Odsjek za gudače na Muzičkoj akademiji u Sarajevu postoji već 60 godina... naravno da imamo.
Belma Alić, doktor violončela, šef Odsjeka....
esmasaric wrote:Ma meni je to vrh plus za rezultat ima baš lijep nastup, ne bi se brukali sa žicama itd.
Pa čak i da ne prođemo u finale, bar bi se dostojanstveno predstavili.
Evropljani skontali da je ona naša žica iz Penny-a bolja od njihove, pa traže isporuku, a zauzvrat nude finale.pici wrote:Armeniji prijeti diskvalifikacija sa Eurosonga zbog isticanja zastave Karabaha
zato je fHudara osto... mora da je amdzinca siHire bacila
Dobro, medo, ovo baš i ne bi prošlo na Eurosongumedvjed23 wrote:esmasaric wrote:Ma meni je to vrh plus za rezultat ima baš lijep nastup, ne bi se brukali sa žicama itd.
Pa čak i da ne prođemo u finale, bar bi se dostojanstveno predstavili.
zar nije sjajno.. ili bar solidno?![]()
ne pratim previše eurosong i ne znam da li bi ovakvo nešto tamo imalo prođu.. samo nako, mimo bilo kakvog konteksta, kažem da mi se sviđa to![]()
ontopik: ne daj se, fude.
esmasaric wrote:Sve je krenulo nizbrdo kad je kosu izgubio...![]()
Sjećam se kad sam bila dijete, gledali smo ga na TVSA i balili svi za njim.
Djetinjstvo bilo super. Teletapisi, 7up, pokemoni... bolje nego sada brat, buba itd.dale cooper wrote:esmasaric wrote:Sve je krenulo nizbrdo kad je kosu izgubio...![]()
Sjećam se kad sam bila dijete, gledali smo ga na TVSA i balili svi za njim.Kakvo nesretno djetinjstvo. Proklet da si Fudo
jest...tako je....medvjed23 wrote:nije fudo zajebo, fudo je neshvaćen
Nadam se da pod 7up misliš na piće, ne na Fudin bend.esmasaric wrote:Djetinjstvo bilo super. Teletapisi, 7up, pokemoni... bolje nego sada brat, buba itd.dale cooper wrote:esmasaric wrote:Sve je krenulo nizbrdo kad je kosu izgubio...![]()
Sjećam se kad sam bila dijete, gledali smo ga na TVSA i balili svi za njim.Kakvo nesretno djetinjstvo. Proklet da si Fudo
Cuj ni blizuesmasaric wrote:Uh, George... Deen nije ni blizu, ma koliko se želio furati na njega.
fudo je obicni dvokuracdetroit-mercy wrote:Cuj ni blizuesmasaric wrote:Uh, George... Deen nije ni blizu, ma koliko se želio furati na njega., George je jedan od najboljih muskih vokala u svijetu a Fudo je kurac od ovce
.
Nije niko spomenuo. Svaki dan procitam tv tekst, dvoje dnevne novine i pogledam vjesti na svt.Ommadawn wrote:Komšo, je si li ti upratio igdje ovu vijest na bilo kojem švedskom mediju?? Ja ne. Kontam da nisam šta promašio. Samo prevare Mone Sahlin i punica onog nacionalističkog šupka.stakasa wrote:Opa, BBC ceka u redu da dobije intervju. Nadam se da se Fuadova poruka nece zloupotrijebiti u Brexit kampanji. On je razdvajanju rekao - NE
Fuad Backović Deen
2 tim ·
..
Nezapamcena podrska svjetskih medija i fanova ovih dana u Stockholmu. Upravo se spremamo za intervju sa BBC ekipom. Volimo vas!!!
Dalal Midhat Talakić
3 tim ·
Nas posao nije samo pjevanje, pisanje pjesama ili muziciranje, nase glave ne sluze samo za nove modne stilove, mi moramo podici glas i skrenuti paznju na ono sto se desilo nama a i dalje se desava. Nas nisu ogradili bodljikavom zicom ali jesu zidovima predrasuda jer dolazimo iz Bosne i Hercegovine. Taj osjecaj sam imala sa 11 godina kada sam protjerana iz svoga doma, taj osjecaj je cijeli zivot imao moj otac jer je druge boje koze, taj osjecaj imam i danas kada me odvoje na aerodromu zbog pasosa ili boje moje koze, vjere, imena. Taj osjecaj imaju svi koji se vole a ne smiju, koji su drugaciji od zadatih idealnih kriterija, koji nose bradu jer je to u modi u cijeloj Evropi ali samo mi ne smijemo jer ce nas nazivati raznim imenima. Jer dolazimo iz BiH. Jer nasa zemlja, nazalost ima takav image u svijetu. Hvala svedskom SVT-u koji je kao glavnu vijest objavio da je napokon jedna zemlja stisnula zube i rekla svoje misljenje o trenutnoj krizi, ali i prijasnjim krizama koje je Evropa mogla sprijeciti, ali nije, kroz nastup na Eurosongu. Ta zemlja se zove Bosna i Hercegovina. S ponosom sam dio tog tima koji je ove godine bez ikakve podrske drzave, bez ijednog budzetskog dinara, sam nasao komercijalne sponzore i ulozio svoj novac da obezbijedi ucesce nase zemlje na Eurosongu a zatim i plati prenos, da bi vi, nasi dragi Bosanci i Hercegovci na nasoj drzavnoj televiziji mogli pratiti sve tri noci ovogodisnjeg Eurosonga.
ŠaćirNiemand wrote:I ko je na kraju kriv sto ispadose
esmasaric wrote:Moj je život bio puno jednostavniji i bolji kad se Deen zvao Fuad.