Je li moguce da lik plasira podatke iz 6 mjeseca.
Stavice lik hladno sliku iz 2013 i reci, mi smo aktuelni sampioni.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To su najsvjeziji podaci porezne uprave F BiH novijih nema. Ali evo jednog interesantnog podatka...Reglan wrote:LSD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je li moguce da lik plasira podatke iz 6 mjeseca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stavice lik hladno sliku iz 2013 i reci, mi smo aktuelni sampioni.
Nadamo se i jedino je evropa mjeriloKPNCTNJAH wrote:Za vas bi najbolje bilo da se nadate nasem ulasku u grupnu fazu LP sto prije, pa ce na taj nacin i ostali klubovi u BiH biti zanimljiviji stranim ulagacima... mi ovo sve ustvari radimo i za vas, ali vi to jos uvijek ne shvatate...
LSD wrote:ZPP wrote:Pustite se oficijelnih i neoficijelnih stranica, ja vjerujem samo onome što LSD napiše.![]()
![]()
ali eto, sve i da ne vjeruješ LSDu, vjeruj elementarnoj logici i zdravom razumu![]()
30.06. 2015 dug bio preko 2,5 miliona i lafo za dva mjeseca vratili sav taj dugto ni djeca iz obdaništa ne bi popušila
ni Bayern Minhen, Real Madrid, Barcelona i sl. - ne mogu toliki dug vratiti za dva mjeseca....ali eto, kod samozvanih divova može sve
Jeli sad sta jasnije ??U toku današnjeg dana, obratili smo se PU FBiH sa zahtjevom da putem upravnog postupka donosu rješenje u skladu sa sporazumom o oslobađanju dugova po dijelu kamate i dijela glavnice i moram istaći da sam zaista sretan i ponosan na ovo što smo postigli.
ništa mi nije jasno...pojasni nam tosaabsa wrote:LSD wrote:ZPP wrote:Pustite se oficijelnih i neoficijelnih stranica, ja vjerujem samo onome što LSD napiše.![]()
![]()
ali eto, sve i da ne vjeruješ LSDu, vjeruj elementarnoj logici i zdravom razumu![]()
30.06. 2015 dug bio preko 2,5 miliona i lafo za dva mjeseca vratili sav taj dugto ni djeca iz obdaništa ne bi popušila
ni Bayern Minhen, Real Madrid, Barcelona i sl. - ne mogu toliki dug vratiti za dva mjeseca....ali eto, kod samozvanih divova može sveJeli sad sta jasnije ??U toku današnjeg dana, obratili smo se PU FBiH sa zahtjevom da putem upravnog postupka donosu rješenje u skladu sa sporazumom o oslobađanju dugova po dijelu kamate i dijela glavnice i moram istaći da sam zaista sretan i ponosan na ovo što smo postigli.
Ne znam cemu namigivanje, vi ispali od ekipe koja primi sedmicu neki dan, ovi nasi krvnici su se bar plasirali u grupnu fazu ELganjeta wrote:Nadamo se i jedino je evropa mjeriloKPNCTNJAH wrote:Za vas bi najbolje bilo da se nadate nasem ulasku u grupnu fazu LP sto prije, pa ce na taj nacin i ostali klubovi u BiH biti zanimljiviji stranim ulagacima... mi ovo sve ustvari radimo i za vas, ali vi to jos uvijek ne shvatate....
Rekao sam ti pod hitno kod ona dva hecima ali ako t usput bude posjeti i psihica mislim da ti je on najpotrebniji....hahahaha cuj pricam nebuloze a postavim mu zvanicni spisak duznika prije dva mjesecaleškarenje wrote:Danima pricas nebuloze o dugovima,o svemu sto se tice FKS a oni te danima demantuju...a ti opet po svomhrasno38 wrote:ti oficijelno trebas da posjetis ocnog ljekara a usput i logopeda pa mozda i shvatis sta sam napisao!!!samo nda ti se pridruze haveri iz brijacnice @nosara i vryzas da pravimo halvu
Od muke sami sebe poceli citirati...ganjeta wrote:ganjeta wrote:Samo jurop bajo moj.
A meni cvrletu i lsdiju druga šerpa, samo nemoj da zagori.
KPNCTNJAH wrote:Od muke sami sebe poceli citirati...ganjeta wrote:ganjeta wrote:Samo jurop bajo moj.
A meni cvrletu i lsdiju druga šerpa, samo nemoj da zagori.
ZPP wrote:Pustite se oficijelnih i neoficijelnih stranica, ja vjerujem samo onome što LSD napiše.
Kako stoji Olimpic?ganjeta wrote:Ko je u ligi bez dugova? Jufke, Široki, i Velež?
Tomahawk11 wrote:Kako stoji Olimpic?ganjeta wrote:Ko je u ligi bez dugova? Jufke, Široki, i Velež?

Imaju i oni vrtila se neka cifra nedavno, nije nešto ali je bilo sigurno.Tomahawk11 wrote:Kako stoji Olimpic?ganjeta wrote:Ko je u ligi bez dugova? Jufke, Široki, i Velež?
Ima 350.000 glavniceSarajevski-Seljak wrote:Tomahawk11 wrote:Kako stoji Olimpic?ganjeta wrote:Ko je u ligi bez dugova? Jufke, Široki, i Velež?
Koliko znam nemaju duga prema PU... Imao je OlimpiK ali OlimpiC nema
http://www.ekapija.com/dokumenti/DUG_PR ... _2013_.pdfleškarenje wrote:Zna @hrasno...samo procitaj njegove postove detaljno,ali tebe boli kita tebi je ocno na dohvat ruke u svako dobaganjeta wrote:Ko je u ligi bez dugova? Jufke, Široki, i Velež?