Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nakon koliko ce mi pustiti HD paket koji sam prikljucio .. Odnosno nakon koliko ce mi pustiti promotivno sve kanale jer sam novi korisnik ..Jel ih odmah moram zvati ili ce doci samo nakon sat-dva ?
Ma dobićeš ih vjerovatno tek u ponedjeljak. Vadiće se na to kako je subota, administracija više ne radi, bla bla bla. Tako je i meni bilo. Al su mi zato pustili 4 mjeseca promotivno, umjesto 3.
DON_eARL wrote:Ma dobićeš ih vjerovatno tek u ponedjeljak. Vadiće se na to kako je subota, administracija više ne radi, bla bla bla. Tako je i meni bilo. Al su mi zato pustili 4 mjeseca promotivno, umjesto 3.
Također, ista situacija i kod mene bila! Kad' sam već pomislio da su pogriješili i da ću ostati sa dodatnim kanalima, oni ih ukinuše, a trebali još mjesec ranije!
@Bubalo1
Samo zipa da ti nakon promotivnog perioda ne ukinu i SK u HD-u, ako si naravno uveo SuperMix, dok za trio ne znam kakva je situacija sa tim paketom!
DON_eARL wrote:Ma dobićeš ih vjerovatno tek u ponedjeljak. Vadiće se na to kako je subota, administracija više ne radi, bla bla bla. Tako je i meni bilo. Al su mi zato pustili 4 mjeseca promotivno, umjesto 3.
Također, ista situacija i kod mene bila! Kad' sam već pomislio da su pogriješili i da ću ostati sa dodatnim kanalima, oni ih ukinuše, a trebali još mjesec ranije!
@Bubalo1
Samo zipa da ti nakon promotivnog perioda ne ukinu i SK u HD-u, ako si naravno uveo SuperMix, dok za trio ne znam kakva je situacija sa tim paketom!
Kakav promotivni period, ja prekjuce uveo Super mix S+ i imam samo što mi pripada u tom paketu, znači SK HD paket ali ne i ostsle HD niti HBO
@Bubalo1
Kakav promotivni period, ja prekjuce uveo Super mix S+ i imam samo što mi pripada u tom paketu, znači SK HD paket ali ne i ostsle HD niti HBO
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Zovi-dosađuj, (po hiljaditi put) vidiš da drugačije ne može kod nas!?
PS. A meni je onaj monter maksuz provjerio i javio da puste te promotivne kanale vjerovatno što sam malo "krupnije građe" (195cm, 105kg, redovan u teretani i na trčanju)!?
Frtalj_Duše wrote:
PS. A meni je onaj monter maksuz provjerio i javio da puste te promotivne kanale vjerovatno što sam malo "krupnije građe" (195cm, 105kg, redovan u teretani i na trčanju)!?
Kaze mi ova operaterka nema promotivnog paketa za mene jer mi je takav paket trio da ne daju promotivno nista za taj paket .. Frend prikljucio i dobio sve kanale normalno ..A i HD ce mi kao biti pusten tek poslije 1.og ! Ovo pise na stranici !
"Svaki novi korisnik D3 v2.0 digitalnog prijemnika dobiva promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno u toku prvog obračunskog perioda."
Jebo majku pa ne mozes ni samo jednom da im jebes sve nego im moras konstantno jebavati da bi proradilo kako treba .. Sami te izazivaju da ne budes ljubazan ..
Bubalo1 wrote:Kaze mi ova operaterka nema promotivnog paketa za mene jer mi je takav paket trio da ne daju promotivno nista za taj paket .. Frend prikljucio i dobio sve kanale normalno ..A i HD ce mi kao biti pusten tek poslije 1.og ! Ovo pise na stranici !
"Svaki novi korisnik D3 v2.0 digitalnog prijemnika dobiva promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno u toku prvog obračunskog perioda."
Jebo majku pa ne mozes ni samo jednom da im jebes sve nego im moras konstantno jebavati da bi proradilo kako treba .. Sami te izazivaju da ne budes ljubazan ..
i ja sam odnedavno korisnik trio paketa
pa ako namotas te promotivne pakete, pohvali nam se ovdje
da im i mi ostali budemo dosadni
Pa eto sta pise na stranici .. Evo i u ugovoru sam nasao da korisnici koji prije nisu imali D3 imaju pravo na koristenje promotivne ponude svih paketa u toku prvog obracunskog perioda .. Nebitno sto sam ja uzeo trio paket .. Sta sam trebao prikljuciti samo Digitalnu da mi daju sve pakete pa da onda im kazem da mi dodju prikljuciti internet i telefon .. Koja glupost .. Novi sam korisnik D3 i to je to ! Ali sacekat cu prvi dok mi puste i HD koji sam trazio pa cu onda vidjeti hoce li pustiti ista i sta ..
Frtalj_Duše wrote:
Ponašaš se ko neki tlinaestoglodišnjak koji je tek otkrio 9gag na netu?
Ako nemaš šta pametno da kažeš, nemoj spamati bezveze.
Ko si ti da odrediš šta ću i kako postati ? Ako smatram da slika ekspresivnije izražava moje mišljenje od riječi, postavit ću je, a tebe za to boli reproduktivni organ. Ako imaš nešto protiv mojih postova, imaš opciju ignore.
Frtalj_Duše wrote:
Ponašaš se ko neki tlinaestoglodišnjak koji je tek otkrio 9gag na netu?
Ako nemaš šta pametno da kažeš, nemoj spamati bezveze.
Ma stipu ga, diviš da samo liječi komplekse, jbg, moramo svi nekako, npr. on ruganjem i "dizanjem nosa" preko kojekakvih modernih "meme"-a ili kako se već zovu sa "globalne kompleksaške ustanove br.1", kako ja zovem taj 9gag, mada ima i dosta smiješnih stvari na istome, ali je 90% postova i slika rezultat i liječenje klasičnih kompleksa a koje drugačije, te individue ne bi mogle liječiti, pogotovu ne u javnosti!
Ja opet svoje liječim "bildanjem" i generalno bavljenjem mnoštvom sportova!
Najbolji recept protiv takvih: Ignoriraj ga, kao što to čine i svi ostali na temi i bit' će udure!
Bubalo1 wrote:Frtalj kad si ti prikljucio i sta si prikljucio pa si dobio promotivno ?
Još u julu uveo onaj Supermix S+ paket! Lik je duže vremena proveo pozivajući "centralu" i provjeravajući da li je sve pušteno kako treba nego što je proveo da priključi i poveže sve (doduše napomenuo sam mu da očekujem da mi odmah omogući te promotivne kanale "..kad' si već tu..." ) i bum, otišao, ja imao sve up-and-running kao što piše u ugovoru, a koji nisam ni htio potpisati dok me nije uvjerio da je sve udure!
Reko da nisi u vremenu onog perioda nekakvog promotivnog sto je kod nas u Zenici bio .. Znaci moram dobiti promotivni paket .. Kod mene je trio paket ali to je to .. Pise novi korisnik digitalne .. Novi sam korisnik digitalne nisam stari Sacekat cu poslije nove godine to hajd posto nece naplatiti ovaj mjesec mogu im to halaliti par dana jer ne ulazim u novi mjesec sa telecomovim i telemachovim racunima ..
Bubalo1 wrote:Reko da nisi u vremenu onog perioda nekakvog promotivnog sto je kod nas u Zenici bio .. Znaci moram dobiti promotivni paket .. Kod mene je trio paket ali to je to .. Pise novi korisnik digitalne .. Novi sam korisnik digitalne nisam stari Sacekat cu poslije nove godine to hajd posto nece naplatiti ovaj mjesec mogu im to halaliti par dana jer ne ulazim u novi mjesec sa telecomovim i telemachovim racunima ..
Pa i bio je onaj promotivni nekakav mes'cini, dok sam dobio ovaj Sportklub u HD-u na vrijeme obaveznog trajanja ugovora (24mjeseca)! Sada vidim da je taj "promotivni" period u stvari šuplja, pošto SK u HD-u još uvijek nude sa SuperMix paketima!
Frtalj_Duše wrote:
Ma stipu ga, diviš da samo liječi komplekse, jbg, moramo svi nekako, npr. on ruganjem i "dizanjem nosa" preko kojekakvih modernih "meme"-a ili kako se već zovu sa "globalne kompleksaške ustanove br.1", kako ja zovem taj 9gag, mada ima i dosta smiješnih stvari na istome, ali je 90% postova i slika rezultat i liječenje klasičnih kompleksa a koje drugačije, te individue ne bi mogle liječiti, pogotovu ne u javnosti!
Ja opet svoje liječim "bildanjem" i generalno bavljenjem mnoštvom sportova!
Najbolji recept protiv takvih: Ignoriraj ga, kao što to čine i svi ostali na temi i bit' će udure!
Ovaj meme uopće ne potiče sa 9gag, već sa reddita. To je pod numero uno. Pod dvicu, post u kome tvrdiš da su ti kanali pušteni jer si nabildan daleko je infantilniji i kompleksima nabijeniji od prosječnog posta na 9gag.
Korisnik sam Super mix S+, interesujeme cijena minute prema drugim fiksnim mrezama. Koliko sam vidio u cjenovniku cijena minute recimo prema BH telekomu u mom gradu je 0.0351 KM.
To mi nešto jeftino, pa kontam da nije neka patka?
ernadr wrote:Korisnik sam Super mix S+, interesujeme cijena minute prema drugim fiksnim mrezama. Koliko sam vidio u cjenovniku cijena minute recimo prema BH telekomu u mom gradu je 0.0351 KM.
ernadr wrote:Korisnik sam Super mix S+, interesujeme cijena minute prema drugim fiksnim mrezama. Koliko sam vidio u cjenovniku cijena minute recimo prema BH telekomu u mom gradu je 0.0351 KM.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
to je to...nije nikakva patka
Mislim da ipak jeste. Ta cijena je za brojeve na BHT-u koji idu preko iste tehnologije, dok je cijene ka običnim fiksnim brojevima 0,0819KM.