Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Moderator: anex
- tututuuuu
#1901 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Fileti ko fileti, isti su i u Bingu i u Konzumu, Akova i jedni i drugi ako se ne varam.
-
bumerangss
#1902 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Eto vidis da nisam ofiran da ne reklamiram Bingo, da sam bio i u tom Konzumu zbog jeftinih fileta ali se pokajao i po ko zna koji put opet se zakleo da necu uzmati robu na akciji jer ima neka mana!strucnjak_kofol wrote:Prije podne je bilo krcato penzionerima,nemoguce da i popodne nije bilo nikoga,nemoj da siris bingo propagandu, ofiran sibumerangss wrote:Nije tacno! Ja sam bio u konzumu u cetvrtak popodne na Otoci i pustahija da veca nemoze biti! Izmednu polica mozes slucajno udariti na nekog radnika i on se prepadne od tebe a ti od njegastrucnjak_kofol wrote:Pa Konzum juce pun penzionera,cetvrtkom im daju 10 posto popusta,bile penzije svi navalili u Konzum po fasungu,a danas se prebacili u onaj Bingo da vide ima li sta novo od one kineske garderobe i dzindzuvajer su navikli na sablasnu tisinu
Kupujem tamo gdje je najjeftinije a to je Bingo! I sam znas da govorim istinu
- tututuuuu
#1903 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Fileti nisu ovaj vikend.
Ima tema o Konzum vs Bingo. Tu sam sve rekao o toj tematici.
Uzimam cesto na akciji i ne primjecujem nikakve mane.
Ima tema o Konzum vs Bingo. Tu sam sve rekao o toj tematici.
Uzimam cesto na akciji i ne primjecujem nikakve mane.
- jao_situacije
#1904 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
neka jetututuuuu wrote:Kad je za penzice popust u Konzumu, da se prislepam.![]()
P.S. Akcija vam je pilecih fileta u Konzumu, 5.95 kg.Edamer i gouda neki dan 5.95 kg.
ne damo pare hrvatima
samo bingo samo amko
- tututuuuu
#1905 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Kupis bosanske filete, kupis ih u BiH, das pare Hrvatima, aj dobro. Al hoce mi ko reci kad je popust za penzice u Konzumu. 
-
nikimostar
#1906 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
bumerangss wrote:A 20 metara nize ima najbolji Bingo u Sanikimostar wrote:ja ne znam sta se kacite na Koreju,logicno da ce biti prazna jer 100 metara ispod ima isto duplo veci i bolji Konzumu bivsem interexu i meni najbliza kopija bivseg velikog susjednog merkatora
ni blizu kopije ali eto..
inace idem i ja u Bingo,ali ne volim da lazem sam sebe
-
HomeArt
#1907 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Odmah uvesti provjeru mlijeka iz Hrvatske prema istom principu i mirna Bosna.StupskaBitanga wrote:Problemi sa hrvatskom ne prestaju staviše tek počinju jer su najavili da ce svaki kontigent mlijeka dodatno provjeritineki wrote:nazalost, ta ce svijest biti kratkorocna...Thorgerson wrote:Hvala jos jednom hrvatima sto su digli svijest ljudi u BiH da kupuju domace!
-
strucnjak_kofol
#1908 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Penzici, prva dva cetvrtka imaju 10 posto u Konzumu,tututuuuu wrote:Kupis bosanske filete, kupis ih u BiH, das pare Hrvatima, aj dobro. Al hoce mi ko reci kad je popust za penzice u Konzumu.
-
bumerangss
#1909 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Popust je 10% a u Bingu je sve jeftinijeza 10 do 20% u odnosu na Konzum pa ces vise ustediti kupovinom bilo koji dan u Bingu nego prva dva cetvrtka u Konzumu kad je popust za penzionere!strucnjak_kofol wrote:Penzici, prva dva cetvrtka imaju 10 posto u Konzumu,tututuuuu wrote:Kupis bosanske filete, kupis ih u BiH, das pare Hrvatima, aj dobro. Al hoce mi ko reci kad je popust za penzice u Konzumu.
Boze daj nam vise pameti!
- dobar osjecaj
#1910 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Pameti, mladosti, pokretljivosti, zdravlja, auto ili nekoga dostupnog penzioneru svaki put kad ide u kupovinu do Bingo trgovine da bude pametan, kupuje u domacem trgovackom lancu i ustedi novac...JER prosjecan penzioner koji ne zivi blizu nekog od relativno malo rasporedjenih Bingo trgovina nema novca, snage, energije ni ikakve racunice da prelazi dalje putanje kad ide u kupovinu po bilo kom od tih osnova. U dijelu gdje ja zivim ne postoji nijedna Bingo trgovina u sirem radijusu. Prva ja kad ne idem autom u kupovinu (a ne idem skoro nikad autom u kupovinu) gledam da kupim hranu i kucne potrepstine u prvoj trgovini u blizini. U mom slucaju je to hrpa malih porodicnih mini trgovina, par fol supermarketa s nesto sirom ponudom hrane, i bezbroj Konzum trgovina u kojima i dalje nadjem sve sto trazim pa ih u izbjegavanju frustracija najcesce odaberem za kupovinu.bumerangss wrote:Popust je 10% a u Bingu je sve jeftinijeza 10 do 20% u odnosu na Konzum pa ces vise ustediti kupovinom bilo koji dan u Bingu nego prva dva cetvrtka u Konzumu kad je popust za penzionere!strucnjak_kofol wrote:Penzici, prva dva cetvrtka imaju 10 posto u Konzumu,tututuuuu wrote:Kupis bosanske filete, kupis ih u BiH, das pare Hrvatima, aj dobro. Al hoce mi ko reci kad je popust za penzice u Konzumu.
-
strucnjak_kofol
#1911 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
i ja se nadam pa vam valjda dadne vise pameti pa sagledate stvari realnobumerangss wrote:Popust je 10% a u Bingu je sve jeftinijeza 10 do 20% u odnosu na Konzum pa ces vise ustediti kupovinom bilo koji dan u Bingu nego prva dva cetvrtka u Konzumu kad je popust za penzionere!strucnjak_kofol wrote:Penzici, prva dva cetvrtka imaju 10 posto u Konzumu,tututuuuu wrote:Kupis bosanske filete, kupis ih u BiH, das pare Hrvatima, aj dobro. Al hoce mi ko reci kad je popust za penzice u Konzumu.
-
strucnjak_kofol
#1912 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
http://www.klix.ba/biznis/konzum-zaposl ... /150910119
Mislio sam da vam taj bojkot Konzuma ide od ruke
a ljudi 4500 imaju zaposlenih i evo primise jos 13 ....
Mislio sam da vam taj bojkot Konzuma ide od ruke
- vješalica
#1913 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
strucnjak_kofol wrote:http://www.klix.ba/biznis/konzum-zaposl ... /150910119
Mislio sam da vam taj bojkot Konzuma ide od rukea ljudi 4500 imaju zaposlenih i evo primise jos 13 ....
stručna zvanja stekli na Ekonomskom fakultetu, Filozofskom fakultetu, Fakultetu političkih nauka i Fakultetu za kriminalistiku
-
strucnjak_kofol
#1914 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
pa to ti je sevap zaposliti ,eto vidis kako je Konzum fini 
- HAVANA
- Država
#1916 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Burazeru, ja imam skoro 4.000 postova, i ja kad sam se registrovao Bingo nije ni postojao u Sarajevu. Ti imaš tek 52 posta i svi postovi su ti vezani za KONZUM i Bingo...strucnjak_kofol wrote:Ako sam se ja registrovao da propagiram Konzum,onda ste se vas dvojca registrovali da propagirate Bingo,prosto ko pasuljDržava wrote:...
Pozz...
-
mekaba
#1917 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Pa "dingospo" radi u Konzumu ili je Hrvat po zanimanjuDržava wrote:Burazeru, ja imam skoro 4.000 postova, i ja kad sam se registrovao Bingo nije ni postojao u Sarajevu. Ti imaš tek 52 posta i svi postovi su ti vezani za KONZUM i Bingo...strucnjak_kofol wrote:Ako sam se ja registrovao da propagiram Konzum,onda ste se vas dvojca registrovali da propagirate Bingo,prosto ko pasuljDržava wrote:...
Pozz...
- tututuuuu
#1918 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Znam ja to. Ali nekad se isplati i u Konzumu. U Bingu i Konzumu jedino i kupujem, i to tim redoslijedom. Ali ne treba otpisivati ni Konzum jer zna i on biti isplativiji s vremena na vrijeme, ugl. kad su im akcije. Jos kad dobijes 10% za penzice, super. A skupljas i pike. Imas 4 kartice na jedno ime, i u 3 mj. ako prebacis 300 KM dobijes 6 KM itd... A nije tesko toliko potrositi u 3 mj., 4 osobe. Ugl., ne treba biti iskljuciv, ni prema Bingu, ni prema Konzumu a ni trecem nekom ako vrijedi, je l.bumerangss wrote:Popust je 10% a u Bingu je sve jeftinijeza 10 do 20% u odnosu na Konzum pa ces vise ustediti kupovinom bilo koji dan u Bingu nego prva dva cetvrtka u Konzumu kad je popust za penzionere!strucnjak_kofol wrote:Penzici, prva dva cetvrtka imaju 10 posto u Konzumu,tututuuuu wrote:Kupis bosanske filete, kupis ih u BiH, das pare Hrvatima, aj dobro. Al hoce mi ko reci kad je popust za penzice u Konzumu.
I internet narudzba mi puno znaci cesto. To je fantasticna stvar. Steta sto to nema vise trgovackih centara.
-
strucnjak_kofol
#1919 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
burazeru ,idi na zrak ,4000 postova u virtuali .....Država wrote:Burazeru, ja imam skoro 4.000 postova, i ja kad sam se registrovao Bingo nije ni postojao u Sarajevu. Ti imaš tek 52 posta i svi postovi su ti vezani za KONZUM i Bingo...strucnjak_kofol wrote:Ako sam se ja registrovao da propagiram Konzum,onda ste se vas dvojca registrovali da propagirate Bingo,prosto ko pasuljDržava wrote:...
Pozz...
-
mirza_15
-
Juliuscezar
#1921 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
ne znam je li do mene ili je stvarno, primjetio sam da vise raje nosi neke domace vode nego Janu u odnosu na ranije.
-
strucnjak_kofol
#1922 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Boga mi je do tebe 
-
Neformalno
#1923 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Ma dzaba kupovati domace, kad nasi politicari sklope milionski posao koji svaki 4. gradjanin bih moze raditi, sa hr firmom, i to danas...
Sreca pa sda radi u interesu ove drzave, je.ba.la vas ona sve ko je glasao za njih... I glasajte opet ov.ce

Sreca pa sda radi u interesu ove drzave, je.ba.la vas ona sve ko je glasao za njih... I glasajte opet ov.ce
- Država
#1924 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Ja sad iz Binga na A.P.bhnapoleon1 wrote:ne znam je li do mene ili je stvarno, primjetio sam da vise raje nosi neke domace vode nego Janu u odnosu na ranije.
Sarajevska voda-na polici fali 20-ak komada,
Jana-stoji netaknuta.
P.S. Sad će onaj @strucnjak_kofol sve da nas ubijedi da ne vidimo dobro i da zapravo svi piju Janu...
-
channel10
#1925 Re: Hrvatski proizvod u moju kuću neće ući ...
Kupi iste proizvode u Konzumu i Bingu za 300 KM i evo ti zivot ako u Bingu ne ustedis 30KM, dok u Konzumu dobijes bijednih 6KM.tututuuuu wrote:Znam ja to. Ali nekad se isplati i u Konzumu. U Bingu i Konzumu jedino i kupujem, i to tim redoslijedom. Ali ne treba otpisivati ni Konzum jer zna i on biti isplativiji s vremena na vrijeme, ugl. kad su im akcije. Jos kad dobijes 10% za penzice, super. A skupljas i pike. Imas 4 kartice na jedno ime, i u 3 mj. ako prebacis 300 KM dobijes 6 KM itd... A nije tesko toliko potrositi u 3 mj., 4 osobe. Ugl., ne treba biti iskljuciv, ni prema Bingu, ni prema Konzumu a ni trecem nekom ako vrijedi, je l.bumerangss wrote:Popust je 10% a u Bingu je sve jeftinijeza 10 do 20% u odnosu na Konzum pa ces vise ustediti kupovinom bilo koji dan u Bingu nego prva dva cetvrtka u Konzumu kad je popust za penzionere!strucnjak_kofol wrote:Kupis bosanske filete, kupis ih u BiH, das pare Hrvatima, aj dobro. Al hoce mi ko reci kad je popust za penzice u Konzumu.
Penzici, prva dva cetvrtka imaju 10 posto u Konzumu,
I internet narudzba mi puno znaci cesto. To je fantasticna stvar. Steta sto to nema vise trgovackih centara.