"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Logovan
#18951 Re: "Majstori" parkiranja
Još malo pa parking ovdje.

- Laplace
#18952 Re: "Majstori" parkiranja
Jeo sam i ja mrkve, ali zašlo se u godine pa ne vidim više kao nekad.commendatore wrote:ja sam ka mali jeo puno mrkve pa vidim ono sto 10 ne vidje. jebi ga
- Laplace
#18953 Re: "Majstori" parkiranja
Može se proći.liaar wrote:Kažu tipkao/la na mobitel i nije vidio stepenište
-
NediM17
- Laplace
- Bakir1
#18956 Re: "Majstori" parkiranja
Ih ja sa malim svaku noc prodjem pored MSC taj je zlatan kako su se sinoc parkirali....
- Laplace
#18957 Re: "Majstori" parkiranja
Ali, ovaj nije samo parkirao auto tako da dvojicuu zatvara.Bakir1 wrote:Ih ja sa malim svaku noc prodjem pored MSC taj je zlatan kako su se sinoc parkirali....
On je izašao iz auta, izvadio mobitel, fotografisao auto i postavio fotografiju na Klix forum.
Možeš misliti koji je to idiot.
- Koshpa
#18958 Re: "Majstori" parkiranja

Nema 2km za parking hrak pljuc
- Bakir1
#18959 Re: "Majstori" parkiranja
Imas neki cudan fetis ali svaka budala ima svoje veseljeLaplace wrote:Ali, ovaj nije samo parkirao auto tako da dvojicuu zatvara.Bakir1 wrote:Ih ja sa malim svaku noc prodjem pored MSC taj je zlatan kako su se sinoc parkirali....
On je izašao iz auta, izvadio mobitel, to to gratia so auto i postavio fotografiju na Klix forum.
- Laplace
#18960 Re: "Majstori" parkiranja
Moram malo da razveselim ovdje forum. Ljudi su postali pomalo nervozni, a najsigurniije je šaliti se na vlastiti račun. Na kraju krajeva, nemam dovolljno snage da sam sebi pesnicom razbijem nos.Bakir1 wrote:Imas neki cudan fetis ali svaka budala ima svoje veseljeLaplace wrote:Ali, ovaj nije samo parkirao auto tako da dvojicuu zatvara.Bakir1 wrote:Ih ja sa malim svaku noc prodjem pored MSC taj je zlatan kako su se sinoc parkirali....
On je izašao iz auta, izvadio mobitel, to to gratia so auto i postavio fotografiju na Klix forum.
Malo je mjesta za parkiranje pa mi ovako parkiramo i ostavimo klkjuč u portirnici. Ovo je na kraju puta pa nema kome da smeta.
- Bakir1
#18961 Re: "Majstori" parkiranja
Eh trebao si to reci sinoc. Volvo od kolege ti profesora na pola stepenica...
Ne znam sta je pojedincima problem ostaviti auto na onolikom poligonu, a kada je roditeljski kakav to se posebno vidi.
Ne znam sta je pojedincima problem ostaviti auto na onolikom poligonu, a kada je roditeljski kakav to se posebno vidi.
- mad_max_ba
#18962 Re: "Majstori" parkiranja
bakire, ne vrijedi.......Bakir1 wrote:Eh trebao si to reci sinoc. Volvo od kolege ti profesora na pola stepenica...
ja sam nekom liku neku noć bušit gume htio, dakle na stepenicama onde direktno, mršav sam ali nisam mogao proći
- Bakir1
#18963 Re: "Majstori" parkiranja
nemam ja volje to slikati, dolazi do izrazaja kada se seta i kada se mora sa maksumom sici na cestu.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18965 Re: "Majstori" parkiranja
Covjek sišao da sapere so.bitanga_sa_otesa wrote:
- bitanga_sa_otesa
#18966 Re: "Majstori" parkiranja
nekad su bila lijepa vremena,pa si po potocima mogao nac samo fice ,stojadine i lade...
-
mishic
#18967 Re: "Majstori" parkiranja
HITAN POZIV NA SOLIDARNOST!!!
Svim vozačima koji ujutru iz BREKE izlaze na BARDAKČIJE kod autobuskog stajališta na PODHRASTOVIMA
da alarmiramo i prisilimo policiju da reaguje. Svako jutro ispred one kafane parkirano je auto koje u potpunosti
zakloni pregled vozaću uz ulicu BARDAKČIJE i prava je lutrija izaći iz BREKE. Pojedinačna upozorenja i pozivi
policiji očito ne daju rezultate!!! S toga je potrebno da nas pet, šest ili desetak, svako jutro počne zvati
dok se gospoda ne udostoje da to riješe.Svatko ko zna o čemu je rijeć složit će se da se svako jutro desetine
života dovodi u opasnost samo zbog nečije kaubojštine i podrazumijevanja da auto mora biti 30 cm od ulaza u
kafanu. Prošle godine je bio udes na tom mjestu ali dva dana iza udesa opet je sve po starom. Još kada je kao
jutros to auto kombi onda uistinu valja biti veliki maher ili teški fajter da se izađe iz BREKE.
HVALA SVIMA KOJI SE UKLJUČE I TAKO ZAŠTITE ŽIVOTE KOJE UGROŽAVA NEČIJA BAHATOST!!!
Svim vozačima koji ujutru iz BREKE izlaze na BARDAKČIJE kod autobuskog stajališta na PODHRASTOVIMA
da alarmiramo i prisilimo policiju da reaguje. Svako jutro ispred one kafane parkirano je auto koje u potpunosti
zakloni pregled vozaću uz ulicu BARDAKČIJE i prava je lutrija izaći iz BREKE. Pojedinačna upozorenja i pozivi
policiji očito ne daju rezultate!!! S toga je potrebno da nas pet, šest ili desetak, svako jutro počne zvati
dok se gospoda ne udostoje da to riješe.Svatko ko zna o čemu je rijeć složit će se da se svako jutro desetine
života dovodi u opasnost samo zbog nečije kaubojštine i podrazumijevanja da auto mora biti 30 cm od ulaza u
kafanu. Prošle godine je bio udes na tom mjestu ali dva dana iza udesa opet je sve po starom. Još kada je kao
jutros to auto kombi onda uistinu valja biti veliki maher ili teški fajter da se izađe iz BREKE.
HVALA SVIMA KOJI SE UKLJUČE I TAKO ZAŠTITE ŽIVOTE KOJE UGROŽAVA NEČIJA BAHATOST!!!
- amar1994
#18968 Re: "Majstori" parkiranja
busite gume , ja sam davno odustao od policije 
kod mene sve goe i gore kako se proljepsalo vrijeme , pa cak policija nove golfove parkira na trotoaru , u traci i pjesackom , kamioni isto tako , mislis da MUP boli neka stvar
kod mene sve goe i gore kako se proljepsalo vrijeme , pa cak policija nove golfove parkira na trotoaru , u traci i pjesackom , kamioni isto tako , mislis da MUP boli neka stvar
- DoradO
#18969 Re: "Majstori" parkiranja
ovaj sivi karavan je parkirano vozilo
...navikne se nekako coek na jedno auto u traci pa sad ide next level
jutros gledam dolazi tibrin kamion sa duplom prikolicom dovlaci pjesak i ulazi rikvercom u naselje... vozaci bukvalno u milimetar prolaze oko njega... covjek je stajao 15min ne moze da mrdne al niko da pomisli da stane kolika je to frka samo da ja prodjem samo da ja prodjem

jutros gledam dolazi tibrin kamion sa duplom prikolicom dovlaci pjesak i ulazi rikvercom u naselje... vozaci bukvalno u milimetar prolaze oko njega... covjek je stajao 15min ne moze da mrdne al niko da pomisli da stane kolika je to frka samo da ja prodjem samo da ja prodjem

- bitanga_sa_otesa
#18970 Re: "Majstori" parkiranja
dzabe velegrad,nove zgrade,novi auti,iscrtan parking,marva seljacka ostaje marva...
- thekupus
#18971 Re: "Majstori" parkiranja
Kako bi nama Stop a Douchebag pokret prijao 
- bitanga_sa_otesa
#18972 Re: "Majstori" parkiranja
ovdje treba pokret kill the papak
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#18973 Re: "Majstori" parkiranja
kako bi nama policija prijalathekupus wrote:Kako bi nama Stop a Douchebag pokret prijao
anarhija u svemu
ne možeš dovesti pameti idiota dok ne kreneš namjerno praviti nesreće, pa kad iz svog džepa bude popravljao, onda će se dozvati
zato je patrol gradski auto
- supercali
#18974 Re: "Majstori" parkiranja
Mislim da bi vise koristi dobio stop a douchbag nego policija u ovom stanju samo da.policija stane iza aktivista
- thekupus
#18975 Re: "Majstori" parkiranja
Ja stalno kontam našle bi se neke kabadahije kod nas pa mi slomile te momke. Al onda pogledaš ove ruske videe, pa realno i kod njih ima kabadahija puno, pa su vremenom svi naučili koliko kamera znači.supercali wrote:Mislim da bi vise koristi dobio stop a douchbag nego policija u ovom stanju samo da.policija stane iza aktivista
Fazon je što je u Rusiji to putinov podmladak, pa imaju protekciju, i na sudu i od policije