.
Besmislena rasprava.
- JThomas
#1924 Re: Grčka - BiH
nije sudijin problem što mi nasjedamo na provokacije. kako god da je isprovociran, ono što je džeko uradio je direktan crveni. trebao se hvatati za glavu k'o da je granata eksplodirala, pa bi njihov 19 dobio crveni.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1925 Re: Grčka - BiH
Pitaru, gdje ce ti dusa?JThomas wrote:nije sudijin problem što mi nasjedamo na provokacije. kako god da je isprovociran, ono što je džeko uradio je direktan crveni. trebao se hvatati za glavu k'o da je granata eksplodirala, pa bi njihov 19 dobio crveni.