Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zatamnjena stakla

#1901 Re: Varate li?

Post by Zatamnjena stakla »

Pošteno.

Me re li na ve re si ju :D
caco372

#1902 Re: Varate li?

Post by caco372 »

svi koji varaju su velike kukavice koje ne mogu sebi i drugima reći istinu(razlog za nevjeru,nezadovoljstvo)
a istina jedina oslobađa.svaki drugi,treći brak ima taj problem i svi prećutno idu
dalje kao to je prolazno,greška,desi se ....a u stvari dvoličnost ljudi modelira
društvo u kojem je to izgleda normalna pojava.čak ima primjera gdje muž
zna za ženinog ljubavnika ali dok mu žena pare donosi njega to i ne tangira previše.
možda će i to postati jedan moderan servis današnjice: rent a woman ,jeftino 100 km
3 dana.
hanny12

#1903 Re: Varate li?

Post by hanny12 »

caco372 wrote:svi koji varaju su velike kukavice koje ne mogu sebi i drugima reći istinu(razlog za nevjeru,nezadovoljstvo)
a istina jedina oslobađa.svaki drugi,treći brak ima taj problem i svi prećutno idu
dalje kao to je prolazno,greška,desi se ....a u stvari dvoličnost ljudi modelira
društvo u kojem je to izgleda normalna pojava.čak ima primjera gdje muž
zna za ženinog ljubavnika ali dok mu žena pare donosi njega to i ne tangira previše.
možda će i to postati jedan moderan servis današnjice: rent a woman ,jeftino 100 km
3 dana.
svaka cast ..potpis
mamiiiii

#1904 Re: Varate li?

Post by mamiiiii »

spadalo wrote:ne varam ali me m@m@ optužila da je varam sa mamiiiii :D

hoće me ove mame :D
NEK ne brine m@m@ ne varas je sa mamiiiii ja sam totalno bezopasna :wink:
butterfly_01

#1905 Re: Varate li?

Post by butterfly_01 »

hoce li iko ikakvo normalno objasnjenje napisati a da se tice prevare. Svi nesto sudjuju. Je li iko ikada bio u prilici da prevari?
eluna

#1906 Re: Varate li?

Post by eluna »

butterfly_01 wrote:hoce li iko ikakvo normalno objasnjenje napisati a da se tice prevare. Svi nesto sudjuju. Je li iko ikada bio u prilici da prevari?
mnogo puta - i dok sam imala veze i sad kada sam u braku - ali, kkao napisah tamo - napravila to samo jedanput u vezi koja je bila gotova, samo se čekalo ko će to ozvaničiti - ali oboje smo znali da je kraj .............ipak - smatram to prevarom ............ i osjećaj nakon toga je bio FUJ ........ zato to nikada više neću napraviti
SultanSuljke

#1907 Re: Varate li?

Post by SultanSuljke »

eluna wrote:
butterfly_01 wrote:hoce li iko ikakvo normalno objasnjenje napisati a da se tice prevare. Svi nesto sudjuju. Je li iko ikada bio u prilici da prevari?
mnogo puta - i dok sam imala veze i sad kada sam u braku - ali, kkao napisah tamo - napravila to samo jedanput u vezi koja je bila gotova, samo se čekalo ko će to ozvaničiti - ali oboje smo znali da je kraj .............ipak - smatram to prevarom ............ i osjećaj nakon toga je bio FUJ ........ zato to nikada više neću napraviti
:shock:
mnogo puta :?: :?: :?:
sha_ba

#1908 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila... :-D

e sad kaje li se sto je samo jednom... to nisam skontala :mrgreen: :mrgreen:
eluna

#1909 Re: Varate li?

Post by eluna »

sha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila... :-D

ne kajem se što je samo jednom bila prevara - naprotiv - kajem se što je i to jednom bilo ................. teško sam poslije toga sama sebe pogledala u ogledalu - bez obzira što je vezi bio kraj
sha_ba

#1910 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

eluna wrote:
sha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila... :-D

ne kajem se što je samo jednom bila prevara - naprotiv - kajem se što je i to jednom bilo ................. teško sam poslije toga sama sebe pogledala u ogledalu - bez obzira što je vezi bio kraj
al pazi zasto ne pogledas to sa vedrije strane.. pomoglo ti je da se kutarises budale.. :) ha ja.... zivot ide dalje :)
eluna

#1911 Re: Varate li?

Post by eluna »

sha_ba wrote:
eluna wrote:

al pazi zasto ne pogledas to sa vedrije strane.. pomoglo ti je da se kutarises budale.. :) ha ja.... zivot ide dalje :)
svejedno - moglo je i bez toga ................... ali- naučila sam nešto tada ............... ne treba tražiti razloge izvan veze - nego u vezi, bilo za ostanak bilo za razlaz ........ tražiti razloge u on/ona, ja, MI ......... ne u NEKO TREĆI ..... i treba znati kad je gotovo a i imati hrabrosti to otvoreno reći
sha_ba

#1912 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

to si u pravu... al BOze moj, eto ima opet jedna dobra stvar ;) bilo ti je jedno iskustvo, jedna skola... al iskreno mislim da ne treba da se preopterecavas s tim mnogo, move on :)
radostan dan

#1913 Re: Varate li?

Post by radostan dan »

opravdano sumnjam da se iza njenog nika krije zlatko vujović.
dale cooper

#1914 Re: Varate li?

Post by dale cooper »

radostan dan wrote:
:lol: To za nas stare dečke koji će razumjeti vic? :D
sha_ba

#1915 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

radostan dan wrote:
:thumbup: :lol: :lol:
eluna

#1916 Re: Varate li?

Post by eluna »

sha_ba wrote:to si u pravu... al BOze moj, eto ima opet jedna dobra stvar ;) bilo ti je jedno iskustvo, jedna skola... al iskreno mislim da ne treba da se preopterecavas s tim mnogo, move on :)
ma davno je bilo - ih, i te kako davno :D :D dosta je vode od tada savom proteklo

ne opterećujem se uopšte - samo dijelim iskustvo, ali hvala u svakom slučaju :thumbup:
sha_ba

#1917 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

dale cooper wrote:
radostan dan wrote:
:lol: To za nas stare dečke koji će razumjeti vic? :D
pa i za poneku ne tako staru damu ;)
dale cooper

#1918 Re: Varate li?

Post by dale cooper »

sha_ba wrote:
pa i za poneku ne tako staru damu ;)
Da, naravno. Taj propust sam uvidio 5 sekundi nakon što sam postao. :D
radostan dan

#1919 Re: Varate li?

Post by radostan dan »

niko se ne javlja...
zaključak - praznici su provedeni u krugu porodice. :mrgreen:
alanskoda

#1920 Re: Varate li?

Post by alanskoda »

radostan dan wrote:niko se ne javlja...
zaključak - praznici su provedeni u krugu porodice. :mrgreen:

Zavisi na koliko dana praznika mislis. docek je za porodicu a drugu vece kad je najbolje, za ljubavnicu ili ljubavnika. :D :D
radostan dan

#1921 Re: Varate li?

Post by radostan dan »

alanskoda wrote:

Zavisi na koliko dana praznika mislis. docek je za porodicu a drugu vece kad je najbolje, za ljubavnicu ili ljubavnika. :D :D
a zato mene moja pušta prvu noć da se naroljam, a drugu me razvlači po familiji? :-?
e nećemo tako dino...
hrle1976

#1922 Re: Varate li?

Post by hrle1976 »

eluna wrote:

A je drame oko nicega... sto bi rekli tresla se gora rodio se mis... ogledalo nije da se gledas negativno nego refleksija subtilnog magnetizma i pozitivne osobine. Narcizam je u svakom pogledu najglavnij faktor covjekove ekistencije - suvise naivno je reci da Julius nebi nosio RayBan suncane naocale u svoje vrijeme da su postojale - a fundamentalno glupo je pomisliti da covjek negativno gleda na svoj uspjeh kod suprotnog spola. Varanje u ljubavnim ondnosima nije nista drugo nego jedan od legalnih nacina do toplog sexa.
eluna

#1923 Re: Varate li?

Post by eluna »

hrle1976 wrote:
eluna wrote:

A je drame oko nicega... sto bi rekli tresla se gora rodio se mis... ogledalo nije da se gledas negativno nego refleksija subtilnog magnetizma i pozitivne osobine. Narcizam je u svakom pogledu najglavnij faktor covjekove ekistencije - suvise naivno je reci da Julius nebi nosio RayBan suncane naocale u svoje vrijeme da su postojale - a fundamentalno glupo je pomisliti da covjek negativno gleda na svoj uspjeh kod suprotnog spola. Varanje u ljubavnim ondnosima nije nista drugo nego jedan od legalnih nacina do toplog sexa.
no coment - ali zaista

:run:
Ma ja ba

#1924 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

radostan dan wrote:
alanskoda wrote:

a zato mene moja pušta prvu noć da se naroljam, a drugu me razvlači po familiji? :-?
e nećemo tako dino...
Mene moj pusti i prvu i drugu noc da ga varam. :oops: :run:
radostan dan

#1925 Re: Varate li?

Post by radostan dan »

spremi se za linč... :mrgreen:

Image
Post Reply