Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
suspect_zero

#1901 Re: Farma

Post by suspect_zero »

Sjooooooo čitav dan vrte ono prase :-) ........e da se više hoće najest' :oops:
Herr Flick

#1902 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Mogo bi Ekrem po 3 put biti sluga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TheWatcher

#1903 Re: Farma

Post by TheWatcher »

suspect_zero wrote:Sjooooooo čitav dan vrte ono prase :-) ........e da se više hoće najest' :oops:
cuj prase :D ja sve kontam janje vrte :lol:
dječak sa šibicama

#1904 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Prase okrecu, ne znaju vatru naloziti, ne idu tu daske i letve u vatru, od cega ce zar dobiti... jesu levati :D

Ja mislim da Radojka nece van, dobit ce Dukijeve glasace, osim ako ljudi odluce ne glasati.

Moguce da je Marija napolje. Vesnu ce sacuvati pink, mislim, ona Saska i Zlorica se udruzuju protiv ostalih, to je sho.

Eki je car, Haki, Shah, Cita, faking shjet zna li ijedno ime izgovoriti :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1905 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Mislim da će Marija izaći, ali nemam pojma koga će staviti za gazdu, jer ni sa kim nije dobra.. Ako opet stave Ekrema za slugu :lol: :lol: , kaže Eki "Sramote me više onih ljudi na pijaci" :D
leki hz

#1906 Re: Farma

Post by leki hz »

suspect_zero wrote:Sjooooooo čitav dan vrte ono prase :-) ........e da se više hoće najest' :oops:
Opet će Memo i Ekrem ostat gladni :sad: , ko da nisu mogli janje okrenut da mogu svi jest
karanana

#1907 Re: Farma

Post by karanana »

Sta li ce njima dati da jedu? Hoce li ono biti i rostilj? Mozda ne bude mjesano fasirano. Eno piletina za muslimane. Ukljucujuci i turcina cemu. A resetka podmazana slaninon. Bjezi memo od tog dima.
Herr Flick

#1908 Re: Farma

Post by Herr Flick »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Kal El

#1909 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

KatarinaKosaca wrote:Mislim da će Marija izaći, ali nemam pojma koga će staviti za gazdu, jer ni sa kim nije dobra.. Ako opet stave Ekrema za slugu :lol: :lol: , kaže Eki "Sramote me više onih ljudi na pijaci" :D
Ako ona ispada,ćemo će biti gazda,a on će staviti Vesnu ,a za mušku slugu ne znam
karanana

#1910 Re: AW: Farma

Post by karanana »

Kal El wrote:
KatarinaKosaca wrote:Mislim da će Marija izaći, ali nemam pojma koga će staviti za gazdu, jer ni sa kim nije dobra.. Ako opet stave Ekrema za slugu :lol: :lol: , kaže Eki "Sramote me više onih ljudi na pijaci" :D
Ako ona ispada,ćemo će biti gazda,a on će staviti Vesnu ,a za mušku ne znam
memke
dječak sa šibicama

#1911 Re: Farma

Cemo jos ne zna ni hoce li ostati... on nije obavio svoj zadatak, po meni, nista, kakve je to dezinformacije plasirao? nista.

Njega bi trebali izbaciti veceras, kako su i rekli, ako ne obavi zadatak, vozdra.
kremali

#1912 Re: Farma

Post by kremali »

dječak sa šibicama wrote:Bice zanimljiv duel... a ona dronfuljica Saska, dokaz sta ljudi na nesretnom balkanu vole, zenska se posvadjala sa svima osim sa Zloricom i Vesnom, i izvukla dupe od ispadanja.

Znaci, budi prostak, zaljevaj ljude fekalijama, svadjaj se sa svima, vrijedjaj ljude, psuj majku svima i dobit ces glasove.

Zalosno.

Molim te ne siri lazi..Mozda je to istina za Srbiju koja je svjetska prijestolnica bluda i neukusua ali u tradicionalnoj i konzervativnijoj Bosni su i dalje vise cijene prave vrijednosti i ovakve gluposti ne prolaze...
kremali

#1913 Re: Farma

Post by kremali »

karanana wrote:Sta li ce njima dati da jedu? Hoce li ono biti i rostilj? Mozda ne bude mjesano fasirano. Eno piletina za muslimane. Ukljucujuci i turcina cemu. A resetka podmazana slaninon. Bjezi memo od tog dima.

Sramotnan je nivo svijesti kod muslimana na Balkanu...

Danijel Alibabic negira da je musliman i izjasnjava se kao Crnogorac-Srbin
Cemo je musliman iz CG ali prica ekavicom, slavi slavu i vjerovatno se osjeca kao Srbin
Ekrem musliman iz CG, nije ni B od Bosnjaka, ljubi se tri put
Memo jedini normalan, gradska raja...

dakle 25% uspijeh :roll:
Iker C

#1914 Re: Farma

Post by Iker C »

Ne možeš suditi na tako malom uzorku. Većina u srpskom dijelu Sandžaka se izjšnjava kao Bošnjaci dok je situacija u Crnoj Gori drugačija.Jede li Ćemo svinjetinu?
kremali

#1915 Re: Farma

Post by kremali »

Vidi se kako si naivan...To mozda oni koji dodju u SA...

Dzenan Loncarevic, Emina Jahovic, Cemo...mislis da se iko od njih usudi reci javno ko je i sta je

* naravno da jede
P308

#1916 Re: Farma

Post by P308 »

Iker C wrote:Ne možeš suditi na tako malom uzorku. Većina u srpskom dijelu Sandžaka se izjšnjava kao Bošnjaci dok je situacija u Crnoj Gori drugačija.Jede li Ćemo svinjetinu?
Danas kada su okretali prase, Goca Bozinovska i Saska su pravile i piletinu za Memu, Cemu i Ekrema. :)

kremali wrote:Vidi se kako si naivan...To mozda oni koji dodju u SA...

Dzenan Loncarevic, Emina Jahovic, Cemo...mislis da se iko od njih usudi reci javno ko je i sta je

* naravno da jede
Emina Jahovic je porsli Bajram bila na nekoj televiziji, ne sjecam se kojoj, i cestitala isti te pricala o obicajima u svojoj porodici za taj dan.
kremali

#1917 Re: Farma

Post by kremali »

Da, ali je isto tako govorila da govori srpski i koristila je zamjenicu u prvom licu mnozina kada je pricala o Srbima :thumbup:
dječak sa šibicama

#1918 Re: Farma

Samo sam se pitao kad ce neki bilde na temu.

Sta tebe boli q sta ko jede, gledaj u svoj tanjir.
insomnia78

#1919 Re: Farma

Post by insomnia78 »

kremali wrote:Da, ali je isto tako govorila da govori srpski i koristila je zamjenicu u prvom licu mnozina kada je pricala o Srbima :thumbup:
Pa naravno, kad govori srpski i srbijanka je

s' moje sokoćalo
P308

#1920 Re: Farma

Post by P308 »

dječak sa šibicama wrote:Samo sam se pitao kad ce neki bilde na temu.

Oprosti, samo sam odgovorio na pitanje, nisam mislio nista lose, izvinjavam se. Slazem se s tobom.
ja-maja

#1921 Re: Farma

Post by ja-maja »

kremali wrote:
karanana wrote:Sta li ce njima dati da jedu? Hoce li ono biti i rostilj? Mozda ne bude mjesano fasirano. Eno piletina za muslimane. Ukljucujuci i turcina cemu. A resetka podmazana slaninon. Bjezi memo od tog dima.

Sramotnan je nivo svijesti kod muslimana na Balkanu...

Danijel Alibabic negira da je musliman i izjasnjava se kao Crnogorac-Srbin
Cemo je musliman iz CG ali prica ekavicom, slavi slavu i vjerovatno se osjeca kao Srbin
Ekrem musliman iz CG, nije ni B od Bosnjaka, ljubi se tri put
Memo jedini normalan, gradska raja...

dakle 25% uspijeh :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=fcv45AXL7-4

prati od 13. minute, ljuba jasno kaže da joj je danijel rekao da je musliman...
s@mson

#1922 Re: Farma

Post by s@mson »

Jebala vas farma zajedno sa VB...
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
P308

#1923 Re: Farma

Post by P308 »

s@mson wrote:Jebala vas farma zajedno sa VB...
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Ne shvatam cemu ovaj komentar, i ovdje i na temi o VB. Ti ne gledas, ok, postujem to. Ali opet, pusti neka gleda ko sta hoce. :)
karanana

#1924 Re: Farma

Post by karanana »

A jel se to ne moze biti srbin i musliman u isto vrijeme? Ili crnogorac i musliman?
dječak sa šibicama

#1925 Re: Farma

P308 wrote:
dječak sa šibicama wrote:Samo sam se pitao kad ce neki bilde na temu.

Oprosti, samo sam odgovorio na pitanje, nisam mislio nista lose, izvinjavam se. Slazem se s tobom.
:D pa ne mislim na tebe niti na bilo koga od "starih" forumasa ... mi stalni, uglavnom se zezamo.

I onda upadne neki padobranac sa glupom pricom... neka jedu ljudi sta hoce, ja sam recimo cuo da Memo itekako jede klempine proizvode, a da tamo na farmi... a sta ja znam, glumi zbog glasova :D ali bas me briga, ne razmisljam o tome.

Sinoc Cemo rece kako mu se ne svidja sto Memo kaze za Ekrema "on je moj", koliko sam ja cuo a valjda sam dobro cuo, on to povezuje sa tim sto su obojica muslimani pa Memo na to misli... Memo sigurno nije mislio na to, vise Eki igra na tu kartu "ja sam musliman". Malo jaci musliman, bez alkohola ne moze funkcionisati :D
Locked