Djeca se radujuParanoid wrote:Obustavljena nastava u osnovnim i srednjim školama u Tuzli..
Et' toliko od mene za danas, ako raTo bude i sutra javiću se s osmatračnice koju sam napravio na jednoj velikoj lipi
Djeca se radujuParanoid wrote:Obustavljena nastava u osnovnim i srednjim školama u Tuzli..
Pazi da te ne uoče jer bi te mogli otresti o ledinuGreat Cornholio wrote:Djeca se radujuParanoid wrote:Obustavljena nastava u osnovnim i srednjim školama u Tuzli..![]()
Et' toliko od mene za danas, ako raTo bude i sutra javiću se s osmatračnice koju sam napravio na jednoj velikoj lipi
Dok je ovaca biće i vune, al' haj nejse, odoh ja ponovo u sklonište, što je sigurno , sigurno je.insomnia78 wrote:Doduse vidjeli smo kako je arapsko proljece donjelo prosperitet arapimaTirkiz wrote:Doslo vrijeme za "Bosansko Proljece" napokon
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Situacija se kod nas moze stabilizirati za manje od jednog mandata - bez ikakvih kredita i zaduzivanja, samo da postoji volja i muda.HM 2011 wrote:Jedino ako bosanskim proljećem hoćeš da prikriješ svaki problem koji imamo u društvu........Tirkiz wrote:Doslo vrijeme za "Bosansko Proljece" napokon
I da baciš sve na koljena da mole za nove kredite i vađenje iz govana....
Tad možda i jeste proljeće - do tada kod mene vlada jako žestoka zima.....
insomnia78 wrote:Doduse vidjeli smo kako je arapsko proljece donjelo prosperitet arapimaTirkiz wrote:Doslo vrijeme za "Bosansko Proljece" napokon
I ovo ti potpisujem. Ta će oni.Havatar wrote:Njih dvojica su obicne igracke Zagreba i Beograda i ne mogu da stoje ni iza kradje voca iz neke radnje a kamoli iza protesta.Hafis wrote:To majstore. Potpisujem post u cijelostiHavatar wrote: Jos jedan dokaz da su protesti organizovani od strane MZ je i ovo posto je Radoncic najkooperativniji kad je u pitanju pristajanje na treci entitet i normalno je da ce rusiti SDP koji je protiv treceg entiteta u njegovoj bazi i pokusati da preko tih protesta popularizuju svog favorita .![]()
Pitanje je vremena kada će se utvrditi da iza organiziranja ovog prosvjeda stoje Dodik i Čović.
Samo prisustvo Radončića je jedan od dokaza.
Pravi je trenutak da kojekakav moralni talog ispliva na površinu.Great Cornholio wrote:Djeca se radujuParanoid wrote:Obustavljena nastava u osnovnim i srednjim školama u Tuzli..![]()
Ne bih ja zvao njih "ruljom" i imaš vrlo jednostavnu sliku:O'zone wrote:
Evo kao što ja rekoh "jebeno je kad se skupi rulja a ti skontaš da si meta"
LajkamBlueBlood wrote:kako to izgleda u ukrajini
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/ukraj ... /140125074
Tu smo i mi istoshminka wrote:insomnia78 wrote:Doduse vidjeli smo kako je arapsko proljece donjelo prosperitet arapimaTirkiz wrote:Doslo vrijeme za "Bosansko Proljece" napokon
Ko da oni znaju sta je demokratija, njima samo cvrsta ruka tiranina moze pomoci
Ako ih Policija počera pa krenu da mi kradu ćurte, vala neću ja sjediti skrštenih ruku, zavezaću ih dok Policija ne dođe, da i ja malo pripomognem Državi.O'zone wrote:Pazi da te ne uoče jer bi te mogli otresti o ledinuGreat Cornholio wrote:Djeca se radujuParanoid wrote:Obustavljena nastava u osnovnim i srednjim školama u Tuzli..![]()
Ovo je iznenađenje jer danas nisu imali neki odzivhrasno38 wrote:krenuo je i Mostar
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Da bi demonstacije imale puni efekat,potreban je dobar lobi i novac,bez toga nema ništa,narod ne mjenja vlast,već predhodno spomenuto,takvo je danas vrijeme,novac=Bog.Breathless wrote:Ozbiljni rezimi vladaju uz pomoc hegemonije i drugih nenasilnih metoda i njihova vladavina nije nista manje okrutna, tako je uostalom dobrim dijelom i unistena ova zemlja, ali kad jedan rezim zakaze i pocne da se oslanja samo na golu silu, znaci da mu je odbrojano.
Nije zastava BiH, TK je otišla i neka je.Great Cornholio wrote:Palilo se sve što se stiglo.O'zone wrote:
Palila se zastava TK za zastavu BiH nisma ni čuo ni vidjeo