Evo da se i ja tuspasim sa svojim iskustvima i dosadašnjom zaradom.
Registrovala sam se prije tačno 3 sedmice, level 3 dobila za 6 dana i od tada sam počela nešto sitno i zarađivati, da bih posljednjih dana uspjela zaraditi i nešto konkretno. Uglavnom, najviše radim na NB-u, na CS-u rijetko.
U proteklih 15 dana zaradila sam cca 30$, od čega više od trećine u protekla 2-3 dana. Ne radim svaki dan/noć, nemam vremena, mada bih vrlo rado... ali šta se može, puno je drugih obaveza...
Drago mi je što postoji ovakav način zarade, posebno za mlade nezaposlene ljude, a vidim da ih ovdje ima priličan broj. Bitna je stvar u životu da neko sebi može obezbijediti solidan džeparac radeći nešto, da ne zavisi od nekog drugog, posebno u uslovima u kojima živimo svi mi na ovim prostorima...
Savjetujem svima onima koji sada čitaju ove stranice i pitaju se da li se isplati, da pokušaju, ne košta ih apsolutno ništa, prvi mjesec dana treba shvatiti kao test (barem ja jesam), vidjeti kako funkcionišu stvari, koji poslovi vam više leže, koji manje... ovo je jedno potpuno novo iskustvo za mene i da mi je neko prije par mjeseci pričao da se pare mogu stvarno zaraditi preko interneta, vjerovatno bih mislila kako mi prodaje maglu, ali sada vidim da je to itekako moguće.
Posebna zahvalnica ide babi za pokretanje ove teme!!!

Okrenuće se i ono janje jednog dana!
Čestitam svima na lijepim zaradama i samo tako nastavite!