Bice prilike....zadnju titulu kad je Real osvojio, bila je poplocana njemackim klubovima_BataZiv_0809 wrote:Real u Primeri i u Ligi Sampiona, velika diskrepancija. Prizeljkivao sam njih doduse
Prvo vukovi, strpljenja, doci ce i Bayern na red
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bice prilike....zadnju titulu kad je Real osvojio, bila je poplocana njemackim klubovima_BataZiv_0809 wrote:Real u Primeri i u Ligi Sampiona, velika diskrepancija. Prizeljkivao sam njih doduse
Ako vam je iko u historiji nabio komplekse, to smo mi. A lagano to postaje i BarcaTomahawk11 wrote:Bice prilike....zadnju titulu kad je Real osvojio, bila je poplocana njemackim klubovima_BataZiv_0809 wrote:Real u Primeri i u Ligi Sampiona, velika diskrepancija. Prizeljkivao sam njih doduse![]()
Prvo vukovi, strpljenja, doci ce i Bayern na red
Bas tako. Real je najvise batina dobio od Bajerna. A nama je Milan ljuta rana.Dr Baltazar wrote:
Ako vam je iko u historiji nabio komplekse, to smo mi. A lagano to postaje i Barca![]()
Otprilike, iako bih ja prije rekao da nama ne odgovara talijanski catanaccio jer nam je sa njima uvijek bilo teško (osim sa Juventusom gdje nas sudije guraju_BataZiv_0809 wrote:Bas tako. Real je najvise batina dobio od Bajerna. A nama je Milan ljuta rana.Dr Baltazar wrote:
Ako vam je iko u historiji nabio komplekse, to smo mi. A lagano to postaje i Barca![]()
Ko sto i rekoh, to je uglavnom zbog nepobjedivosti nad Bayernom u Minhenu.Partijaner wrote:Zna se ko je koga nazvao crnom bestijom.
Partijaner wrote:Zna se ko je koga nazvao crnom bestijom.
Kako bi ja volio da se dobro pobodete u polufinaluTomahawk11 wrote:Ta prica je vise zbog rezultata u Minhenu. Pa pade i to u vodu s proslom utakmicom.
11-9, 11-1.....haman pa istokoja pobjeda Reala gore-dole. Nema sta, sisha ih Bayern za citave dvije pobjede. Je li tu i ona jedna iz nekog Audi kupa?
![]()
Malo postovanja vise prema velikom protivniku ne bi bilo na odmet.
Uostalom, ne sumnjam da ga Bavarci imaju. Ipak je u pitanju susret koji se oznacava kao evropski klasik.
Bayern- Madrid je za mene poslastica. Gledam sa velikim uzivanjem. Pravi evropski derbi.Tomahawk11 wrote:skendere, pa Madrid je ostao duzan Minhenu zadnji put.
Trenutno stanje garantuje da bi to bili izuzetno zanimljivi dueli.
Ja se nesto nadam da bi Karlo mogao izmisliti poziciju Mariju, kao sto je to svojevremeno uradio sa PirlomMOSALJOZE wrote:Po ovome što napisa novi Arjen,može naravno.![]()
Previše je nepoznanica oko Marija da bi se znalo sada,sačekati ljeto.
_BataZiv_0809 wrote:Ja se nesto nadam da bi Karlo mogao izmisliti poziciju Mariju, kao sto je to svojevremeno uradio sa PirlomMOSALJOZE wrote:Po ovome što napisa novi Arjen,može naravno.![]()
Previše je nepoznanica oko Marija da bi se znalo sada,sačekati ljeto.