bizet wrote:
ma nije problem, mogu i od 4,5
sta ima?..jel'se sta naucilo, pametno uradilo?
kod nas nista novo, sto je dobro

...lezimo, jedemo koliko mozemo i smijemo, citamo sad neke sladunjave romane, muz zabranio ozbiljno stivo, gledamo zato dokumentarce i razmisljamo dosta, sad ne znam dal' dovoljno, ali razmisljamo
pusti sad trcanje za novcem i boljim zivotom...novac ne kupuje srecu, mozda komfor ali ne srecu...sa tim radnim vremenom i profesorskomplacom ti ipak mozes voditi pristojan zivot, mozda bez luksuza, ali mozes biti srecan

Ako je neka stvarno važna prilika onda postoji i onaj komplet čaša od pet maraka
Kod mene ništa novo, uči se i nauči ono što se mora, nešto pametno se uradi, a na današnjem vaktu je, meni se čini, važnije ne raditi nešto što nije pametno, to je "najpametnije".
Super, drago mi je što sve ide kako treba

I slušaj ti tog svog čo'eka, mudro zbori, odmarajte i uživajte oboje, jer kad ta/taj mala/mali dođe, nema izležavanja ni spavanja
Da, novac je bitan ali nije najbitniji, za sreću je potrebno svašta nešto, a vala nisu plate nas koji radimo u prosvjeti nešto, zato se masa mojih kolega buni, alio vala ja nešto nemam obraza da se bunim i tražim povećanja, stid me mase onih koji nemaju nikakav posao, ili, ako rade, rade za mizerne plate, i to za neke zlotvore koji se bogate na tuđoj muci