SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- duga puska
#18876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ide nam ocigledno beogradizacija navijacke scene u gradu.sjetit ce se neko i utoke i eto ga.pored toga, previse se prate mogucnosti razvijanja biznisa kroz bitisanje na tribini, a svjezih primjera na istocnom frontu hejbet.kad tome dodas cinjenicu ko komsijama tribinu godinama vodi, sta ocekivati.
- drndalo
#18877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A jesmo li saznali da je to zaista bilo, i tako kako si napisao, ili neko pokusava dici tenzije koristeci tvoj nick na forumu?duga puska wrote:ide nam ocigledno beogradizacija navijacke scene u gradu.sjetit ce se neko i utoke i eto ga.pored toga, previse se prate mogucnosti razvijanja biznisa kroz bitisanje na tribini, a svjezih primjera na istocnom frontu hejbet.kad tome dodas cinjenicu ko komsijama tribinu godinama vodi, sta ocekivati.
-
made_in_sarajevo
#18878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Za ovo ne znam tacno ali vise strana je prenjelo 20 na 2 sa palicama. Za pistolje.nije slagao nista, cak prije par godina su pistolji postali akutelni kod manijaka, nozevi odavno. Pa momka su u vrat uboli, jedva ziv ostao pred derbi, to je kod njihovi narkomana normalna stvar. Desila se i pucnjava jednom od strane manijaka. Sta ces kod dilera i narkomana je to normalna stvar, za svakog covjeka sa 2 grama mozga to nije normalno.drndalo wrote:A jesmo li saznali da je to zaista bilo, i tako kako si napisao, ili neko pokusava dici tenzije koristeci tvoj nick na forumu?duga puska wrote:ide nam ocigledno beogradizacija navijacke scene u gradu.sjetit ce se neko i utoke i eto ga.pored toga, previse se prate mogucnosti razvijanja biznisa kroz bitisanje na tribini, a svjezih primjera na istocnom frontu hejbet.kad tome dodas cinjenicu ko komsijama tribinu godinama vodi, sta ocekivati.
- drndalo
#18879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Slazem se da nije normalno, kao sto nije normalno ni da se 20-na-20 nalaze i ubijaju... Ja to ne kontam nikako...made_in_sarajevo wrote:Za ovo ne znam tacno ali vise strana je prenjelo 20 na 2 sa palicama. Za pistolje.nije slagao nista, cak prije par godina su pistolji postali akutelni kod manijaka, nozevi odavno. Pa momka su u vrat uboli, jedva ziv ostao pred derbi, to je kod njihovi narkomana normalna stvar. Desila se i pucnjava jednom od strane manijaka. Sta ces kod dilera i narkomana je to normalna stvar, za svakog covjeka sa 2 grama mozga to nije normalno.drndalo wrote:A jesmo li saznali da je to zaista bilo, i tako kako si napisao, ili neko pokusava dici tenzije koristeci tvoj nick na forumu?duga puska wrote:ide nam ocigledno beogradizacija navijacke scene u gradu.sjetit ce se neko i utoke i eto ga.pored toga, previse se prate mogucnosti razvijanja biznisa kroz bitisanje na tribini, a svjezih primjera na istocnom frontu hejbet.kad tome dodas cinjenicu ko komsijama tribinu godinama vodi, sta ocekivati.
Kad vas citam, pomislim da se grupa navijaca zove Horde ljubicica, sve melek do meleka...
Da ponovim, ja jos nisam nigdje cuo za ovaj dogadjaj, posebno ne potvrdjeno sa vise strana... A to je prvi uslov... Ovako zvuci samo kao jednostrano natezanje da smo mi vamo odlicni, kakvi su oni anamo...
-
old_spice
#18880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa meni je normalnije dogovorite se 20 na 20, u nekoj sumi kao rusi pa se tu udarajte, al bez nozeva i pistolja.drndalo wrote: Slazem se da nije normalno, kao sto nije normalno ni da se 20-na-20 nalaze i ubijaju... Ja to ne kontam nikako...
Kad vas citam, pomislim da se grupa navijaca zove Horde ljubicica, sve melek do meleka...
Da ponovim, ja jos nisam nigdje cuo za ovaj dogadjaj, posebno ne potvrdjeno sa vise strana... A to je prvi uslov... Ovako zvuci samo kao jednostrano natezanje da smo mi vamo odlicni, kakvi su oni anamo...
To sto nisi ti cuo ne znaci da nije istina, isto tako ne znaci i da je ovo sto je preneseno ovdje da je istina, mada poznato je da vec neko vrijeme ima ova grupa mladjih manijaka koji bodu , znaci koriste hladno oruzje..
-
MensurM
#18881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa valjda se zna ko je prvi kome dolazio s pištoljima.made_in_sarajevo wrote:Za ovo ne znam tacno ali vise strana je prenjelo 20 na 2 sa palicama. Za pistolje.nije slagao nista, cak prije par godina su pistolji postali akutelni kod manijaka, nozevi odavno. Pa momka su u vrat uboli, jedva ziv ostao pred derbi, to je kod njihovi narkomana normalna stvar. Desila se i pucnjava jednom od strane manijaka. Sta ces kod dilera i narkomana je to normalna stvar, za svakog covjeka sa 2 grama mozga to nije normalno.drndalo wrote:A jesmo li saznali da je to zaista bilo, i tako kako si napisao, ili neko pokusava dici tenzije koristeci tvoj nick na forumu?duga puska wrote:ide nam ocigledno beogradizacija navijacke scene u gradu.sjetit ce se neko i utoke i eto ga.pored toga, previse se prate mogucnosti razvijanja biznisa kroz bitisanje na tribini, a svjezih primjera na istocnom frontu hejbet.kad tome dodas cinjenicu ko komsijama tribinu godinama vodi, sta ocekivati.
Spreman sam ti pomoći s odgovorom - Manijaci nisu.
-
ing-ecc
#18882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zadto je zatvorena cesta na M Dvoru u oba smjeta
Neki crni dogadjaj ili politicko kurcevusanje
- insaneinthebrain
#18883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
snima se film 
-
made_in_sarajevo
#18884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Do pofalica je zatvoreno uz prekide.ing-ecc wrote:Zadto je zatvorena cesta na M Dvoru u oba smjeta![]()
- insomnia78
#18885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Il barem stripinsaneinthebrain wrote:snima se film
- MOSALJOZE
#18886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da je o Aliji bilo biinsaneinthebrain wrote:snima se film
-
old_spice
#18887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
svi oni koji nose pistolje za mene nisu navijaci, kog ce kurca tebi pistolj kao navijacu. ako nisi spreman za neke stvari da mozes rijesiti "normalnim" putem onda nemoj ni biti dio toga.MensurM wrote:
Pa valjda se zna ko je prvi kome dolazio s pištoljima.
Spreman sam ti pomoći s odgovorom - Manijaci nisu.
ne znam ko je kome prvi dolazio sa pistoljem, al poznato je da na vasoj tribini ima toga, cak se potezalo par puta, al srecom bez pucanja
-
made_in_sarajevo
#18888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kad stoka sa traktora sjedne za volan auta i dodje u grad. Sta ce meni policajac govoriti da stojim, jebat cu ja trubu sad...
- insomnia78
#18889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jbg bosnji da je da zivi u metropoli al da zivi ko u vukojebini. Nemoj da dolaze predsjednici, da bude guzve, da se snimaju filmovi...
- vješalica
#18890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
snobovi izjebanog mozga će da izvrše kolektivni suicid u septičkoj jami jer neće biti slobodno da histerično paradiraju da ih neko vidi, što u autima što na štulama
ko će to prebroditi propade im nedelja proklinju dan kad su začeti
ko će to prebroditi propade im nedelja proklinju dan kad su začeti
- drndalo
#18891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svima prema zaslugama...MOSALJOZE wrote:Da je o Aliji bilo biinsaneinthebrain wrote:snima se film![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- drndalo
#18892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravno da je to normalnije i postenije od onog prvog slucaja, samo ni to nije NORMALNO !old_spice wrote:Pa meni je normalnije dogovorite se 20 na 20, u nekoj sumi kao rusi pa se tu udarajte, al bez nozeva i pistolja.drndalo wrote: Slazem se da nije normalno, kao sto nije normalno ni da se 20-na-20 nalaze i ubijaju... Ja to ne kontam nikako...
To sto nisi ti cuo ne znaci da nije istina, isto tako ne znaci i da je ovo sto je preneseno ovdje da je istina, mada poznato je da vec neko vrijeme ima ova grupa mladjih manijaka koji bodu , znaci koriste hladno oruzje..
Upravo u tome pricam... Ja ne kazem da nije bilo, ali pitam ima li gdje zvanicno da je BILO ? Jer ako nije, onda neko pokusava zakuhati...
- Vojko.Vrućina
#18893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
na Cvili 2 20 do 30 likova sa fantomkama na glavama trci kroz naselje prema hrasnom
- Bloo
- Globalna šefica
#18894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Film?Vojko.Vrućina wrote:na Cvili 2 20 do 30 likova sa fantomkama na glavama trci kroz naselje prema hrasnom
- O'zone
- Globalni moderator
#18895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Krenuli na Konzum?Vojko.Vrućina wrote:na Cvili 2 20 do 30 likova sa fantomkama na glavama trci kroz naselje prema hrasnom
- Vojko.Vrućina
#18896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja koliko sam vidio imaju obilježja Fk Sarajeva i bordo bijele fantomke.O'zone wrote:Krenuli na Konzum?Vojko.Vrućina wrote:na Cvili 2 20 do 30 likova sa fantomkama na glavama trci kroz naselje prema hrasnom
- Bloo
- Globalna šefica
#18897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nadam se da ne izgledaju ovakoVojko.Vrućina wrote:Ja koliko sam vidio imaju obilježja Fk Sarajeva i bordo bijele fantomke.O'zone wrote:Krenuli na Konzum?Vojko.Vrućina wrote:na Cvili 2 20 do 30 likova sa fantomkama na glavama trci kroz naselje prema hrasnom
http://www.dccomics.com/sites/default/f ... 539774.jpg
- drndalo
#18898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Men's'cini da vam je to pravo glupa zajebancija, i necete se smiriti dok opet neko ne plati glavom, a onda ce opet biti: "Pravda za X Y Z"... Itd...Vojko.Vrućina wrote:Ja koliko sam vidio imaju obilježja Fk Sarajeva i bordo bijele fantomke.O'zone wrote:Krenuli na Konzum?Vojko.Vrućina wrote:na Cvili 2 20 do 30 likova sa fantomkama na glavama trci kroz naselje prema hrasnom
- Vojko.Vrućina
#18899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Men's'cini da vam je to pravo glupa zajebancija, i necete se smiriti dok opet neko ne plati glavom, a onda ce opet biti: "Pravda za X Y Z"... Itd...
[/quote]
Nisam pripadnik ni jedne navijacke organizacije samo prenosim sta sam vidio sa prozora. Policija je dosla nakon 5 minuta u ulicu A.B Simica i rastjerala ih
Nisam pripadnik ni jedne navijacke organizacije samo prenosim sta sam vidio sa prozora. Policija je dosla nakon 5 minuta u ulicu A.B Simica i rastjerala ih
- drndalo
#18900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
OK, onda se izvinjavam, pomislio sam da neko pokusava biti crno-humoristican, preko mjere... Ako sam zgrijesio, posipam se pepelom...