Treba pogledati izmjene regulacionih planova u tom dijelu grada, kakve tu interese ima Fahro, kakve interese ima SDA, slika će se odmah pojasniti.
SDA-All about
-
VjecitiStudent
#18901 Re: SDA-All about
Naprasni poštovaoci lokalne demokratije
Treba pogledati izmjene regulacionih planova u tom dijelu grada, kakve tu interese ima Fahro, kakve interese ima SDA, slika će se odmah pojasniti.
-
Innovation
#18902 Re: SDA-All about
Lokman wrote:Od jedne rutinske policijske intervencije pravi se drama i slučaj. U Americi bi policajci došli sa maricama i dugim cijevima, kod nas se stvara medijska manipulacija sažaljenja prema PTSP kabadahijama. Očigledno da se svjesno potpaljuje haos i anarhija u koju je direktno uključen Fahro piroman. Normalni i radni građani uvijek će podržavati rad policije. Da je bogdo naša policija još kvalitetnije motivisana i profesionalnija pa da samom pojavom predstavlja autoritet pred silama kriminala. Puna podrška policiji u svim ovakvim akcijama.eifel wrote:(DRAMATIČAN VIDEO) IZBOR PREDSJEDNIKA MZ VELEŠIĆI U REŽIJI SDA Mještani se pobunili, policija privela trojicu!
http://www.kokodix.com/dramatican-video ... a-trojicu/
-
iz zadnje klupe
#18903 Re: SDA-All about
HM 2011, koliko SDA plaća, znam da nije ko Putin, ali svako hiljadu maraka je hiljadu maraka
http://www.vijesti.me/svijet/putinovi-i ... ici-827484
- GeeTnT
#18904 Re: SDA-All about
"To je naporan posao. Morate da jako puno pišete i dosta ljudi dobija otkaz jer nijesu vješti ili jednostavno ne mogu da izraze te ideje".iz zadnje klupe wrote:HM 2011, koliko SDA plaća, znam da nije ko Putin, ali svako hiljadu maraka je hiljadu maraka![]()
* Literatura SBB-a
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#18905 Re: SDA-All about
Ne zaboravite U JEDINSTVU JE SNAGA
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nijedna- ... /150409062
I, naravno, nemojte zaboraviti kako se vam se prošlog septembra poštansko sanduče iskrivilo od SDA propagadnog materijala....
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nijedna- ... /150409062
I, naravno, nemojte zaboraviti kako se vam se prošlog septembra poštansko sanduče iskrivilo od SDA propagadnog materijala....
- crno_sa_zlatnim
#18906 Re: SDA-All about
Velešići lagano klize ka centru Novog Sarajeva, "tihićevci" i "bakirovci" se jedan na jedan bore za sekretara MZ, policija naravno naivna ko francuske sobarice, jer moraju opravdati džabne uniforme... spisak je dug... kome još nije jasno da svi kolektvino moRemo pakovat kofere, valjda mu sad jasno poslije ovih slika i 6 mjeseci postizbornog mentalnog silovanja...
-
StupskaBitanga
#18907 Re: SDA-All about
a mediji su tu da prave sliku lažnog blagostanja
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#18908 Re: SDA-All about
Da parafraziram bivšeg Premijera Kantona... Neću da pakujem kofere, neću i tačka... uz inat mafiji.. državnoj, mislim, jer prava mafija su za njih gospoda...crno_sa_zlatnim wrote:Velešići lagano klize ka centru Novog Sarajeva, "tihićevci" i "bakirovci" se jedan na jedan bore za sekretara MZ, policija naravno naivna ko francuske sobarice, jer moraju opravdati džabne uniforme... spisak je dug... kome još nije jasno da svi kolektvino moRemo pakovat kofere, valjda mu sad jasno poslije ovih slika i 6 mjeseci postizbornog mentalnog silovanja...
-
oakville
#18909 Re: SDA-All about
Može li se nekako privremeno samoukinuti ova opozicija u vidu frontalnih napadača, demokrata i ostalog, pa da na vlasti ostanu samo SDA, HDZ i eventualno SDS? Ovo opoziciono razvlačenje pameti samo smeta preuzimanju odgovornosti 
- crno_sa_zlatnim
#18910 Re: SDA-All about
Dug Toplana veći od kapitala koji posjeduju, možda je bivši premijer mislio da neće da pakuje kofere "za Zenicu" a mi ga pogrešno shvatili.KatarinaKosaca wrote:Da parafraziram bivšeg Premijera Kantona... Neću da pakujem kofere, neću i tačka... uz inat mafiji.. državnoj, mislim, jer prava mafija su za njih gospoda...crno_sa_zlatnim wrote:Velešići lagano klize ka centru Novog Sarajeva, "tihićevci" i "bakirovci" se jedan na jedan bore za sekretara MZ, policija naravno naivna ko francuske sobarice, jer moraju opravdati džabne uniforme... spisak je dug... kome još nije jasno da svi kolektvino moRemo pakovat kofere, valjda mu sad jasno poslije ovih slika i 6 mjeseci postizbornog mentalnog silovanja...
Gdje nestade ekspert poslije ostavke?
- jazzer
#18911 Re: SDA-All about
Kucamo na vrata zaboravljenih asovacrno_sa_zlatnim wrote:Dug Toplana veći od kapitala koji posjeduju, možda je bivši premijer mislio da neće da pakuje kofere "za Zenicu" a mi ga pogrešno shvatili. Gdje nestade ekspert poslije ostavke?
Fkt, gdje je ovaj djilkos? Da ga nisu uvalili za kakvog savjetnika? Neki UO, NO? Steta je da
takav kapacitet sjedi besposlen a u stanju je sjebati jos toliko toga
-
HM 2011
#18912 Re: SDA-All about
Moraju ljudi da pišu, ali razlika je što ovi ne pišu iz hobija......iz zadnje klupe wrote:HM 2011, koliko SDA plaća, znam da nije ko Putin, ali svako hiljadu maraka je hiljadu maraka![]()
Ovi to rade kao posao i ima takvih jako puno - sad treba postaviti pitanje - kako su procjenjeni kao lica kojima treba platiti da pišu ?, šta su to materijali kojima su dokazali da su vrijedni novca koji je uplaćen ?
bil iko od Vas feninga platio za ovo što ja pišem....
Evo primjera radi sinoć na pdf demokratska fornta:
Oni koji se služe ovakvim metodama - ti Vam definitivno ne misle dobro niti od njih imate očekivati išta dobro.... Niti su članovi savjeta MZ - niti išta....HM 2011 wrote:Bitka za "MZ Velesici" - na granici incidenta...
trebaju im sijalice na rasvjeti - terete opstinu i MZ a odgovornost na KJKP Rad (ispravka - nije na kjkp rad nego na Stambenoj politici Kantona)....
Savjet MZ od 7 ili 5 clanova bira predsjednika MZ....
Uglavnom na granici incidenta koristeci lakomost ljudi....
Sve live feed na front pageu Dnevnog avaza....
-
eifel
#18913 Re: SDA-All about
Pružaju pipke iz Novog Grada ka Novom Sarajevu. I treba im po prstima. Stari Grad i Centar ne smiju uzeti a čak jedan pastirski Trnovo i ne mogu.
-
kox
#18914 Re: SDA-All about
Na stranu sve, ali ja ne znam za bh medij koji konstantno ne prikazuje samo crnilo. Možda neki u RS-u tipa Nezavisnih novina.StupskaBitanga wrote:a mediji su tu da prave sliku lažnog blagostanja
-
putokaz1
#18915 Re: SDA-All about
pa i jest crnilo 1996-2015
imal šta lijepo?????????????????????????????????????????????????????????????'''''
imal šta lijepo?????????????????????????????????????????????????????????????'''''
-
kox
#18916 Re: SDA-All about
Pa ko se sjeća situacije '96, da ne pričam o ranijim godinama, ima itekako. Al' da ne idem u off.
- Lokman
#18917 Re: SDA-All about
Novinar treba da bude obrazovana i izgrađena ličnost sposobna da shvati kontekst. Kod nas novinari su uglavnom očajnici koji svoje unutarnje očajno stanje, svjesno ili nesvjesno, prenose na javnost putem medija. Najgori su urednici, koji rade za koruptivne centre moći ili strane obavještajce. Naši mediji nemaju demokratsku funkciju, nego su jedan od glavnih uzroka ovakvog depresivnog stanja iz kojeg se ne može ništa pozitivno izroditi.kox wrote:Na stranu sve, ali ja ne znam za bh medij koji konstantno ne prikazuje samo crnilo. Možda neki u RS-u tipa Nezavisnih novina.StupskaBitanga wrote:a mediji su tu da prave sliku lažnog blagostanja
-
StupskaBitanga
#18918 Re: SDA-All about
SDA ima od tvsa do raznih portala gdje se recimo 100m asfalta smatra ravno otkriću novog kontinentakox wrote:Na stranu sve, ali ja ne znam za bh medij koji konstantno ne prikazuje samo crnilo. Možda neki u RS-u tipa Nezavisnih novina.StupskaBitanga wrote:a mediji su tu da prave sliku lažnog blagostanja
-
eifel
#18919 Re: SDA-All about
Gdje su SDA kokodakala? Vikend budžetlijski? Ne znaju više ni šta bi lagali
- JThomas
#18920 Re: SDA-All about
ne troše konekciju od kuće.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#18921 Re: SDA-All about
Treba anketirati stanovnike te Mjesne zajednice , da li su zadovoljni uslugama javnog gradskog prevoza ?crno_sa_zlatnim wrote:Velešići lagano klize ka centru Novog Sarajeva, "tihićevci" i "bakirovci" se jedan na jedan bore za sekretara MZ, policija naravno naivna ko francuske sobarice, jer moraju opravdati džabne uniforme... spisak je dug... kome još nije jasno da svi kolektvino moRemo pakovat kofere, valjda mu sad jasno poslije ovih slika i 6 mjeseci postizbornog mentalnog silovanja...
I "tihićevce" i "bakirovce" će poslati u.............
-
The BEN10
#18922 Re: SDA-All about
JThomas wrote:ne troše konekciju od kuće.
- Lokman
#18923 Re: SDA-All about
Profesionalni mrzitelji SDA. Tako defetiste i sijače društvene depresije naziva Filip Mursel Begović. SDA je konstantan faktor naše stvarnosti. Bakir Izetbegović je žrtva zamjene teza, optužuju ga za radikalizam, a on je čovjek kompromisa i dijaloga. Stvorena je lažna medijska slika gdje o SDA na javnom servisu govore mrzitelji SDA.
- Lokman
#18924 Re: SDA-All about
Do pune ekonomske i političke integracije sa našom silom zaštitnicom Turskom.Muzafer Čilek, predsjednik Fondacije BIGMEV (Centar za Razvoj Odnosa sa BiH), osnovane s ciljem revitalizacije duboko ukorjenjenih veza između Republike Turske i Bosne i Hercegovine, koja je do danas realizovala projekte s fokusom na ekonomski razvoj Bosne i Hercegovine, imenovan je za savjetnika člana Predsjedništva BiH.
Muzafer Čilek, novoimenovani savjetnik člana Predsjetništva BiH Bakira Izetbegovića, potomak je porodice Sikirić koja je davno migrirala u Tursku iz BiH, te uspješno predstavlja turski sektor namještaja u svijetu s vlastitim brendom “Čilek”.
Čilek je osnivač i suvlasnik turskog renomiranog brenda namještaja Čilek, koji posluje u 66 zemalja na pet kontinenata.
U Bosni i Hercegovini je investirao u sektorima poljoprivrede, turizma, energetike i građevinarstva.
Muzafer Čilek, pored toga što je uspješan međunarodni privrednik, obnaša dužnost počasnog konzula Bosne i Hercegovine u Turskoj. Osnivač je i predsjednik Fondacije BIGMEV.
-
eifel
#18925 Re: SDA-All about
Turska nije naš zaštitinik niti je to ikada bila