Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Potočna pastrmka wrote:Zovu li za Općinu Novi Grad, čuo sam da zovu za Novo Rajvosa. Šta je sa Ilidžom, kad je uplata na račun ?
Sto se tice Ilidze, mene su zvali i rekli mi da dodjem sutra u opstinu da potpisem to nesto
Ja potpisah danas. Ukupan broj popunjenih i predatih P1 i P2 i troškove kredita, obuke i još nečeg. Čini mi se 25 i 35KM su dvije stavke bile, nisam spavao čitavu noć, pa mi koncentracija bi 0 bodova.
Stvarno su idioti, trebali bi svi mi, i instruktori i popisivaci svaki dan zvati agenciju za statistiku i pitati za isplatu,mozda im dosadi pa se uozbilje
Ma nisu ni mene zvali, al su krenuli sa mojom općinom, pa bi valjda trebali i do mene brzo doći.
A za onaj posao na 1 i 2 pozicijama još ni glasa. Samo me zanima hoćel ikad izbaciti listu kandidata da bar izgleda legalno.
BadSanta wrote:Ma nisu ni mene zvali, al su krenuli sa mojom općinom, pa bi valjda trebali i do mene brzo doći.
A za onaj posao na 1 i 2 pozicijama još ni glasa. Samo me zanima hoćel ikad izbaciti listu kandidata da bar izgleda legalno.
Zar nije navodno trebalo biti testiranje za te pozicije ?? Doduse davno je bio konkurs pa se i ne sjecam kako treba
idana_85 wrote:Stvarno su idioti, trebali bi svi mi, i instruktori i popisivaci svaki dan zvati agenciju za statistiku i pitati za isplatu,mozda im dosadi pa se uozbilje
Pa dobro, nije bilo ni za ocekivati ranije isplatu s obzirom da je tek nedavno zavrsen ovaj kontroni popis. Zna li se hocemo li mi iz rezerve sta dobiti? Cuo sam kao mogli bi nesto... mozda mokar prst u uho.
BadSanta wrote:Ma nisu ni mene zvali, al su krenuli sa mojom općinom, pa bi valjda trebali i do mene brzo doći.
Ajd, bilo bi mi sumnjivije da su se rezultati pojavili nakon par dana, ovako kao nesto rade. Ali ipak, jos malo pa ce mjesec od kako je natjecaj zavrsio a jos ni traga ni glasa rezultatima.
Nema vijesti. Ja mislim da oni nama lovu neće isplatiti dok ne pregledaju sve P1 i P2. Nema osnova stvarno da isplaćuju na osnovu predatih obrazaca, a može se ispostaviti da nekome bude 50% poništenih i sl. Kako god, načekat' ćemo se.
DON_eARL wrote:Nema vijesti. Ja mislim da oni nama lovu neće isplatiti dok ne pregledaju sve P1 i P2. Nema osnova stvarno da isplaćuju na osnovu predatih obrazaca, a može se ispostaviti da nekome bude 50% poništenih i sl. Kako god, načekat' ćemo se.
Pa zar nisu p1 i p2 predgledani vec? Valjda je logicno da jesu jer onda u decembru kako je receno nije moguce poceti s radom unosa i obrade istih...
ii ako je istina sto je ranije receno da su pozvani neki da potpisu za isplatu kakva je onda logika da nisu pregledani, al' eto samo sto mozemo je cekati
DON_eARL wrote:Nema vijesti. Ja mislim da oni nama lovu neće isplatiti dok ne pregledaju sve P1 i P2. Nema osnova stvarno da isplaćuju na osnovu predatih obrazaca, a može se ispostaviti da nekome bude 50% poništenih i sl. Kako god, načekat' ćemo se.
kod mene se slažu stanje koje sam predao i ovo što je sad potpisano i ne znam koliko uopšte ima smisla da poslije nešto mijenjaju.
A ima li vijesti i po pitanju konkursa za Lukavicu?