FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pismonosa
#18901 Re: FC Barcelona
Nisam neki fan Barcelone, ali mi je drago što je i sinoć demantovana jedna velika laž koja se vrti u vidu viceva, a smišljena zbog jala i ljubomore, a to je da Messi igra kao parazit i da zavisi od Inijeste i Čavija
Pomalo je tužno bilo gledati igrače Milana kako u čoporu ganjaju Mesija i pokušavaju mu bezuspješno oteti loptu, i tako cijelu utakmicu

-
oridjidji
#18902 Re: FC Barcelona
Alegri je imao par greškaka, na strani gdje mu je prošli put bio Muntari, igrao mu je Ambrosini koji je dosta sporiji od njega pa je logično da mu Mesi ko s pjesmom pobjegne, pored toga druga greška mu je bila što je utakmicu počeo sa tri napadača jer realno nije morao to da uraditi. Na kraju u ovoj utakmici mu je trebalo puno vise veznjaka na terenu od napadaca, ali nema veze...PriNc_ba wrote:al najjace mi je kad pocnu pricati kako su pogrijesili pa primali golovepa sviju mi od eto ajmo reci 50 pokusaja kreiranja napada 40 ih je zavrsilo nakon 2 ili eventualno 3 pasa tako da ambrosini nista onde nije mogao jer im je i igra takva bila da pokusaju nakon prvog pasa preci jednog igraca i time otvoriti prostor za kontru... cijena toga se zna
tako da to nisu nikakve amaterske greske vec nevjerovatan presing barce... ne znam sta pokusavaju da opravdaju navijaci milana ... isto tako se moze pricati onda za greske u milanu od strane barce
ili greska napadaca barce sto su izgubili loptu i dali niangu priliku da istrci... a glupo je pricati o niangovoj stativi a da se onda ne spomene precka inieste i promasaj praznog gola messija
to da je uslo milan bi do poluvremena primio 4 sigurno... ovako su dobro prosli
al kako su prvih 25 minuta grizli napadaci gore i pritiskaliono je bilo nevjerovatno gledati. pa onda sanchez kad udje pa kad poce trcat ko na horsu da je
![]()
Barsa jeste pobjedila 4-0 i otima se dojmu da Milan ovu utakmicu nije ni odigrao jer je u sjeni rezultata ocigledno su pale i pojedine dobre prilike Milana, kao npr. El Saravijeva kada je okrenuo igraca Barse nasao se sam u poziciji da sutne na go i to traljavo uradio, mada je to bila prava prilika kao i ona Niangova ili ona iz 85 Robinjova kada mu je na petercu izblokirao sut Alba. U ovakvoj utakmici u kojoj ne realizujete sanse protiv svoga protivnika najvjerovatnije cete biti kaznjeni. Ipak da se razumijemo ovaj Milan je dosta slabiji od Milana iz prosle godine, pa je opet Barsi utrpao dva gola, s timom koji je ostao bez igraca poput Ibre, Silve, Neste, Sedorfa i drugih klasa. Medjutim onaj Milan je zavisio od par individualaca, ovaj napokon pocinje da lici na tim i vjerovatno ce narednih godina izgledati jos bolje.
Treci go je plod greske, amaterski ili neamaterski lopta je igracu Barse dodana u noge i to kada je Vilja ostao sam na lijevoj strani Milanove odbrane.
Barsa je imala posjed identican prosloj utakmici. 14 suteva, od kojih je njih 10 bilo u okvir gola. Skoro pa pola od toga broja je zavrsilo u golu. Poslje prve utakmice gdje su uputili samo jedan pravi sut u go, ovu su razbucali Milan. To pokazuje velicinu ove Barse. Barsi sve cestitke, oni su odigrali bolje drugu utakmicu, Milan je odigrao dosta losije nego prvu i Barsa je to s pravom kaznila.
-
oridjidji
#18903 Re: FC Barcelona
Da dodam da prva dva gola Barse nisu plod odlicnih akcija vec genijalnosti Mesija, cak sta vise evo vec vrte pojedini mediji pricu da je Milan sinoc ostecen za penal i da je drugi Mesijev go bio neregularan radi ofsajda. Ali elem, otisla je bolja ekipa dalje i nema plakanja...
- PriNc_ba
#18904 Re: FC Barcelona
Znaci vezano za Ambrosinija ti je nidje veze prica... lik je u prvoj utakmici isto igrao kao nekog bocnog defanzivnog veznog samo na drugoj strani i odigrao je isto perfektno. sto se tice napadaca , da ste zabili gol allegri bi bio junak jer je na to i isao. stavio je 3 super brza lika i nabijali su lopte do iznemoglosti i pokusavali na kontre. El-ova prilika nakon onakvog trka i driblinga i s obzirom da on jos nije takav kalibar bolje i nije mogla zavrsiti prema tome ne znam kako ono mozes nazvati nekom 100% prilikom. o toj nekoj robinjovoj prilici necu ni da pricam s obzirom da lik nije dosao u priliku vec je zamalo dosao do lopte sto bi onda i bila prilikaoridjidji wrote:Alegri je imao par greškaka, na strani gdje mu je prošli put bio Muntari, igrao mu je Ambrosini koji je dosta sporiji od njega pa je logično da mu Mesi ko s pjesmom pobjegne, pored toga druga greška mu je bila što je utakmicu počeo sa tri napadača jer realno nije morao to da uraditi. Na kraju u ovoj utakmici mu je trebalo puno vise veznjaka na terenu od napadaca, ali nema veze...PriNc_ba wrote:al najjace mi je kad pocnu pricati kako su pogrijesili pa primali golovepa sviju mi od eto ajmo reci 50 pokusaja kreiranja napada 40 ih je zavrsilo nakon 2 ili eventualno 3 pasa tako da ambrosini nista onde nije mogao jer im je i igra takva bila da pokusaju nakon prvog pasa preci jednog igraca i time otvoriti prostor za kontru... cijena toga se zna
tako da to nisu nikakve amaterske greske vec nevjerovatan presing barce... ne znam sta pokusavaju da opravdaju navijaci milana ... isto tako se moze pricati onda za greske u milanu od strane barce
ili greska napadaca barce sto su izgubili loptu i dali niangu priliku da istrci... a glupo je pricati o niangovoj stativi a da se onda ne spomene precka inieste i promasaj praznog gola messija
to da je uslo milan bi do poluvremena primio 4 sigurno... ovako su dobro prosli
al kako su prvih 25 minuta grizli napadaci gore i pritiskaliono je bilo nevjerovatno gledati. pa onda sanchez kad udje pa kad poce trcat ko na horsu da je
![]()
Barsa jeste pobjedila 4-0 i otima se dojmu da Milan ovu utakmicu nije ni odigrao jer je u sjeni rezultata ocigledno su pale i pojedine dobre prilike Milana, kao npr. El Saravijeva kada je okrenuo igraca Barse nasao se sam u poziciji da sutne na go i to traljavo uradio, mada je to bila prava prilika kao i ona Niangova ili ona iz 85 Robinjova kada mu je na petercu izblokirao sut Alba. U ovakvoj utakmici u kojoj ne realizujete sanse protiv svoga protivnika najvjerovatnije cete biti kaznjeni. Ipak da se razumijemo ovaj Milan je dosta slabiji od Milana iz prosle godine, pa je opet Barsi utrpao dva gola, s timom koji je ostao bez igraca poput Ibre, Silve, Neste, Sedorfa i drugih klasa. Medjutim onaj Milan je zavisio od par individualaca, ovaj napokon pocinje da lici na tim i vjerovatno ce narednih godina izgledati jos bolje.
Treci go je plod greske, amaterski ili neamaterski lopta je igracu Barse dodana u noge i to kada je Vilja ostao sam na lijevoj strani Milanove odbrane.
Barsa je imala posjed identican prosloj utakmici. 14 suteva, od kojih je njih 10 bilo u okvir gola. Skoro pa pola od toga broja je zavrsilo u golu. Poslje prve utakmice gdje su uputili samo jedan pravi sut u go, ovu su razbucali Milan. To pokazuje velicinu ove Barse. Barsi sve cestitke, oni su odigrali bolje drugu utakmicu, Milan je odigrao dosta losije nego prvu i Barsa je to s pravom kaznila.
i inace sam simpatizer milana i dragi su mi ali da neko kaze da su odigrali lose to mi je smijesno. oni su odigrali po meni gotovo pa identicnu tekmu kao u milanu samo sto je ovaj put protivnik bio budan
pozz i vise srece sljedece godine
- veljaca
#18905 Re: FC Barcelona
Sa po dva gola u oba poluvremena katalonska ekipa je začepila usta svima onima koji su u nju sumnjali nakon blijedog izdanja na San Siru prije dvije sedmice. Lionel Messi postigao je prva dva pogotka, a potom su u nastavku David Villa i Jordi Alba dokrajčili nemoćni Milan.
"Vjerovali smo da imamo taj rezultat u sebi od prve minute i to je bilo presudno. Bilo nam je i lakše igrati uz ovakvu atmosferu na stadionu", rekao je stoper Gerard Pique, te kratko zaključio;
"Bili smo bolja ekipa i zaslužili smo prolaz dalje!"
Slično je viđenje situacije prije i nakon utakmice imao strijelac trećeg pogotka David Villa.
"Igrali smo na pobjedu od prve minute. Jednostavno smo vjerovali da možemo pobijediti s dostatnom razlikom. Zaslužili smo prolaz!"
S druge strane Massimo Ambrosini je iskreno priznao da Milan jednostavno nije dorasao ovakvoj Barceloni.
"Ovo je kraj našeg sna. Nismo bili spremni večeras. Patili smo i mučili se od prve minute. No, ovo je dodatno iskustvo za sve nas. Nadam se da će nam dobro poslužiti u budućnosti. Sada nam je cilj kroz prvenstvo ponovno izboriti ovo takmičenje i dogodine."
...........................
Rekao sam vise puta prije i evo da ponovim - interesovalo me kako ce se u sinosnjoj utakmici postaviti ekipa Barcelone. Vise onako mentalno, jer oni nisu zaboravili igrati.
Ja sam zadovoljan vidjenim ....
i da dodam,
Roura - ostani ............. dok se Tito ne vrati ....
"Vjerovali smo da imamo taj rezultat u sebi od prve minute i to je bilo presudno. Bilo nam je i lakše igrati uz ovakvu atmosferu na stadionu", rekao je stoper Gerard Pique, te kratko zaključio;
"Bili smo bolja ekipa i zaslužili smo prolaz dalje!"
Slično je viđenje situacije prije i nakon utakmice imao strijelac trećeg pogotka David Villa.
"Igrali smo na pobjedu od prve minute. Jednostavno smo vjerovali da možemo pobijediti s dostatnom razlikom. Zaslužili smo prolaz!"
S druge strane Massimo Ambrosini je iskreno priznao da Milan jednostavno nije dorasao ovakvoj Barceloni.
"Ovo je kraj našeg sna. Nismo bili spremni večeras. Patili smo i mučili se od prve minute. No, ovo je dodatno iskustvo za sve nas. Nadam se da će nam dobro poslužiti u budućnosti. Sada nam je cilj kroz prvenstvo ponovno izboriti ovo takmičenje i dogodine."
...........................
Rekao sam vise puta prije i evo da ponovim - interesovalo me kako ce se u sinosnjoj utakmici postaviti ekipa Barcelone. Vise onako mentalno, jer oni nisu zaboravili igrati.
Ja sam zadovoljan vidjenim ....
i da dodam,
Roura - ostani ............. dok se Tito ne vrati ....
- Kemal Malovčić
#18906 Re: FC Barcelona
slajrt ritrn barselone http://www.youtube.com/watch?v=fBgyXXnbfBc
- tendzera
#18909 Re: FC Barcelona
BajrambareculaKemal Malovčić wrote:Bajram u kući Malovčića.
-
oridjidji
#18910 Re: FC Barcelona
Gdje je odigrao fenomenalno prvu utakmicu? U cemu se ogleda ta cinjenica, sto Barsa nije dala go na San Siru!? WTF?PriNc_ba wrote: Znaci vezano za Ambrosinija ti je nidje veze prica... lik je u prvoj utakmici isto igrao kao nekog bocnog defanzivnog veznog samo na drugoj strani i odigrao je isto perfektno. sto se tice napadaca , da ste zabili gol allegri bi bio junak jer je na to i isao. stavio je 3 super brza lika i nabijali su lopte do iznemoglosti i pokusavali na kontre. El-ova prilika nakon onakvog trka i driblinga i s obzirom da on jos nije takav kalibar bolje i nije mogla zavrsiti prema tome ne znam kako ono mozes nazvati nekom 100% prilikom. o toj nekoj robinjovoj prilici necu ni da pricam s obzirom da lik nije dosao u priliku vec je zamalo dosao do lopte sto bi onda i bila prilikadakle jedina prava prilika je bila ona nianga koja je ako cemo tvojom logikom nastala iz pogreske igraca barcelone
sto se genijalnosti messija tice to stoji ali svaki jaci igras lijevom nogom bi i osuta iz onih pozicija. po toj tvojoj logici milan je pustao barcu da zabija golove jer su im ispade sve golove poklonili... drugi gol je ambrosini krenuo da predje igraca na 45 metara ko da je ronaldinjo a sve iz razloga da bi stvorio igraca viska i otvorio prostor za one gazele i nakon toga messi zabija gol.. ista stvar je bila i kod treceg gola izbili ste loptu i ostavili malo vise samog villu jer nakon izbijanja panicnog niste stigli postaviti odbranu opet , villa dobio maestralan pas i prosjecni konstant to nije mogao stici zatvoriti a onda ovaj maestralno i pogadja. tako da nikako ne vidim logiku da se govori za bilo koji gol da je plod neke greske... onda bi svaki gol u fudbalu bio okarakterisan kao plod nekakve greske nekog pojedinca negdje na nekom dijelu terena
i inace sam simpatizer milana i dragi su mi ali da neko kaze da su odigrali lose to mi je smijesno. oni su odigrali po meni gotovo pa identicnu tekmu kao u milanu samo sto je ovaj put protivnik bio budanu tome je jedina razlika. i uz to izmjene nisu nesto pretjerano napravile. eh to je jedina razlika. pregledaj fino snimak prve i druge tekme pa uporedi samo 2 stvari... kretnju ekipe kad je lopta kod Inieste u prvoj i drugoj tekmi i kretnje Messija opcenito
nebo i zemlja...
pozz i vise srece sljedece godine
Pratis li ti ocijene igraca ikad poslje meceva po ovim zvucnim fudbalskim portalima?
O El Saraviju mi ti ne mozes pricati jeli on kalibar ili nije, u ovoj sezoni iz istih situacija je u Italiji dao pregrst golova. To sto nije dao Barsi je nedostatak srece. Ostati sam na 15 metara od gola i opaliti loptu traljavo je vise nego dobra prilika. Robinjo je opucao i po lopti i po Albi koji je to u zadnji mah izblokirao.
Nisam rekao da je Milan pustio Barsi da zabije golove, vec da je u sijeni primljenih golova palo i ono dobro sto je Milan u ovome mecu napravio, kao i uopste u ovome dvomecu, a to je razlika.
Vidi ako nije greska dodati igracu loptu u noge kod treceg gola, onda ne znam sta jeste greska. Niko nije rekao da je drugi go Mesija plod greske, kao i prvi. Izgubiti loptu na 35 metara od gola onda kada se odbrana ne moze ponovo formirati jeste greska, samo ti to ne vidis kao takvo, sta ti ja mogu.
Ovu utakmicu su oni pokusali odigrati identicnu utakmicu kao u prvom mecu, ali falila su dva startera iz toga meca, Muntari koji je onu utakmicu bio jedan od najbolje ocijenjenih igraca, kao i Pazini. Na kraju Muntari je za razliku od Ambrosinija, pa i Flaminija, znao iznjeti loptu, pa i zadrzati je kod sebe, doduse i par puta ju je izgubio u prvom mecu na svojoj polovici, ali to Barsa nije kaznila, te rasteretiti Montoliva, koji je i ovaj mec odigrao koliko toliko dobro, ali je podbacio ostatak veznog reda. Sta vise najbolje ocijenjeni igraci su bili Abiati, Abate i Montolivo, a proslu utakmicu Montolivo, Muntari, Boateng i Pazini. Ostatak je dobio prosjecne ocijene.
Evo kako su ocijenjeni igraci milana poslje ovoa meca... vidis li mozda dobru ocijenu Ambrosinija?

Mesi je odigrao na nivou svojih dobrih igara. Ti ako hoces odgledaj obje utakmice.Postavka igre Barselone se u mnogome razlikovala, Milanova postavka nije bila ista, iako je formacija bila identicna kao u prvoj utakmici 4-3-3. Pratim Milan iz meca u mec, ove sezone mi je skoro pa 100% omjer pogledanih meceva ove ekipe, od onih u predsezoni koje sam gledao par sati iza ponoci sa americke turneje do onoga sinoc i mogu ti reci da je Milan jedino ove sezone tako katastrofalno odigrao protiv Rome i Reala, prva ga ekipa devastirala u pola sata igre, a Real u predsezoni dobivsi ih sa 5-1.
-
oridjidji
#18911 Re: FC Barcelona
Šta reći osim čarobnjak se vratio nakon nestanka na San Siru i to trijumfalno. Zajebo je i Hari Potera505sCrtom wrote:
- Dugi nožni nokti
#18912 Re: FC Barcelona
Drugi Messijev gol je regularan. Ono što pojedini mediji (da ne kažem facebook stranice poput Nogometnih Transfera) objavljuju je, blago rečeno, smiješno.oridjidji wrote:Da dodam da prva dva gola Barse nisu plod odlicnih akcija vec genijalnosti Mesija, cak sta vise evo vec vrte pojedini mediji pricu da je Milan sinoc ostecen za penal i da je drugi Mesijev go bio neregularan radi ofsajda. Ali elem, otisla je bolja ekipa dalje i nema plakanja...

Uporedi "vjerodostojnu" sliku i video i sam ćeš vidjeti razliku.
-
5 0 5
#18913 Re: FC Barcelona
golovi iz obje utakmice. https://vimeo.com/61676568#at=0
- skenderija04
#18914 Re: FC Barcelona
@ oridjidji
Pazi, ima razlike izmedju utakmice u Milanu i sinoc. Takticla postavka Milana je bila ista ali Barcelonina nije. Ubacivanjem Ville dobila su se ta dva metra prostora za Messia. U prvoj utakmici Messi je bio najistureniji napadac i kavez je funkcionisao bezprijekorno. U Milanu, kada je barcelona prolazila prvu liniju odbrane, Zapata i Mexes su izlazili na Messia. Sinoc nisu. Logicno, ako Villa igra ispred Messia ne smijes tek tako izaci na 20 metara i zaboraviti centarfora.Villa je fiksirao dva Milanova defanzivca, tako da je Leo prodisao.
Pazi, ima razlike izmedju utakmice u Milanu i sinoc. Takticla postavka Milana je bila ista ali Barcelonina nije. Ubacivanjem Ville dobila su se ta dva metra prostora za Messia. U prvoj utakmici Messi je bio najistureniji napadac i kavez je funkcionisao bezprijekorno. U Milanu, kada je barcelona prolazila prvu liniju odbrane, Zapata i Mexes su izlazili na Messia. Sinoc nisu. Logicno, ako Villa igra ispred Messia ne smijes tek tako izaci na 20 metara i zaboraviti centarfora.Villa je fiksirao dva Milanova defanzivca, tako da je Leo prodisao.
- veljaca
#18915 Re: FC Barcelona
Pomoćni trener Barce nakon pobjede
Roura: Sretni smo, Vilanovu dočekujemo raširenih ruku
Pomoćnik Tita Vilanove, Jordi Roura, oduševljen je predstavom igrača Barcelone i pobjedom nad Milanom (4:0) u uzvratu osmine finala Lige prvaka.
I sam Roura smatra da "nije normalno" ono što su njegovi momci uradili. Unatoč 2:0 porazu na San Siru, Katalonci su uspjeli da slave sa 4:0 na Nou Campu i izbace Milan iz natjecanja.
"Pobijediti Milan 4:0 nije normalno, kako za bilo koga, tako i za Barcelonu. Oni su sjajna momčad i otežali su nam život", rekao je trener Barce Jordi Roura, koji privremeno mijenja prvog trenera Tita Vilanovu, koji se liječi u New Yorku.
Lionel Messi nikada prije nije iz igre zabio italijanskim momčadima, ali učinio je to kada je bilo najpotrebnije. Večeras je Milanu postigao dva pogotka iz igre.
"Messi je kritikovan posljednjih nekoliko dana, kao i svi naši igrači, ali danas smo odgovorili. Messi ima poseban način igranja nogometa, a činjenica je da nam s ovakvom igrom omogućava pobjede."
"Ovo je vrlo važna pobjeda za Vilanovu. Srećom on se dobro oporavlja u New Yorku, tako da će se uskoro vratiti. Sretni smo da smo prošli dalje, tako da ga možemo dočekati raširenih ruku", dodao je Roura.
.......
Jos ce mi ovaj Roura postati simpatican ....
Roura: Sretni smo, Vilanovu dočekujemo raširenih ruku
Pomoćnik Tita Vilanove, Jordi Roura, oduševljen je predstavom igrača Barcelone i pobjedom nad Milanom (4:0) u uzvratu osmine finala Lige prvaka.
I sam Roura smatra da "nije normalno" ono što su njegovi momci uradili. Unatoč 2:0 porazu na San Siru, Katalonci su uspjeli da slave sa 4:0 na Nou Campu i izbace Milan iz natjecanja.
"Pobijediti Milan 4:0 nije normalno, kako za bilo koga, tako i za Barcelonu. Oni su sjajna momčad i otežali su nam život", rekao je trener Barce Jordi Roura, koji privremeno mijenja prvog trenera Tita Vilanovu, koji se liječi u New Yorku.
Lionel Messi nikada prije nije iz igre zabio italijanskim momčadima, ali učinio je to kada je bilo najpotrebnije. Večeras je Milanu postigao dva pogotka iz igre.
"Messi je kritikovan posljednjih nekoliko dana, kao i svi naši igrači, ali danas smo odgovorili. Messi ima poseban način igranja nogometa, a činjenica je da nam s ovakvom igrom omogućava pobjede."
"Ovo je vrlo važna pobjeda za Vilanovu. Srećom on se dobro oporavlja u New Yorku, tako da će se uskoro vratiti. Sretni smo da smo prošli dalje, tako da ga možemo dočekati raširenih ruku", dodao je Roura.
.......
Jos ce mi ovaj Roura postati simpatican ....
-
5 0 5
#18916 Re: FC Barcelona
na kraju kad se podvuce, bez vilanove, barcelona je izgubila sansu za CdR trofej i 3 boda u primeri. nije lose, s obzirom na okolnosti.
-
oridjidji
#18917 Re: FC Barcelona
Jedina dva sporna momenta na mecu su ruka Pikea i pad Pedra u sesnestercu Milana. Sudija je procijenio da penala nije trebalo biti i to je to. Po meni je Barsa pokazala u drugom mecu vecu zelju od Milana da prodje dalje, odigrali su srcano, Milan je usao sa kalkulacijama u mec i nakon prvih 5 minuta to im se pocelo odbijati od glavu. Poraz me kao navijaca Milana boli i ne mogu se oteti dojmu da je Milan po ko zna koji put prokockao stecenu razliku, ali zivot ide dalje. Barsa je ovo zasluzila nakon sinocnjeg meca, nakon prvog nije, ali nakon onog sinoc jeste svakako i nema mrlji na njenoj sinocnjoj pobjedi kao losih sudijskih odluka i penala koji pobudjuju sumnju u njenu pobjedu. Milan su odvalili bas i svaka im cast.Dugi nožni nokti wrote:Drugi Messijev gol je regularan. Ono što pojedini mediji (da ne kažem facebook stranice poput Nogometnih Transfera) objavljuju je, blago rečeno, smiješno.oridjidji wrote:Da dodam da prva dva gola Barse nisu plod odlicnih akcija vec genijalnosti Mesija, cak sta vise evo vec vrte pojedini mediji pricu da je Milan sinoc ostecen za penal i da je drugi Mesijev go bio neregularan radi ofsajda. Ali elem, otisla je bolja ekipa dalje i nema plakanja...
Uporedi "vjerodostojnu" sliku i video i sam ćeš vidjeti razliku.
- veljaca
#18918 Re: FC Barcelona
oridjidji wrote:
Jedina dva sporna momenta na mecu su ruka Pikea i pad Pedra u sesnestercu Milana. Sudija je procijenio da penala nije trebalo biti i to je to. Po meni je Barsa pokazala u drugom mecu vecu zelju od Milana da prodje dalje, odigrali su srcano, Milan je usao sa kalkulacijama u mec i nakon prvih 5 minuta to im se pocelo odbijati od glavu. Poraz me kao navijaca Milana boli i ne mogu se oteti dojmu da je Milan po ko zna koji put prokockao stecenu razliku, ali zivot ide dalje. Barsa je ovo zasluzila nakon sinocnjeg meca, nakon prvog nije, ali nakon onog sinoc jeste svakako i nema mrlji na njenoj sinocnjoj pobjedi kao losih sudijskih odluka i penala koji pobudjuju sumnju u njenu pobjedu. Milan su odvalili bas i svaka im cast.
Da je vise ovakvih forumasa .....
-
oridjidji
#18919 Re: FC Barcelona
Vidi tebi kao navijacu Barse taktika Milana je izgledala isto kao u prethodnoj utakmici. I meni bi tako izgledalo 4-3-3 Barse isto da im nisam pregledao pregrst utakmica ove sezone, ali kad pogledas nije isto vidjeti Pedra - Messija i Iniestu u napadackoj liniji i Pedra- Messija i Vilju i iza njih u vezi Iniestu koji je samo takav majstor veznog reda, te Alvesa koji je odigrao dosta blize napadu nego proslu utakmicu.skenderija04 wrote:@ oridjidji
Isto tako ni Milanov vezni red nije isti kada su u sredini Muntari, Montolivo, Ambrozini i kada je tu recimo Flamini umjesto Muntarija ili kad su u napadu zamjenjene pozicije Boi i jednom Niangu. Ko prati Milan zna mane jednog veznog reda u kojem su Flamini i Ambrozini zajedno. Sto bi se reklo njih dvojica zajedno na terenu, znaju biti kobni itekako po Milan...
Slazem se sa ovim da je Vilja rasteretio Mesija i da je to pridonjelo tome da Mesi dobije vise prostora. Sinoc se istaklo svo majstorstvo Mesija. Mislim svaka im cast...
-
5 0 5
- skenderija04
#18921 Re: FC Barcelona
I meni nije bilo jasno odsustvo Muntarija.
- Zmijuga loma
#18922 Re: FC Barcelona
Flamini bi i prvu utakmicu igrao da je mogao.

Eh Tito da si sa Villom izašao u prvoj utakmici nebi morao brukati Milan pred svijetom ovako.

Eh Tito da si sa Villom izašao u prvoj utakmici nebi morao brukati Milan pred svijetom ovako.
Last edited by Zmijuga loma on 13/03/2013 11:33, edited 1 time in total.
- respo
#18924 Re: FC Barcelona
0:14 na prvom snimku kako neki sa strane ulijece i proslavlja s igracima go a redar se okliznu 2 puta