Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Sodom1
#18901 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam za za 
-
IcedFlame
#18902 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne nervira me kod vozaca kad kazu gdje ima dobar doner 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#18904 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tacno sam znao ko ce se javitibeni-bu-man wrote:ja bi mogo kakav donerTravnički Noćni Šetač wrote:Ih... jesmo to počeli o hrani pričati ?
- beni-bu-man
#18905 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dobar upravo spuco 2 velikamk ultra wrote:la linea
-
Melo15
#18906 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni je dobar Fresh na elidzi, al jeo sam mozda 2x tu, pa nek neko od ovih elidzanera i okolnih mjesta kaze, mozda znaju nesto sto mi obicni smrtnici ne znamoIcedFlame wrote:Ne nervira me kod vozaca kad kazu gdje ima dobar doner
- Travnički Noćni Šetač
#18907 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:tacno sam znao ko ce se javitibeni-bu-man wrote:ja bi mogo kakav donerTravnički Noćni Šetač wrote:Ih... jesmo to počeli o hrani pričati ?
- bitanga_sa_otesa
#18908 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bio je dobar nekad,nisam odavno jeo tu...Melo15 wrote: Meni je dobar Fresh na elidzi, al jeo sam mozda 2x tu, pa nek neko od ovih elidzanera i okolnih mjesta kaze, mozda znaju nesto sto mi obicni smrtnici ne znamo
- mk ultra
-
Melo15
#18910 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za razliku od ostalih "donera", gdje kifla raste proporcionalno s izabranom "velicinom", u Freshu je sve isto samo razlika u kolicini mesa, sto meni npr. odgovara, da se ne davim hljebom kad veliki narucim, a i fino kolicinski izadjebitanga_sa_otesa wrote:bio je dobar nekad,nisam odavno jeo tu...Melo15 wrote: Meni je dobar Fresh na elidzi, al jeo sam mozda 2x tu, pa nek neko od ovih elidzanera i okolnih mjesta kaze, mozda znaju nesto sto mi obicni smrtnici ne znamo
A da ne bude sve offtopic:
Kad das zmigavac da se prestrojis u koloni npr. a on pravo gleda i namjerno da gas i nece da pusti...Ili kad se supacki pokusava neko ubaciti kad su obrnute uloge u koloni...stvarno gledam da pustim bar jedno auto iako imam mjesta da prodjem to skretanje bez da ih ja zablokiram, da se i njima bar koliko toliko saobracaj normalno odvija, al kad mi udje s pola auta supacki nema sanse da ga pustim...
-
kakaljin
#18911 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ti su mi nevjerovatni zar do sada nisu naucili ko ce na vrbanju ostaje u lijevoj jer je uvijek ujutro guzva, ja kad god idem ujutro idem desnom jer idem prema skenderiji.JoeyTribbiani wrote:![]()
Mene posebno nerviraju indijanci koji izlijeću iz kolone u traku u kojoj je manja gužva. Recimo Kovačići imaju dvije trake prema Skenderiji. Lijeva je puna već od raskrsnice kod Mrkve jer bruku ljudi ide preko Vrbanje, a u desnoj je manja gužva prema gradu. Obično se zajebe neko pa zaglavi u lijevoj. Skonta da može u desnu i ubacuje se bez žmigavca, još nešto naglo, tersa, psuje, ljut jer je gužva. Nije mi se jednom desilo da tako neko izleti iz kolone. Jutros najsvježiji primjer. Mercedes, starija A klasa. Sekunda je falila da ga sastavim u desna vrata.
Meni se jedno jutro desilo da frajer radi polukruzno sa trolejbuske stanice na kovacicima gdje je brojler i hladno sasjeca 4 trake i naglo koce auta i sa jedne i sa druge strane da ga ne udare, a jos nazad sa djecom u autu, sva sreca pa su prisebni svi bili pa nije bio sudar svi su na vrijeme stali, a on hladno se odveze bez ikakvog stresa.
- alibaba_i_30_godina
#18912 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Situacija od prije 3 sata. Polako počinje da se gužva po gradu, ja vozim od pozorišta do Radićeve, kad prije BBI semafora, preko puta Suda/zatvora, na sred desne trake stoje 2 auta i čekaju nešto/nekoga. U svemu tome idiot koji je vozio ispred mene također stade i osta tu tako. Do mene u lijevoj traci naravno kolona i hajd' se ti uključi.
Kada sam prolazio sviram ja, ništa oni, gledaju me...u prvom autu neka ženska, žvaće žvaku, puše balone i vrti prstom kosu. Ma da vas :izet:seljaci!
Kada sam prolazio sviram ja, ništa oni, gledaju me...u prvom autu neka ženska, žvaće žvaku, puše balone i vrti prstom kosu. Ma da vas :izet:seljaci!
- mk ultra
#18913 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad si zadnji put vidio da je neko kaznjen za to?
Nikad ili vrlo rijetko
Nikad ili vrlo rijetko
- bitanga_sa_otesa
#18914 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
papci s vunenim kapama u autu s upaljenim grijanjem i po defaultu svi gamizu 30 i ne jebu nikog oko sebe .
- kloniran
#18915 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni se juce dva puta u pola sata desilo da debili na brzoj cesti idu 40km/h sredinom ceste
blicaj, sviraj, pali duga debili se ne obaziru
blicaju iza mene da ubrzam a ja nemam gdje
oba puta kad sam uspio obici je bilo drkanje na telefon
ovo ne treba kaznjavati nego maljem u glavu
blicaj, sviraj, pali duga debili se ne obaziru
blicaju iza mene da ubrzam a ja nemam gdje
oba puta kad sam uspio obici je bilo drkanje na telefon
ovo ne treba kaznjavati nego maljem u glavu
- bitanga_sa_otesa
#18916 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja 1300 km za vikend,manje je debila po hr...
- mk ultra
#18917 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Daleko manje... i na autocesti i na magistralibitanga_sa_otesa wrote:ja 1300 km za vikend,manje je debila po hr...
Rahat vozis jbt
Ovdje ili vozi debelo preko ili debelo ispod ogranicenja, preticanja, neka napetost
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18918 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako da ne, tamo voze promicatelji europskih vrijednosti. 
- bitanga_sa_otesa
#18919 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vjeruj da ne mogu opisati tolika desavanja od petrovca do lasve samo u jednom smjeru...to je zlo...mk ultra wrote: Ovdje ili vozi debelo preko ili debelo ispod ogranicenja, preticanja, neka napetost
gamize 50,gdje je ogranicenje 80(svi voze 100),preteknes ga odma upala mozga,eto ga na guzicu...
- mk ultra
#18920 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam ko vozi, ali su uslovi voznje daleko laksi i mirniji...konektovan wrote:Kako da ne, tamo voze promicatelji europskih vrijednosti.
- kloniran
#18921 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa vozi 50 jer je prvi, prpa od policijebitanga_sa_otesa wrote:vjeruj da ne mogu opisati tolika desavanja od petrovca do lasve samo u jednom smjeru...to je zlo...mk ultra wrote: Ovdje ili vozi debelo preko ili debelo ispod ogranicenja, preticanja, neka napetost
gamize 50,gdje je ogranicenje 80(svi voze 100),preteknes ga odma upala mozga,eto ga na guzicu...
a kad nađe žrtvu dise za vratom
- bitanga_sa_otesa
#18922 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
disala su dvojica tako po 10 sec,onda popise punu kocnicu,pa su se odmakli kilometarkloniran wrote:
pa vozi 50 jer je prvi, prpa od policije
- kloniran
#18923 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja sam tako neki dan u blazuju otresao lika, osta 200m iza menebitanga_sa_otesa wrote:disala su dvojica tako po 10 sec,onda popise punu kocnicu,pa su se odmakli kilometarkloniran wrote:
pa vozi 50 jer je prvi, prpa od policije
u sebi mislim udari boli me tuki tvoja karambolka skuplja od mog auta
ugasise se maglenke i duga od straha, dalje je fino vozio
- Travnički Noćni Šetač
#18924 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jedna od kompilacija sa manje nervoze, a uključno i jedan interesantan snimak koji uopšte nije sporan nego onako zanimljiv....
- sparky
#18925 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad ti smetaju kape i grijanje, a ljeti otvoren prozor i klima. P.s. ja bez kape nigdje ne ne idem. Obavezna zimska opremabitanga_sa_otesa wrote:papci s vunenim kapama u autu s upaljenim grijanjem i po defaultu svi gamizu 30 i ne jebu nikog oko sebe .