Popularne stvari koje ne kontam
-
Juni
#1901 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam modu zadnjih goodina da zene 30+ ( O 40+ da ne pricam) hodaju sa raspustenom jako dugom kosom, ono do pola ledja ili do guzice. Meni ta duzina iskljucivo pase tinejdzerkama, ove starije mi s tom frizurom izgledaju kod odbjegle iz ludnic 
-
AmirBaa
#1902 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kako mozes uporedjivati dijete i zivotinju ?Cherry-Cherry wrote:Moj cuko je bio dio moje porodice i on je u svojoj kući, to je njegovo.Možda i meni smeta nečije nevaspitano dijete, koje skače po meni dok pijem kafu, ali neću nikad u gostima reći: zaključaj dijete u drugu sobu, već jednostavno neću ni dolaziti. I nek mi sad niko ne pametuje, kako to nije isto.
- annoy
#1903 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja se baš jako bojim pasa, jednostavno se ne osjećam ugodno kad sjedim kraj njih u istoj sobi. I onda ako idem kod nekog tko ima psa, neću sad bezobrazno postaviti uvjet da se psa makne, ali ću lijepo zamoliti da, ako nije problem, da pas ne bude u istoj sobi. Ako je nekom teško psa zbog mene na sat vremena sklonit, onda ok, neću doć kod tebe i to je to.
Imam prijateljicu koja baš ne podnosi mačke, boji ih se praktički, jednostavno ih ne želi kraj sebe, i ja sam uredno svog mačka izbacivala iz sobe kad bi ona došla, nije mi to uopće nikakav problem, pa neće mu ništa bit sat vremena da provede u ostatku kuće, iako je volio u moju sobu. Važnije mi je da se ona ne osjeća nelagodno.
Ona je udana, živi kod muža, i imaju velikog vučjaka. I dođem kod nje, i glupo mi je bilo njenog muža tražit da makne psa jer se baš ne znamo, i pas je sjedio kraj mene na kauču cijelo vrijeme, a ogroman je i još je dosta živahan, ja sam popila kavu za 10 min, i nakon još 10 otišla kući, jednostavno ne mogu, šta ću, znam da je fobija od pasa glupa i iracionalna, ali neću da mi netko provodi terapiju u svom dnevnom boravku...normalna mi je stvar sklonit životinju ako se gost boji ili ne osjeća ugodno, to sam uvijek radila i nije mi nikad bio problem.
Druga stvar je ako netko živi u garsonijeri i psa jedino može zaključat u WC, naravno da to neću tražit, ali ljudi u stanovima ili u kućama s više prostora, ne znam zašto je teško da pas bude u nekoj drugoj sobi u kući/stanu ili u dvorištu to kratko vrijeme, pa neću ostat 5 sati, popijem kavu za sat vremena
Imam prijateljicu koja baš ne podnosi mačke, boji ih se praktički, jednostavno ih ne želi kraj sebe, i ja sam uredno svog mačka izbacivala iz sobe kad bi ona došla, nije mi to uopće nikakav problem, pa neće mu ništa bit sat vremena da provede u ostatku kuće, iako je volio u moju sobu. Važnije mi je da se ona ne osjeća nelagodno.
Ona je udana, živi kod muža, i imaju velikog vučjaka. I dođem kod nje, i glupo mi je bilo njenog muža tražit da makne psa jer se baš ne znamo, i pas je sjedio kraj mene na kauču cijelo vrijeme, a ogroman je i još je dosta živahan, ja sam popila kavu za 10 min, i nakon još 10 otišla kući, jednostavno ne mogu, šta ću, znam da je fobija od pasa glupa i iracionalna, ali neću da mi netko provodi terapiju u svom dnevnom boravku...normalna mi je stvar sklonit životinju ako se gost boji ili ne osjeća ugodno, to sam uvijek radila i nije mi nikad bio problem.
Druga stvar je ako netko živi u garsonijeri i psa jedino može zaključat u WC, naravno da to neću tražit, ali ljudi u stanovima ili u kućama s više prostora, ne znam zašto je teško da pas bude u nekoj drugoj sobi u kući/stanu ili u dvorištu to kratko vrijeme, pa neću ostat 5 sati, popijem kavu za sat vremena
- annoy
#1904 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kako možeš potrčat bez grudnjaka?sha_ba wrote:
zensko sam, sa vecim grudima![]()
Ja bez gudnjaka ne mogu živjet
- Logovan
#1905 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Smrt grudnjacima!
-
sha_ba
#1906 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ko ti kaze da trcim?? a da mi je potreban, i nije vala 
-
Juni
#1907 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pitace te starost gdje ti je bila mladostsha_ba wrote:zensko sam, sa vecim grudimaannoy wrote:Ako si muško, ili žensko s manjim grudima onda je razumljivo da ne kontašsha_ba wrote:ne kontam sto iko nosi grudnjak![]()
![]()
![]()
- muha_sa
#1908 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sha_ba wrote:ko ti kaze da trcim?? a da mi je potreban, i nije vala
-
sha_ba
#1909 Re: Popularne stvari koje ne kontam
znaci sta, kad ostarim spustice se do koljena jer ne nosim grudnjak??Juni wrote: pitace te starost gdje ti je bila mladost
- Cherry-Cherry
#1910 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam cure/žene, koje kažu da ne znaju hodati u ravnom. Pa kako hodaju, kada su bose? Znači, ustanu ujutro i odmah štikle obuvaju, pa idu u kupatilo...
- annoy
#1911 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne trčim ni ja rekreativno, ali svako malo npr. potrčim na bussha_ba wrote:ko ti kaze da trcim?? a da mi je potreban, i nije vala
Silaženje niz stepenice da ne spominjem
- muha_sa
#1912 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ima to i prednosti--zategnu se boresha_ba wrote:znaci sta, kad ostarim spustice se do koljena jer ne nosim grudnjak??Juni wrote: pitace te starost gdje ti je bila mladost
-
sha_ba
#1913 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a nece niz stepenice tarlahat ako nisu prazne, ako me razumijes
- muha_sa
#1914 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja ne razumijem--de mi pojasni to tarlahanjesha_ba wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
a nece niz stepenice tarlahat ako nisu prazne, ako me razumijes
-
shandrprcSA
#1915 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hval' te me usta moja 
-
sha_ba
#1916 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa ni ja, pitaj annoy....muha_sa wrote:ja ne razumijem--de mi pojasni to tarlahanjesha_ba wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
a nece niz stepenice tarlahat ako nisu prazne, ako me razumijes![]()
![]()
- muha_sa
#1917 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mogu potvrdit što shaba govori mada sam je u oči gledo i nidje višeshandrprcSA wrote:hval' te me usta moja
-
shandrprcSA
#1918 Re: Popularne stvari koje ne kontam
brk ti igramuha_sa wrote:mogu potvrdit što shaba govori mada sam je u oči gledo i nidje višeshandrprcSA wrote:hval' te me usta moja![]()
- Edin H.
#1919 Re: Popularne stvari koje ne kontam
muha_sa wrote:ima to i prednosti--zategnu se boresha_ba wrote:znaci sta, kad ostarim spustice se do koljena jer ne nosim grudnjak??Juni wrote: pitace te starost gdje ti je bila mladost
- pumica
#1920 Re: Popularne stvari koje ne kontam
KatarinaKosaca wrote:Da,kako netko napisa, ne kontam kako ljudi sebi daju za pravo određivati šta će ko raditi u svojoj kući. I meni se desilo da mi kažu "Doći ću ti, ali zatvori životinje u neku sobu".. Ne, životinje su u svojoj kući, i kome se to ne sviđa neka ne dolazi, ili ćemo se vidjeti vani, ali da mi kaže šta ću raditi u svojoj kući![]()
![]()
![]()
A ovo je baš "popularna stvar" koja se često dešava..
I onda shvatis da imas malo ljudi u svom zivotu ...
- pumica
#1921 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cherry-Cherry wrote:Moj cuko je bio dio moje porodice i on je u svojoj kući, to je njegovo.Možda i meni smeta nečije nevaspitano dijete, koje skače po meni dok pijem kafu, ali neću nikad u gostima reći: zaključaj dijete u drugu sobu, već jednostavno neću ni dolaziti. I nek mi sad niko ne pametuje, kako to nije isto.
-
Niemand
#1922 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To za kucu, sasvim oke, posteno, svakom njegovo. Al zaista ne razumijem ovo ponasanje na ulici.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1923 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ah da, zaboravio sam napisati da me i ovako obucena, moze imat kad god hoceCherry-Cherry wrote: De ne budi cjepidlaka, baš je medena i sexy
Chery
-
Labirint
#1924 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hoćeš na pp?sha_ba wrote:zensko sam, sa vecim grudimaannoy wrote:Ako si muško, ili žensko s manjim grudima onda je razumljivo da ne kontašsha_ba wrote:ne kontam sto iko nosi grudnjak![]()
![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1925 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako govoris istinu, ocekuj PPQueen_of_hearts wrote:_BataZiv_0809 wrote:
(ja vako stalno)