zilog wrote:Drogon odnio Dany kod Melisandrinih kolegica...
Mislim da se u pozadini kad leti nad okeanom cuje ovo, mozda je poslao Akvamanu
Moderator: _BataZiv_0809
zilog wrote:Drogon odnio Dany kod Melisandrinih kolegica...

aha ok, to je mnogo bolje i objasnjava logikuSanskiBiser wrote:todd_smith wrote:i u svemu tome odluce se za kralja koji im 3 sezone govori da nije ta osoba nego vrana i koja nakon krunisanja pita ko je Master of Whispers iako on moze da vidi bukvalno sveDinostula wrote:Znaci Tirion kao zatvorenik postavi novog kralja,premunta Worma da ne zarati i to sve u 5 minuta.Znaci lik spreman i nabrijan da pokolje sve zivo i eto predomisli se u minuti.I jos na kraju vidis zid koji je srusio NK citav ni ogrebotine.
![]()
![]()
Ne, on je rekao njima kad je usao u sobu da FALE tj. nedostaju jos 3 "ministra" , Master of Whisperers, Master of Laws i Master of War i onda mu Tirion kaze da ce mu dovesti na audiciju odgovarajuce kandidate za 7 dana.
Zavisi... može biti i to da je spalio pa da niko ne sjedi na njemu i što je i on Targaryen ili je i sam Drogon shvatio u šta je nju pretvorila ta opsesija tronom, pa je shvatio zašto je to Jon morao učiniti. Znao je i da on nju voli, tako da ni njemu nije bilo jednostavno. Mislim da ga zbog ovoga nije spalio.BJB wrote:Onog trenutka kad je Jon rekao "You will always be my Queen!", znala sam da ce uslijediti neko s*anje..Istina, nije mi jasno zasto gaDrogon nije sprziio, nego je otoopio Iron Throne, k'o ono ako ona nece zasjesti na njeg', nece niko..JE li ga nije spalio zato sto je Targaryen?
Danny ce uskrsnuti kao nova NIght Queen i Jovo-nanovo..
Mislim da ovo treba sad onako polako epizoda na dan pregledati od prve sezone, pa onda procitati knjige, ili mozda uporedo..Da se sve poslozi...
MarlboroGold wrote:Zavisi... može biti i to da je spalio pa da niko ne sjedi na njemu i što je i on Targaryen ili je i sam Drogon shvatio u šta je nju pretvorila ta opsesija tronom, pa je shvatio zašto je to Jon morao učiniti. Znao je i da on nju voli, tako da ni njemu nije bilo jednostavno. Mislim da ga zbog ovoga nije spalio.BJB wrote:Onog trenutka kad je Jon rekao "You will always be my Queen!", znala sam da ce uslijediti neko s*anje..Istina, nije mi jasno zasto gaDrogon nije sprziio, nego je otoopio Iron Throne, k'o ono ako ona nece zasjesti na njeg', nece niko..JE li ga nije spalio zato sto je Targaryen?
Mislim da ovo treba sad onako polako epizoda na dan pregledati od prve sezone, pa onda procitati knjige, ili mozda uporedo..Da se sve poslozi...
Da je nju ubio bilo ko drugi Drogon bi tu osobu vjerovatno okrenuo na roštilju
Neces bas nac srecu citajuci knjige. Tamo je dosta stvari drugacije. Ko je ziv/mrtav ce vjv bit isto, al ce se na druge nacine doc do toga.BJB wrote:Onog trenutka kad je Jon rekao "You will always be my Queen!", znala sam da ce uslijediti neko s*anje..Istina, nije mi jasno zasto gaDrogon nije sprziio, nego je otoopio Iron Throne, k'o ono ako ona nece zasjesti na njeg', nece niko..JE li ga nije spalio zato sto je Targaryen?
nikako mačićuMessier wrote:Nije ni macic zadovoljanRadar71 wrote:Samo ću reci : Nek se završilo

Nisu nepotrebni nego D&D bez Georgea nisu znali šta da rade sa njima i kako da ih iskoriste, pa su ih samo odbacili sa strane da bi se fokusirali na 5-6 glavnih likova, što je stvorilo ogromne rupe u priči... U knjigama nijedan iole bitan lik nije bez razloga u priči, u to budi siguran. Dakle i dalje je Martinova lijenost veliki krivac za ovakav ishod.mali_balon wrote:..kad skontas masa prica i likova nepotrebni...ovakvim krajem mogli su sve sprcat u 5 sezona..ali et nije losa serija

Ma nije to ljenost,nego je sebi maksimalno iskomplikovao i vjerujem da je tesko sve to raspetljat sada,a trebao bi to uradit u cca 2000 stranica.Na nama je samo da se nadamo da ce to uspjet zavrsit,jer je kraj serije slabo koga zadovoljio.Nadam se i da ova tema ili neka nova tema koja bi bila fokusirana na knjige nece zamrijet,jer ima ovdje svasta se prica za prave fanove naravnoHasan006 wrote:Nisu nepotrebni nego D&D bez Georgea nisu znali šta da rade sa njima i kako da ih iskoriste, pa su ih samo odbacili sa strane da bi se fokusirali na 5-6 glavnih likova, što je stvorilo ogromne rupe u priči... U knjigama nijedan iole bitan lik nije bez razloga u priči, u to budi siguran. Dakle i dalje je Martinova lijenost veliki krivac za ovakav ishod.mali_balon wrote:..kad skontas masa prica i likova nepotrebni...ovakvim krajem mogli su sve sprcat u 5 sezona..ali et nije losa serija