Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

kakavdanakneiskustvu

#1901 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

RasAlGhul wrote:Iako mi je SDA preko glave i volio bih da pocrknu svi iz stranke i oni koje su uhljebili, ali brate ovaj Fahro je gori deset puta. Kako može neko vjerovati čovjeku kojem je SDA sve dala i omogućila da bude jedan od najbogatijih Crnogoraca u Sarajevu pa ih isti taj Crnogorac sada pljuje kada se obogatio.

Hej čovjek da izjavu da treba ustašama omogućiti izborni zakon po kojem će samo HDZ pobjeđivati, pa grob te jebo, najbolji mu prijatelj ustaša Čović, u novini nikad mu ništa nema protiv Dodika i genocidne tvorevine, o napadima na naš narod po genocidnoj, ama baš ništa, nego gad klošarski na tapeti samo blati bošnjačke političare. Novina mu 2015 za ličnost godine izabere Vučića Pičkoustog, četnika koji je pucao po Sarajevu i znamo šta sve govorio u Skupštini Srbije.

U Rogatici napadaju bošnjačku porodicu, ubijaju mu stoku od koje živi, pale auta, njemu naslovnica taj dan "Snijeg okovao regiju", ni slova o tome. Neka nam je dragi Bog na pomoći naredne izbore, glasati sigurno neću ni za Zvizdića ni za četnika Radnočića, možda za onog Bećirevića!

odavno je to tako u avazu,odavno
Banksy

#1902 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Nisam glasač SDA, ali...
skupljac_zeljeza

#1903 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

kakavdanakneiskustvu wrote: ja nisam,a eto,hrvat sam,ako je to bitno
Nije mi bitno koliko mi je zanimljiva ova Čovićeva šutnja.

Ratko Mladić također je optužen i za progon Bošnjaka i Hrvata diljem Bosne i Hercegovine te uzimanje pripadnika UN-ovih mirovnjaka UNPROFOR-a za taoce.
kakavdanakneiskustvu

#1904 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

skupljac_zeljeza wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: ja nisam,a eto,hrvat sam,ako je to bitno
Nije mi bitno koliko mi je zanimljiva ova Čovićeva šutnja.

Ratko Mladić također je optužen i za progon Bošnjaka i Hrvata diljem Bosne i Hercegovine te uzimanje pripadnika UN-ovih mirovnjaka UNPROFOR-a za taoce.

mene bi zacudilo da je bilo sta izjavio znajuci da suruje sa dodikom
Better Man

#1905 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Better Man »

Skijaš wrote:
Better Man wrote:Najgore zlo po državu je SDA. I ja sam zato da se prvo trajno rješimo SDA, pa onda ostalih.
Dakle, OK je glasati za SNSD, Radončića ili HDZ kako bi se oslabilo SDA ?
Ni za jedne ne treba glasati od navedenih. Ima onih za koje se može glasati samo da se skine najgore zlo koje se pojavilo u istoriji Bosne i Hercegovine, a to je fašističko mafijaška organizacija SDA.
kakavdanakneiskustvu

#1906 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Better Man wrote:
Skijaš wrote:
Better Man wrote:Najgore zlo po državu je SDA. I ja sam zato da se prvo trajno rješimo SDA, pa onda ostalih.
Ni za jedne ne treba glasati od navedenih. Ima onih za koje se može glasati samo da se skine najgore zlo koje se pojavilo u istoriji Bosne i Hercegovine, a to je fašističko mafijaška organizacija SDA.
sda vece zlo od sds?
Novak20

#1907 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Novak20 »

Banksy wrote:Nisam glasač SDA, ali...
:lol:

:thumbup:
JThomas

#1908 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

ali fahro čak i kao navodna opozicija ustvari učvršćuje njihovu vlast. eto da zanemarimo to što nije opozicija, nego vlast sa njima :mrgreen:

mislim da je to alfons napisao, kao, parafraziram, svaki njegov potez koji njemu donese hiljadu glasova sda donese dvije... :mrgreen: i to je živa istina. on je za njih bio noseći stub pravljenja ovog "sistema" po njihovoj mjeri, i od tog sistema "vrijednosti" ne može više pobjeći i da hoće.
Banksy

#1909 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Novak20 wrote:Jah... SDP gadljiv pa nije htio sa Šćepom 2010., a SDA manje gadljiva pa hoće bez obzira što je KOS-ovac i pljuvač SDA i Bakira.

Ma hajte, molim vas.
Sasvim slučajno, Izetbegovići za medijsku batinu izabrali anonimnog kosovca Fahru, za vjerskog poglavara također našli kosovca Cerića, za vojnog zapovjednika izvukli kosovca Sefera, za vrh policije uzeli kosovca Alispahića, za bezbjednjaka kosovca Muslimovića.
Što ti je slučajnost, baš nisu imali sreće.
ultima_palabra

#1910 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:ali fahro čak i kao navodna opozicija ustvari učvršćuje njihovu vlast.

mislim da je to alfons napisao, kao, parafraziram, svaki njegov potez koji njemu donese hiljadu glasova sda donese dvije... :mrgreen: i to je živa istina. on je za njih bio noseći stub pravljenja ovog "sistema" po njihovoj mjeri, i on tog sistema "vrijednosti" ne može više pobjeći i da hoće.
To je bio genijalan post.

Faktički SDA je desetak godina mobilisala glasače na osnovu pisanja Avaza, a onda narednih desetak na osnovu gađenja i straha od onoga što Avaz napiše. Samo ne znam da li je to tako namjerno urađeno ili se slučajno potrefilo.
Skijaš

#1911 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Better Man wrote:
Skijaš wrote:
Odlično, eno ti Naša Stranka, SDP, imaš bar desetak stranaka koje možeš podržati, smiješno je na ovoj temi kritikovati SDA, ili, kao što je već nekoliko puta rečeno, to samo jača SDA.
Skijaš

#1912 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

ultima_palabra wrote: a onda narednih desetak na osnovu gađenja i straha od onoga što Avaz napiše
Da, eto koliko je lik prljav da mu ne moraju ništa ni podmetati.
kakavdanakneiskustvu

#1913 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

skupljac_zeljeza wrote:
nadInsan wrote:
Ja bih glasao za Fahru da ne podržava Čovićev treći entitet, televiziju, izborni zakon. Tu je pao na ispitu. Po meni je HDZ opasniji i od Fahre i od SDA. Najbolje bi bilo da se riješimo HDZ-a nekako jer se radi o velikim izdajicama koji surađuju sa četnicima, a kradu najviše jer kontrolišu svim finansijama u zemlji.
Da li je neko našao reakciju Čovića na presudu Ratku? Čuo sam Kolindu kako se buni za Škabrnju, a njemu haman svejedno za tolike Hrvate u BiH.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sutnja- ... /171124035
Tipicoti

#1914 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

Svi mediji pisu o presudi R.Mladicu..........a Avaz evo treci dan na naslovnoj stranici samo o Sebijinom kisobranu od 540 KM :-)

Image
iks

#1915 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by iks »

Selo gori a Fahro se ceslja. Da hoce Sebija pronosati kakav kisobran od milju maraka pa da SBB zahtjeva da prosjecna penzija iznosi toliko. Sutra da cetnici krenu na tenkovima Fahro bi se bavio njenom torbicom. Torbicom ga Sebija...
Skijaš

#1916 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

iks wrote: Sutra da cetnici krenu na tenkovima Fahro bi se bavio njenom torbicom.
I to nije slučajno, čovjek u svojim medijima BiH odavno tretira kao pokrajinu Srbije, bolje pokriva beogradsku estradnu scenu nego srbijanski mediji. Šta je Anabela rekla o Luni, a šta Lepa Brena o Kebi...
vauvau

#1917 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by vauvau »

Better Man wrote:
Skijaš wrote:
SDP da nas uhljebe ko tebe?
nadInsan

#1918 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by nadInsan »

Trenutno najveće zlo u BiH je HDZ. Dužni su milijarde poreza preko svojih kladionica, prevarantskih kompanija, softverskih kuća, stotine miliona zaradili prodavajući nam fiskalne kase preko svojih firmi, a iste ne koriste. Teški paraziti koji će nam glave doći ako se budemo između sebe potkusurivali. Treba prioritizirati bošnjačke probleme i krenuti redom, a HDZ je prva na spisku.
Skijaš

#1919 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

nadInsan wrote:Trenutno najveće zlo u BiH je HDZ. Dužni su milijarde poreza preko svojih kladionica, prevarantskih kompanija, softverskih kuća, stotine miliona zaradili prodavajući nam fiskalne kase preko svojih firmi, a iste ne koriste. Teški paraziti koji će nam glave doći ako se budemo između sebe potkusurivali. Treba prioritizirati bošnjačke probleme i krenuti redom, a HDZ je prva na spisku.
Pogrešno je prioritizirati probleme bilo kojeg naroda, to je divljački i destruktivno, izlaz leži u rješavanju problema bosanskohercegovačkog društva a ne u fokusiranju samo na ono što tebe muči, jer ako tako misliš onda nisi bolji od onih protiv kojih se boriš. Gledati na ovo kao na sukob plemena daje legitimitet velikosrpskom faktoru jer ovo onda nije sukob dobra i zla, nego natjecanje u tom ko će koga kvalitetnije zajebati.
nadInsan

#1920 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by nadInsan »

Nigdje nisam spomenuo da je hrvatski narod problem, ali da najviše problema i opstrukcija u zadnje vrijeme dolazi iz HDZ, to je više nego evidentno. Većih fakina, ucjenjivača i sabotera trenutno od njih nema.
JThomas

#1921 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

ultima_palabra wrote:
JThomas wrote:ali fahro čak i kao navodna opozicija ustvari učvršćuje njihovu vlast.

mislim da je to alfons napisao, kao, parafraziram, svaki njegov potez koji njemu donese hiljadu glasova sda donese dvije... :mrgreen: i to je živa istina. on je za njih bio noseći stub pravljenja ovog "sistema" po njihovoj mjeri, i on tog sistema "vrijednosti" ne može više pobjeći i da hoće.
To je bio genijalan post.

Faktički SDA je desetak godina mobilisala glasače na osnovu pisanja Avaza, a onda narednih desetak na osnovu gađenja i straha od onoga što Avaz napiše. Samo ne znam da li je to tako namjerno urađeno ili se slučajno potrefilo.
više nije ni bitno. bitno je da je to začarani krug razvlačenja pameti narodu i betoniranja neofeudalnog uređenja društva, iz kojeg se izlaz ne nazire bez pravih medija i prave opozicije. a njih nema.
kiligonzales

#1922 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kiligonzales »

Better Man wrote:
skupljac_zeljeza wrote:
nadInsan wrote:
Ja bih glasao za Fahru da ne podržava Čovićev treći entitet, televiziju, izborni zakon. Tu je pao na ispitu. Po meni je HDZ opasniji i od Fahre i od SDA. Najbolje bi bilo da se riješimo HDZ-a nekako jer se radi o velikim izdajicama koji surađuju sa četnicima, a kradu najviše jer kontrolišu svim finansijama u zemlji.
Da li je neko našao reakciju Čovića na presudu Ratku? Čuo sam Kolindu kako se buni za Škabrnju, a njemu haman svejedno za tolike Hrvate u BiH.
Najgore zlo po državu je SDA. I ja sam zato da se prvo trajno rješimo SDA, pa onda ostalih.
Najgore zlo je misliti da je SDA najgore zlo po drzavu BiH. Kad prvo trajno rijesis SDA, politicki cemo dotuci i ovako jadan narod koji nema stranke podjednako jake da se iza nje konsoliduje i stvara drzavu gdje je stvarati moze.

Ne volim SDA, za mene su dno dna, ali i ovakvi vece zlo po drzavu nisu od SNSD, SDS, HDZ.

Druge probosanske ili ti ga probosnjacke stranke, nisu dovoljno jake, SDP koji je trebao biti glavni oponent u FBiH ovoj stranci, sada je maskota od Lagumdzijinog SDP, DF nema kapaciteta da svoje nezadovoljnike zadrzi, SBB ima Fahru, ostatak stranke ne trpi nikakav ugled, SBiH nema na mapi. Ko je stranacki izbliza jak strukturalno ko SDA?

Ko treba da ih zamjenI?
kiligonzales

#1923 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kiligonzales »

video wrote:i onda scepo, hladno dobije 156.469 glasova na posljednjim izborima za predsjednistvo BiH :shock:
Tad vidis koliko su Bosnjaci u qrcu :( , koliko su izavjesteni, sludjeni svim i svacim oko sebe!
Dati toliko glasova KOS-ovcu, srBskom igracu je za ne povjerovati!!!
Koliko je osoba bilo u ratu i nakon rata u svim strankama pod optuzbom da su Kosovci eeeee :)

Fahro ispadne tek samo jedan pojedinac u tome leglu optuzenih ...
kiligonzales

#1924 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kiligonzales »

Skijaš wrote:
iks wrote: Sutra da cetnici krenu na tenkovima Fahro bi se bavio njenom torbicom.
I to nije slučajno, čovjek u svojim medijima BiH odavno tretira kao pokrajinu Srbije, bolje pokriva beogradsku estradnu scenu nego srbijanski mediji. Šta je Anabela rekla o Luni, a šta Lepa Brena o Kebi...
Avaz je Avaz, covjek koristi svoj medij, kako zeli, to je radio i prije SBB to radi i sada. Nijedna Avazova propaganda nije srusila SDA, kad nije srusila jedna vreca za mog Bakira, nece ni Sebijina torbica, sta vise rezultirace kontra rezultatima i to je vjerovatno opet igra pred izbore na kojoj ce opet SDA i SBB graditi novu staru koaliciju, ako ista prodje ko ona prosla.

Nekad u eri Hareta, kad je Hare imao ideju da navuce 10 milijardi eura u energetski sektor BiH, Avaz je bio sredstvo koje je zajedno s SDP razvaljivao tu ideju, postacemo ovisnici, duznici, robovi, mrtvaci tih investicija, mi ne mozemo, necemo, ne zelimo i td. Nije se bavio torbicom i zenama Hareta, nego je razvaljivao taj ekonomski program.

Da bi SDP nakon toga prepisao pojedine ideje, sam zapoceo neke projekte unutar FBIH, pa i SDA vezane za energetski sektor u BiH. Nikad ga nisu otvorili za investicije, iako smo mogli sigurno popraviti sliku ekonomije tim potezom.

Tada mi se cinilo da je SBiH u toj potcjenjivackoj politici prema medijima, izgubio same sebe, a da su drugi dobili politicku bitku. Pa ako se ko sjeca sponzoriranog intervjua Hareta pred izbore koje je izgubio, mozda se i sjeti sta je sve govorio tada. Mediji su bitni igraci politike.

SDP se dugo gurao na politickoj sceni svojim ponekad i preagresivnim medijskim uticajem, medjutim prvo druzenje sa SBB, pa i Avazom skupo ih je kostalo. SDA je tada gubila, pa onda opet progurala svoj uticaj u medijima, mahom kapitalom, pa su i za klix rekli da su dobili finu inekciju od te stranke, za Slobodnu Bosnu to nije tajna odavno, Faktor, Fokus te neke slicne portale, upravo su oni podigli. Samo SDA nikada obracun sa Fahrom nije toliko kostao, koliko je kostao druge bez obzira sto se pisalo.

Sto li bas se pitam :D
kiligonzales

#1925 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kiligonzales »

Maraschino wrote:
Skijaš wrote: U principu, koalicija SBB/SDP/DF uz satelite je jedina koja može demontirati SDA. Vrijeme je da barem jedna stranka ispadne iz tronošca SDA/HDZ/SNSD. Pa šta god da bude, ne može biti gore nego što je danas.
Ne može Radončić braniti interese države, lik je velikosrpski operativac, došao je u BiH pred rat, dvadeset i kusur godina aktivno hrani međuetničke antagonizme, optužuje Sarajevo za početak rata, nastupa kao Čovićev i Dodikov vazal a tebi on kao rješenje? SDA (HDZ i ostale manijake) treba mijenjati kako bi se jačalo državu, ne kako bi umjesto njih državom vladao kompleksaš kojem BiH ne znači ništa.
A vi na tu pricu naivno nasjedate, pitanje je kome ta prica vise odgovara njemu i SBB ili SDA? :D
Post Reply