BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
baxul
#1901 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
ko se ne sjeca gola brune akrapovica protiv izraela u izraelu ne traba mu nikad halalit (kao ni onima koji zaborave da je mikelini igrao za reprezentaciju).
NEVER FORGIVE NEVER FORGET!
NEVER FORGIVE NEVER FORGET!
- Kal El
#1902 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pa piše ti u naslovuMOSALJOZE wrote:Ja gledam i čujem nešto skandiraj i nisam mogao prepoznati šta,ali kad sam vidio da je 24 minuta onda se sjetihMračajski proto wrote:
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
-
Micaha
#1903 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Najaca himna evernOrMaLaC wrote:Zadatak za sve navijače u Kaunasu da ovu pjesmicu nauče napamet: Pobjeda nam ne gine onda![]()
- Gandalf
#1904 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Najvažnije za naše reprezentativce je da u ovu utakmicu uđu kao u svaku drugu, standardnu kvalifikacijsku utakmicu, dakle bez ikakvih istorisanja, mitologisanja, teorija zavjere i sl. - uostalom ovo i jeste samo još jedna kvalifikacijska utakmica, a pravi fudbaleri ne kalkulišu treba li pobijediti, već izađu na teren koji će ionako samo formalno biti gostujući i lijepo rutinski pobijede Litvu sa 1:3 - kvalitet je debelo na našoj strani, biće i tribine - momci su već pokazali karakter kada su preokrenul rezultat protiv Slovaka u Slovačkoj, ruku na srce Slovačka je kudikamo ozbiljnija ekipa od Litve - dakle bez patetike, baksuziranja, šuhbi, naši dobijaju rutinski i eto ga Zilbra 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1905 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
il BRAZIL il DŽEHENEM treĆeg neJma !!!!!!
- MOSALJOZE
#1906 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Sinoć ne sada jbt
- vinnie_jones
#1907 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Đehennet u Brazilu!pici wrote:il BRAZIL il DŽEHENEM treĆeg neJma !!!!!!
- Janjicar
#1908 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ima li snimak kada smo na pocetku utakmice bacali papirice oneMračajski proto wrote:
a dobar je ovo potez i sve je to dogovoreno prije
- cyprus
#1909 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Zna li neko kolika je kvota na nas u utorak? Ja pretpostavljam oko 1,30... mada bi u normalnim okolnostima bila nešto veća...
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#1910 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Budimo iskreni, Grcka zajebala citavu ideju sa EU, Evropu itd. Sinosnja utakmica protiv Slovacke sve dogovoreno da ljudima u BiH dadnu na znajne mi sve mozemo - ismislilo smo svijet i rijec bog. Nego mene nesto nepusta misao da bi ta utakmica Litvanija - BiH mogla biti ponistena odnosno stopirana a vi sada razmislite zbog cega i koga i kako - gdje burgija nece para vrti. Sudija nemoze regularan go ponistit, recimo sa 20m udaljenosti ili sl. ali ako se osjeca ugrozen moze prekinuti utakmicu...
A nisu bas ni Litvanska organizacija te savez skupi kad je rijec o podkupu 
- Baltazar_khan
-
Micaha
#1912 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Bice gusto bice nula tri
- fantom slobode
#1913 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Je li ti ovo prenese svoja razmisljanja...Zviz wrote:Budimo iskreni, Grcka zajebala citavu ideju sa EU, Evropu itd. Sinosnja utakmica protiv Slovacke sve dogovoreno da ljudima u BiH dadnu na znajne mi sve mozemo - ismislilo smo svijet i rijec bog. Nego mene nesto nepusta misao da bi ta utakmica Litvanija - BiH mogla biti ponistena odnosno stopirana a vi sada razmislite zbog cega i koga i kako - gdje burgija nece para vrti. Sudija nemoze regularan go ponistit, recimo sa 20m udaljenosti ili sl. ali ako se osjeca ugrozen moze prekinuti utakmicu...A nisu bas ni Litvanska organizacija te savez skupi kad je rijec o podkupu
-
Teufik
#1914 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Zviz wrote:Budimo iskreni, Grcka zajebala citavu ideju sa EU, Evropu itd. Sinosnja utakmica protiv Slovacke sve dogovoreno da ljudima u BiH dadnu na znajne mi sve mozemo - ismislilo smo svijet i rijec bog. Nego mene nesto nepusta misao da bi ta utakmica Litvanija - BiH mogla biti ponistena odnosno stopirana a vi sada razmislite zbog cega i koga i kako - gdje burgija nece para vrti. Sudija nemoze regularan go ponistit, recimo sa 20m udaljenosti ili sl. ali ako se osjeca ugrozen moze prekinuti utakmicu...A nisu bas ni Litvanska organizacija te savez skupi kad je rijec o podkupu
Na cem si ti, ziv bio?
- Havatar
#1915 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Tek mi je sad jasna ona izreka ne vjeruj Dancima ni kad darove donosefantom slobode wrote:Je li ti ovo prenese svoja razmisljanja...Zviz wrote:Budimo iskreni, Grcka zajebala citavu ideju sa EU, Evropu itd. Sinosnja utakmica protiv Slovacke sve dogovoreno da ljudima u BiH dadnu na znajne mi sve mozemo - ismislilo smo svijet i rijec bog. Nego mene nesto nepusta misao da bi ta utakmica Litvanija - BiH mogla biti ponistena odnosno stopirana a vi sada razmislite zbog cega i koga i kako - gdje burgija nece para vrti. Sudija nemoze regularan go ponistit, recimo sa 20m udaljenosti ili sl. ali ako se osjeca ugrozen moze prekinuti utakmicu...A nisu bas ni Litvanska organizacija te savez skupi kad je rijec o podkupu
![]()
![]()
neka ti Danska pomogne...
- Zviz
#1916 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Ja samo hipoteticki kazem da su sve varijante otvorene a sta ce biti na kraju to vrijeme da pokaze 
Last edited by Zviz on 12/10/2013 19:15, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#1917 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
na ovom forumu fali ban za nebuloze 
- fantom slobode
#1918 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Havatar wrote:Tek mi je sad jasna ona izreka ne vjeruj Dancima ni kad darove donosefantom slobode wrote:Je li ti ovo prenese svoja razmisljanja...Zviz wrote:Budimo iskreni, Grcka zajebala citavu ideju sa EU, Evropu itd. Sinosnja utakmica protiv Slovacke sve dogovoreno da ljudima u BiH dadnu na znajne mi sve mozemo - ismislilo smo svijet i rijec bog. Nego mene nesto nepusta misao da bi ta utakmica Litvanija - BiH mogla biti ponistena odnosno stopirana a vi sada razmislite zbog cega i koga i kako - gdje burgija nece para vrti. Sudija nemoze regularan go ponistit, recimo sa 20m udaljenosti ili sl. ali ako se osjeca ugrozen moze prekinuti utakmicu...A nisu bas ni Litvanska organizacija te savez skupi kad je rijec o podkupu
![]()
![]()
neka ti Danska pomogne...
- burek_in_space
#1919 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Citiram samo da ne stignesh editovati ovu bruku.Havatar wrote: Tek mi je sad jasna ona izreka ne vjeruj Dancima ni kad darove donose
- Baltazar_khan
#1920 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
mora da je naučio od kristića 
- fantom slobode
#1921 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
ma ovo ti je dobra stara za nivo doticnih. I treba da stoji, prikladno nebulozama.burek_in_space wrote:Citiram samo da ne stignesh editovati ovu bruku.Havatar wrote: Tek mi je sad jasna ona izreka ne vjeruj Dancima ni kad darove donose
- Havatar
#1922 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Vidim nisi u toku ali nema veze neko ce ti objasnitiburek_in_space wrote:Citiram samo da ne stignesh editovati ovu bruku.Havatar wrote: Tek mi je sad jasna ona izreka ne vjeruj Dancima ni kad darove donose
- fantom slobode
#1923 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Baltazar_khan wrote:na ovom forumu fali ban za nebuloze
- burek_in_space
#1924 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Igorova bruka, i chinjenica da je Zviz Danac ne mijenja tvoju bruku.Havatar wrote: Vidim nisi u toku ali nema veze neko ce ti objasniti
- Zviz
#1925 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Pa cemu se vi smijete - sami sebi? Vratimo film malo unazad. Francuska rukom zabila gol i otisla dalje
Svjetsko prventsvo u Japanu i Koreji - brdo regularnih golova ponisteno. Izmjena pravila o barazu kad su Francuzi zavrsili u barazu
Meni je dovoljan onaj proziran auto gol kao da zele nesto reci sa njim, jer su brate mogli ih pustiti i da nekako ga uvale u gol ali onaj gol je tako proziran - jos vidis po facama igrana kao jel -"sta mislis, jel izgleda dobro?".
Last edited by Zviz on 12/10/2013 19:21, edited 1 time in total.