SDA-All about

Post Reply
HM 2011

#18876 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

saja_dj wrote:
HM 2011 wrote:
The BEN10 wrote:Koja referenca za vodit grad. Dođe mi da lanem (a to ne radim)... :-?
Referenca diplomirani ekonomista, diplmoirani politolog, magistar ekonomije, poduzetnik, poslodavac, mlad.....

Dodatni plus a ne minus kao što mnogi tvrde - porodica korijene dokazuje na području Grada Sarajeva unazad 350 godina....

Šta ono bi po pitanju vjere i zaklinjanja o nečemu Bogom Svemogućim, pa citiranja Hadisa, jesi se konsultovao sa stručnjacima i pokazao im zadnje tri strane foruma ? Đe će ti duša....
Zaboravio si DIF-ovce.

Samo ne znam koliko je kiflin stari prirezao "kifli", pa da mogu da vidim jel dovoljno sposoban.
Nisam, ali mi ljudi koji rukovode ovim društvom nisu predmet šprdnji na takav način..... Situacija je ozbiljna - i kreiranje takve atmosfere otežava bilo kakav pokušaj doprinosa poboljšanju stanja.....

Od mene podrška za SDA !
Gojeni H

#18877 Re: SDA-All about

Post by Gojeni H »

HM 2011

Tebi kapa dole. Za ovo sto radis treba pamet. Slucajno sam upratio par postova prije ove ideoloske konverzije.

Mozda tako i treba ... SDA ce vazda imati jaku bazu. Mozda jedini nacin i jeste da se izvrne naopako iznutra.
Ako su svi ZA, onda ce neko i morati podnositi odgovornost.
Ovako su korak ispred bilo ko da vlada.
mg

#18878 Re: SDA-All about

Post by mg »

HM 2011 wrote:A sada da se osvrenm na drugi dio posta:

u kojem se optužuje da je SDA šljam i da su kadrovi SDA šljam.....

Kadrovska rješenja u demokratiji ali i u ostalim tipovima društveno političkog sistema i sistematike - nisu nažalost uvjek najsretnija....

Za primjera radi Ministra Kantona Sarajevo kojoi je doktorirao na Univerzitetu reći da je loš i šljam iako je čovjek tek imenovan za ministra - mogu reći samo da su u pitanju predrasude.....

Međutim, postavlja se pitanje koliko smo mi kao društvo sposobni procjeniti kvalitete bilo koga, uzimajući u obzir sposobnosti ovog društva i društvene slabosti - smatram konkretno da koji je god sistem u pitanju i ko god da je pobjednik - uvjek bi prigovarali.......

Uticaj koji kao društvo možemo imati na bilo kakvo imenovanje je umanjen proprcionalno širini koalicije koja je učestvovala u formiranju vlasti.... da bi ojačali uticaj društva moramo se strateški opredjeliti za jednu političku partiju.

Smatram da je naš najbolji izbor SDA, i zato kontinuirano predlažem da svi podržimo SDA, na svim nivoima, pokažemo odgovornost, tražimo odgovornost.......
Šta bolan pišeš? Nema SDA nikog boljeg od Fiše? Diplomanta iz Laktaša?

Doktorirao na kojem Univerzitetu? Danas onu lakrdiju u Travniku zovu Univerzitetom, što je ponižavajuće!

Da bi jedna stranka dobila većinsku podršku društva, ista bi trebala pokazati zavidan stepen odgovornosti pri javnom djelovanju i izboru kadrova. Kadrovi stranke za koju navijaš su slika stranke. A slika je očajna...

Doduše Konaković je za dan položio 7 ispita na DIF-u, mora da je sputavan čitav život pa kad aje dobio priliku nije želio da je propusti!
HM 2011

#18879 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

mg wrote:
HM 2011 wrote:A sada da se osvrenm na drugi dio posta:

u kojem se optužuje da je SDA šljam i da su kadrovi SDA šljam.....

Kadrovska rješenja u demokratiji ali i u ostalim tipovima društveno političkog sistema i sistematike - nisu nažalost uvjek najsretnija....

Za primjera radi Ministra Kantona Sarajevo kojoi je doktorirao na Univerzitetu reći da je loš i šljam iako je čovjek tek imenovan za ministra - mogu reći samo da su u pitanju predrasude.....

Međutim, postavlja se pitanje koliko smo mi kao društvo sposobni procjeniti kvalitete bilo koga, uzimajući u obzir sposobnosti ovog društva i društvene slabosti - smatram konkretno da koji je god sistem u pitanju i ko god da je pobjednik - uvjek bi prigovarali.......

Uticaj koji kao društvo možemo imati na bilo kakvo imenovanje je umanjen proprcionalno širini koalicije koja je učestvovala u formiranju vlasti.... da bi ojačali uticaj društva moramo se strateški opredjeliti za jednu političku partiju.

Smatram da je naš najbolji izbor SDA, i zato kontinuirano predlažem da svi podržimo SDA, na svim nivoima, pokažemo odgovornost, tražimo odgovornost.......
Šta bolan pišeš? Nema SDA nikog boljeg od Fiše? Diplomanta iz Laktaša?

Doktorirao na kojem Univerzitetu? Danas onu lakrdiju u Travniku zovu Univerzitetom, što je ponižavajuće!

Da bi jedna stranka dobila većinsku podršku društva, ista bi trebala pokazati zavidan stepen odgovornosti pri javnom djelovanju i izboru kadrova. Kadrovi stranke za koju navijaš su slika stranke. A slika je očajna...

Doduše Konaković je za dan položio 7 ispita na DIF-u, mora da je sputavan čitav život pa kad aje dobio priliku nije želio da je propusti!
Hajde evo procjeni prema glupim postovima na forumu - jesam li ja možda valjan kandidat za bilo koju poziciju ?

Znaš li šta je problem - ne govorim napamet - nema me nigdje u tim podjelama pozicija - ne mogu doći od silnih kvalitetnih kadrova do izražaja....

Podrži SDA, vrši pritisak na SDA i nadaj se najboljem - jer ti je alternativa - jedno 50 puta gora od ovoga što imaš.... Fišo je mehlem na ljutu ranu, kakvih bolida ima.....
mg

#18880 Re: SDA-All about

Post by mg »

Ako mene pitaš, na forumu i u životu znam mnogo ljudi koji bi bili kompetentniji za pozicije od gore spomenute dvojke, ali nisu PODOBNI! Ne bi slušali, ne bi zapošljavali bez konkursa. Branili bi i čuvali društveno vlasništvo jer su jednostavno tako odgojeni. Vole svoju zemlju, i smatraju svoj obraz najvećom vrijednošću.

Jedino sa takvim kadrovima možemo naprijed. Sa oportunistima koje imenujete samo imamo šansu da zacementiramo mjesto na dnu svih listi siromaštva, korupcije i nepotizma.

Za komuniste nemam živaca da ti pišem, jer već sam sebe pomalo nerviram što uopće učestvujem u bilo kakvoj raspravi, jer je besmislena i glupa...ništa se promjenit neće dok MMF ne zavrne pipu, a onda spetakl...koji će da bude na sve vijesti u slobodni svijet pod BREAKING NEWS...
The BEN10

#18881 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

HM 2011 wrote:
The BEN10 wrote:Koja referenca za vodit grad. Dođe mi da lanem (a to ne radim)... :-?
Referenca diplomirani ekonomista, diplmoirani politolog, magistar ekonomije, poduzetnik, poslodavac, mlad.....
Dodatni plus a ne minus kao što mnogi tvrde - porodica korijene dokazuje na području Grada Sarajeva unazad 350 godina....
Okani me se bljedoliki trollu! Porodični staž okači prvoj mačketini koju vidiš o rep - pa neće mu djed rahmetile upravljati svima nama...
Emanet uprave se daje najsposobnijima, a ne onima koje bi ćaća i mater htjeli vidjeti na minderu.
The BEN10

#18882 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

Gojeni H wrote:HM 2011

Tebi kapa dole. Za ovo sto radis treba pamet. Slucajno sam upratio par postova prije ove ideoloske konverzije.

Mozda tako i treba ... SDA ce vazda imati jaku bazu. Mozda jedini nacin i jeste da se izvrne naopako iznutra.
Kako vrijeme odmiče uvjeren sam da se radi o kontraobavještajcu, tj. tipu koji glumi toliko zagriženog SDA-ovca da je i slijep i gluh na sve propuste koje pojedinci ili veliki dio njih namjerno radi. Prosječni SDA glasač nije glupo tele koje maše ušima na svaki potez centrale, i samo šuti, naročito ako može iskazati negodovanje kao što je ovako anonimno. Govorim o prosjeku i onima koji su bolji od prosjeka.
E sad, dozvoljavam da pristup forumu imaju i oni iz donjeg dijela ljestvice koji se iz svojih jazbina javljaju i mašu telećim glavama na svaki potez centrale. Ali takvi zaista moraju biti blećci i autodestruktivci...
HM 2011

#18883 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

mg wrote:Ako mene pitaš, na forumu i u životu znam mnogo ljudi koji bi bili kompetentniji za pozicije od gore spomenute dvojke, ali nisu PODOBNI! Ne bi slušali, ne bi zapošljavali bez konkursa. Branili bi i čuvali društveno vlasništvo jer su jednostavno tako odgojeni. Vole svoju zemlju, i smatraju svoj obraz najvećom vrijednošću.

Jedino sa takvim kadrovima možemo naprijed. Sa oportunistima koje imenujete samo imamo šansu da zacementiramo mjesto na dnu svih listi siromaštva, korupcije i nepotizma.

Za komuniste nemam živaca da ti pišem, jer već sam sebe pomalo nerviram što uopće učestvujem u bilo kakvoj raspravi, jer je besmislena i glupa...ništa se promjenit neće dok MMF ne zavrne pipu, a onda spetakl...koji će da bude na sve vijesti u slobodni svijet pod BREAKING NEWS...
Jesi li siguran da bi bili kompetentniji ? Pitanje je hoćeš li ikada biti u prilici da se uvjeriš u to što tvrdiš..... Evo ti komentar tvojih teza:

Ko god da su kada bi bili postavljeni na mjesta ministara, morali bi slušati šta kaže skupština i šta kaže vlada te šta kaže šef vlade - znači slušanje je must (Kandidat kojeg prezentiraš postupa protivno važećim pravnim normama društva)....
Zapošljavanje bez konkursa nije problem - zapošljavali bi sa konkursima na način da odabiru, sa liste uspješnih, onoga za koga smatraju da je najbolji kandidat za to radno mjesto (sadašnji normativ ?!?!?!?!?!?!?!? Ne razumijem šta si želio reći ?).
Na temu branili bi i čuvali - Odbrana i čuvanje društvenog vlasništva se kontinuirano vrši pod mandatom bilo koga a u tu svrhu se i zapošljava i nabavalja čak i oprema - tako da su odgojeni u duhu koji trenutno vlada (Poreska uprava, MUP, Inspekcije itd..)....
Na temu vole svoju zemlju ima se kazati što-šta - prvo pitanje je : jel tu u pitanju čitava država ili možda dio gdje su bošnjaci većina ili pak pod zemljom misliš na njihovo vlastito zemljišno knjižno vlasništvo. Ako se utvrdi da je u pitanju zemlja - vole li više Banja Luku od Sarajeva, Sarajevo od Zenice, Široki Brijeg od Nevesinja ili vole sve istim intenzitetom - to određuje i njihovu poziciju u vlasti Kanton, Entitet ili državni nivo)...

Kakav im je obraz to bi tek mogli utvrditi kada bi ih postavili na poziciju vlasti - za što luksuza imamo sve manje i manje.....

Eto takvog si kadra opisao - ni meni brate dragi nije jasno ?
HM 2011

#18884 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

The BEN10 wrote:
HM 2011 wrote:
Okani me se bljedoliki trollu! Porodični staž okači prvoj mačketini koju vidiš o rep - pa neće mu djed rahmetile upravljati svima nama...
Emanet uprave se daje najsposobnijima, a ne onima koje bi ćaća i mater htjeli vidjeti na minderu.
Izokreće li se štogod od riječi ovih dana - hajde pogledaj ponovno post....

Šta kažeš bljedoliki trol ?

Referenca diplomirani ekonomista, diplmoirani politolog, magistar ekonomije, poduzetnik, poslodavac, mlad..... plus gratis porodično stablo..... u čemu je problem ? Jel u Amaru Osimu i emanetu uprave ?

Usput emanet uprave će dati rukovodstvo stranke a ne ja ili ti....
HM 2011

#18885 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

The BEN10 wrote:
Gojeni H wrote:HM 2011

Kako vrijeme odmiče uvjeren sam da se radi o kontraobavještajcu, tj. tipu koji glumi toliko zagriženog SDA-ovca da je i slijep i gluh na sve propuste koje pojedinci ili veliki dio njih namjerno radi. Prosječni SDA glasač nije glupo tele koje maše ušima na svaki potez centrale, i samo šuti, naročito ako može iskazati negodovanje kao što je ovako anonimno. Govorim o prosjeku i onima koji su bolji od prosjeka.
E sad, dozvoljavam da pristup forumu imaju i oni iz donjeg dijela ljestvice koji se iz svojih jazbina javljaju i mašu telećim glavama na svaki potez centrale. Ali takvi zaista moraju biti blećci i autodestruktivci...
Teorije zavjere u poodmakloj fazi, plasirane u oblandi zabrinutosti za stanje u ?

Pošto znam ko sam ja - otvoreno ti postavljam nakon citiranja hadisa pitanje - ko si ti ?
The BEN10

#18886 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

HM 2011 wrote:Usput emanet uprave će dati rukovodstvo stranke a ne ja ili ti....
Pišam se na onog ko mu povjeri tako nešto samo iz razloga što mali ide sa Bakirom na skijanje i što mu je blizak. I mali Salmir je dobio ministarsku poziciju jer je Sulji držao kišobranče.
The BEN10

#18887 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

Code: Select all

HM 2011, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Narode, trebam pomoć - odjednom ne vidim šta ovaj HM piše. Ovako mi stoji poruka. Šta da uradim!? :cry:
HM 2011

#18888 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

The BEN10 wrote:

Code: Select all

HM 2011, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Narode, trebam pomoć - odjednom ne vidim šta ovaj HM piše. Ovako mi stoji poruka. Šta da uradim!? :cry:
ma ja pisas se i neko ti kontraobavjestajac....

jos cekam pismeno izvenjenje o covjeka koji sad pa sad citira masu hadisa....

samo sda na svim nivoima u jedinstvu je snaga...
mg

#18889 Re: SDA-All about

Post by mg »

HM 2011 wrote:
mg wrote:Ako mene pitaš, na forumu i u životu znam mnogo ljudi koji bi bili kompetentniji za pozicije od gore spomenute dvojke, ali nisu PODOBNI! Ne bi slušali, ne bi zapošljavali bez konkursa. Branili bi i čuvali društveno vlasništvo jer su jednostavno tako odgojeni. Vole svoju zemlju, i smatraju svoj obraz najvećom vrijednošću.

Jesi li siguran da bi bili kompetentniji ? Pitanje je hoćeš li ikada biti u prilici da se uvjeriš u to što tvrdiš..... Evo ti komentar tvojih teza:

Ko god da su kada bi bili postavljeni na mjesta ministara, morali bi slušati šta kaže skupština i šta kaže vlada te šta kaže šef vlade - znači slušanje je must (Kandidat kojeg prezentiraš postupa protivno važećim pravnim normama društva)....
Zapošljavanje bez konkursa nije problem - zapošljavali bi sa konkursima na način da odabiru, sa liste uspješnih, onoga za koga smatraju da je najbolji kandidat za to radno mjesto (sadašnji normativ ?!?!?!?!?!?!?!? Ne razumijem šta si želio reći ?).
Na temu branili bi i čuvali - Odbrana i čuvanje društvenog vlasništva se kontinuirano vrši pod mandatom bilo koga a u tu svrhu se i zapošljava i nabavalja čak i oprema - tako da su odgojeni u duhu koji trenutno vlada (Poreska uprava, MUP, Inspekcije itd..)....
Na temu vole svoju zemlju ima se kazati što-šta - prvo pitanje je : jel tu u pitanju čitava država ili možda dio gdje su bošnjaci većina ili pak pod zemljom misliš na njihovo vlastito zemljišno knjižno vlasništvo. Ako se utvrdi da je u pitanju zemlja - vole li više Banja Luku od Sarajeva, Sarajevo od Zenice, Široki Brijeg od Nevesinja ili vole sve istim intenzitetom - to određuje i njihovu poziciju u vlasti Kanton, Entitet ili državni nivo)...

Kakav im je obraz to bi tek mogli utvrditi kada bi ih postavili na poziciju vlasti - za što luksuza imamo sve manje i manje.....

Očekivao sam više od odgovora, ali izgleda da si PR mjesto dobio na osnovu podobnosti. Čiji li si da mi je znat?

Siguran sam da bi bili kompetentniji, jer ljudi sa kojima surađujem i od kojih pokušavam naučiti nešto imaju jako puno iskustva, fakultete su završili kad su nešto značili a pored toga radni staž su proveli na visokim pozicijama, i obraz prodali nisu. Govorim o većini, izuzetaka uvijek ima.

Ovo za konkurse je presmješno, to znamo ti i ja. Zaviri u bilo koje javno preduzeće, ili ustanovu. Ali ti se praviš lud, jer braniš neobranjivo, po nalogu odozgo.

Kako se čuva društveno vlasništvo vidjeli smo po privatizaciji, ali bih morao nadugo i naširoko, a nemam snage, moraš ih branit, pa dođe da ja samo pljujem, a ne ukazujem na objektivno stanje stvari.

I konačno, svaki normalan i obrazovan čovjek se bori za zemlju u kojoj živi, jer prosperitet je uzročno posljedična veza između pojedinca i države u velikoj većini slučajeva (ne mislim na kleptomane i hulje u našoj državi).

Više ti ne mislim odgovarati, jer znam otprilike šta češ mi napisati.

Lijep pozdrav, uživaj u svom sljepilu...
HM 2011

#18890 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

mg wrote:
HM 2011 wrote:

Očekivao sam više od odgovora, ali izgleda da si PR mjesto dobio na osnovu podobnosti. Čiji li si da mi je znat?

Siguran sam da bi bili kompetentniji, jer ljudi sa kojima surađujem i od kojih pokušavam naučiti nešto imaju jako puno iskustva, fakultete su završili kad su nešto značili a pored toga radni staž su proveli na visokim pozicijama, i obraz prodali nisu. Govorim o većini, izuzetaka uvijek ima.

Ovo za konkurse je presmješno, to znamo ti i ja. Zaviri u bilo koje javno preduzeće, ili ustanovu. Ali ti se praviš lud, jer braniš neobranjivo, po nalogu odozgo.

Kako se čuva društveno vlasništvo vidjeli smo po privatizaciji, ali bih morao nadugo i naširoko, a nemam snage, moraš ih branit, pa dođe da ja samo pljujem, a ne ukazujem na objektivno stanje stvari.

I konačno, svaki normalan i obrazovan čovjek se bori za zemlju u kojoj živi, jer prosperitet je uzročno posljedična veza između pojedinca i države u velikoj većini slučajeva (ne mislim na kleptomane i hulje u našoj državi).

Više ti ne mislim odgovarati, jer znam otprilike šta češ mi napisati.

Lijep pozdrav, uživaj u svom sljepilu...
Uopšte nisam slijep - samo sam ti ukazao koliko su šuplji elementi prezetacije kandidata - za mene je to prodaja ublehe (tako si ih prezentirao)....

Još jednom te molim da obratiš pažnju na ono što si napisao:

Jedino sa takvim kadrovima možemo naprijed !

Kad sam ti pokazao šta znači opis tvojih kandidata ismijao si se - na kraju mi govoriš da mi ne misliš više odgovorati -evo molim te ti pročitaj - nasmij se barem..... Priznaj da si se barem nasmijao na ovo sa zemljom..... :mrgreen:

(Samo SDA, na svim nivoima, U JEDINSTVU JE SNAGA)

A vezano za Muju Fišu - sad sam pročitao biografiju - čovjek čitav život u oblasti saobraćaja (od 1987 do 2013 godine - 26 godina????), doktor tehničkih nauka i ekonomije ? Ima i naučnih radova ima i projekta ? Čovjek je iz oblasti saobraćaja i definitivno može a izgleda i hoće doprinjeti ?

evo materijala iz skupštinskih klupa:

http://skupstina.ks.gov.ba/sites/skupst ... _vlada.pdf
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#18891 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

PRAVDA ZA FIŠA!

ps

dok mi se ne vrati magistar sciencie Esso a.s. Božija ruka kao dotur znanosti su službenog puta iz Podrinja
Lokman

#18892 Re: SDA-All about

Post by Lokman »

StupskaBitanga wrote:obavezno pročitajte
http://www.media.ba/bs/mediametar/tursk ... a-invazija
SDA gradi svoju medijsku poziciju što je legitiman pristup. Ako zapadne obavještajne službe vrše medijsku destrukciju preko NVO narikača i samozvanih analitičara, ako kriminalni klanovi imaju tabloide i televizije, ako kriminalac Bakir Alispahić postoji kao medijski faktor, zašto bi nekome smetalo da naša sila zaštitnica Turska formira medijsku imperiju.
ultima_palabra

#18893 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Danas crvene tablete... il su ovo zelene :mrgreen:
Lokman

#18894 Re: SDA-All about

Post by Lokman »

Nema ništa gore nego kada pojedinac ili čitavo jedno društvo upadne u zamku beznađa i depresivnosti. To je svrha medija u Sarajevu koje kontrolšu islamofobi, kriminalci i medijske prostitutke. U Turskoj su veoma dobro shvatili da u ovom ambijentu šta god pozitivno ili dobro uradiš, odmah će biti marginalizovano i satanizovano od strane sarajevskih medijskih prostitutki koje se prodaju kriminalcima i islamofobima za sitan novac. Uzmimo tabloid Avaz koji godinama vodi medijsku kampanju protiv Turske i Erdogana, ali ni riječi nećete pročitati protiv hrvatske ekonomske dominacije ostvarene preko Konzuma koji je instrument uvozničkog lobija. Ko kontroliše medije upravlja masovnom percepcijom. Tihić je odveo SDA u medijsku izolaciju i tako naoravio veliki problem za funkcionisanje SDA. Dakle svi imaju pravo na medijsku instrumentalizaciju, i SBB i SDP, pa čak i tajkunski interesi Bakira Alispahića koji čak nije ni politička stranka, a kada SDA gradi svoju legitimnu poziciju, onda je to problem. Nevjetovatno. Iza svega stoji islamofobija i turkofobija.
The BEN10

#18895 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

ultima_palabra wrote:Danas crvene tablete... il su ovo zelene :mrgreen:
:D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#18896 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

GoldenSpoon

#18897 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

pici wrote:Image

Image
eifel

#18898 Re: SDA-All about

Post by eifel »

(DRAMATIČAN VIDEO) IZBOR PREDSJEDNIKA MZ VELEŠIĆI U REŽIJI SDA Mještani se pobunili, policija privela trojicu!

http://www.kokodix.com/dramatican-video ... a-trojicu/
Lokman

#18899 Re: SDA-All about

Post by Lokman »

eifel wrote:(DRAMATIČAN VIDEO) IZBOR PREDSJEDNIKA MZ VELEŠIĆI U REŽIJI SDA Mještani se pobunili, policija privela trojicu!

Od jedne rutinske policijske intervencije pravi se drama i slučaj. U Americi bi policajci došli sa maricama i dugim cijevima, kod nas se stvara medijska manipulacija sažaljenja prema PTSP kabadahijama. Očigledno da se svjesno potpaljuje haos i anarhija u koju je direktno uključen Fahro piroman. Normalni i radni građani uvijek će podržavati rad policije. Da je bogdo naša policija još kvalitetnije motivisana i profesionalnija pa da samom pojavom predstavlja autoritet pred silama kriminala. Puna podrška policiji u svim ovakvim akcijama. :thumbup:
jazzer

#18900 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Lokman wrote:(DRAMATIČAN VIDEO) IZBOR PREDSJEDNIKA MZ VELEŠIĆI U REŽIJI SDA Mještani se pobunili, policija privela trojicu!

Od jedne rutinske policijske intervencije pravi se drama i slučaj. U Americi bi policajci došli sa maricama i dugim cijevima, kod nas se stvara medijska manipulacija sažaljenja prema PTSP kabadahijama. Očigledno da se svjesno potpaljuje haos i anarhija u koju je direktno uključen Fahro piroman. Normalni i radni građani uvijek će podržavati rad policije. Da je bogdo naša policija još kvalitetnije motivisana i profesionalnija pa da samom pojavom predstavlja autoritet pred silama kriminala. Puna podrška policiji u svim ovakvim akcijama. :thumbup:
Onaj Fahro lijeze i budi se sa mislju kako da napakosti SDA :) . I pise samo lose o njima a dovoljno je samo
da pogleda kroz prozor i vidi blagostanje u koje nas je dovela SDA zadnjih 20 godina. Al' dzaba, slijep kod ociju.

p.s. I o Fahri mislim sve najgore kao i o zelenim, da ne bude zabune
Post Reply