Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Daryl Dixon

#18976 Re: Gdje u Sa......

Post by Daryl Dixon »

.. ima dobar izbor muških kaputa? ZARA nula bodova..
remark

#18977 Re: Gdje u Sa......

Post by remark »

Gdje kupiti kvalitetnu stolicu za rad na racunaru do 600KM? Moze i preporuka stolice.
Qler

#18978 Re: Gdje u Sa......

Post by Qler »

http://www.fef.ba/uredske-stolice/ergon ... e/model-j/

ove mi na poslu imamo, cca 60 komada smo uzeli. Beto su i u R&S su jeftinije nego kod ovih. FEF nam na tu kolicinu dao 5% popusta jedva, ovi dali 15% na vec manju cijenu. I jos nam dali dvije na 7 dana, da probamo :) eto usput i malo da ih pohvalim. Vec skoro dvije godine ih imamo i ne pokazuju ni najmanje tragove propadanja. Da imam para, sebi bi je kuci kupio.
nagibSA

#18979 Re: Gdje u Sa......

Post by nagibSA »

Ja sam kuci uzeo u FEFu, Model J prije 2-3 godine, oko 820KM je bila. Sta znam, za te pare tesko bolje, zadovoljan sam ali ima i mana koje mi smetaju. Djeluje ko neki malo bolji kinez po zavrsnoj obradi, vidi se da je malo losija kontrola kvaliteta, nije bas sve pod konac. :D

Pogledaj ove NET i NET P u FEFu, znam kad sam gledao da su bile tu oko 500-600KM.

Imas jos Steelcae u D&M Creativa, ali su vjerujem mnogo skuplje, sumnjam ispod 1000KM, zvucnije su ime.

To je to uglavnom, nemas vise nekog izbora dobrih ergonomskih stolica u SA.
turquoise

#18980 Re: Gdje u Sa......

Post by turquoise »

ima li igdje da se kupi ovo kino:
Image
dobar osjecaj

#18981 Re: Gdje u Sa......

Post by dobar osjecaj »

turquoise wrote:ima li igdje da se kupi ovo kino
Godinama je bilo u izlogu firme Primus Balkan a rekla bih da prodaju i sad:
Kontas?!

#18982 Re: Gdje u Sa......

Post by Kontas?! »

turquoise wrote:ima li igdje da se kupi ovo kino:
Image
https://www.facebook.com/alpeks.ugostiteljskaoprema/
Kataklinger

#18983 Re: Gdje u Sa......

Post by Kataklinger »

Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
Whatever[]

#18984 Re: Gdje u Sa......

Post by Whatever[] »

Gdje kupiti polovne dijelove za racunar u Sarajevu jeftino?
nepass1

#18985 Re: Gdje u Sa......

Post by nepass1 »

Kataklinger wrote:Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
ja sam vec preporucio, dormeo kreveti u scc na -1. drveni sa onim latoflex ili kako se vec zove. da se zena nije pitala ja bih uzeo u dormeu :lol:
moj san ima par modela, imas sinkro u hrasnici mada se meni nije svidjelo
Mr.Who

#18986 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Who »

Kataklinger wrote:Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
Negdje sam čitao da se madraci od spužve stavljaju na latoflex a madraci sa žičanom jezgrom na drvenu ploču.
Dzontra_Volta

#18987 Re: Gdje u Sa......

Post by Dzontra_Volta »

Mr.Who wrote:
Negdje sam čitao da se madraci od spužve stavljaju na latoflex a madraci sa žičanom jezgrom na drvenu ploču.
Ne na ploču, nego na letvisanu podnicu (kao latoflex, samo sa krutim letvama), da bi madrac "disao".

Moj ti je savjet, otiđi u neku od firmi koje rade pločasti namještaj (ili nađi nekog stolara) i uradi krevet po mjeri, onako kako si ga ti zamislio. Ništa posebno skuplje te neće izaći, a dobićeš što tražiš.
VenomousV

#18988 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »

Odakle/gdje na Dobrinji se moze naruciti pohovani sir a da nije od onih govana iz Dine?
Altsa

#18989 Re: Gdje u Sa......

Post by Altsa »

Mr.Who wrote:
ja sam cuo i uvjerio se licno da se nikako ne treba stavljati puna daska ispod duseka ako je krevet zatvoren sa svih strana. Nije lose probati i da ti privatnik stolar napravi krevet po tvojoj zelji.ja sam uslikao dormeo krevet i dao stolaru koji je napravio u potpunosti isti.
Nisrin

#18990 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

VenomousV wrote:Odakle/gdje na Dobrinji se moze naruciti pohovani sir a da nije od onih govana iz Dine?

EEE...nama 2x pizza HLADNA :D
Mr.Who

#18991 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Who »

Altsa wrote:
Mr.Who wrote:
ja sam cuo i uvjerio se licno da se nikako ne treba stavljati puna daska ispod duseka ako je krevet zatvoren sa svih strana. Nije lose probati i da ti privatnik stolar napravi krevet po tvojoj zelji.ja sam uslikao dormeo krevet i dao stolaru koji je napravio u potpunosti isti.
Normalno da daska ne smije biti puna tj. zatvorena, madrac mora disati.
JanuaryJones

#18992 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Krznena pufnica za kapu na komad?

Image
VenomousV

#18993 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »

Nisrin wrote:
VenomousV wrote:Odakle/gdje na Dobrinji se moze naruciti pohovani sir a da nije od onih govana iz Dine?

EEE...nama 2x pizza HLADNA :D

Od mene nece vise ni marke dobit' pa makar crkla od gladi :roll:

6KM im je pohovani sir, istina velika porcija, al' bez pomfrita. Narucimo dodatno pomfrit i dobijemo hladno (cak ni toplo) i bez tog narucenog pomfrita. Ma mrs ba, nije vam prvi put, necu vise...

And again: pohovani sir, Dobrinja, da nisu od govana iz Dine?
Banksy

#18994 Re: Gdje u Sa......

Post by Banksy »

Kataklinger wrote: Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
Bio je nekad Standard namještaj na Stupu, nije bio loš, imaš i Simpo, dobar, i Oriolik, to su sve stare, pouzdane firme s kvalitetnim namještajem, pogledaj.
JanuaryJones

#18995 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Banksy wrote:
Kataklinger wrote: Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
Bio je nekad Standard namještaj na Stupu, nije bio loš, imaš i Simpo, dobar, i Oriolik, to su sve stare, pouzdane firme s kvalitetnim namještajem, pogledaj.
Nobil. Pričaj sa ljudima, rade super drvene krevete, naš je od punog drveta 180x200, stabilan, čvrst, extrica :D
CherryLips

#18996 Re: Gdje u Sa......

Post by CherryLips »

..ima printanje slika za kolače/torte , da odnesem slike na cd-u/usb-u i da to odmah odrade?
Altsa

#18997 Re: Gdje u Sa......

Post by Altsa »

Banksy wrote:
:lol: cuj Standard na Stupu. Ostali samo dugmici.
wewa

#18998 Re: Gdje u Sa......

Post by wewa »

JanuaryJones wrote:Krznena pufnica za kapu na komad?

Image
pogledaj na Siranu, ima ciko ducancic s pozamanterijom i svakojakim cudima za sivanje
Whatever[]

#18999 Re: Gdje u Sa......

Post by Whatever[] »

Gdje kupiti malo kvalitetniji power bank, npr. Anker u Sarajevu. Gdje god sam gledao samo esperanza, ms...
adda_sa

#19000 Re: Gdje u Sa......

Post by adda_sa »

gdje u sa mogu naci memphis white cigare?
vidjala sam clasic, i druge boje, niko nema white
Post Reply