Black swan wrote:kada mislim da sam sve čuo
onda iskoči gej biblija
Daayiee Abdullah, pederski Imam
Black swan wrote:kada mislim da sam sve čuo
onda iskoči gej biblija
Da, ako vjerujes u bajke, nevidljivog ciku na nebu, demone, grijeh, pricu o Sodomi i Gomori i ostale nebuloze.JUPITERXXXX wrote:Sve lijepo objasnjeno https://www.youtube.com/watch?v=kWfSMOdcQsE&t=23s
Ako se izdvoji religija nema osnova za diskriminirati protiv homica.Black swan wrote:ako se izdvoje religijsji dijelovi i ako se ukloni religija iz tog dokumentarca
te ako se ostavi ili uzme onaj osnovni dio kada bradonja priča kako se većina ljudi plaši išta reći protiv gejeva
posebice ako su medijski poznati, rade za nekog drugog ili velike kompanije
te 5 stavki o gejevima od prihvaćanja tolerancije do kazne
to je apsolutna istina nepobitnost...
kao što smo mi komunističke zemlje nekoć sada u prvoj na drugu etapu...
"The child's soul feels that everything that happens aroud them contradicts nature's law"Black swan wrote:nešto djeca tih parova nisu sretna na paradi![]()
![]()
bitno je samo da nema alkosa koji će ih maltretirati
Problem je taj sto se homici ne zele razmnozavati da bi mogli uzivati u slobodi i razvratu pa pokusavaju na silu doci do tudje djece za svoje perverzije.broj dva wrote:Da, ako vjerujes u bajke, nevidljivog ciku na nebu, demone, grijeh, pricu o Sodomi i Gomori i ostale nebuloze.JUPITERXXXX wrote:Sve lijepo objasnjeno https://www.youtube.com/watch?v=kWfSMOdcQsE&t=23s
Na silu ? To me interesuje, nisam do sada cuo o nekoj homo mafiji koja kidnapuje djecu i volio bi da saznam vise.JUPITERXXXX wrote:Problem je taj sto se homici ne zele razmnozavati da bi mogli uzivati u slobodi i razvratu pa pokusavaju na silu doci do tudje djece za svoje perverzije.broj dva wrote:Da, ako vjerujes u bajke, nevidljivog ciku na nebu, demone, grijeh, pricu o Sodomi i Gomori i ostale nebuloze.JUPITERXXXX wrote:Sve lijepo objasnjeno https://www.youtube.com/watch?v=kWfSMOdcQsE&t=23s
sto li..Black swan wrote:odem u čisto istraživačke svrhe na portal lgbti.ba![]()
vidim delegacija iz sarajeva na paradi u BG... samo 1000 ljudi na 2 milijuna beograđana
i vidim dole u ćošku 7 lajkača njihove stranice iz mojih Facebook prijatelja
da vidim ko je...
6 nebošnjačkih i jedno bošnjačko ime... forumašica koja živi u zapadnoj europi godinama
od nebošnjačkih imena svi žive vani... nisam ni znao dojučerašnje sarajlije nisam ni znao da su zdušili
niko iz bih nije lajkač te stranice
prebrojavanje bošnjačkih i nebošnjačkih imena...to ti je OK istraživanje.Black swan wrote:
pa koje je sad istraživanje ok da ti ne treba otac ili majka...![]()
![]()
![]()
Dovoljno je vidjeti kakvih sve debila ima koje su odgajali i odagajaju jos debilniji hetero-roditelji da se odgovor sam nametne.Da li oni mogu vaspitati , brinuti o djeci , i svemu sto slijedi jedno djetinstvo , i ado - uzrast..?????
ma daj osvjestite se normalna da mi je bitno ovdje se satraše objašnjavajući kako je to OK, forum tri urbane općine kantona sarajevo¤ jelena ¤ wrote:prebrojavanje bošnjačkih i nebošnjačkih imena...to ti je OK istraživanje.Black swan wrote:
pa koje je sad istraživanje ok da ti ne treba otac ili majka...![]()
![]()
![]()
Bitno je da se takvi vrli ''istraživači'' bez problema razmnože i prenesu svoj ''model istraživanja'' na buduće generacije nacionalno osviještenih prebrojača...
Fuj!
i ne znači sad da zbog te populacije od 10% u aplikaciji mora stajati umjesto mama i tata roditelj 1 i roditelj 2Drosera capensis wrote:pa ako si homo ne znači da si neka budala ili manje vrijedan ili neki manijak
dobro im ide to stojiJUPITERXXXX wrote:Mosa Gesen mislim da se zove tako jedna od vodja ovih lgbt je na jednoj konferenciji izjavila otvoreno da je njihov glavni cilj unistenje porodica u ovakvom obliku a ono oko naslijedjivanja partnera i ostale gluposti sluze samo da lakse obmanu narod.