TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
Walther

#1901 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

Megafon2 wrote:"Govorili su mu: Ti ako hoćeš da poštuješ Boga i klanjaš, možeš to i ovdje. Što ćeš tamo? Nemoj tamo ići, uputiće te tamo gdje ne valja. Govorila sam mu da će mu to donijeti smrt i njemu i meni. Oni se predstavljaju kao ljudi na pravom putu", kazala je vidno potresena majka Halima Ibrić.[/i][/b]

Ipak je u ovoj situaciji vaznije sta kaze majka nego istraga, zar ne... Jer majka ipak sve zna i u stanje je objektivno govoriti o svemu. Tito dragi...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1902 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» pathyeshme

ne volim ucjene :)

kome se ne sviđa, ima drugih portala, foruma, sajtova...
House

#1903 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by House »

Megafon2 wrote:
House wrote:i nije vikao allahu ekber
Vikao je. A i da nije, terorista je. I na moju žalost, muslimanski terorista.

nije vikao.postoji snimak
Lepi_Lukic

#1904 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

lijek-za-sve wrote:
sinuhe wrote:Nije stigao biti vehabija. Nekog kontakta je bilo.
jel to znaci da svi oni norlmalni cak i oni od 90g koji klanja u Fahdu su potencijalne vehabije :? :shock:
Ja koliko znam dzamija kralj fahd na celu sa muderisom je leglo vehabija u sarajevu, dovoljno je proci u vrijeme namaza, a 90% vjernika koje znam su bivsi osudjenici i narkomani, a da ne govorim o mudersivom "nadahnujucim" hutbama ... :-)
Megafon2

#1905 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Megafon2 »

Walther wrote:
Megafon2 wrote:"Govorili su mu: Ti ako hoćeš da poštuješ Boga i klanjaš, možeš to i ovdje. Što ćeš tamo? Nemoj tamo ići, uputiće te tamo gdje ne valja. Govorila sam mu da će mu to donijeti smrt i njemu i meni. Oni se predstavljaju kao ljudi na pravom putu", kazala je vidno potresena majka Halima Ibrić.[/i][/b]

Ipak je u ovoj situaciji vaznije sta kaze majka nego istraga, zar ne... Jer majka ipak sve zna i u stanje je objektivno govoriti o svemu. Tito dragi...
Ili desetak njegovih komšija i članova rodbine? Valjda oni znaju je li mali debil bio vehabija ili nije.
sinuhe

#1906 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sinuhe »

lijek-za-sve wrote:
jel to znaci da svi oni norlmalni cak i oni od 90g koji klanja u Fahdu su potencijalne vehabije :? :shock:
Imaju vehabije i simpatizere. Ne mora obavezno biti trofrtaljac. U Fahdu ako nije vehabija onda jeste njihov simpatizer.
Walther

#1907 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

Lepi_Lukic wrote:Kao sto sam vec nekoliko puta danas pisao, dva su moguca scenarija, prvi jeste da BIH kao drzava u svom punom kapacitetu krene u "obracun" ili da to ipak ucini RS. sa svojim institucijama , samo se onda bojim na sta ce to liciti i kakve ce sve posljedice imati, prvi nacin svakako da je prihvatljiviji izmnogo razloga.
Realno je ocekivati policijske akcije u toku noci ...
Kakve crne policijske akcije... I ova dva jadnika su jedva nasli i po izvlakusi od Mektica nisu nasli nista pametno... A sad rucna pa u rikverc.
Lepi_Lukic

#1908 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» pathyeshme

ne volim ucjene :)

kome se ne sviđa, ima drugih portala, foruma, sajtova...
:thumbup:
Megafon2

#1909 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Megafon2 »

House wrote:
Megafon2 wrote:

Gdje je snimak?

Zašto su svi svjedoci rekli da je vikao? Dogovorili se u trenutku pucnjave da će to izjaviti? Na putu do bolnice ih nazvao Dodik i rekao da kažu da je vikao? Po faci su skontali da je musliman, pa su odmah pričali da je vikao alahu ekber.
Walther

#1910 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

Megafon2 wrote:
Walther wrote:

Ili desetak njegovih komšija i članova rodbine? Valjda oni znaju je li mali debil bio vehabija ili nije.
NE... Policijska istraga nije cula kazala... jer onda imas ovo sto imas sad... opis svega se promijenio za 180stepeni od pocetka. Pripadati nekom pokretu znaci ostavljati tragove.
O'zone
Globalni moderator

#1911 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by O'zone »

Lepi_Lukic wrote:
lijek-za-sve wrote:
Ja koliko znam dzamija kralj fahd na celu sa muderisom je leglo vehabija u sarajevu, dovoljno je proci u vrijeme namaza, a 90% vjernika koje znam su bivsi osudjenici i narkomani, a da ne govorim o mudersivom "nadahnujucim" hutbama ... :-)
Pričaj nam malo o tim mudersivom "nadahnujucim" hutbama...
lijek-za-sve

#1912 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by lijek-za-sve »

sinuhe wrote:
Imaju vehabije i simpatizere. Ne mora obavezno biti trofrtaljac. U Fahdu ako nije vehabija onda jeste njihov simpatizer.
ja nista bezobraznije nisam cuo odavno al bas bezobraznije :!:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1913 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Chmoljo »

Joe McCarthy wrote:
Herr Flick wrote:
The BEN10 wrote:Sad će ravnogorski pokret moći da intenzivira svoje aktivnosti...

Okupit cemo i mi Handzar diviziju :D :D
Sound the call :D
Banovići calling, rok d kašbah.

ne igrajte se.

@Lukicu, smiri i ti doživljaj, ili će SIPA dobijati pritužbe iz našeg rudarskog gradića na sjeveru.
155_mm

#1914 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

Lepi_Lukic wrote:Kao sto sam vec nekoliko puta danas pisao, dva su moguca scenarija, prvi jeste da BIH kao drzava u svom punom kapacitetu krene u "obracun" ili da to ipak ucini RS. sa svojim institucijama , samo se onda bojim na sta ce to liciti i kakve ce sve posljedice imati, prvi nacin svakako da je prihvatljiviji izmnogo razloga.
da nece mozda tvoje metode metak u celo primjenjivati prilikom tih racija? ono na sjecanje na racije po zvorniku iz devedesetih.
Walther

#1915 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

Megafon2 wrote:Zašto su svi svjedoci rekli da je vikao? Dogovorili se u trenutku pucnjave da će to izjaviti? Na putu do bolnice ih nazvao Dodik i rekao da kažu da je vikao? Po faci su skontali da je musliman, pa su odmah pričali da je vikao alahu ekber.
zato sto neki fastist to napise, pa onda 10 ponovi...
sinuhe

#1916 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sinuhe »

lijek-za-sve wrote:
sinuhe wrote:
ja nista bezobraznije nisam cuo odavno al bas bezobraznije :!:
Kako se postaje vehabija? Morao je odnekud poceti.
Pa vidjeli smo simpatizere nakon napada u Parizu i njihovu podrsku na facebooku.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#1917 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emillio estevez »

Hajde ne budite djeca

Lijepo izmjenite adrese i brojeve telefona
Pa na megdan.

A ne. Ovako kao djeca :lol:
Lepi_Lukic

#1918 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

155_mm wrote:
da nece mozda tvoje metode metak u celo primjenjivati prilikom tih racija? ono na sjecanje na racije po zvorniku iz devedesetih.
Ne nabacuj mi ono sto nisam rekao ;)
Sto se tice terorista zna se kako se sa njima postupa ;)
Pripadnici zajedničkog istražnog tima u Kalesiji uhapsili su osobu inicijala K. M. a koja se dovodi u vezu sa terorističkim napadom na Policijsku stanicu u Zvorniku, saopšteno je iz SIPA-e "****" nezvanično saznaje da se radi o Kasimu Mehidiću. Riječ je o vlasniku firme "Kale Prom" iz sela Miljanovci kod Kalesije. Također nezvanično, Mehidić je i pripadnik vehabijskog pokreta.
lijek-za-sve

#1919 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by lijek-za-sve »

sinuhe wrote:
Pa vidjeli smo simpatizere nakon napada u Parizu i njihovu podrsku na facebooku.
razmisli dobro jos jednom sta si napisao

zamisli da se ti slucajno nadjes u autobusu punom pedera i ubica i neko ti kaze da si ti njihov simpatizer?
Last edited by lijek-za-sve on 28/04/2015 19:55, edited 1 time in total.
House

#1920 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by House »

Megafon2 wrote:
Gdje je snimak?

Zašto su svi svjedoci rekli da je vikao? Dogovorili se u trenutku pucnjave da će to izjaviti? Na putu do bolnice ih nazvao Dodik i rekao da kažu da je vikao? Po faci su skontali da je musliman, pa su odmah pričali da je vikao alahu ekber.

Image
tataćusak

#1921 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by tataćusak »

Zanimljivo je da na temama politike na klixu uvijek pobijede "četnici" i "ustaše". Čmoljo hladno pobanuje sve bošnje. Nevjerovatno ali stalno isto.

A o temi, drago mi je pa je SDA proglasila dan žalosti u FBiH.
archi_a

#1922 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by archi_a »

House wrote:
Megafon2 wrote:

Ma sta nije vikao, ima da je vikao, a i da nije, onda mora da je pomislio da povice. Pa sta ako nije vehabija, makar je kupio mobitel kod vehabije. Samim tim on je "vehabista"-bosnjak, islamista terorista. :-)
Ima to da Gvozden Sarac upakuje u prilog pa makar morao sam u mikrofon zatekbirati. Ptpc mora drzati paznju svojih vjernih gledalaca. Ima da se prica o ovome i kad budu prenosili neku fudbalsku utakmicu. Samo krvavo, samo ekskluziva. Pucanj u srpsku. :run:
Lepi_Lukic

#1923 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

House wrote:
Megafon2 wrote:
Gdje je snimak?

Image
Jel ti znas razliku izmedju slike i snimka !? :roll:

Sve se svodi na rekla kazala, jedan medij jedno, drugi drugo i tako ukrug, covjek fino pita gdje je snimak na koji se svi pozivate, kao cuje se sta terorista govori, i ja pitam gdje je snimak ??
sinuhe

#1924 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sinuhe »

lijek-za-sve wrote:
sinuhe wrote:
razmisli dobro jos jednom sta si napisao

zamisli da se ti slucajno nadjes u autobusu punom pedera i ubica i neko ti kaze da si ti njihov simpatizer?
:lol: Koga? pedera ili ubica? Cao vehabija.
bh.tornjak

#1925 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by bh.tornjak »

eeeee...na tome se i (pokusava) da radi....
Zbog toga i ono orgijanje na RS-ovoj TV....i "nekim" portalima....novinama....itd...

PS.
preCjednik je konacno presao s rijeci na djela.....igre mogu da pocnu.... ;)
Locked