Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ZyzzSar wrote:
jadan brat, mora da si ga smorila kad je tako postupio
Mozda se spasio...
Cekaj malo, aludiras na onu blago kuci koju ti zaobidjes?
Monka pravo si okrutna u zadnje vrijeme nekako mi baca ko da prelazis u vegetarijance pomalo
Ma, ne ..cendlerbing-ka je neodoljiva, ali ga je ocito uplasila sa 'bezveznim pitanjem' umjesto da je 'shuknula' nesto u cemu je jako dobra....
...Ganjaju me kojekakve zivotinje, no skrivam se u 'zelenishu'.
DzordzHodzic wrote:
Vjerovatno ga je pitala kako ce im se djeca zvat pa se na vrijeme spasio
Nju pito lik koji anime gledas a ona nesta smrljala i to je logican slijed dogadjaja
Kad si to već spomenuo sjetio sam se prve kafe sa jednom curom prije jedno 10 godina, tad sam stalno pratio mange i anime bez preskakanja.
Krenemo u priču - muzika ja jedno, ona drugo. Filmovi ja jedno, ona drugo. Knjige ja jedno, ona drugo. Kontao sa ovom nemam ništa zajedničko... a onda slučajno primjetim njenu torbu sa glavnim likom iz Death Note... i ja nju pitao voliš li anime... joj kad je počela o tome. Odužila se kafa na 3 sata
MarlboroGold wrote:
Kad si to već spomenuo sjetio sam se prve kafe sa jednom curom prije jedno 10 godina, tad sam stalno pratio mange i anime bez preskakanja.
Krenemo u priču - muzika ja jedno, ona drugo. Filmovi ja jedno, ona drugo. Knjige ja jedno, ona drugo. Kontao sa ovom nemam ništa zajedničko... a onda slučajno primjetim njenu torbu sa glavnim likom iz Death Note... i ja nju pitao voliš li anime... joj kad je počela o tome. Odužila se kafa na 3 sata
Eee dobro si ti proso, ja znam da to ne bih pito nea sanse
MarlboroGold wrote:
Eee dobro si ti proso, ja znam da to ne bih pito nea sanse
Ako gledaš i ako te zanima pitaj, pa vidi kakve će reakcija biti ako ništa drugo. Najjači su mi oni koji kažu to je za djecu... a tamo Goku prepolovi čovjeka, krv leti na sve strane, ostaju bez ruku i nogu... gore nego u horor filmovima.
Neki dan čitao One Piece mangu... uleti žena sa komentarom kako to možeš čitati. Reko svoj ti poso