Gdje u Sa......
- Daryl Dixon
#18976 Re: Gdje u Sa......
.. ima dobar izbor muških kaputa? ZARA nula bodova..
-
remark
#18977 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti kvalitetnu stolicu za rad na racunaru do 600KM? Moze i preporuka stolice.
- Qler
#18978 Re: Gdje u Sa......
http://www.fef.ba/uredske-stolice/ergon ... e/model-j/
ove mi na poslu imamo, cca 60 komada smo uzeli. Beto su i u R&S su jeftinije nego kod ovih. FEF nam na tu kolicinu dao 5% popusta jedva, ovi dali 15% na vec manju cijenu. I jos nam dali dvije na 7 dana, da probamo
eto usput i malo da ih pohvalim. Vec skoro dvije godine ih imamo i ne pokazuju ni najmanje tragove propadanja. Da imam para, sebi bi je kuci kupio.
ove mi na poslu imamo, cca 60 komada smo uzeli. Beto su i u R&S su jeftinije nego kod ovih. FEF nam na tu kolicinu dao 5% popusta jedva, ovi dali 15% na vec manju cijenu. I jos nam dali dvije na 7 dana, da probamo
- nagibSA
#18979 Re: Gdje u Sa......
Ja sam kuci uzeo u FEFu, Model J prije 2-3 godine, oko 820KM je bila. Sta znam, za te pare tesko bolje, zadovoljan sam ali ima i mana koje mi smetaju. Djeluje ko neki malo bolji kinez po zavrsnoj obradi, vidi se da je malo losija kontrola kvaliteta, nije bas sve pod konac.
Pogledaj ove NET i NET P u FEFu, znam kad sam gledao da su bile tu oko 500-600KM.
Imas jos Steelcae u D&M Creativa, ali su vjerujem mnogo skuplje, sumnjam ispod 1000KM, zvucnije su ime.
To je to uglavnom, nemas vise nekog izbora dobrih ergonomskih stolica u SA.
Pogledaj ove NET i NET P u FEFu, znam kad sam gledao da su bile tu oko 500-600KM.
Imas jos Steelcae u D&M Creativa, ali su vjerujem mnogo skuplje, sumnjam ispod 1000KM, zvucnije su ime.
To je to uglavnom, nemas vise nekog izbora dobrih ergonomskih stolica u SA.
- turquoise
#18980 Re: Gdje u Sa......
ima li igdje da se kupi ovo kino:

- dobar osjecaj
#18981 Re: Gdje u Sa......
Godinama je bilo u izlogu firme Primus Balkan a rekla bih da prodaju i sad:turquoise wrote:ima li igdje da se kupi ovo kino
-
Kontas?!
#18982 Re: Gdje u Sa......
https://www.facebook.com/alpeks.ugostiteljskaoprema/turquoise wrote:ima li igdje da se kupi ovo kino:
-
Kataklinger
#18983 Re: Gdje u Sa......
Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
-
Whatever[]
#18984 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti polovne dijelove za racunar u Sarajevu jeftino?
- nepass1
#18985 Re: Gdje u Sa......
ja sam vec preporucio, dormeo kreveti u scc na -1. drveni sa onim latoflex ili kako se vec zove. da se zena nije pitala ja bih uzeo u dormeuKataklinger wrote:Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
moj san ima par modela, imas sinkro u hrasnici mada se meni nije svidjelo
-
Mr.Who
#18986 Re: Gdje u Sa......
Negdje sam čitao da se madraci od spužve stavljaju na latoflex a madraci sa žičanom jezgrom na drvenu ploču.Kataklinger wrote:Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
-
Dzontra_Volta
#18987 Re: Gdje u Sa......
Ne na ploču, nego na letvisanu podnicu (kao latoflex, samo sa krutim letvama), da bi madrac "disao".Mr.Who wrote:Negdje sam čitao da se madraci od spužve stavljaju na latoflex a madraci sa žičanom jezgrom na drvenu ploču.Kataklinger wrote:Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
Moj ti je savjet, otiđi u neku od firmi koje rade pločasti namještaj (ili nađi nekog stolara) i uradi krevet po mjeri, onako kako si ga ti zamislio. Ništa posebno skuplje te neće izaći, a dobićeš što tražiš.
- VenomousV
#18988 Re: Gdje u Sa......
Odakle/gdje na Dobrinji se moze naruciti pohovani sir a da nije od onih govana iz Dine?
- Altsa
#18989 Re: Gdje u Sa......
ja sam cuo i uvjerio se licno da se nikako ne treba stavljati puna daska ispod duseka ako je krevet zatvoren sa svih strana. Nije lose probati i da ti privatnik stolar napravi krevet po tvojoj zelji.ja sam uslikao dormeo krevet i dao stolaru koji je napravio u potpunosti isti.Mr.Who wrote:Negdje sam čitao da se madraci od spužve stavljaju na latoflex a madraci sa žičanom jezgrom na drvenu ploču.Kataklinger wrote:Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
- Nisrin
#18990 Re: Gdje u Sa......
VenomousV wrote:Odakle/gdje na Dobrinji se moze naruciti pohovani sir a da nije od onih govana iz Dine?
EEE...nama 2x pizza HLADNA
-
Mr.Who
#18991 Re: Gdje u Sa......
Normalno da daska ne smije biti puna tj. zatvorena, madrac mora disati.Altsa wrote:ja sam cuo i uvjerio se licno da se nikako ne treba stavljati puna daska ispod duseka ako je krevet zatvoren sa svih strana. Nije lose probati i da ti privatnik stolar napravi krevet po tvojoj zelji.ja sam uslikao dormeo krevet i dao stolaru koji je napravio u potpunosti isti.Mr.Who wrote:Negdje sam čitao da se madraci od spužve stavljaju na latoflex a madraci sa žičanom jezgrom na drvenu ploču.Kataklinger wrote:Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
- JanuaryJones
#18992 Re: Gdje u Sa......
Krznena pufnica za kapu na komad?

- VenomousV
#18993 Re: Gdje u Sa......
Nisrin wrote:VenomousV wrote:Odakle/gdje na Dobrinji se moze naruciti pohovani sir a da nije od onih govana iz Dine?
EEE...nama 2x pizza HLADNA
Od mene nece vise ni marke dobit' pa makar crkla od gladi
6KM im je pohovani sir, istina velika porcija, al' bez pomfrita. Narucimo dodatno pomfrit i dobijemo hladno (cak ni toplo) i bez tog narucenog pomfrita. Ma mrs ba, nije vam prvi put, necu vise...
And again: pohovani sir, Dobrinja, da nisu od govana iz Dine?
- Banksy
#18994 Re: Gdje u Sa......
Bio je nekad Standard namještaj na Stupu, nije bio loš, imaš i Simpo, dobar, i Oriolik, to su sve stare, pouzdane firme s kvalitetnim namještajem, pogledaj.Kataklinger wrote: Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
- JanuaryJones
#18995 Re: Gdje u Sa......
Nobil. Pričaj sa ljudima, rade super drvene krevete, naš je od punog drveta 180x200, stabilan, čvrst, extricaBanksy wrote:Bio je nekad Standard namještaj na Stupu, nije bio loš, imaš i Simpo, dobar, i Oriolik, to su sve stare, pouzdane firme s kvalitetnim namještajem, pogledaj.Kataklinger wrote: Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
- CherryLips
#18996 Re: Gdje u Sa......
..ima printanje slika za kolače/torte , da odnesem slike na cd-u/usb-u i da to odmah odrade?
- Altsa
#18997 Re: Gdje u Sa......
Banksy wrote:Bio je nekad Standard namještaj na Stupu, nije bio loš, imaš i Simpo, dobar, i Oriolik, to su sve stare, pouzdane firme s kvalitetnim namještajem, pogledaj.Kataklinger wrote: Već pitao za preporuku, za salon namještaja, u planu je kupovina kreveta 200x160cm, malo odignutijeg od standardnog, poželjno drvo. Dobih preporuku za Bellonu, Dogtas i Kaleu. Išao Bellonu, izbor očajan, imaju samo nekoliko modela. Posjećen i Dogtas, izbor mnogo obilniji nego u Belloni, imaju stvarno ekstra kreveta, međutim u svakog je baza metalna, malo drveta, a nijedan nema podnice/letve već obične ploče, na koje naliježe madrac. Iskreno, cijene prenapucane obzirom da je ispod više metala nego drveta. I rekoše da se poprilično dugo čeka narudžba. Ne stigoh otići u Kaleu, ima li neko dalje preporuke?
- wewa
#18998 Re: Gdje u Sa......
pogledaj na Siranu, ima ciko ducancic s pozamanterijom i svakojakim cudima za sivanjeJanuaryJones wrote:Krznena pufnica za kapu na komad?
-
Whatever[]
#18999 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti malo kvalitetniji power bank, npr. Anker u Sarajevu. Gdje god sam gledao samo esperanza, ms...
- adda_sa
#19000 Re: Gdje u Sa......
gdje u sa mogu naci memphis white cigare?
vidjala sam clasic, i druge boje, niko nema white
vidjala sam clasic, i druge boje, niko nema white