Me re li na ve re si ju
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zatamnjena stakla
#1901 Re: Varate li?
Pošteno.
Me re li na ve re si ju
Me re li na ve re si ju
-
caco372
#1902 Re: Varate li?
svi koji varaju su velike kukavice koje ne mogu sebi i drugima reći istinu(razlog za nevjeru,nezadovoljstvo)
a istina jedina oslobađa.svaki drugi,treći brak ima taj problem i svi prećutno idu
dalje kao to je prolazno,greška,desi se ....a u stvari dvoličnost ljudi modelira
društvo u kojem je to izgleda normalna pojava.čak ima primjera gdje muž
zna za ženinog ljubavnika ali dok mu žena pare donosi njega to i ne tangira previše.
možda će i to postati jedan moderan servis današnjice: rent a woman ,jeftino 100 km
3 dana.
a istina jedina oslobađa.svaki drugi,treći brak ima taj problem i svi prećutno idu
dalje kao to je prolazno,greška,desi se ....a u stvari dvoličnost ljudi modelira
zna za ženinog ljubavnika ali dok mu žena pare donosi njega to i ne tangira previše.
možda će i to postati jedan moderan servis današnjice: rent a woman ,jeftino 100 km
3 dana.
- hanny12
#1903 Re: Varate li?
svaka cast ..potpiscaco372 wrote:svi koji varaju su velike kukavice koje ne mogu sebi i drugima reći istinu(razlog za nevjeru,nezadovoljstvo)
3 dana.
-
mamiiiii
#1904 Re: Varate li?
NEK ne brine m@m@ ne varas je sa mamiiiii ja sam totalno bezopasnaspadalo wrote:ne varam ali me m@m@ optužila da je varam sa mamiiiii
hoće me ove mame
- butterfly_01
#1905 Re: Varate li?
hoce li iko ikakvo normalno objasnjenje napisati a da se tice prevare. Svi nesto sudjuju. Je li iko ikada bio u prilici da prevari?
- eluna
#1906 Re: Varate li?
mnogo puta - i dok sam imala veze i sad kada sam u braku - ali, kkao napisah tamo - napravila to samo jedanput u vezi koja je bila gotova, samo se čekalo ko će to ozvaničiti - ali oboje smo znali da je kraj .............ipak - smatram to prevarom ............ i osjećaj nakon toga je bio FUJ ........ zato to nikada više neću napravitibutterfly_01 wrote:hoce li iko ikakvo normalno objasnjenje napisati a da se tice prevare. Svi nesto sudjuju. Je li iko ikada bio u prilici da prevari?
- SultanSuljke
#1907 Re: Varate li?
eluna wrote:mnogo puta - i dok sam imala veze i sad kada sam u braku - ali, kkao napisah tamo - napravila to samo jedanput u vezi koja je bila gotova, samo se čekalo ko će to ozvaničiti - ali oboje smo znali da je kraj .............ipak - smatram to prevarom ............ i osjećaj nakon toga je bio FUJ ........ zato to nikada više neću napravitibutterfly_01 wrote:hoce li iko ikakvo normalno objasnjenje napisati a da se tice prevare. Svi nesto sudjuju. Je li iko ikada bio u prilici da prevari?
mnogo puta
-
sha_ba
#1908 Re: Varate li?
joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...
e sad kaje li se sto je samo jednom... to nisam skontala

e sad kaje li se sto je samo jednom... to nisam skontala
- eluna
#1909 Re: Varate li?
ne kajem se što je samo jednom bila prevara - naprotiv - kajem se što je i to jednom bilo ................. teško sam poslije toga sama sebe pogledala u ogledalu - bez obzira što je vezi bio krajsha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
e sad kaje li se sto je samo jednom... to nisam skontala![]()
-
sha_ba
#1910 Re: Varate li?
al pazi zasto ne pogledas to sa vedrije strane.. pomoglo ti je da se kutarises budale..eluna wrote:ne kajem se što je samo jednom bila prevara - naprotiv - kajem se što je i to jednom bilo ................. teško sam poslije toga sama sebe pogledala u ogledalu - bez obzira što je vezi bio krajsha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
- eluna
#1911 Re: Varate li?
svejedno - moglo je i bez toga ................... ali- naučila sam nešto tada ............... ne treba tražiti razloge izvan veze - nego u vezi, bilo za ostanak bilo za razlaz ........ tražiti razloge u on/ona, ja, MI ......... ne u NEKO TREĆI ..... i treba znati kad je gotovo a i imati hrabrosti to otvoreno rećisha_ba wrote:al pazi zasto ne pogledas to sa vedrije strane.. pomoglo ti je da se kutarises budale..eluna wrote:ne kajem se što je samo jednom bila prevara - naprotiv - kajem se što je i to jednom bilo ................. teško sam poslije toga sama sebe pogledala u ogledalu - bez obzira što je vezi bio krajsha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
ha ja.... zivot ide dalje
-
sha_ba
#1912 Re: Varate li?
to si u pravu... al BOze moj, eto ima opet jedna dobra stvar
bilo ti je jedno iskustvo, jedna skola... al iskreno mislim da ne treba da se preopterecavas s tim mnogo, move on 
-
radostan dan
#1913 Re: Varate li?
opravdano sumnjam da se iza njenog nika krije zlatko vujović.sha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
- dale cooper
#1914 Re: Varate li?
radostan dan wrote:opravdano sumnjam da se iza njenog nika krije zlatko vujović.sha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
-
sha_ba
#1915 Re: Varate li?
radostan dan wrote:opravdano sumnjam da se iza njenog nika krije zlatko vujović.sha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
- eluna
#1916 Re: Varate li?
ma davno je bilo - ih, i te kako davnosha_ba wrote:to si u pravu... al BOze moj, eto ima opet jedna dobra stvarbilo ti je jedno iskustvo, jedna skola... al iskreno mislim da ne treba da se preopterecavas s tim mnogo, move on
ne opterećujem se uopšte - samo dijelim iskustvo, ali hvala u svakom slučaju
-
sha_ba
#1917 Re: Varate li?
pa i za poneku ne tako staru damudale cooper wrote:radostan dan wrote:opravdano sumnjam da se iza njenog nika krije zlatko vujović.sha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
To za nas stare dečke koji će razumjeti vic?
- dale cooper
#1918 Re: Varate li?
Da, naravno. Taj propust sam uvidio 5 sekundi nakon što sam postao.sha_ba wrote:
pa i za poneku ne tako staru damu
-
radostan dan
#1919 Re: Varate li?
niko se ne javlja...
zaključak - praznici su provedeni u krugu porodice.
-
alanskoda
#1920 Re: Varate li?
radostan dan wrote:niko se ne javlja...
Zavisi na koliko dana praznika mislis. docek je za porodicu a drugu vece kad je najbolje, za ljubavnicu ili ljubavnika.
-
radostan dan
#1921 Re: Varate li?
a zato mene moja pušta prvu noć da se naroljam, a drugu me razvlači po familiji?alanskoda wrote:
Zavisi na koliko dana praznika mislis. docek je za porodicu a drugu vece kad je najbolje, za ljubavnicu ili ljubavnika.![]()
e nećemo tako dino...
- hrle1976
#1922 Re: Varate li?
eluna wrote:ne kajem se što je samo jednom bila prevara - naprotiv - kajem se što je i to jednom bilo ................. teško sam poslije toga sama sebe pogledala u ogledalu - bez obzira što je vezi bio krajsha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
A je drame oko nicega... sto bi rekli tresla se gora rodio se mis... ogledalo nije da se gledas negativno nego refleksija subtilnog magnetizma i pozitivne osobine. Narcizam je u svakom pogledu najglavnij faktor covjekove ekistencije - suvise naivno je reci da Julius nebi nosio RayBan suncane naocale u svoje vrijeme da su postojale - a fundamentalno glupo je pomisliti da covjek negativno gleda na svoj uspjeh kod suprotnog spola. Varanje u ljubavnim ondnosima nije nista drugo nego jedan od legalnih nacina do toplog sexa.
- eluna
#1923 Re: Varate li?
no coment - ali zaistahrle1976 wrote:eluna wrote:ne kajem se što je samo jednom bila prevara - naprotiv - kajem se što je i to jednom bilo ................. teško sam poslije toga sama sebe pogledala u ogledalu - bez obzira što je vezi bio krajsha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
A je drame oko nicega... sto bi rekli tresla se gora rodio se mis... ogledalo nije da se gledas negativno nego refleksija subtilnog magnetizma i pozitivne osobine. Narcizam je u svakom pogledu najglavnij faktor covjekove ekistencije - suvise naivno je reci da Julius nebi nosio RayBan suncane naocale u svoje vrijeme da su postojale - a fundamentalno glupo je pomisliti da covjek negativno gleda na svoj uspjeh kod suprotnog spola. Varanje u ljubavnim ondnosima nije nista drugo nego jedan od legalnih nacina do toplog sexa.
- Ma ja ba
#1924 Re: Varate li?
Mene moj pusti i prvu i drugu noc da ga varam.radostan dan wrote:a zato mene moja pušta prvu noć da se naroljam, a drugu me razvlači po familiji?alanskoda wrote:
Zavisi na koliko dana praznika mislis. docek je za porodicu a drugu vece kad je najbolje, za ljubavnicu ili ljubavnika.![]()
![]()
e nećemo tako dino...
-
radostan dan
#1925 Re: Varate li?
spremi se za linč...