ne rise ... ja predjem 400 kilometara u jednom danu da bi vidio ocuvanu De Tomaso Panteru na nekom skupu u nekom njemackom selu ... ne generalizuj stvari i govori u svoje ime ... odma neko blebetanje i bosnjo ovo bosnjo ono bla bla ... ti ces mene u neke koseve trpatThorgerson wrote:Znaci ima dosta informacija o GRAS-u, poznajte tamo situaciju, ima logo GRAS-a na profilu...da hoce valjda da se nesto krije, onda ne bi bio ovako ofiran. Jel? Pa ajd mi reci eto zasto bi lagao covjek onda da ne radi u GRASu?Bullet Tooth Tony wrote:Frajer ba zna ko kad ide u penziju ... gdje cu ja tu informaciju potraziti haj mi reci zivota ti![]()
Postoje jednostavno ljudi koji imaju razne hobije, ja vas pojedine fkt ne kontam.
Ja sam slucajno otkrio forum gdje ljudi postavljaju reportaze putovanja zeljeznicom. To je nevjerovatno s kakvom strascu to rade. Svaki detalj opisan, fotografisan, druze se ljudi, zezancija, putovanja... Putuju i istrazuju najmodernije vozove do ovih nasih. Sa istim pristupom, kritikom, prijedlozima itd.
E sad ti zamisli da ima "budala" koji za godisnji odmor umjesto na more odu da se guzvaju u nekakvom zapusenom vagonu. Ali eto, ima.
Al jok bosnjo zna samo za bastu, sjedi pij kafu, otidji u kladionicu, na ljeto u makarsku rivijeru i tu mu se svijet zavrsava.
ja samo kazem da frajer zna KO CE otici u penziju ... znaci buduce planove jedne firme ... a kaze da se ta informacija moze procitat i saznati jednostavno a ja kazem da ne moze .. to je to ... tu vrstu informacija ne mozes dobiti samo pricajuci sa vozacem u kombiju na liniji bascarsija sedrenik ... barem ja ne vjerujem