Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
iphone 5 je u pitanju, ima cidia nikad nije formatiran, hocu sad ga ocistim updatujem, medjutim kad odem na reset/ibrisi sve, podje ona linija se pojavit da se brise sadrzaj i odma prebaci se na krug koji vrti vrti vrti do bajrama
kako formatirat, ocistit sve kad ovaj "normalan" put ne ide
Curve wrote:iphone 5 je u pitanju, ima cidia nikad nije formatiran, hocu sad ga ocistim updatujem, medjutim kad odem na reset/ibrisi sve, podje ona linija se pojavit da se brise sadrzaj i odma prebaci se na krug koji vrti vrti vrti do bajrama
kako formatirat, ocistit sve kad ovaj "normalan" put ne ide
@Curve
Ljudino veliku si grešku napravio tako što si na telefonu koristio opciju da skroz sve izbriše. Jer sam još davno čitao da Cydia tu napravi neki problem i onda teško je fabrički resetovat ili eventualno nekad brick-uje telefon.
Trebo si preko iTunes-a uradit Restore iPhone, ali to bi ti značilo da se jailbreak i Cydia uklanja i što je najveći problem moraš updejtovati operativni na novu verziju jer Apple prestane da "potpisuje" starije verzije iOS-a. I još eventualno moraš čekat da izađe jailbreak za najnovije verzije iOS-a, i to ako Apple ne pojača zaštitu protiv jailbreaka, da ovi Kinezi ne mogu probit zaštitu.
Koliko vidim trenutna verzija iOS-a je 10.2. E sad, fazon je u tome što još nije izašao jailbreak za iOS 9.3.4 pa sve do 10.2.
Tako da ćeš se načekat i to puno.
Last edited by Mega Man X on 04/01/2017 14:48, edited 1 time in total.
Mega Man X wrote:@Curve
Ljudino veliku si grešku napravio tako što si na telefonu koristio opciju da skroz sve izbriše. Jer sam još davno čitao da Cydia tu napravi neki problem i onda teško je fabrički resetovat ili eventualno nekad brick-uje telefon.
Trebo si preko iTunes-a uradit Restore iPhone, ali to bi ti značilo da se jailbreak i Cydia uklanja i što je najveći problem moraš updejtovati operativni na novu verziju jer Apple prestane da "potpisuje" starije verzije iOS-a. I još eventualno moraš čekat da izađe jailbreak za najnovije verzije iOS-a, i to ako Apple ne pojača zaštitu protiv jailbreaka, da ovi Kinezi ne mogu probit zaštitu.
gledaj taj telefon ide na poklon, znaci i hocu da se sve izbrise, ne treba vise cidya, regurale dici na novi ios i da se koristi..
al mi neda da se izbrisem JB vec samo vrti krug kad krenem izbrisi sve sa tel.
Mega Man X wrote:@Curve
gledaj taj telefon ide na poklon, znaci i hocu da se sve izbrise, ne treba vise cidya, regurale dici na novi ios i da se koristi..
al mi neda da se izbrisem JB vec samo vrti krug kad krenem izbrisi sve sa tel.
Probaj ga staviti u dfu mode i tako uraditi update