unaprijeđuju ljudi uslugu treba nam pretplatu dići bar na 30 maraka i dati samo lokalne kanale, koji će nam đavo ovi drugi-LIBERO- wrote:Jesu nam ovo i MTV ukinuli.
Hajd fino fino....![]()
HS kablovska
Moderator: anex
- kloniran
#18901 Re: HS kablovska
- kloniran
#18902 Re: HS kablovska
to se zove posljedice monopolakormax wrote:IZVOD IZ CJENOVNIKA KATV HS 1.7.2016. 1. ANALOGNA KABLOVSKA TELEVIZIJA Mjesečno održavanje i praćenje analognog kablovskog sistema 18 KM. Navedena cijena je sa uključenim PDV-om 17%. Integralni ažurirani Cjenovnik biti će objavljen na web-stranici i na prodajnim mjestima KATV HS d.o.o. Sarajevo najkasnije s danom stupanja izmjena na snagu. Novi Cjenovnik stupa na snagu 1.8.2016. godine.
Ima li neko koment za ovo?
-
kormax
#18903 Re: HS kablovska
Lagano gakloniran wrote:to se zove posljedice monopolakormax wrote:IZVOD IZ CJENOVNIKA KATV HS 1.7.2016. 1. ANALOGNA KABLOVSKA TELEVIZIJA Mjesečno održavanje i praćenje analognog kablovskog sistema 18 KM. Navedena cijena je sa uključenim PDV-om 17%. Integralni ažurirani Cjenovnik biti će objavljen na web-stranici i na prodajnim mjestima KATV HS d.o.o. Sarajevo najkasnije s danom stupanja izmjena na snagu. Novi Cjenovnik stupa na snagu 1.8.2016. godine.
Ima li neko koment za ovo?
- O'zone
- Globalni moderator
#18904 Re: HS kablovska
Jutros bila ekipa iz HS-a. Trebali su jučer doći ali nisam bio kući. Kvar riješen
Vidim i Telemach povećao cijenu analogne KTV na 18,00 KM. http://telemach.ba/Binary/333/IZVOD-IZ- ... CH-1-7.pdf
Monopol je čudo.
Vidim i Telemach povećao cijenu analogne KTV na 18,00 KM. http://telemach.ba/Binary/333/IZVOD-IZ- ... CH-1-7.pdf
Monopol je čudo.
-
kormax
#18905 Re: HS kablovska
Dobro je pa nismo u BusovačiO'zone wrote:Jutros bila ekipa iz HS-a. Trebali su jučer doći ali nisam bio kući. Kvar riješen![]()
Monopol je čudo.
- O'zone
- Globalni moderator
#18906 Re: RE: Re: HS kablovska
[emoji41] [emoji1]kormax wrote:Dobro je pa nismo u BusovačiO'zone wrote:Jutros bila ekipa iz HS-a. Trebali su jučer doći ali nisam bio kući. Kvar riješen [emoji106]
Monopol je čudo.
Sent from my HUAWEI SCL-L21 using Tapatalk
- Benq
#18907 Re: HS kablovska
Ako mi necemo Busovaci , doci ce Busovaca nama 
-
kormax
#18908 Re: HS kablovska
Zna li se hoce li i cijene paketa skakati kako im je ceif 
- Benq
#18909 Re: HS kablovska
Na to pitanje mnogi cekaju odgovor , i ja se nadam da nece dirati cijene paketa.kormax wrote:Zna li se hoce li i cijene paketa skakati kako im je ceif
-
kormax
#18910 Re: HS kablovska
HvalaBenq wrote:Na to pitanje mnogi cekaju odgovor , i ja se nadam da nece dirati cijene paketa.kormax wrote:Zna li se hoce li i cijene paketa skakati kako im je ceif
- kloniran
#18911 Re: HS kablovska

inace ovakva je slika na dosta kanala odkako je telemach preuzeo HS
edit: jacina signala je na frekvenciji na kojoj se nalazi hayat HD
- crnivrag
#18912 Re: HS kablovska
Ovdje mora doći do intervencije tehničke ekipe na adresi, jer je signal skoro nikakav.kloniran wrote: inace ovakva je slika na dosta kanala odkako je telemach preuzeo HS
Kada se javiš korisniku @Telemach na PP, oni će organizovati dolazak tehničke ekipe u toku tog dana ili već narednog.
- kloniran
#18913 Re: HS kablovska
zvat cu ih poslije bajrama, kad budem kucicrnivrag wrote:Ovdje mora doći do intervencije tehničke ekipe na adresi, jer je signal skoro nikakav.kloniran wrote: inace ovakva je slika na dosta kanala odkako je telemach preuzeo HS
Kada se javiš korisniku @Telemach na PP, oni će organizovati dolazak tehničke ekipe u toku tog dana ili već narednog.
danas uzmem da pregledam digitalu, ima onaj promotivni period i nađe mi samo par kanala a i njih ne mogu gledati koliko je los signal i haj reko da provjerim kad signal ide od 6 do 9% i to je to
zato ja mjesecima nemam neta i imam problema sa dns-om
- crnivrag
#18914 Re: HS kablovska
Naravno slab signal uzrokuje nestanke konekcije i nemogućnost praćenja digitalnih kanala.kloniran wrote: zvat cu ih poslije bajrama, kad budem kuci
danas uzmem da pregledam digitalu, ima onaj promotivni period i nađe mi samo par kanala a i njih ne mogu gledati koliko je los signal i haj reko da provjerim kad signal ide od 6 do 9% i to je to![]()
zato ja mjesecima nemam neta i imam problema sa dns-om
Međutim oni će ti to otkloniti u što kraćem roku, nakon što korisniku @Telemach pošalješ PP ili ih pozoveš i prijaviš smetnju.
- Benq
#18915 Re: HS kablovska
To sto nemas neta i te kako je povezano s tim stanjem na tv-u jer je slab signal , a problem sa dns-om sam ja imao samo jedan dan iako mi je signal savrsen.kloniran wrote: zato ja mjesecima nemam neta i imam problema sa dns-om
- kloniran
#18916 Re: HS kablovska
ja imam otkako su preuzeli konstantno navece ni google dns ne pomazeBenq wrote:To sto nemas neta i te kako je povezano s tim stanjem na tv-u jer je slab signal , a problem sa dns-om sam ja imao samo jedan dan iako mi je signal savrsen.kloniran wrote: zato ja mjesecima nemam neta i imam problema sa dns-om
- Benq
#18917 Re: HS kablovska
Ja sam imao samo jedan dan , svakih 30 minuta je konekcija pucala , ni meni google dns nije pomogao , prijavio im problem , objasnio i na forumu sta se desava i dva sata kasnije nikakvih problema vise.kloniran wrote: ja imam otkako su preuzeli konstantno navece ni google dns ne pomaze
- kloniran
#18918 Re: HS kablovska
i ja cu ih zvati poslije bajrama, a kontao sam uzeti i duo net ako ne budu mijenjali cijenu na njima od augusta, ali ako se ovako nastavi odoh s konja na magarca tj moja tv, bar je slika bolja
i ovo dizanje na 18 KM je bezobrazno, ukinuli bruku kanala a dizu cijenu
- Benq
#18919 Re: HS kablovska
Sto se tice analogne , ne gledam je jer imam na oba tv-a digitalnu. I ja isto cekam da vidim hoce li se ovo povecanje cijene odraziti na pakete , ako se ne odrazi onda cu 99% uzeti HD paket da imam do isteka ugovora a onda dalje vidjet mozda jos nesto , a ako povecaju cijene i paketima onda ne znam..kloniran wrote:i ja cu ih zvati poslije bajrama, a kontao sam uzeti i duo net ako ne budu mijenjali cijenu na njima od augusta, ali ako se ovako nastavi odoh s konja na magarca tj moja tv, bar je slika bolja
- kloniran
#18920 Re: HS kablovska
ja ne gledam tv skoro nikako tako da mi digitala nije ni potrebna, ali ovako los kvalitet usluge nikad do sad nisam imaoBenq wrote:Sto se tice analogne , ne gledam je jer imam na oba tv-a digitalnu. I ja isto cekam da vidim hoce li se ovo povecanje cijene odraziti na pakete , ako se ne odrazi onda cu 99% uzeti HD paket da imam do isteka ugovora a onda dalje vidjet mozda jos nesto , a ako povecaju cijene i paketima onda ne znam..kloniran wrote:i ja cu ih zvati poslije bajrama, a kontao sam uzeti i duo net ako ne budu mijenjali cijenu na njima od augusta, ali ako se ovako nastavi odoh s konja na magarca tj moja tv, bar je slika bolja
dok je bio hs sve radilo savrseno dok ovi nisu preuzeli
- Benq
#18921 Re: HS kablovska
Kod mene je sve ostalo isto kao i kad je bio HS-ov signal, samo sam ih jednom zvao kad mi je slika bila losa na jednom tv-u ali tu je problem pravio resiver , nakon zamjene resivera sve fercera i usput mi tehnicar sve konektore zamijenio. Mada je kod mene pojacalo u zgradi do moje a nema zahtjevnih korisnika , ja sam jedini u mom kvartu sa Trio Grande Extra paketomkloniran wrote: ja ne gledam tv skoro nikako tako da mi digitala nije ni potrebna, ali ovako los kvalitet usluge nikad do sad nisam imao
dok je bio hs sve radilo savrseno dok ovi nisu preuzeli
- NK33
#18922 HS kablovska
Ako podignu cijenu paketima za 3KM bez ikakvog poboljsanja u smislu novih kanala imaju mahanje i od mene taman da moram na bhtelecom preci. Jos ako nama koji smo presli s HS-a ukinu ove kanale sto imamo do 1.8, cao monopolisti. Materi svojoj povecavajte cijene bez razloga. Nadam se da ce izgubiti bar 5-10% korisnika zbog toga pa da vide da ne mogu kako hoce.
-
kormax
#18923 Re: HS kablovska
Kakva je alternativa ako izuzmemo BHTelecom, ima li nekih drugih operatera ili je bas monopol 
- kloniran
#18924 Re: HS kablovska
ims logosoft u par naselja u sarajevu, ASK kablovsku u uzem dijelu ilidze i hrasnici i to je to sto se tice sarajevakormax wrote:Kakva je alternativa ako izuzmemo BHTelecom, ima li nekih drugih operatera ili je bas monopol
- Benq
#18925 Re: HS kablovska
Ukratko , otprilike od naselja Hrasno pa sve do carsije nema alternative, bar je ja ne vidim..kloniran wrote:ims logosoft u par naselja u sarajevu, ASK kablovsku u uzem dijelu ilidze i hrasnici i to je to sto se tice sarajevakormax wrote:Kakva je alternativa ako izuzmemo BHTelecom, ima li nekih drugih operatera ili je bas monopol