Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
streljana u sarajevu ? Nikad nisam drzao pistolj u ruci, volio bih probati i nauciti "osnove" sa strucnim osobljem. Hvala unaprijed (cuo sam da je ovo odlican nacin za izbaciti stres )
AmirBaa wrote:streljana u sarajevu ? Nikad nisam drzao pistolj u ruci, volio bih probati i nauciti "osnove" sa strucnim osobljem. Hvala unaprijed (cuo sam da je ovo odlican nacin za izbaciti stres )
Gdje kupiti kvalitetan auto FM transmiter, treba mi samo USB prikljucak, nista ono Bluetooth, konekcija na mobilni uredjaj itd... (ono vnogo sto se tuRi u 12V port). Tj da prosiri funkcionalnost postojeceg uredjaja u autu da ima source USB.
Kataklinger wrote:Gdje kupiti kvalitetan auto FM transmiter, treba mi samo USB prikljucak, nista ono Bluetooth, konekcija na mobilni uredjaj itd... (ono vnogo sto se tuRi u 12V port). Tj da prosiri funkcionalnost postojeceg uredjaja u autu da ima source USB.
Ja u Merkatoru na Socijalnom kupio nedavno na akciji za 5KM sa daljinskim, radi bez greske Prava cijena bila cini mi se 14KM
Kataklinger wrote:Gdje kupiti kvalitetan auto FM transmiter, treba mi samo USB prikljucak, nista ono Bluetooth, konekcija na mobilni uredjaj itd... (ono vnogo sto se tuRi u 12V port). Tj da prosiri funkcionalnost postojeceg uredjaja u autu da ima source USB.
Ja u Merkatoru na Socijalnom kupio nedavno na akciji za 5KM sa daljinskim, radi bez greske Prava cijena bila cini mi se 14KM
Ma nije bitna cijena, treba za žensku osobu, da nije komplikovan i samo da nadomjesti nedostatak USB priključka u autu, bez Bluetooth i ostalih zaebancija i kačanja na mobitel...
Ma nije bitna cijena, treba za žensku osobu, da nije komplikovan i samo da nadomjesti nedostatak USB priključka u autu, bez Bluetooth i ostalih zaebancija i kačanja na mobitel...
Za zenu pa da nije komplikovan. Pokusavas li to reci da su zene manje pametne ili sta?
Ima li iko kontakt nekoga ko radi dizajn (konkretno trebaju rjesenja za kafic/pekaru od banera pa do unutrasnjosti i slicno) ali da taj neko ima i veze i za print, postavljanje i slicno i da prica engleski?
Yapi Yapo wrote:Jel to nema više HarisExporta? Gdje naći UOMO bokserica?
imas na carsiji i robotu istu radnju samo pod drugim imenom, cini mi se da sam uomo boxerice vidio u bingu
Rijeka_snova wrote:Ima li iko kontakt nekoga ko radi dizajn (konkretno trebaju rjesenja za kafic/pekaru od banera pa do unutrasnjosti i slicno) ali da taj neko ima i veze i za print, postavljanje i slicno i da prica engleski?
Rijeka_snova wrote:Ima li iko kontakt nekoga ko radi dizajn (konkretno trebaju rjesenja za kafic/pekaru od banera pa do unutrasnjosti i slicno) ali da taj neko ima i veze i za print, postavljanje i slicno i da prica engleski?
Molim vas, hitno
i ako moze sto jeftinije jel'e
Niti sam to napisala niti sugerisala necim u mom postu. Dobila sam kontakt i proslijedila, hvala svakako
Gdje u Sa ima veliki izbor kreveta? Treba mi u dimenziji 200x160cm, drveni po mogućnosti i "odignuti", tj visočiji od standardnog. Nemam pojma gdje se nalazi ijedan salon namještaja, pa bi svaka preporuka dobro došla.
Kataklinger wrote:Gdje u Sa ima veliki izbor kreveta? Treba mi u dimenziji 200x160cm, drveni po mogućnosti i "odignuti", tj visočiji od standardnog. Nemam pojma gdje se nalazi ijedan salon namještaja, pa bi svaka preporuka dobro došla.
Ako ces skuplji Bellona, a ako ces jeftiniji Domavija. A ima nekih i u Jysku, pa pogledaj.
Kataklinger wrote:Gdje u Sa ima veliki izbor kreveta? Treba mi u dimenziji 200x160cm, drveni po mogućnosti i "odignuti", tj visočiji od standardnog. Nemam pojma gdje se nalazi ijedan salon namještaja, pa bi svaka preporuka dobro došla.
bellona veliki salon na stupu ul kurta shorka. najveci izbor mada su svi na isti kalup. dormeo i jysk imaju drvene krevete. samo nisu visoki dok u belloni jesu. ima jos kalea i dogtas. simpo u istocnom sa