Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa to je ono uspjesan... ruzno zvuci kad napisu da zele nekog s kesom, pa onda kazu kako je ipak bitno samo to da je uspjesan... ali ne uspjesan konobar, smetljar itd... nego jbg, kosuljica, sako, ofis...
Da me ne trpaju medju kompleksase odmah, nemam nista protiv toga, treba drzati visoko letvicu, naravno ako i vi imate ponuditi nesto slicno, ali iskrenost se cijeni, bez suplje
Ako skontaju da frajer samo onako nosi odijelo i košulju, onda je to samopouzdanje bez pokrića
Ako je gotivan posao razlog što to nosi, eto ti pokrića
ultima_palabra wrote:
Toliko parmaka nosi odijela, i vi mislite mi glupe, vidimo odijelo, pa odjijelopimo
Ima dosta skorojevićki koje se pale na skorojeviće, tačno, ali šta će vam skorojevićka svakako?
Oni se međusobno privlače, zato vas ne treba svrbiti što se skorojevićka loži na skorojevića.
ultima_palabra wrote:
Toliko parmaka nosi odijela, i vi mislite mi glupe, vidimo odijelo, pa odjijelopimo
Ima dosta skorojevićki koje se pale na skorojeviće, tačno, ali šta će vam skorojevićka svakako?
Oni se međusobno privlače, zato vas ne treba svrbiti što se skorojevićka loži na skorojevića.
ultima_palabra wrote:
JThomas wrote:a ako se na posao mora u odijelu, a plata nije čemu, onda je ublehaš
Il direktor vonabi... Imam jednog takvog na poslu... Vazda odijelo, ona kozna torbica sto direktori nose, a radi u call centru
A sto se brade tice, nema mi nista draze nego kad jedem supu, pa mi se ona tjestenina zakaci za brk, pa fino izbacim donju usnu i pokupim tjesteninu sa brka... Zene svrsavaju na to !
Odijelo samo ako je radno ... Autolimar, lakirer,varioc em musko em zaradjuje em zna sa rukama svašta. Ovi po ofisima od silnih kafa sa kolegicama samo o oblacenju, depilaciji, fcbu i hrani vazee,ko će muku slušati
Ženama se sviđa malo jedan pa malo drugi ... kao da je to teško razumijeti.
Mora se sve isprobati inače ostaje vječno pitanje da li si dobro izabrao - izabrala.
MedenoSrce wrote:Odijelo samo ako je radno ... Autolimar, lakirer,varioc em musko em zaradjuje em zna sa rukama svašta. Ovi po ofisima od silnih kafa sa kolegicama samo o oblacenju, depilaciji, fcbu i hrani vazee,ko će muku slušati
MedenoSrce wrote:Odijelo samo ako je radno ... Autolimar, lakirer,varioc em musko em zaradjuje em zna sa rukama svašta. Ovi po ofisima od silnih kafa sa kolegicama samo o oblacenju, depilaciji, fcbu i hrani vazee,ko će muku slušati
E ja sam ti tak'i post'o ...
Takav mi pos'o ... sa kafe na kafu, svi o modi ... imaš nekakav kodeks oblačenja koji mi se nimalo ne sviđa ...
Razmišljam da promijenim joob, da počnem sa tatoo-m ili brushom na autima i motorima, ili da postanem model za donji veš, kažu da nije plaho zahtjevan pos'o i da ne moraš imati neke škole ...
Ali ako ćemo iskreno, većina ovih naših "odjeljaka" su ublehaši. Ništa ne rade, a lafo biznismeni.
A tuše kako rade, sj..aše se.
Idu po seminarima, k'o fol, tamo nemaju pojma ni o čemu se priča.
Blefiraju.
Ali ako ćemo iskreno, većina ovih naših "odjeljaka" su ublehaši. Ništa ne rade, a lafo biznismeni.
Blefiraju.
Pogotovo su ublehaši ovo koji rade u nekoj instituciji koja je na budžetu. Meni odmah opadne interes za muškarca koji radi u takvoj organizaciji.
Blefiraju.
Tebi bi po svemu što sam pročitao trebao ja, ali ja prije desetak godina.
zizi505 wrote:
Pogotovo su ublehaši ovo koji rade u nekoj instituciji koja je na budžetu. Meni odmah opadne interes za muškarca koji radi u takvoj organizaciji.
da, budžetski posao je za gospođu za šminku i krpice a on mora namaći stvarne troškove života
zizi505 wrote:
da, budžetski posao je za gospođu za šminku i krpice a on mora namaći stvarne troškove života
Ma oni meni ne djeluju kao sposobni, jer ne znam nikoga da se zaposlio zbog svog kvaliteta u takvu organizaciju, već preko štele, to je meni odmah druga kategorija.
cLo wrote:I meni je Ella super slatka i baš me začudio potez, jer mi nekako ne ide uz nju, šta znam.
Ma ja bi rekla da je njoj to sve zabavna igra, zabavlja je da ga nagovara da govori gluposti koje ne razumije na nasem jeziku. On joj dodje kao neka egzoticna zivotinja za snimanje, pokazivanje i povod da se puno smije