UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#18951 Re: UEFA Champions League
Hajde malo bolje pogledajte snimak od početka. Ramos rukom želi ograditi Salaha i spriječiti ga da dođe do lopte. Salah mu istu ruku obavio svojom rukom i u želji da ga zaustavi počinje da pada, jer kasni za njim. Ramos pokušava da se otrgne i nastavlja ka naprijed, ali posustaje, pada prema naprijed, preko salahove ruke, u vrlo neugodan položaj za Salaha. Ono što ja vidim je nesretan slučaj, bez da ikoga branim.
Last edited by avetinja on 26/05/2018 23:48, edited 1 time in total.
-
kory_galaktikos
#18952 Re: UEFA Champions League
joj al raja ne podnosi najbolju ekipu Evrope
svaka se sitnica pod lupom gleda
jeste tako zalili Ronalda kad je napustio finale EP ahaa garant jeste
ljudi pobjedili jer imaju bolji tim, nisu oni krivi sto je vamo budala na golu ili sto se citava ekipa ukaki kad izadje Salah ( slicno se desilo protiv Rome )
uzivajte, pricat cete djeci da ste gledali tim koji je harao kontinentom
svaka se sitnica pod lupom gleda
jeste tako zalili Ronalda kad je napustio finale EP ahaa garant jeste
ljudi pobjedili jer imaju bolji tim, nisu oni krivi sto je vamo budala na golu ili sto se citava ekipa ukaki kad izadje Salah ( slicno se desilo protiv Rome )
uzivajte, pricat cete djeci da ste gledali tim koji je harao kontinentom
- veella
#18953 Re: UEFA Champions League
Last edited by veella on 26/05/2018 23:48, edited 1 time in total.
-
kiligonzales
#18954 Re: UEFA Champions League
Nocas ih je izvadio Ikarius.kindlas wrote:I zavrsi treci u spanskoj ligi 17 bodova iza Barcelone, bas ne vadi, strasna sezona. Ovamo ga sudije vade u 3 od 4 zadnje titulerovac13 wrote:Ja sam uzivao gledajuci liverpool ove godini u LP.Better Man wrote:A ko je to po tebi bolji. Liverpool je odigrao briljantnu sezonu, posebno fazu na ispadanje i apsolutno zasluženo su došli u finale.
Bilo mi je sasvim svejedno ko ce pobijedit veceras.
Jer za mene je fenomenalno i ovo sto radi Zidan.
Niko ga nije smatrao ozbiljnim,malo malo spominje se otkaz,a lik ne vadi.
Ne moze vise bit slucajno.
Gledano sa strane (za razliku od ostalih koji ocito mrze real) liverpool veceras nije imao sta trazit ovdje.
Rutinski.
- B6Redhell
#18955 Re: UEFA Champions League
Vazno je KMEČAT tokom i poslije utakmice. A sta je bilo i sta se desava na terenu, je sporedna stvarmacchiato wrote:treba na svakoj stranici pisati da nije povrijedio tu ruku za koju ga je držao nego onu drugu![]()
čovječe ne volim ni ja rejal, ali se pretjeruje i traži dlaka u jajetu... da je bila obrnuta situacija, ne bi niko ni mukajet.![]()
hajmo onda kriviti i robertsona/milnera koji su "povrijedili" carvajala (ne bi izvrnuo zglob da nije ušao u duel sa njima, a čini mi se da ga je i neko od njih ćušnuo u ahilovu tetivu), to mi je u istoj ravni kao i ovo gore![]()
povrede i dueli sastavni dio fudbala, get over it, nije balet.
-
condy
#18956 Re: UEFA Champions League
Povrijedio je ljevu ruku Salah. Ramos ga je povlacio za desnu ruku. Nikakve namjere nije bilo. Desava se.Distortion wrote:Karius hladno pokloni 2 gola Realu u finalu lige prvaka. Ono je neoprostivo sta momak uradi saigracima koji su igrali LP odlicno. Onakva dva gola da pokloni u finalu je bas tragedija...
Ramos povrijedi Salaha jbte sjeba covjeka samo tako. U onakvoj situciji i padu mogla je i ruka puknut. Mazic nije bio daleko i mogao je vidjet kako mu ruku drzi i povlaci u padu. Po meni ono je hinjski potez Ramosa a svi znamo kakav je on igrac kad je prgavost u pitanju.
Fakticki je prvo Ramos odradio veliki dio posla sa povredom Salaha i sve je poslije bilo lakse. Jos kad dobijes dva poklona Kariusabas trebas imat srece. Reala je sreca i veceras posluzila. Zidan je u pravom trenutku uveo Balea a ovaj mu se oduzio.
-
Korovjev
#18957 Re: UEFA Champions League
Logovan niko ovdje (barem od ovih što imaju malo u glavi) ne priča ni o kakvim teorijama zavjere nego evo npr. ja tvrdim da je Ramos sirovina koji kad je ušao u taj duel nije mogao a da ne pomisli idem ga malo nasaditi da vidi da kod mene nema labavo. Ništa neobično ali se takve stvari pokušavaju izbaciti iz fudbala da bi utakmice bile bolje, ljepše i da bi gledali najbolje igrače na terenu.
E sad vjerovatno je malo teško provariti da je takav kasapin kapiten i kažu mi legenda Reala, ali to ti je tako kad navijaš za pogrešan klub.
E sad vjerovatno je malo teško provariti da je takav kasapin kapiten i kažu mi legenda Reala, ali to ti je tako kad navijaš za pogrešan klub.
- Idemedosumom
#18958 Re: UEFA Champions League
Da su City, Bayern, Juve, Barca, Chelsea, Atletiko ili PSG prošli, ne bi bilo iznenađenja, redovni, iskusni, bogati, plastika bla bla bla...smijesni_ste wrote:Liverpool sigurno nije toliko iznenadjenje s obzirom na žrijeb iako je City bio favorit...pravo iznenadjenje je Roma
Liverpool je jedno osvježenje i iznenađenje, istina, manje nego li Roma.
Finale LP nije bilo na nivou, ali ukupno takmičenje jeste (meni barem), upravo zbog ta 2 iznenađenja i Juvetovo skoro-pa-sustizanje zaostatka od 3:0.
- Artest
#18959 Re: UEFA Champions League
Svidjelo se to nekom ili ne, jedino PSG i City mogu prekinuti dominaciju Reala. Jbg, uglavnom suhi talenat odnosi prevagu. Sreca te moze nosit neko vrijeme, ali kad tad, tvoji limiti stizu na naplatu. Evo samo veceras; ovamo igraju hendersoni, vajnaldumi i milneri, a ovamo Bale i Asensio ulaze s klupe
Jos ljetos sam najavio da ne vidim mogucnost da Real ne osvoji i trecu u nizu, ako ih PSG ne izbaci.
Samo je iznenadjenje da su popusili Primeru, gdje sam ocekivao surovu dominaciju.
Jos ljetos sam najavio da ne vidim mogucnost da Real ne osvoji i trecu u nizu, ako ih PSG ne izbaci.
Samo je iznenadjenje da su popusili Primeru, gdje sam ocekivao surovu dominaciju.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#18960 Re: UEFA Champions League
Sudija nije ni faul svirao u situaciji gdje se Salah povrijedio.kiligonzales wrote:Tesko da bi mu ijedan duel u Engleskoj iko svirao ko sto je nocas Mazic svirao Maneu. Ramos ga je istukao u najmanje par situacija, a sudija je sve svirao Realu, ne zbog toga sto je Mane igrao preostro na istog, vec zato sto je isti iskusan stoper, zna se postaviti i iznuditi faul.vernes81 wrote:@My Tao E jbg. sad nema nikakve, jeli sad ok?
Budi malo objektivan, Mane napravio kamaru ostrih startova i ti prigovaras za karton kojim moze dupe Mazic obrisat, toliko je bitan taj karton.
Al ti nesmeta sto ti golman pravi debila od sebe trazeci od sudije da Benzemu sklone na centar dok se on nastima.
Tacno se njegovo iskustvo vidi i u onoj situaciji sa Salahom, kako od starta koji je realno bio vise borilacko bacanje, nego naguravanje, napravi faul za bez kartona, a start je bio za zutog.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- ultima_palabra
#18962 Re: UEFA Champions League
Pa kakav je Puyol bio igrac? A kapiten i legenda pravog klubaKorovjev wrote:Logovan niko ovdje (barem od ovih što imaju malo u glavi) ne priča ni o kakvim teorijama zavjere nego evo npr. ja tvrdim da je Ramos sirovina koji kad je ušao u taj duel nije mogao a da ne pomisli idem ga malo nasaditi da vidi da kod mene nema labavo. Ništa neobično ali se takve stvari pokušavaju izbaciti iz fudbala da bi utakmice bile bolje, ljepše i da bi gledali najbolje igrače na terenu.
-
vernes81
#18963 Re: UEFA Champions League
Jbg. onda bi Ramos u Engleskoj otkidao glave igracima bez faula.kiligonzales wrote:Tesko da bi mu ijedan duel u Engleskoj iko svirao ko sto je nocas Mazic svirao Maneu. Ramos ga je istukao u najmanje par situacija, a sudija je sve svirao Realu, ne zbog toga sto je Mane igrao preostro na istog, vec zato sto je isti iskusan stoper, zna se postaviti i iznuditi faul.vernes81 wrote:@My Tao E jbg. sad nema nikakve, jeli sad ok?
Budi malo objektivan, Mane napravio kamaru ostrih startova i ti prigovaras za karton kojim moze dupe Mazic obrisat, toliko je bitan taj karton.
Al ti nesmeta sto ti golman pravi debila od sebe trazeci od sudije da Benzemu sklone na centar dok se on nastima.
Tacno se njegovo iskustvo vidi i u onoj situaciji sa Salahom, kako od starta koji je realno bio vise borilacko bacanje, nego naguravanje, napravi faul za bez kartona, a start je bio za zutog.
A Salaha jeste na iskustvo faulirao mada sumnjam da je nijet bio rame sjebat mu.
- Muhamed Đakmić
#18964 Re: UEFA Champions League
Fakat djeluje da je fudbal došao u fazu da trenerski kvalitet limite ekipe može maskirati samo do određene granice. Naravno da ne želim Zidaneu ništa oduzeti jer uspjeh je da osvojiš triput zaredom bajramski turnir, a ne Ligu prvaka, ali ovo što je napravio u najmanju ruku 50% zasluga igrača, ako ne i više.
Čovječe, Marcelo, Ramos i Ronaldo su već sad legende koje ulaze u historiju kao ponajbolji na svojim pozicijama ikad, a ima barem još 4-5 igrača koji bi legitimno mogli dobiti takav epitet kroz par godina. Teško se s time nositi bilo kome, ali i to je majstorija okupiti na istom mjestu.
Real je tim koji nevjerovatno dobro koristi resurse i koji cijedi maksimum iz barem 80% igrača koje dovede. Pa Bale se otplatio samo večerašnjom utakmicom, šta reći za ostale igrače koji su dovedeni jeftino tipa Navasa, Marcela, Carvajala, Varanea, Casemira, Asensia... treba neko i to znati napraviti.
Čovječe, Marcelo, Ramos i Ronaldo su već sad legende koje ulaze u historiju kao ponajbolji na svojim pozicijama ikad, a ima barem još 4-5 igrača koji bi legitimno mogli dobiti takav epitet kroz par godina. Teško se s time nositi bilo kome, ali i to je majstorija okupiti na istom mjestu.
Real je tim koji nevjerovatno dobro koristi resurse i koji cijedi maksimum iz barem 80% igrača koje dovede. Pa Bale se otplatio samo večerašnjom utakmicom, šta reći za ostale igrače koji su dovedeni jeftino tipa Navasa, Marcela, Carvajala, Varanea, Casemira, Asensia... treba neko i to znati napraviti.
- Better Man
#18965 Re: UEFA Champions League
Ipak je LP daleko veći i važniji trofej od Primere.kindlas wrote:I zavrsi treci u spanskoj ligi 17 bodova iza Barcelone, bas ne vadi, strasna sezona. Ovamo ga sudije vade u 3 od 4 zadnje titulerovac13 wrote:Ja sam uzivao gledajuci liverpool ove godini u LP.Better Man wrote:A ko je to po tebi bolji. Liverpool je odigrao briljantnu sezonu, posebno fazu na ispadanje i apsolutno zasluženo su došli u finale.
Bilo mi je sasvim svejedno ko ce pobijedit veceras.
Jer za mene je fenomenalno i ovo sto radi Zidan.
Niko ga nije smatrao ozbiljnim,malo malo spominje se otkaz,a lik ne vadi.
Ne moze vise bit slucajno.
Gledano sa strane (za razliku od ostalih koji ocito mrze real) liverpool veceras nije imao sta trazit ovdje.
Rutinski.
- Teletubbies
#18966 Re: UEFA Champions League
Al koliko je samo napuhana ta njemacka skola golmana
sve lafo svaki klub u Njemackoj ima dobrog golmana, ima kitu moju, Neuer im jedini cemu valja. I ter Stegen ima uzasnih zutih minuta.
Bolju skolu Poljaci imaju.
Mada, neko rece, i Kahn je izbio titulu svjetskog prvaka Svabama. Polako, ne treba na noz.
Bolju skolu Poljaci imaju.
Mada, neko rece, i Kahn je izbio titulu svjetskog prvaka Svabama. Polako, ne treba na noz.
-
Nadzorna_ploca
#18967 Re: UEFA Champions League
Mozda jest mozda nije..teske tvrdnje.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#18968 Re: UEFA Champions League
Modrića je grehota ne spomenuti. Nevjerovatno jednostavna rješenja, pluća kao kod maratonca i lagani trk za ne povjerovati. Rekao bi čovjek može to svako, može QMuhamed Đakmić wrote:Fakat djeluje da je fudbal došao u fazu da trenerski kvalitet limite ekipe može maskirati samo do određene granice. Naravno da ne želim Zidaneu ništa oduzeti jer uspjeh je da osvojiš triput zaredom bajramski turnir, a ne Ligu prvaka, ali ovo što je napravio u najmanju ruku 50% zasluga igrača, ako ne i više.
Last edited by mali_milojica on 27/05/2018 00:00, edited 1 time in total.
-
ja71
#18969 Re: UEFA Champions League
I mene čudi zašto nitko o ovome ne priča.
Kako ne steći utisak da Ramos ovo nije namjerno uradio
-
Korovjev
#18970 Re: UEFA Champions League
Puyol borben, žestok ali u granicama korektnosti. Ne pamtim da je ikad napravio ovakav potez. Ili da je crveni dobio. Pravi kapiten, pravog tima 
- Better Man
#18971 Re: UEFA Champions League
Ipak, bez obira na to što Real ima vrhunske igrače, ipak to treba neko da posloži i ukomponuje,a Zidane je to majstorski uradio. Sjeti se Pepa i njegove strađne Barcelone, pa nije uspio 3 puta zaredom uzeti LP. Bale se otplatio još 2014. godine u Finalu LP protv Atletica.Muhamed Đakmić wrote:Fakat djeluje da je fudbal došao u fazu da trenerski kvalitet limite ekipe može maskirati samo do određene granice. Naravno da ne želim Zidaneu ništa oduzeti jer uspjeh je da osvojiš triput zaredom bajramski turnir, a ne Ligu prvaka, ali ovo što je napravio u najmanju ruku 50% zasluga igrača, ako ne i više.
-
kory_galaktikos
#18972 Re: UEFA Champions League
ma druze takvi se startovi desavaju u svakim utakmicama, pa finta i jest eto npr za stopera uradit nesto zaustavit protivnika a da to sudija ne vidiKorovjev wrote:Logovan niko ovdje (barem od ovih što imaju malo u glavi) ne priča ni o kakvim teorijama zavjere nego evo npr. ja tvrdim da je Ramos sirovina koji kad je ušao u taj duel nije mogao a da ne pomisli idem ga malo nasaditi da vidi da kod mene nema labavo. Ništa neobično ali se takve stvari pokušavaju izbaciti iz fudbala da bi utakmice bile bolje, ljepše i da bi gledali najbolje igrače na terenu.
Bog sami zna koliko tu bude stipkanja, udaranja a da mi ne vidimo, provociranja... eto Pepe i Costa ono ponasanje udaranje jedan drugog mislis da to rade jer se ne vole ili je to taktika isprovociraj jednog igraca, cjelu ekipu unesi nemir
jeste vi igrali fudbal ikad makar na ulici jbt
ja se sjecam jednom igrali Zeljo : Obarska, ja na sjeveru u prvim redovima, korner za goste, Kerla stoper Zelje, ma haman pesnicom udara igraca a niko ne vidi
svi zale za prijasnjim fudbalom, lafo prica fali ta draz a glavne vedete tog fudbala Gatuso, Stam, Roy Keane itd itd
- Logovan
#18973 Re: UEFA Champions League
Ma nisu malo sutra teorije zavjere od pojedinaca.Korovjev wrote:Logovan niko ovdje (barem od ovih što imaju malo u glavi) ne priča ni o kakvim teorijama zavjere nego evo npr. ja tvrdim da je Ramos sirovina koji kad je ušao u taj duel nije mogao a da ne pomisli idem ga malo nasaditi da vidi da kod mene nema labavo. Ništa neobično ali se takve stvari pokušavaju izbaciti iz fudbala da bi utakmice bile bolje, ljepše i da bi gledali najbolje igrače na terenu.
Evo na koga me podsjećaju pojedini forumaši.

- Raigor Stonehoof
#18974 Re: UEFA Champions League
Ja ti garantujem da je kojim slucajem Carvajal musliman a salah nije, da bi bilo obrnutorovac13 wrote:Al pazi stranice foruma se ispisase o povredi salaha.
Niko ne spominje sto caravajal morade napustit teren.
Valjda bi trebalo da zalimo sve igrace podjednako.
Ni jednom igracu nije svejedno da zasluzi svojim radom da igra finale i onda zbog povrede mora otpast.
Ovdje se psie samo u jednom smjeru
-
vernes81
#18975 Re: UEFA Champions League
Mislim da bi bilo mudro da sacekamo da se reis oglasiRaigor Stonehoof wrote:Ja ti garantujem da je kojim slucajem Carvajal musliman a salah nije, da bi bilo obrnutorovac13 wrote:Al pazi stranice foruma se ispisase o povredi salaha.
Niko ne spominje sto caravajal morade napustit teren.
Valjda bi trebalo da zalimo sve igrace podjednako.
Ni jednom igracu nije svejedno da zasluzi svojim radom da igra finale i onda zbog povrede mora otpast.
Ovdje se psie samo u jednom smjeru