Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Djubre_
#1901 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jebale vas vise vase formacije da izvine moderator. Koji je vama k sa tim?
Jeste li culi izjavu susica? Igrati s jednim napadacem kod kuce?
Ostaviti dzeku ili ibisevica na klupi?
Kakva vi misljenja imate.. treba sve u odbranu staviti i ganjati 0:0 rezultat i mi prvi i dalje..
Trebas sve resurse sutra potrositi! Najbolje u prvi tim i nek ginu! Kakva klupa? Jedan spic? Ma daj..
Sent from my GT-i9001
Jeste li culi izjavu susica? Igrati s jednim napadacem kod kuce?
Ostaviti dzeku ili ibisevica na klupi?
Kakva vi misljenja imate.. treba sve u odbranu staviti i ganjati 0:0 rezultat i mi prvi i dalje..
Trebas sve resurse sutra potrositi! Najbolje u prvi tim i nek ginu! Kakva klupa? Jedan spic? Ma daj..
Sent from my GT-i9001
- skenderija04
#1902 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Upravo. Grci igraju najsporiji fudbal u Evropi, bar dvije brzine ispod ostalih. Problem je sto to svi znaju ali malo ko im je doskocio. Jedini koji s im napravili probleme su ekipe koje imaju brz protok lopte i koje otvaraju sto vise na krila. Ako mi pretrcimo vise, ako budemo igrali bez lopte (stalna otkrivanja i trazenje prostora), i ako bocni budu udvajali imamo sanse i to dobre. U slucaju filozofiranja, sporog meljanja bez cilja u bezopasnim zonama nase sanse se smanjuju. Kao sto kazes, oni su spremni da cekaju jedan prekid 90 minuta. To je stvar njihovog shvatanja fudbala i trenera koje imaju zadnjih 10-15 godina. Prihvatili su to kao svoje.north wrote:Uh i kod mene sl. situacija...grci su mrtvi nafakaši, strah me scenarija da mi dominiramo, a smetljari nam zavuku iz ničega u 90....ma ne smijem ni posmisliti, pu,pu....naslutiću....
- BHF_Manijak
#1903 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Zadnja linija
Zukanovic-Spahic-Vranjes-Mujdza, tim redoslijedom.
Ostalo se jos nista ne zna.
Zukanovic-Spahic-Vranjes-Mujdza, tim redoslijedom.
Ostalo se jos nista ne zna.
-
frngla
#1904 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sutra ih trebe pritisnuti od prve minute kao Francusku što smo pritisnuli... Mi se jednostavno ne znamo braniti, tj. nemamo igrače za takvu igru... Napad nam je najjače oružje i moramo ih napasti od početka! To je jako rizično, ali ako im utrpamo prvi go, mi smo i pobjednici... Tj. ovdje ko utrpa go, taj je i pobijedio.
-
5 0 5
#1905 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
cujem, barcelonin skaut u grckoj spijunirao za nas. 
- skenderija04
#1906 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
505sCrtom wrote:cujem, barcelonin skaut u grckoj spijunirao za nas.
-
5 0 5
#1907 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ma nesto sam kopao po grckim novinama. mozda je to samo njihova paranoja. kako god, evo mrsavi google prevod.skenderija04 wrote:505sCrtom wrote:cujem, barcelonin skaut u grckoj spijunirao za nas.
Uz pomoć i špijun ... Barca
Fernando Santos smatra presudno za razvoj utakmici protiv Bosne u prvim minutama utakmice
Naziv "Operacija Jupiter" dali Bosanci u igri mapu s Grčkom za Svjetsko prvenstvo kvalificirani 2014. Sutrašnja derbi sedmi skupina kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, možda održati vodstvo u bendu, monopolizes interes medija Jučerašnji izvješća otišao u objavama o pomoć prijatelja Safeta Sousits je temeljita priprema svoju momčad. Tipično, publikacija koja piše u jučerašnjem govoru Savezne tehničke Bosne na međunarodnim dao "sadašnjost" i prijatelj koji je radio u Grčkoj i Grci zna igrače. Također, ona je otkrila da je analiza o tome kako se bori "plavo-bijeli" postali prijatelji iz 58chronou trener, koji čine izviđanje ispred Barcelone!
No, ono što će grčki odgovor na dizajnu bosanskom za "bitke" u Zenici? Fernando Santos smatra presudno za evoluciju utrke prvih nekoliko minuta vremena da će gurnuti domaćini postići imaju podršku najvatrenijih navijača oni će stvoriti "vruće" atmosferu.
Prilike
Portugalski je zatražio međunarodni ostati fokusiran i dati svoja iskustva vjeruje da će biti pogođeni tribinama. Također, savezna tehničar vjeruje da reprezentacija će privući prilike, iskorištavanjem prostora lijeve strane Bošnjaka koji traže gol. Istovremeno, članovi Santos je ograničiti kretanje Misimovits i Ntzeko.
Što se tiče sustava po izboru trenera, 58, čini se da su došli na "4-3-3" kao što je otkriveno jučer na treningu. U teoriji, ključ koristi Karnezis vratara ih Torosidis, Papastathopoulos Tzavella, ASP. Papadopoulos je u defanzivi, Tziolis, Katsouranis, Karagounis vezni trio i njihov napad Cholempas (lijevo), Salpingidis (desno), Samara (na vrhu).
U drugoj polovici dvokrevetnoj obitelji preselio promijeniti, uspostavljanje Cholempas lijevo-natrag umjesto Tzavella Maniatis umjesto Tziolis, Samaras na lijevom kraju napada i fountaristo Gekas.
Pozivajući se na igri, Avraam Papadopoulos, rekao je: "Mi nikad igrati za neriješeno. Sve ove godine, svaka igra jurnjava pobjedu. Vjerujem da ćemo uspjeti i da će se kvalificirati za Svjetsko prvenstvo ", dok je Stelios Malezas po svojoj strani, rekao je:". Najbolja stvar bi bila da se tri boda, ali ako ne možemo, a stupanj je važno " Konačno, bosanski Miralem Pianits, čije je sudjelovanje bilo u dvojbi, rekao je: "Na kraju sam trčao. Preostala dva dana igrati i nadam se da ću biti u mogućnosti pomoći za 20 minuta. "
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8226&subid=2&pubid=129331358
edit: engleski prevod je bolji
- DonVito
#1908 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Za Rouaru ili Papeta505sCrtom wrote:cujem, barcelonin skaut u grckoj spijunirao za nas.
- dinty2
#1909 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
dvojica najboljih izvodjača slobodnih su nam povrijedjena : salihović, pjanić.
- fudbaler07
#1910 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
DIREKTAN LIVE TV PRENOS UTAKMICE NA BILINOM POLJU IZMEDZU REPREZENTACIJA BOSNE I HERCEGOVINE I GRCKE U 20-45 SATI MOZETE GLEDATI NA PORTALU
http://4fudbal.com/uzivo-prenosi
U HD REZOLUCIJI SA DOMACIM I STRANIM KOMENTATORIMA POTPUNO BESPLATNO.
BIH - GRCKA BHT,FACE TE
A NOVU NAVIJACKU PJESMU POGLEDAJTE NA
http://youtu.be/u4bhSHWu4UI
http://4fudbal.com/uzivo-prenosi
U HD REZOLUCIJI SA DOMACIM I STRANIM KOMENTATORIMA POTPUNO BESPLATNO.
BIH - GRCKA BHT,FACE TE
A NOVU NAVIJACKU PJESMU POGLEDAJTE NA
http://youtu.be/u4bhSHWu4UI
- Creasy
#1911 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Onaj ko prognozira 3:0, taj nema veze sa fudbalom, pa ne igras sa San Marinom, jbt...
I nerijeseno je uspjeh, obzirom da ne igra Pjanic, najbolji fudbaler BiH.
Malo realnosti, ne bi skodilo.
-
Mustang1
#1912 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Slazem se .. Dajte realnosti ljudi koji vam je klinac .. Sta ima 3:0 .. Pa nismo Brazil
Nista ispod 5:0 ne dolazi u obzir !
Nista ispod 5:0 ne dolazi u obzir !
- vicious
#1913 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Šta se može. Ali zna i Miske itekako zabiberiti iz slobodnog, a čini mi se i Zukanovićdinty2 wrote:dvojica najboljih izvodjača slobodnih su nam povrijedjena : salihović, pjanić.
-
dede merdzane
#1914 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kaze Safet da je razgovarao sa Osimom o grcima 
-
motorola01
#1915 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tanki smo u odbrani u pm 
- ljevoruki
#1916 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ovo je vijest za mustuluka, ako je tacna, naravno.dede merdzane wrote:Kaze Safet da je razgovarao sa Osimom o grcima
U ovom trenutku, za ovu utakmicu i ove kvalifikacije moraju se sve pametne fudbalske glave mobilizirati i dati svoj doprinos da budemo prvi na kraju i plasiramo se na SP.
-
sead1
#1917 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Raja, hoce li biti prenosa na TV-u?
- House
#1918 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Zali boze BHT VHS signala , dzaba mi Plasma od 1500 km kad je slika kurac 
- Edin H.
#1919 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne svidja mi se nikako mentalni pristup nasih igraca i selektora ovoj utakmici, jer je previse defetisticki, samo da ne izgubimo.deviltoy wrote:Odlican post i vrlo realna slika onoga sto nas ceka pri razlicitim scenarijima.Ovo je utakmica citavih kvalifikacija i pricanje price kako ima jos da se igra poslje ove tekme je blago receno glupa,jer gdje ce to Grci kiksati do kraja,a mi cemo kao uzet 6 bodova u dvomecu sa slovacima da anuliramo eventualni x sa sutrasnje utakmice,nema suplje il bos il hadzija,pobjediti se mora ili izgubiti pokusavajuci,mjesta za popravni dalje nema,i sve sto bi nam ostalo je usrani baraz,gdje znajuci nas mentalitet i snagu za dvomece bolje da budemo 3ci na krajuEdin H. wrote:Nadam se da ce i Pape i reprezentativci prestati pricati kako je nerijesen dobar rezultat, jer nam u tom slucaju ne gine baraz i Portugalstari_rastafari wrote:Ja mislim da je vrijeme da ovi Grci dobiju po usima od nas konacno. Vec dugo dugo na to cekam, nikad im necu halalit 0:1 onomad na Kosevu. Zato naprijed Bosno naprijed Hercegovino !![]()
Znaci ili iskazivanje dominacije da se dokaze da je ova reprezentacija zrela za veliko takmicenje, a ukoliko zijanimo dobicemo po usima od bratislavskih nepoznavaoca, kao recimo svojevremeno od Madjarske.
Da rezimiramo
Pobjeda - plasman u Brazil
Nerijeseno - Portugal
Izgubimo - zavrsicemo treci ili cetvrti
Pricao je moj jaran sa Asmirom privatno, jos i prije dolaska u BiH i ista prica, ne smijemo izgubiti.
Zapamtite razlicite scenarije koje sam napisao gore u ovisnosti od rezultata od ove utakmice.
Ova utakmice jeste biti ili ne biti, koliko god se to pokusava razvodniti.
- Logovan
#1920 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://www.radiosarajevo .ba/novost/106813/igra-grcke-kao-da-zmija-zabu-davi
Pazi ove budale. Savršen opis njihove igre.
Pazi ove budale. Savršen opis njihove igre.
- denimb
#1921 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kako se opet Vedad na sve strane trpa na krilo, cini mi se da smo to probali par puta i da je bilo katastrofa...
- It_is_a_Leclerc
#1922 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ako smo mogli dati gol Brazilu, Meksiku, Njemačkoj, ne vidim zašto ga ne bi mogli dati ovim kokuzima ?!
S tim da ja i dalje stojim na onom da će biti, ili 0-0, ili totalna havarija na jednoj, ili drugoj strani.
S tim da ja i dalje stojim na onom da će biti, ili 0-0, ili totalna havarija na jednoj, ili drugoj strani.
-
Timotije
#1923 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Naravno da je biti ili ne biti, i mene nervira ovo kolektivno izbjegavanje priznanja vaznosti utakmice. U svakom slucaju je za nas biti ili ne biti, Grci imaju kudikamo vecu komociju u prilazu ovoj tekmi. Samo pobjeda otvara sansu za prolaz, s tim da bi i u slucaju pobjede imali sansu da to prospemo do kraja kvalifikacija. Imamo tri teska gostovanja i Slovake kuci, Grci imaju itekako laksi raspored do kraja. Nemaju vise gdje i od koga izgubiti, ako od nas ne izgube, otvaraju im se sirom vrata, nazalost...
. Ne zaboraviti da su uzeli Latviju i Slovake na strani, sto nas tek ceka! Samo pobjedom rjesavamo sami svoju sudbinu do kraja kvalifikacija!
- bingov buraz
#1924 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Creasy wrote:Onaj ko prognozira 3:0, taj nema veze sa fudbalom, pa ne igras sa San Marinom, jbt...![]()
Zandar,za koga navijas
- MedenoSrce
#1925 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma ja sve imam nekakav osjecaj da cemo mi njih rasklopiti.It_is_a_Leclerc wrote:Ako smo mogli dati gol Brazilu, Meksiku, Njemačkoj, ne vidim zašto ga ne bi mogli dati ovim kokuzima ?!![]()
bingov