V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post Reply
Patriotska_Liga

#1901 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Patriotska_Liga »

razonoda wrote: Dakle, nisu mogli dodati----da ce se za negiranje-kaznjavati shodno zakonima koje izglasaju--ako izglasaju.
Mogli su dodati ali to ne bi imalo snagu da natjera bilo koga da to usvoji u parlamentu, tj. to bi možda bio svojevrstan pritisak ali nikog ti ne možeš natjerati da u parlamentu donosi bilo šta protiv svoje volje. U nacionalnim parlamentima sjede ljudi koji su direktno izabrani i oni glasaju onako kako oni misle da treba, nema te rezolucije kojom možeš natjerat' nekog da glasa kako on ne želi.

Ipak, pritisak se može izvršiti i bez takve tačke u rezoluciji, a mislim da postoji raspoloženje da se to provede u mnogim državama. Možda će Hrvatska biti prva među njima.
and

#1902 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by and »

na kraju je znači da samo počinioci i njihovi pomagači negiraju genocid.
pomalo i logično, jer nisu adekvatno kažnjeni.
genocid ne bi trebao biti zločin bez kazne.
tandmand

#1903 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by tandmand »

useless wrote: Normalno da ne podržavam genocid ni to što si opisao. Ali opet svejedno kako na temelju ovoga možete tražit teritorijalno preuređenje u vašu korist nakon što ste pristali na postojeće teritorijalno uređenje? Ne kužim ta vaša nastojanja, sve i da uspijete ukinut RS jel mislite da će milijun Srba čarolijom isparit u oblačku dima?
Teritorijalno preuređenje će biti u korist države Republike BiH, njenog većinskog naroda i svih ostalih građana koji Bosnu doživljavaju kao svoju domovinu.
Patriotska_Liga

#1904 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Taj škutor samo zna živjet' u etnički očišćenoj teritoriji, zato mu je nejasno.
Maharadza

#1905 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Maharadza »

valensija wrote:"Napeto u BiH, biće provokacija, odluka na Vučiću"

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da neće svi u BiH najiskrenije prihvatiti posetu premijera Srbije Aleksandra Vučića Potočarima.

Image

On je dodao da su moguće provokacije, ali da je na Vučiću da donese odluku o odlasku.

Procenjujući bezbednosne aspekte Vučićeve posete, Ivanić za Tanjug kaže:

"Na Vučiću je da odluči. S jedne strane verujem da bi ta poseta dobro došla njemu, Srbiji, stvaraju pozitivnih uslova u regionu, ali s druge, posle ove priče o rezoluciji (britanskoj), u BiH je veoma napeta atmosfera i mislim da je društvo dobrano podeljeno", rekao je Ivanić.

On je istakao da nije siguran da će ta poseta od svih biti najiskrenije prihvaćena.

"Uveren sam da će zvanično Sarajevo to jako dobro prihvatiti, ali neoficijelni deo, nevladin sektor, pa i porodice ...Mislim da to zaslužuje dobru procenu ", dodao je Ivanić.

On ne očekuje nikakvu bezbednosnu pretnju, ali ističe da su moguće svojevrsne provokacije, zvižduci, kao što je to bilo i u ranijim slučajevima.

"Objektivno to je jedna ozbiljna procena i uveren sam da će Vučić doneti najispravniju odluku za sebe i za Srbiju", zaključio je Ivanić.

Prema njegovm rečima u organizaciji obeležavanja 20. godišnjice od zločina u Srebrenici učestvuju pre svega nevladine organizacije, dok je učešće državnih institucija i istitucija Federacije BiH i Republike Srpske formalno i protokolarno.

Ranije danas, za B92 je potvrđeno da je odlazak premijera Srbije Aleksandra Vučića na komemorativni skup u Srebrenici pod znakom pitanja.
Samo što nije rekao "Ostani kod kuće bajo moj ako ne želiš da te skalpiraju!" :lol: :lol:

Naravno, dobro savjetuje govno četničko! :evil:
hAZNADAR

#1906 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by hAZNADAR »

dr socrates wrote: Vaš način razmišljanja, ne samo o politici, već o svijetu u kojem živite je na nivou trinaestogodišnje djece.
Ovo je jedna velika istina i tacno 100%. Iako si licemjer i nasminkani fasista,.. i iako se ne slazem sa 99% sto baljezgas ovdje - u boldiranom si rekao istinu i na ovaj nacin se prvenstveno obracam sunarodnjacima koji prizivaju pravde, zasluge, prijateljstva, moral,.... i sl u politici.

Pravila u svijetu su vrlo jasna. Velika dzungla gdje veliki gaze male a mali gaze jos manje. Uvijek bilo i uvijek ce biti. Mali samo mogu da nauce pravila i kontaju kako da ugrabe priliku da i oni nekoga zgaze.

Velikosrbi i ideolozi poput tebe samo silu postuju. Postujete bolje Hrvate koji su vas daleko gore i brutalnije satrali u dva zadnja rata(Oluja, Jasenovac, NDH, Bljesak,..), uradili mnogo toga sto Bosnjaci nisu. Postujete i zapad sto vas je dva puta bombardovao i primorao na gubitak Kosova.

Bosnjaci samo mogu da nauce pouke i metode koje su bile upotrijebljene protiv vas i bile efektne, a takodjer vase metode u zadnjem ratu koje ne treba previse objasnjavati i apsolutno su nepotrebna opravdvanja ili osudjivanja. Uradili ste to jer ste to mogli i imali snage za to. Pardona nema.

Suzivot nemoguc i multietnicna BiH nema perspektivu a istovremeno razlaz po ovim etnitetskim crtama razgranicenja gdje bi vama ostala dejtonska RS sa 49% teritorije jos manje ima perspektivu i mogucnost. ma koliko mislio da je to izvodljivo - nije i nisu u pitanju principi i pateticni patriotizmi vec puko prezivljavanje. Bosnjakistan na 30% BiH nema perspektivu.

Ostaje samo jedno a to je ceranje na ovaj ili onaj nacin. Posto si zakljucio da je prizivanje morala i pravde na nivou male curice i naivno(sto se apsolutno slazem),.. ostaje samo da se ugledamo na vas. Ovaj zlokobni ciklus zla koji dolazi sa etapama jednostavno se ne moze prekinuti. Samo je pitanje ciji vakat dolazi i kad.
bosan

#1907 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by bosan »

dr socrates wrote:Mislim da većina vas na ovom forumu ima dva velika problema.Prvi je što pišete nebuloze, a drugi je što niste svjesni sopstvenih nebuloza kojima terorišete normalne ljude.
Kada biste samo znali kako su vaši izlivi frustracije i očajanja smiješni i jadni vjerujem da nikada ništa više ne bi objavili na ovom forumu.Vaš način razmišljanja, ne samo o politici, već o svijetu u kojem živite je na nivou trinaestogodišnje djece.

Likovi koji postoje na ovom portalu se vjerovatno još jedino mogu pronaći u romanu "Alan Ford".
Besposličari koji hoće da vode državu,nepismeni šljam koji misli da poznaje tajne svjetske diplomatije,okorjeli šovinisti koji uvijek spremno osuđuju tuđi nacionalizam i rapiruju mržnju, frustrirani tupani koji misle da njihovi bezbrojni postovi nekom nešto znače u životu,zatucani vjernici koji žive u srednjem vijeku itd.

Sve to ovaj portal i forum iznesu na svojim plećima i predstave javnosti kao razmišljanje građana BiH.
Da li smo mi zaista tako loši?Definitivno mislim da jesmo, uz časne izuzetke koji samo potvrđuju pravilo, ovaj forum reprezentuje stvarno stanje međunacionalnih odnosa u BIH.

Mržnja između naroda BIH je danas veća nego recimo prije deset godina, a manja nego što će biti u budućnosti.Kakav smo narod možemo slobodno reći da imamo bolje političare nego što zaslužujemo.

Pošto se neki zahvaljuju Britaniji na ovoj rezoluciji evo da i ja pozovem Boga da sačuva kraljicu,ali istovremeno apelujem da i nas slučajno ne zaboravi sačuvati.Ne mislim tu na vrućine, nego na gluposti i frustracije ovdašnjih zatucanih talibana kojima nas terorišu preko društvenih mreža.
Vi nemate problema , vi ste problem .
valensija

#1908 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by valensija »

"Ne zanima me bezbednost, idem u Srebrenicu"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Briselu da će definitivno ići na komemoraciju srebreničkim žrtvama u Potočare, uprkos lošim bezbednosnim procenama.

Image

"Bezbednosne procene me nikad nisu zanimale", rekao je Vučić novinarima nakon susret sa predsednikom Evropske komisije Žan Klod Junkerom u Briselu.

On je kazao da ga ne zanimaju ni pojedine uvredljive izjave na račun Srbije.

"Sto puta sam se ugrizao za jezik da ne bih odgovarao na provokacije i uvrede", rekao je Vučić i dodao da je jedino što je važno da se između srpskog i bošnjačkog naroda izgradi bolji i iskreniji odnos.

Upitan da prokomentariše današnju rezoluciju o Srebrenici koju je doneo Evropski parlament, Vučić je kazao da je primetio da su vodeću ulogu u tome imali hrvatski poslanici.

"Neću ništa više da kažem i sad će se sto prvi put ugristi za jezik", rekao je premijer Srbije.
Fudo387

#1909 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Fudo387 »

hAZNADAR wrote:Ostaje samo jedno a to je ceranje na ovaj ili onaj nacin. Posto si zakljucio da je prizivanje morala i pravde na nivou male curice i naivno(sto se apsolutno slazem),.. ostaje samo da se ugledamo na vas
E jesi nas'o na koga ces se ugledati.
skupljac_zeljeza

#1910 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by skupljac_zeljeza »

valensija wrote:"Ne zanima me bezbednost, idem u Srebrenicu"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Briselu da će definitivno ići na komemoraciju srebreničkim žrtvama u Potočare, uprkos lošim bezbednosnim procenama.
Ništa njemu neće biti. Papa se normalno šetao po sarajevskim ulicama kao i Merkelova danas. Možda ga neko samo sa sažaljenjem pogleda.
hAZNADAR

#1911 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by hAZNADAR »

Fudo387 wrote:
hAZNADAR wrote:Ostaje samo jedno a to je ceranje na ovaj ili onaj nacin. Posto si zakljucio da je prizivanje morala i pravde na nivou male curice i naivno(sto se apsolutno slazem),.. ostaje samo da se ugledamo na vas
Da, bolje je biti sheban i dehumaniziran, ubijen u pojam i diskriminiran a cistog obraza.

Ja bih radije drugu opciju - ne mozes pobijediti i imati cistu savjest - to je jednostavno tako.
Martinez_

#1912 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Martinez_ »

hAZNADAR wrote:
dr socrates wrote: Vaš način razmišljanja, ne samo o politici, već o svijetu u kojem živite je na nivou trinaestogodišnje djece.
Ovo je jedna velika istina i tacno 100%. Iako si licemjer i nasminkani fasista,.. i iako se ne slazem sa 99% sto baljezgas ovdje - u boldiranom si rekao istinu i na ovaj nacin se prvenstveno obracam sunarodnjacima koji prizivaju pravde, zasluge, prijateljstva, moral,.... i sl u politici.

Pravila u svijetu su vrlo jasna. Velika dzungla gdje veliki gaze male a mali gaze jos manje. Uvijek bilo i uvijek ce biti. Mali samo mogu da nauce pravila i kontaju kako da ugrabe priliku da i oni nekoga zgaze.

Velikosrbi i ideolozi poput tebe samo silu postuju. Postujete bolje Hrvate koji su vas daleko gore i brutalnije satrali u dva zadnja rata(Oluja, Jasenovac, NDH, Bljesak,..), uradili mnogo toga sto Bosnjaci nisu. Postujete i zapad sto vas je dva puta bombardovao i primorao na gubitak Kosova.

Bosnjaci samo mogu da nauce pouke i metode koje su bile upotrijebljene protiv vas i bile efektne, a takodjer vase metode u zadnjem ratu koje ne treba previse objasnjavati i apsolutno su nepotrebna opravdvanja ili osudjivanja. Uradili ste to jer ste to mogli i imali snage za to. Pardona nema.

Suzivot nemoguc i multietnicna BiH nema perspektivu a istovremeno razlaz po ovim etnitetskim crtama razgranicenja gdje bi vama ostala dejtonska RS sa 49% teritorije jos manje ima perspektivu i mogucnost. ma koliko mislio da je to izvodljivo - nije i nisu u pitanju principi i pateticni patriotizmi vec puko prezivljavanje. Bosnjakistan na 30% BiH nema perspektivu.

Ostaje samo jedno a to je ceranje na ovaj ili onaj nacin. Posto si zakljucio da je prizivanje morala i pravde na nivou male curice i naivno(sto se apsolutno slazem),.. ostaje samo da se ugledamo na vas. Ovaj zlokobni ciklus zla koji dolazi sa etapama jednostavno se ne moze prekinuti. Samo je pitanje ciji vakat dolazi i kad.
I ti misliš da tvoj vakat dolazi?

Tvoju 'hladnu analizu' pokreće uzavrela glava, svašta si nadbrobio a suština je ''suživot nemoguć, hoćemo zemlju bez Srba na njoj, treba se ugledati na NDH i osvetiti se Srbima za sve''

Koma
krater

#1913 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by krater »

Ministar spoljnjih poslova Republike Kosova, Hashim Thaçi 11. jula u Srebrenici

Na obilježavanju 20 godina od genocida u Srebrenici, neće izostati ni Kosovo. Radio Televizija Dukagjini je objavila da će našu zemlju u Srebrenici predstavljati ministar spoljnih poslova, Hashim Thaçi.

Mnogi lideri iz različitih zemalja svijeta potvrdili svoj dolazak i pripremaju se da učestvuju u centralnoj manifestaciji koja će se održati u Srebrenici u znak sjećanja na više od 8.000 hiljada nevinih ljudi koji su ubijeni u zločinu koji se računa kao najgori nakon drugog Svjetskog rata.

Na ovom događaju neće izostati ni Kosovo. Radio Televizija Dukagjini je objavila da će našu zemlju u Srebrenici predstavljati ministar spoljnih poslova, Hashim Thaçi.

Ova televizija navodi da je država pripremila svu potrebnu dokumentaciju i da će 11. jula na ceremoniji zajedno sa mnogim ličnostima koji su potvrdili učešće biti i ministar spoljnih poslova, Hashim Thaçi.

"Ministar spoljnih poslova, Hashim Thaçi će biti prisutan u Srebrenici u ime Kosova. Poziv je stigao i on je prihvaćen", navodi ovaj izvor.

Dok u Srebrenici teku završne pripreme oko organizovanja ceremonije povodom sjećanja na žrtave genocida, Vijeće sigurnosti nije donijelo rezoluciju kojom se masakr iz 1995. godine osuđuje kao genocid. Glasanje ove rezolucije nije uspijelo zbog veta kojeg je Rusija iskoristila.
Fudo387

#1914 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Fudo387 »

hAZNADAR wrote:
Fudo387 wrote:
Da, bolje je biti sheban i dehumaniziran, ubijen u pojam i diskriminiran a cistog obraza.

Ja bih radije drugu opciju - ne mozes pobijediti i imati cistu savjest - to je jednostavno tako.
Ima u svijetu puno boljih i pametnijih koji nisu dehumanizirani, ubijeni u pojam i diskriminisani na koje se mozes ugledati i koristiti
se njihovim iskustvima i metodama. Tvoj prijedlog da se ugledamo na civilizacijski sljam je u najmanju ruku budalast.
limeni

#1915 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by limeni »

bosan wrote:
dr socrates wrote:Mislim da većina vas na ovom forumu ima dva velika problema.Prvi je što pišete nebuloze, a drugi je što niste svjesni sopstvenih nebuloza kojima terorišete normalne ljude.
Kada biste samo znali kako su vaši izlivi frustracije i očajanja smiješni i jadni vjerujem da nikada ništa više ne bi objavili na ovom forumu.Vaš način razmišljanja, ne samo o politici, već o svijetu u kojem živite je na nivou trinaestogodišnje djece.

Likovi koji postoje na ovom portalu se vjerovatno još jedino mogu pronaći u romanu "Alan Ford".
Besposličari koji hoće da vode državu,nepismeni šljam koji misli da poznaje tajne svjetske diplomatije,okorjeli šovinisti koji uvijek spremno osuđuju tuđi nacionalizam i rapiruju mržnju, frustrirani tupani koji misle da njihovi bezbrojni postovi nekom nešto znače u životu,zatucani vjernici koji žive u srednjem vijeku itd.

Sve to ovaj portal i forum iznesu na svojim plećima i predstave javnosti kao razmišljanje građana BiH.
Da li smo mi zaista tako loši?Definitivno mislim da jesmo, uz časne izuzetke koji samo potvrđuju pravilo, ovaj forum reprezentuje stvarno stanje međunacionalnih odnosa u BIH.

Mržnja između naroda BIH je danas veća nego recimo prije deset godina, a manja nego što će biti u budućnosti.Kakav smo narod možemo slobodno reći da imamo bolje političare nego što zaslužujemo.

Pošto se neki zahvaljuju Britaniji na ovoj rezoluciji evo da i ja pozovem Boga da sačuva kraljicu,ali istovremeno apelujem da i nas slučajno ne zaboravi sačuvati.Ne mislim tu na vrućine, nego na gluposti i frustracije ovdašnjih zatucanih talibana kojima nas terorišu preko društvenih mreža.
Vi nemate problema , vi ste problem .
1. bold: Mogli bi vi imati problema u europskoj uniji i americi ako javno negirate genocid.

2. bold: Vidim da su sumadija i ostale regije mordora izvor demokratije i civilizacije, pa bolan sela su vam zapustena a 90% populacije izgleda kao carlos tevez a prica strane jezike kao baka sliskovic.

3. bold: Pitaj se zasto je to tako, hint: Ubistvo Zorana Djincica koji je pokusao da od srbije napravi nesto sto lici na drzavu mada ste svi zalupani pro-ruskim interesom koji vas odvaja od komsija hrvata, bosnjaka, albanaca, sad i eu.
Vi ste najbrojniji narod ovdje i imate najvecu odgovornost za svo zlo sto se desilo, nemojte misliti da ce radikali kao seseljovci ikada biti docekani u sarajevo jer bi to bio mazohizam a toliko ludi nismo.

Nakon sto si ispljuvao forum ocekujem da ces nakon sto te banuju pricati da su te banovali jer si tkz. srbin :bih:
razonoda

#1916 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by razonoda »

skupljac_zeljeza wrote:

Ništa njemu neće biti. Papa se normalno šetao po sarajevskim ulicama kao i Merkelova danas. Možda ga neko samo sa sažaljenjem pogleda.

:shock: E JEST POREDJENJE.
skupljac_zeljeza

#1917 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by skupljac_zeljeza »

razonoda wrote:
skupljac_zeljeza wrote:

:shock: E JEST POREDJENJE.
Nije poređenje njega sa drugim gostima nego ne dolazi u dolinu Amazona.
Patriotska_Liga

#1919 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

100% dolazi da provocira kako bi iznudio neku reakciju i kako bi kad se vrati u Beograd pričao priču 'ja fin, otiš'o se poklonit žrtvama, a tamo me napali'. Mraka je to.
artime

#1920 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by artime »

Ovo je vec peljanje preko zrtava, neka se prepucavaju preko drzavnih institucija. Ovdje ce samo pojest govno ako dodje, da izvinete. Samo ce saznati kako lik bukvalno nema nimalo digniteta.
Kaligula I

#1921 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Kaligula I »

It_is_a_Leclerc wrote:
Kaligula I wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Hvala velikoj americkoj naciji na podrsci. God bless America.
...i Palestinci su im jako puno zahvalni... :D
Mene Palestinci ne zanimaju. Poštedite me te panislamske patetike. Kao da je neko ronio suze za Bosnom i vlastite interese podređivao interesima "braće i prijatelja". Palestincima svaka čast, ali ja gledam interese Bošnjaka i Bosne i Hercegovine, a blisko, neraskidivo partnerstvo sa najvećom vojnom i političkom velesilom današnjice primarni je interes.
...to se zove egoizam...valjda treba da tezimo svijetu bez protekcije i privilegija...ti bi da je tebi fino, a bas te brig kako je nekome na drugom kraju 'sela'...još ako si i praktični vjernik onda je tvoj egoizam duplo teži i strasniji...
Patriotska_Liga

#1922 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Kaligula I wrote: ...to se zove egoizam...valjda treba da tezimo svijetu bez protekcije i privilegija...ti bi da je tebi fino, a bas te brig kako je nekome na drugom kraju 'sela'...još ako si i praktični vjernik onda je tvoj egoizam duplo teži i strasniji...
To je brutalno ignorisanje ljudske psihologije i empirijskih dokaza kroz historiju. Takav svijet postoji samo u Lennonovoj pjesmi Imagine, toga nema oko tebe. Što prije to shvatiš biće ti lakše u životu.
bosan

#1923 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by bosan »

Nije red da ljudi urlicu na dzenazi a morace ako taj ljigavac dodje. Seseljevog potrcka smo svi dobro upamtili. Nije on licnost koji moze raditi na pomirenju .On , Nikolic i Seselj u ekipi , pa ni Alfred Hitchcock ih ne bi ovako skupio.
palermo

#1924 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by palermo »

Fudo387 wrote:
Ima u svijetu puno boljih i pametnijih koji nisu dehumanizirani, ubijeni u pojam i diskriminisani na koje se mozes ugledati i koristiti
se njihovim iskustvima i metodama. Tvoj prijedlog da se ugledamo na civilizacijski sljam je u najmanju ruku budalast.
na n-tu. Mi smo mala zemlja mi nemamo privilegiju ponašati se kao veliki i ne brinuti o civilizacijskim dostignućima, moralu, humanizmu. Poštovanje koje smo zaslužili zbog civilizacijskog nivoa koji smo pokazali u prošlom ratu nikada, ali baš nikada ne smijemo izgubiti. Pozivi kao što je haznadarov nisu ništa drugo nego ubijanje Bosne i Hercegovine i Bošnjaka kao naroda koji svoj opstanak veže za Bosnu i Hercegovinu.

I ovo uopšte nema veze sa srpskom politikom i otporu srpskoj politici
LSD

#1925 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

Pošto nema obraza i morala - papak dolazi da isprovocira i pokuša napraviti cirkus.... jer dolaziti u Srebrenicu par dana nakon obaranja rezolucije o istoj - je neviđena provokacija i velika podvala, a ujedno i ispit za našu bosansku diplomatiju koja se ne može dogovoriti između sebe ni je li mlijeko bijelo . Vučić dolazi da se izruga tim žrtvama na licu mjesta i nahrani svoj fašistički ego. Ivanić, trenutni predsjednk putujućeg cirkusa zvanog Predsjedništvo BiH, je vec lažno zabrinut za brata Srbina. Eno po srbijanski medijima vec kuka i upozorava, kao da je jedva ceka belaj.

to znaci - Lopta je nabaćena i samo se ceka bosanska glava da reaguje na centaršut.

Stoga, ne treba biti glup i reagovati onako kako Srbi i ocekuju to. Samo budala reaguje na vec unaprijed postavljenu projekciju. Samo budala se ponaša, onako kako njegov dušman to želi. Treba znati diplomatski odreagovati na ovu podmuklu provokaciju.

Igrnorisati smrada na svaki moguci nacin i ne dati mu povoda da od sebe napravi žrtvu u sred Potočara.
Last edited by LSD on 09/07/2015 19:34, edited 4 times in total.
Post Reply