Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1901 Re: Safet Sušić - Pape
Cuj biti ili ne biti, pa nije bilo biti ili ne biti kad je bio 17. na tabeli, a da bude sad.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1902 Re: Safet Sušić - Pape
ma to Lucky malo diže tenzije pred meć 
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1903 Re: Safet Sušić - Pape
Ubacite u anketu opciju ,,dobiti otkaz prije uzvratne utakmice baraža'' 
- A1fa
#1904 Re: Safet Sušić - Pape
luckylaka wrote:U petak za Safeta biti ili ne biti14:00 Sochaux ? - ? Evian Thonon Gaillard
Boba ostavlja Safeta na klupi i u borbi za visi rang,poraz vraca hasume na forum i ocekuje se zestoka borba izmedju dva protivnicka tabora.Dakle Safete misli malo i na one koji bi za tebe i krvi svoje plave dali
Sochaux mu sudbonosna?? Znači Mešina ekipa će mu presuditi, buahahahaha, sudbina zna biti tako okrutna
- JoseMujica
#1905 Re: Safet Sušić - Pape
A1fa wrote:luckylaka wrote:U petak za Safeta biti ili ne biti14:00 Sochaux ? - ? Evian Thonon Gaillard
Boba ostavlja Safeta na klupi i u borbi za visi rang,poraz vraca hasume na forum i ocekuje se zestoka borba izmedju dva protivnicka tabora.Dakle Safete misli malo i na one koji bi za tebe i krvi svoje plave dali
Sochaux mu sudbonosna?? Znači Mešina ekipa će mu presuditi, buahahahaha, sudbina zna biti tako okrutna![]()
![]()
vidi se da veze sa životom nemate jer su Meša i Pape super jarani
- A1fa
#1906 Re: Safet Sušić - Pape
Ma nek se oni druže privatno, red je, tuga je brate bez rodne grudeJoseMujica wrote:A1fa wrote:luckylaka wrote:U petak za Safeta biti ili ne biti14:00 Sochaux ? - ? Evian Thonon Gaillard
Sochaux mu sudbonosna?? Znači Mešina ekipa će mu presuditi, buahahahaha, sudbina zna biti tako okrutna![]()
![]()
![]()
ne kontam otkud takva vrsta paljevine
![]()
vidi se da veze sa životom nemate jer su Meša i Pape super jarani

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1907 Re: Safet Sušić - Pape
I ti si sinoc tvrdio da ide sigurica iz 2 u 2, pa ne bi. Onda si i ti neznalica, ali eto, znas kad ce Safet dobiti nogu.
Kad vidis koliko je pojedincima drago kad izgubi klub koji trenira Safet....ko da je u najmanju ruku pobio familiju nekom. Ne kontam tu vrstu nasladjivanja.
I povrh svega, covjek mjesecno ubire 40.000,00, al eto, on nema pojma, dobice nogu, nece zimu docekati....sta ce biti ako doceka?
Kad vidis koliko je pojedincima drago kad izgubi klub koji trenira Safet....ko da je u najmanju ruku pobio familiju nekom. Ne kontam tu vrstu nasladjivanja.
I povrh svega, covjek mjesecno ubire 40.000,00, al eto, on nema pojma, dobice nogu, nece zimu docekati....sta ce biti ako doceka?
-
teta marica druga
#1908 Re: Safet Sušić - Pape
Ma Safet je prvi i jedini koji nas je odveo na SP i to je jedino što se piše i pika. Hvala mu. A ove koji se naslađuju njegovom porazu ja kao i većina forumaša ne shvatamo ozbiljno jer nam je jasno šta je u pitanju. Ali i oni imaju pravo na iznošenje mišljenja, to i jest svrha foruma, samo niko ne smije nikoga vrijeđati i to je to. Uh kad se samo sjetim pobjede nad Slovačkom i oduševljenja u cijeloj BIH, a i evropa cijela nas je gledala sa simpatijama. HVALA TI SAFETE!Tomahawk11 wrote:I ti si sinoc tvrdio da ide sigurica iz 2 u 2, pa ne bi. Onda si i ti neznalica, ali eto, znas kad ce Safet dobiti nogu.![]()
- A1fa
#1909 Re: Safet Sušić - Pape
Ja sam odigrao na prolaz Lavala, to sam pogodio, da ne bude samo da ne volim Safeta, gledam ja i sebe..Tomahawk11 wrote:I ti si sinoc tvrdio da ide sigurica iz 2 u 2, pa ne bi. Onda si i ti neznalica, ali eto, znas kad ce Safet dobiti nogu.![]()
Kako je krenuo, to ce mu zadnja isplata biti u ovoj godini
-
teta marica druga
#1910 Re: Safet Sušić - Pape
Bravo, odlično. Samo igraj i skupljaj pare. I kad skupiš dovoljno onda to uloži u školovanje za profi licencu i postani trener. Onda za par godina možda postaneš i selektor i sve nas razveseliš tako što ćeš sa BIH nastupiti na SP ili EP. Ko zna, možda i Safeta prestigneš jednog dana.A1fa wrote:Ja sam odigrao na prolaz Lavala, to sam pogodio, da ne bude samo da ne volim Safeta, gledam ja i sebe..Tomahawk11 wrote:I ti si sinoc tvrdio da ide sigurica iz 2 u 2, pa ne bi. Onda si i ti neznalica, ali eto, znas kad ce Safet dobiti nogu.![]()
I povrh svega, covjek mjesecno ubire 40.000,00, al eto, on nema pojma, dobice nogu, nece zimu docekati....sta ce biti ako doceka?![]()
Kako je krenuo, to ce mu zadnja isplata biti u ovoj godinibit ce mi zao kad ode, dok je on tu, samo kontra Eviana igrati i pare su tvoje
- A1fa
#1911 Re: Safet Sušić - Pape
Školovanje sam ostavio iza sebe, usavršavanje nisam. U svom posao za rezliku od Safeta se razumijemteta marica druga wrote:Bravo, odlično. Samo igraj i skupljaj pare. I kad skupiš dovoljno onda to uloži u školovanje za profi licencu i postani trener. Onda za par godina možda postaneš i selektor i sve nas razveseliš tako što ćeš sa BIH nastupiti na SP ili EP. Ko zna, možda i Safeta prestigneš jednog dana.A1fa wrote:Ja sam odigrao na prolaz Lavala, to sam pogodio, da ne bude samo da ne volim Safeta, gledam ja i sebe..Tomahawk11 wrote:I ti si sinoc tvrdio da ide sigurica iz 2 u 2, pa ne bi. Onda si i ti neznalica, ali eto, znas kad ce Safet dobiti nogu.![]()
I povrh svega, covjek mjesecno ubire 40.000,00, al eto, on nema pojma, dobice nogu, nece zimu docekati....sta ce biti ako doceka?![]()
Kako je krenuo, to ce mu zadnja isplata biti u ovoj godinibit ce mi zao kad ode, dok je on tu, samo kontra Eviana igrati i pare su tvoje
Takvi su nam itekako potrebni, ne samo u sportu već i u drugim oblastima. Sretno.
Čak šta više, da mi ko da posloženu i nafuranu ekipu kakvu je on dobio, mislim da bih imao više uspjeha od njega da je takvu održim, umjeće je bilo uspjeti raštimati ono šta je dobio...
- JoseMujica
#1912 Re: Safet Sušić - Pape
A1fa wrote:Ja sam odigrao na prolaz Lavala, to sam pogodio, da ne bude samo da ne volim Safeta, gledam ja i sebe..Tomahawk11 wrote:I ti si sinoc tvrdio da ide sigurica iz 2 u 2, pa ne bi. Onda si i ti neznalica, ali eto, znas kad ce Safet dobiti nogu.![]()
Sajo je sa Evianom još uvijek u borbi za vrh jer ima još da se igra i puno je bodova u igri
- ultima_palabra
#1913 Re: Safet Sušić - Pape
Jel bolje osvojiti 2 ili 3 boda?JoseMujica wrote:
nidže veze
Sajo je sa Evianom još uvijek u borbi za vrh jer ima još da se igra i puno je bodova u igri
- A1fa
#1914 Re: Safet Sušić - Pape
I ja vjerujem da digitron naveliko radi. No sad ima prave izazove ispred sebe, daleko teze od sklapanja formacije sa jednim bekom i 2 stopera...kako pripremiti ekipu u petak za mec, nakon sto je u utorak odigrala 120 minuta i plus izgubila...fizicki i mentalno igraci su donji...bit ce gusto, bit ce 2:0....JoseMujica wrote:A1fa wrote:Ja sam odigrao na prolaz Lavala, to sam pogodio, da ne bude samo da ne volim Safeta, gledam ja i sebe..Tomahawk11 wrote:I ti si sinoc tvrdio da ide sigurica iz 2 u 2, pa ne bi. Onda si i ti neznalica, ali eto, znas kad ce Safet dobiti nogu.![]()
nidže veze
-
teta marica druga
#1915 Re: Safet Sušić - Pape
Pa to ti kažem. Zamisli kakve bi tek rezultate napravio kad bi se pripremio. Ćiro Blažević bi bio mala maca. I ja mislim da bih vodio državu bolje od Bakira pa sve nešto kontam da upišem još malo škole i postanem GLAVNI u BIH.A1fa wrote:Školovanje sam ostavio iza sebe, usavršavanje nisam. U svom posao za rezliku od Safeta se razumijemDanas da se počnem baviti Safetovim poslom bez dana pripreme, imao bih uspjehe identične njegovim
Čak šta više, da mi ko da posloženu i nafuranu ekipu kakvu je on dobio, mislim da bih imao više uspjeha od njega da je takvu održim, umjeće je bilo uspjeti raštimati ono šta je dobio...
Mada i onog Valentina Rosija kad gledam siguran sam da bih ja to bolje, imam iskustva sa bicikla.
- denny84
#1916 Re: Safet Sušić - Pape
Ovo je za mene pravi fenomen, da ste za par mjeseci ispisali 80 stranica o BIVSEM selektoru BiH, koji vodi tamo nekog DRUGOLIGASA u Francuskoj.
- JoseMujica
#1917 Re: Safet Sušić - Pape
digitron u rukeultima_palabra wrote:Jel bolje osvojiti 2 ili 3 boda?JoseMujica wrote:
nidže veze
- trcicu trceci
#1918 Re: Safet Sušić - Pape
Pape je ubjedljivo najpopularnija i najomiljenija licnost u BH sportu nakon Osima i Dzeke. Mesa kad ne bude selektor niko ga nece spominjati bez obzira sta da napravi...denny84 wrote:Ovo je za mene pravi fenomen, da ste za par mjeseci ispisali 80 stranica o BIVSEM selektoru BiH, koji vodi tamo nekog DRUGOLIGASA u Francuskoj.
Pape je drugo, institucija i kao igrac i kao selektor. Historijska licnost
- Logovan
#1919 Re: Safet Sušić - Pape
Nije ni čudno, pogledaj koliko se čovjek pljuje.denny84 wrote:Ovo je za mene pravi fenomen, da ste za par mjeseci ispisali 80 stranica o BIVSEM selektoru BiH, koji vodi tamo nekog DRUGOLIGASA u Francuskoj.
-
aut
#1920 Re: Safet Sušić - Pape
Nekad se dobije, nekad se kvalitetno popuši!A1fa wrote:Nisam te prepozno' Seade, jesil mu to ti moderatortrcicu trceci wrote:napusti temuA1fa wrote:Ja bih samo da se tuspasim na temi koja je napravljena za papetoljupce i stovatelje njegovog lika i (ne)djela![]()
Sad se ponovo mogu radovati jer smo tumor iz reprezentacije ipak na vrijeme odstranili, hvala Mesi i igracima sto su pokazali do koga je bilo
!!Allez Dijon!!![]()
Sa posla cim krenem odoh odigrati 1/1 na Dijon, samo da uslikam pa cu doci postaviti....ja mu dajem jos 2-3 utakmice i noga mu je i tamo...
1:3
- A1fa
#1921 Re: Safet Sušić - Pape
[quote="aut"Nekad se dobije, nekad se kvalitetno popuši!1:3[/quote]
Ko sinoc Sajo, jel? i corova kokos nekad zrno ubode
Ko sinoc Sajo, jel? i corova kokos nekad zrno ubode
Last edited by A1fa on 28/10/2015 12:53, edited 1 time in total.
-
teta marica druga
#1922 Re: Safet Sušić - Pape
Ma čovjek je mislio na ono tvoje 1/1 
- A1fa
#1923 Re: Safet Sušić - Pape
Ma znam ja na sta je mislio, al dzaba vam, kraj je blizu...koliko je utakmica od tad proslo, jel sochaux druga ili treca? Mozda cu ipak biti u pravuteta marica druga wrote:Ma čovjek je mislio na ono tvoje 1/1
-
aut
#1924 Re: Safet Sušić - Pape
Šta ćeš. Moraš se nositi s činjenicom da te je Sajo zguzio.