na mjestu renaulta je bio nakav karavan sa guzicom na ulici pa je bilo jos teze proci
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ja tražim po mostu,zumiramapsolutno romantican wrote:
We have a winner
Smori ovo ovdje vala. 'Em oni iskopali cestu 'em u Semiju se elita okuplja parkiraju po ulici a ulica dva metra široka pa još apoteka, Agronom, jadni pješaci koji tu nemaju načina da prođu izuzev cestomblack wrote:
na mjestu renaulta je bio nakav karavan sa guzicom na ulici pa je bilo jos teze proci
Kako, odakle ovaj ovdje?
Beam me up, ScottyLogovan wrote:Kako, odakle ovaj ovdje?
Gdje ima volje ima i nacinabit101 wrote:Ma ovo ispod mosta mora biti Photoshop, pa kuda se može uopće doći dole?! Nema logike
semi i praona su prisvojili dio koji je namjenjen za pjesakeO'zone wrote:
Smori ovo ovdje vala. 'Em oni iskopali cestu 'em u Semiju se elita okuplja parkiraju po ulici a ulica dva metra široka pa još apoteka, Agronom, jadni pješaci koji tu nemaju načina da prođu izuzev cestom
Tretovar na koji parkira je preko puta radnjebitanga_sa_otesa wrote:a nije ,nemoj tako...sto je ppk?? njegova radnja,njegov tretuVar ispred radnje,njegova traka ...coek sve kupio regularno1/1beni-bu-man wrote: akcize ovo ono, ko sto rece respo menscini, gaza papak pravi parkira na trotoaru
Pa sto njoj nije prepoznala? Kazem zenskoj ispao papiric i ziva se sjebala dok ga je nasla, a minutu i po poslije ja prodjoh nije mi ni trebao...Seawolf wrote:Upravo tako. I isto tako je u SCC-u.supercali wrote:Pa vjerovatno prepoznavanje tablica
Kad ulazis i uzmes tiket on vezuje skenirane tablice za taj tiket
Kad uplatis automatski za t3 tablice je placeno i ponovnim skeniranjem na izlazu dize rampu
To se moze vrlo lako istestirati
Udjes sa jednim autom i prebacis tablicu na drugo da vidia hoce li izaci
Postoje dva moguća razloga zašto uređaj ne može prepoznati tablice na automobilu._BataZiv_0809 wrote:Pa sto njoj nije prepoznala? Kazem zenskoj ispao papiric i ziva se sjebala dok ga je nasla, a minutu i po poslije ja prodjoh nije mi ni trebao...Seawolf wrote:Upravo tako. I isto tako je u SCC-u.supercali wrote:Pa vjerovatno prepoznavanje tablica
Kad ulazis i uzmes tiket on vezuje skenirane tablice za taj tiket
Kad uplatis automatski za t3 tablice je placeno i ponovnim skeniranjem na izlazu dize rampu
To se moze vrlo lako istestirati
Udjes sa jednim autom i prebacis tablicu na drugo da vidia hoce li izaci
Možda mu je pukla poluosovina, Uvećaj sliku i provjeri.Koshpa wrote:
![]()
drkaj malo - mozda i progledas malo boljeLaplace wrote:Možda mu je pukla poluosovina, Uvećaj sliku i provjeri.Koshpa wrote:
![]()
To ti iz ličnog iskustva ili pretpostavljaš? Čisto da znam ima li smisla pokušati. Naočale skupe, valjda se baciti u trošak.commendatore wrote:drkaj malo - mozda i progledas malo boljeLaplace wrote:Možda mu je pukla poluosovina, Uvećaj sliku i provjeri.Koshpa wrote:
![]()