Nisam ja tezak covjek, niti iko osporava tvoj izbor, nego ti motas krivine i ne zelis da priznas ociglednu stvar koja je BTW poenta cijele price, a to je da si, kad si kupovao svoj auto za te pare nisi mogao kupiti Passata ili Audia istog godista, stanja itd i da bi svaka prica da si mogao kupiti, ali eto nisi, bila suplja. Nema to veze sa cekanjem jer bi se to desilo i sljedece godine kad bi kupio AR za 20k KM tako da je to sta si ti mogao kupiti da si jos cekao je drugi par rukava i nema veze s ovom pricom.mali_milojica wrote: Mnogo si tezak covjek gorane.
Mogao sam kupiti i skuplju AR,ali mi se vise nije dalo skupljati pare. Naisao je auto koji zadovoljava moje kriterije i to je bilo to. Jer ako sam skupio 15k i kupiti auto bez jedne jedine KM kredita,mogao sam i 20k. Ali vise nisam mogao cekati. Jer sam vec jednom odgodio kupovinu auta,pa sam sacekao malo i kupio drugi SKUPLJI auto. Mogao sam to ponovo uraditi,zar ne.
Mogao si ti odgadjati kupovinu auto i narednih 50 god pa kupiti i nov 8C, zar ne?