Ima tu i malo bezobrazluka.Škobo Habu wrote:Ne volim generalizacije, pa prema tome smatram da i u mostarskom SBK rade časni ljudi koji se drže Hipokratove zaklete i tako se ponašaju, no, koliko znam, bilo je slučajeva od prije par godina u kojima se pacijenti sa jedne strane nisu htjeli primati na drugoj.Hafis wrote: Čovječe, mi imamo ista takva potraživanja.
Nismo u stanju odbiti pacijenta, unatoč činjenici da nam njegov ZZO neće možda nikada uplatiti cijenu njegovog liječenja.
Još nismo niti jednog pascijenta odbili...pa valjda bi se svi mogući bošnjački mediji raspisali o tome.
Već vidim naslov: Fašizam u SKB Mostar. Pacijent nije primljen na liječenje zato što je Bošnjak ili Srbin.
Recimo Odjel za infektivne bolesti u DR Mujiću svake godine ide na kolektivni godišnji odmor. Od spremačice do šefa odjela Nazifa i svi pacijenti idu dva mjeseca na Kliniku za infektivne u SKB. Zamisli odjel bolnički se zatvori na sdva mjeseca (slobodno se raspitaj).
I ne samo zarazno, ima toga još.
Ali da ima nekih većih problema u suradnji, stvarno nema.
Usput, evo ja ovakav pa ubirem toliko simpatija od kolega iz jedne srodne ustanove jer ih stvarno snadbjevam dragocjenim podatcima, a mak na konac, formacijski ne bih trebao, već jednostavno to odradim vlonterski.