Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#1901 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ziv bio pa vidio sto se tice Hendersona i Carrolla, nisu losi igraci, ali s obzirom koliko su placeni ocekujem duplo bolje partije, a Carroll nije tu od jucer! :wink: Za Hendersona mozda i stoji da je prerano za komentare, ali za Carrolla, sta treba cekat, 2015 godinu pa da se kaze eh sad je vakat da vidimo kakav je?! :roll: Pa Suarez placen 10milona manje a duplo bolje igra...
vaučer

#1902 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Daj zaboravite više te cijene.
Carrolla je platio Chelsea, nitko drugi. Jesi čitao izjavu vlasnika Liverpoola gdje je rekao kako je dogovoren transfer Torresa? Ukratko - pustit ćemo ga ako osiguramo zamjenu a cijena će biti šta god košta zamjena + 15 miliona. Tako je i bilo na kraju jer Mike Ashley, vlasnik Newcastlea nije veslo sisao i izmuzao je lovu na brdo povoljnih faktora - mlad, Englez, dug ugovor, zadnji dan transfer roka. Sve je to podiglo cijenu s objektivnih 20tak na 35m.
Meni puca za to, uvijek mi je slika tog prelaznog roka u glavi Torres i Babel vani a Carroll i Suarez unutra, a to je dobar posao kako god okreneš. Da je bilo Carroll 22 a Suarez 35 ne bi nitko riječi rekao, ovako se stalno udara po igračima s tom cifrom.

Carrollu će trebati vremena ne da se prilagodi ekipi, već da ekipa nauči kako ga najbolje koristiti.
On je specijalizirano oružje, kupljen kako bi imali varijacije u igri, kako ne bi bilo odbrane za koju nemamo potencijalno riješenje.
Ali_G

#1903 Re: Liverpool FC

Post by Ali_G »

Interesantno je da Englezi svake godine imaju brdo svjetskih igraca, a ni sami se ne sjecaju kad su osvojili neki trofej u reprezentativnim takmicenjima :D
Liverpool ako uveze 4-5 kola u dobrom ritmu mozda nesto i napravi ove sezone. Pojedinacne bljeskove su imali i prosle sezone.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1904 Re: Liverpool FC

Post by Admir_1984 »

Ali_G wrote:Interesantno je da Englezi svake godine imaju brdo svjetskih igraca, a ni sami se ne sjecaju kad su osvojili neki trofej u reprezentativnim takmicenjima :D
Liverpool ako uveze 4-5 kola u dobrom ritmu mozda nesto i napravi ove sezone. Pojedinacne bljeskove su imali i prosle sezone.
Apsolutno

Terry i Lampard titule nikad ne bi vidjeli da im nije bilo afrikanaca, brazilaca, francuza....Isto tako slicna situacija je u Arsenalu bila, dok je manchester malo vishe domacih igraca imao, al i njima su neke kljucne titule donosili norvezani, francuzi, danci, portugalci...
Gandalf

#1905 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Najbolji mladi igrač Copa Americe stigao na Anfield

Coates bi trebao biti kratkoročna zamjena za Kyrgiakosa koji je nedavno potpisao za Wolfsburg, a u dugoročna za Jamie Carreghera

Kenny Dalglish, menadžer Liverpoola ima šampionske ambicije. Nakon što je ovog ljeta potrošio 120 miliona eura na pojačanja, još uvijek se nije zaustavio. Menadžer Reedsa angažovao je još jednog igrača.

Radi se o reprezentativcu Urugvaja, Sebastianu Coatesu koji je na Anfield stigao za 4,5 miliona eura. Mediji u Urugvaju objavili su informaciju da je Liverpool pobijedio Manchester Cityja u borbi za najboljeg mladog igrača Copa Americe.

Coates (21 godina, 196 centimetara) bi trebao biti kratkoročna zamjena za Kyrgiakosa koji je nedavno potpisao za Wolfsburg, a u dugoročna za Jamie Carreghera.

SportCentar
lord blackadder

#1906 Re: Liverpool FC

Post by lord blackadder »

Admir_1984 wrote:
Ali_G wrote:Interesantno je da Englezi svake godine imaju brdo svjetskih igraca, a ni sami se ne sjecaju kad su osvojili neki trofej u reprezentativnim takmicenjima :D
Apsolutno

Terry i Lampard titule nikad ne bi vidjeli da im nije bilo afrikanaca, brazilaca, francuza....Isto tako slicna situacija je u Arsenalu bila, dok je manchester malo vishe domacih igraca imao, al i njima su neke kljucne titule donosili norvezani, francuzi, danci, portugalci...
Ne provaljuj se.

Pogrijesio si klub ako mrzis britance. Drzi se ti luzerske Rome.
Admir_1984

#1907 Re: Liverpool FC

Post by Admir_1984 »

Koriguj me, smajhl, gigs, cantona, solskjer, york, ronaldo, nani, vidic, evra, kin...englezi??
vaučer

#1908 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Dakle Kenny je izveo prilično jak sastav protiv Exetera u čini mi se Carling cupu.
Završilo je 1:3, pobjeda Liverpoola uz pogodke, Suareza, Maxia i Carrolla.
Ozljedio se Raul Meireles.
Mustang1

#1909 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Mislim da bi danas konacno trebali cijelu utakmicu odigrati onako kako treba (najbolje moguce) i pokazati pravo lice .. da li su za borbe za titulu ili nesto manje ove sezone .. ako odigraju utakmicu bez oscilacija ja cu biti zadovoljan i sa 2:0 .. a ne da razbiju Boltona prvo poluvrijeme 3:0 i onda 3:3 :D
lord blackadder

#1910 Re: Liverpool FC

Post by lord blackadder »

Admir_1984 wrote:Koriguj me, smajhl, gigs, cantona, solskjer, york, ronaldo, nani, vidic, evra, kin...englezi??
Brian Robson, Pallister, Beckham, Scholes, Cole, Rooney, braca Neville, Sheringham...Giggs i Keane - Britanci. Itd.

Samo je Henderson promasaj. Jer je jednoobrazan igrac, bez vica u igri. Jednog Downinga bi pozelio Dzeki. Ima centarsut i nije sebican. Carroll ce se dokazati, siguran sam.

Uz sve silne afrikance i strance, Lampard i Terry su godinama najbolji igraci Chelsea. Vec cijelo desetljece, rekao bih. Uz D. Drogbu, niko se ne moze ubacit u tu najbolju trojku.
vaučer

#1911 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Ne mogu razumijeti kako je Henderson već otpisan nakon 3 utakmice za Liverpool i s 20 godina, ne razumijem nikako.
Momak je inteligentan igrač, finog pasa i razumijevanja igre. Kad ga se kultivira i dodatno ohrabri bit će izuzetan.
Očekivati vic u igri, nakon prelaska u veći kiub, u neuigranoj ekipi i nakon tri utakmice...meh..
Richard Wagner

#1912 Re: Liverpool FC

Post by Richard Wagner »

Dobar Liverpulj ove godine..
vaučer

#1913 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Eno zabio Henderson jednoobrazan gol, ružen do bola, okrenuo odbrambenog trepavicom i plasirao loptu u rašlje. Ma gadost, fuj.

Na tribinama Coates, dakle posao je pred zaključenjem. Najbolji mladi igrač ovogodišnje Cope i Suarezov suigrač, 20 godišnji stoper, visok 196 cm.
fosil

#1914 Re: Liverpool FC

Post by fosil »

Suarez zvani laznjak :thumbup:
Mustang1

#1915 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Konacno prava utakmica u oba poluvremena .. Jos je sudija zakinuo u najmanje 5 slucajeva ali dobro je .. Adem daje lopte samo tako ..i to sa pola terena u sesnaest :thumbup:
Admir_1984

#1916 Re: Liverpool FC

Post by Admir_1984 »

lord blackadder wrote:
Admir_1984 wrote:Koriguj me, smajhl, gigs, cantona, solskjer, york, ronaldo, nani, vidic, evra, kin...englezi??
Brian Robson, Pallister, Beckham, Scholes, Cole, Rooney, braca Neville, Sheringham...Giggs i Keane - Britanci. Itd.

Samo je Henderson promasaj. Jer je jednoobrazan igrac, bez vica u igri. Jednog Downinga bi pozelio Dzeki. Ima centarsut i nije sebican. Carroll ce se dokazati, siguran sam.

Uz sve silne afrikance i strance, Lampard i Terry su godinama najbolji igraci Chelsea. Vec cijelo desetljece, rekao bih. Uz D. Drogbu, niko se ne moze ubacit u tu najbolju trojku.
A Lampard i Terry bi titule osvajali sa grinom na golu, heskijem ili bentom u spicu, dauwningom i slicnim igracima :roll: kako da ne
Unbelievable

#1917 Re: Liverpool FC

Post by Unbelievable »

Predobra igra danas :-D Neka ovako nastave i protiv Stokea :-D Koliko smo samo zeljeli ovu pobjedu, i Skrtel i Agger su se pridruzili napadu :-D
Gandalf

#1918 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Highlights posljednje utakmice :thumbup:

http://www.youtube.com/watch?v=TvyF3rLCU4I
Lucas Leiva

#1919 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Rapsodija u crvenom! Pocinje lov na titulu!!!
Edin H.

#1920 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Lucas Leiva wrote:Rapsodija u crvenom! Pocinje lov na titulu!!!
Onaj Carol je bas kloc, gotovi su ako se Suarez povrijedi :roll:
Mustang1

#1921 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Citao sam neki dan da hoce Bellamy.a nazad ..Vjerovatno i njih brine umor ili nedaj boze povreda Suareza .. Samo ne znam kakav je Bellamy sad .. ako je u istoj formi kao i kad je u Liverpoolu bio mogao bi posluziti
Lucas Leiva

#1922 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Niti jedan pojedinac ne smije biti iznad sistema rotacija! Endrju Kerol je kljucni dio sistema rotacija, jer je unikatan napadac! Da nije Kerola zar bi zaista Suarez imao toliko prostora za svoje manevarsko kretanje oko sesnaesterca i zar bi zaista bio konstantna opasnost za protivnika! Ne, tolika, jer mu Endrju otvara maksimalan prostor! Sinoc je poceo sa klupe, jer je trebalo manje prostora protiv Boltona!
ANDREW CARROL, LIVERPOOL'S NUMBER 9!
Džordan Henderson pokazao zasto je toliko placen i koliki je njegov uticaj na tim i igru Liverpoola vec sada, tvrdim da je on najvece ovosezonsko pojacanje!
Mustang1

#1923 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Bit ce tesko ove sezone uzeti titulu City.u Igraju fantasticno i nece praviti kikseve protiv slabijih ekipa .. i mi moramo odigrat bez kiksa protiv slabijih i onda u duelima protiv Chelsea Uniteda i City.a ce se ove sezone rjesavati pitanje pobjednika lige 99 % Sa tim da vjerujem da Chelsea nece moci do titule ali ce moci otkinuti bodove onima koji se bore za nju ..:D
Gandalf

#1924 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Edin H. wrote:
Lucas Leiva wrote:Rapsodija u crvenom! Pocinje lov na titulu!!!
Onaj Carol je bas kloc, gotovi su ako se Suarez povrijedi :roll:
Ne bih ja otpisivao Carolla tek tako, sezona je duga i uhvatiće on već formu, bitno je da ekipa može zabiti 3 gola - što se mene tiče nek' na svakoj utakmici golove zabijaju Carragher, Adam i Enrique, samo nek pobjeđuju i nek igraju bez ikakvih komplex.
Richard Wagner

#1925 Re: Liverpool FC

Post by Richard Wagner »

Kerol je dobar igrač.
Post Reply