Demokratska fronta Željko Komšić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
drugarice i drugove je zamijenila uska klika gospode i Široka masa fukare
-
Katamaran_Sa
#1902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zamjenilo ih je nesto drugo, od toga smo kao i obicno uzeli najgore, nesto sto je najbilze nasem opstem primitivizmu, bahatosti i prostakluku..JoseMujica wrote:drugarice i drugove je zamijenila uska klika gospode i Široka masa fukare
- shiljak
#1903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
koliko ovih grupa ima za DF to je čudo.. a sve su fake garant 
Recimo ova jedna što je kao za Ilidžu, komentariše na org. stranici i napiše:
"hvala na podrsci, naravno svi iskreni i posteni ljudi su dobro dosli u demokratsku frontu, da svi skupa mjenjamo ovo kaoticno stanje u drzavi a i nasem gradu. ukoliko se zelite aktivno ukljuciti u stranku obavijestit cemo vas kada ce to biti moguce i gdje u jajcu, nakon osnivacke skupstine 7 aprila. zahvaljujemo na podrsci,,, pozdrav"
Tri zareza na kraju? Koja je to logika
Lažni profil? 
Recimo ova jedna što je kao za Ilidžu, komentariše na org. stranici i napiše:
"hvala na podrsci, naravno svi iskreni i posteni ljudi su dobro dosli u demokratsku frontu, da svi skupa mjenjamo ovo kaoticno stanje u drzavi a i nasem gradu. ukoliko se zelite aktivno ukljuciti u stranku obavijestit cemo vas kada ce to biti moguce i gdje u jajcu, nakon osnivacke skupstine 7 aprila. zahvaljujemo na podrsci,,, pozdrav"
Tri zareza na kraju? Koja je to logika
- Pisistratus
#1904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
KatarinaKosaca wrote:shiljak wrote:ozbiljno razmatram da samo Pink počnem gledat...nije ovaj nas narod lud
Evo muka mi došla, 6 dnevnika sam sagled'o, sve isto
1. Sejdić - Finci,
2. Sastanak šestorke, četvorke,
3. Sjeverna Koreja,
4. Dodik,
5. Živko Budimir,
6. Sport
Etp Dnevnika na našim televizijama.
- JoseMujica
#1905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kaki bolan crni dnevnici...to ako hoS pritisak da fasujes i hronicnu depresiju....sisa, guzova i lahke note da se ćuti i trpiPisistratus wrote:KatarinaKosaca wrote:shiljak wrote:ozbiljno razmatram da samo Pink počnem gledat...nije ovaj nas narod lud
Evo muka mi došla, 6 dnevnika sam sagled'o, sve istoSvega mi, da mene stave za urednika,u 3 minute bih mogao dnevnik sastavit':
1. Sejdić - Finci,
3. Sjeverna Koreja,
4. Dodik,
5. Živko Budimir,
6. Sport
- Pisistratus
#1906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma u pravu si, nema šta. Samo pritisak može skočit' od toga. Ovo ostalo što si spomenuo me i održava na životu sad - zasad, i pokoja ljuta kad prigusti.JoseMujica wrote:kaki bolan crni dnevnici...to ako hoS pritisak da fasujes i hronicnu depresiju....sisa, guzova i lahke note da se ćuti i trpiPisistratus wrote:
Evo muka mi došla, 6 dnevnika sam sagled'o, sve istoSvega mi, da mene stave za urednika,u 3 minute bih mogao dnevnik sastavit':
1. Sejdić - Finci,
3. Sjeverna Koreja,
4. Dodik,
5. Živko Budimir,
6. Sport
- JoseMujica
#1907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ja se navuko na fudbal...a ima ga SAD i dan i noć....kaže Žena kako ti se vise da to gledat
preko Šuti bona ovo mi je mozak na pasu i ko zombi gledam neke hahare kako trcu
-
ui3z875tr3275t723tu8
#1908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kakvu jadnu tv vi gledate nemam pojma u mene se samo vrte
HBO
Cinemax
Discovery Channel
Comedy Central
ESPN
FOX
Cartoon Network
CBS
National Geographic Channel
Showtime
HBO
Cinemax
Discovery Channel
Comedy Central
ESPN
FOX
Cartoon Network
CBS
National Geographic Channel
Showtime
- O'zone
- Globalni moderator
#1909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel još nekom ova Hankija jebe koncepciju?
Meni nikako ne leži i uništava mi viziju ovog DF.
- Pisistratus
#1910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Najčešće gledam četiri ArenaSport, Eurosport i History Channel, mada i ove urijetko, a 'vako kad sa starcima sjedim, onda dnevnike gledam, jer stari uživa u tome. Nema se brate šta ni gledat', najbolje na TV-u Boxing Classics, to je emisija da valja, a ovo ostalo 0 bodova. Istina i na RTRS-u bude dobrih emisija o kulturi i historiji..
- black
#1911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
koga boli harpun sta vi gledate, imate pf za medije 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
+1O'zone wrote:Jel još nekom ova Hankija jebe koncepciju?
Al' jednostavno zelim da vjerujem, da ce se DF vec u startu pokazati bas na tom primjeru...i da ce se, kao stranka, znati distancirati od HV.
Vjerovatno sam utopista, al' zelim da vjerujem u to.
- O'zone
- Globalni moderator
#1913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Haj ispala iz SDP-a glasala za smjenu vlade pa slučaj Radeljaš ali jučer prva počinje da se buni što je Peđa objavio da su povećali plate sebi umjesto da mu se pridruži i još zatraži da se smanje ???? Džaba jebe mi koncepciju. Možda je do mene-LIBERO- wrote:+1O'zone wrote:Jel još nekom ova Hankija jebe koncepciju?
Al' jednostavno zelim da vjerujem, da ce se DF vec u startu pokazati bas na tom primjeru...i da ce se, kao stranka, znati distancirati od HV.
- JoseMujica
#1914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
+1
Hebe je majčinski instinkt....na sinu je izgubila obraz i sto se tiče fakulteta i polikite
Hebe je majčinski instinkt....na sinu je izgubila obraz i sto se tiče fakulteta i polikite
-
iskreno2
#1915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo imam ja, doduse uskoro cu postati clan; nisam bila na osnivackoj ali znam dvoje koji jesuKatarinaKosaca wrote:Nego, ima li na temi neki insajder, član, netko blizak ili slično?
p.s. stvarno mi je bilo zanimljivo citati vase post-ove, ima genijalnih
- madner
#1916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zbog toga sto joj je sin asistent na fakultetu?-LIBERO- wrote:+1O'zone wrote:Jel još nekom ova Hankija jebe koncepciju?
Nakon sto je odbila ucjenu SDP-a?
Nerealno.
- Alfons Kauders
#1917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Treba imati razumijevanja za cudne navike pojedinih esnafa... Doktori, profesori i sl...madner wrote:
Zbog toga sto joj je sin asistent na fakultetu?
Nerealno.
Ljudi prvo srede djeci posao u istoj struci, pa ih tek onda naprave.
-
fredi_bobic
#1918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sa Hankom u DF Željko sam sebi upada usta. Šta bi s onom pričom da neće biti istrošenih političara koji su upropastili svoju šansu, i kao da se orjentiše na novu generaciju "mladih političara"...
- Alfons Kauders
#1919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kojih mladih druze? Kad si zadnji put imao ozbiljan razgovor ili pokusao raditi s nekim u ranim dvadesetim, s tipicnim proizvodom naseg obrazovnog i dustvenog sistema?fredi_bobic wrote:sa Hankom u DF Željko sam sebi upada usta. Šta bi s onom pričom da neće biti istrošenih političara koji su upropastili svoju šansu, i kao da se orjentiše na novu generaciju "mladih političara"...
Ja velikoj vecini ne bi dao da tacnu nose, kamoli da se bave politikom. Unistena generacija, totalno.
-
muzicar_iz_parka
#1920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hoće li DF organizovati neku kampanju za popis stanovništva??
Jel se mogu Kinezi učlaniti kod njih?
Jel se mogu Kinezi učlaniti kod njih?
- JoseMujica
#1921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
se na madner....pozitiva je sto je shebala Slučajnog Prolaznikamadner wrote:Zbog toga sto joj je sin asistent na fakultetu?-LIBERO- wrote:+1O'zone wrote:Jel još nekom ova Hankija jebe koncepciju?
Nerealno.
al nemoj rec da nije nepotizam sin na fakultetu + sin u UO tvsa
dok Komšić govori o promjeni stanja u Predsjedništvu stranke sjedi Hanka koja radi isto sto i ostali prvaci...npr. Grbo iz SDA, Nidjo rahmetli Sdu itd.
dok nam je nepotizam obrazac ponasanja nema promjena...i jedino sta je nerealno očekivati promjene od npr. Hanke osim da sina još imenuje direktorom, a lafa ne zna za sta glasa
ja priznajem morebit jesam pukotina, al nisam bas budala
-
fredi_bobic
#1922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Alfons Kauders wrote:Kojih mladih druze? Kad si zadnji put imao ozbiljan razgovor ili pokusao raditi s nekim u ranim dvadesetim, s tipicnim proizvodom naseg obrazovnog i dustvenog sistema?fredi_bobic wrote:sa Hankom u DF Željko sam sebi upada usta. Šta bi s onom pričom da neće biti istrošenih političara koji su upropastili svoju šansu, i kao da se orjentiše na novu generaciju "mladih političara"...
Ja velikoj vecini ne bi dao da tacnu nose, kamoli da se bave politikom. Unistena generacija, totalno.
to je drugo pitanje i zasebna diskusja u koju ne bih ulazio. Želim istaći da Željko ne pokazuje principijelnost u samom početku tj. jedno govori a razvoj događaja među koje spada i Hanka ukazuje na drugo
- vivaldi
#1923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma koga boli tuki za hanku ili bilo koga drugog - ljudi glasaju/ce glasat za zeljka, svi drugi su nebitniO'zone wrote:Jel još nekom ova Hankija jebe koncepciju?
-
muzicar_iz_parka
#1924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gledam te mlade snage kako pišu po facebook-u, kakve komentare daju punim imenom i prezimenom po raznim portalima, u suštini samo potvrđuje to što ti pričaš.Alfons Kauders wrote:Kojih mladih druze? Kad si zadnji put imao ozbiljan razgovor ili pokusao raditi s nekim u ranim dvadesetim, s tipicnim proizvodom naseg obrazovnog i dustvenog sistema?fredi_bobic wrote:sa Hankom u DF Željko sam sebi upada usta. Šta bi s onom pričom da neće biti istrošenih političara koji su upropastili svoju šansu, i kao da se orjentiše na novu generaciju "mladih političara"...
A kad tek malo pogledam na pismenost zaboli me glava.
-
fredi_bobic
#1925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
koji vrag je onda pravio stranku, mogao je ići kao nezavisan kandidat?vivaldi wrote:ma koga boli tuki za hanku ili bilo koga drugog - ljudi glasaju/ce glasat za zeljka, svi drugi su nebitniO'zone wrote:Jel još nekom ova Hankija jebe koncepciju?