Code: Select all
2020-01-06 00:10
Airline departure
2019-11-30 06:37
Beijing, delivered to air transport
Moderator: anex
Code: Select all
2020-01-06 00:10
Airline departure
2019-11-30 06:37
Beijing, delivered to air transport
Može biti bilo koja, to označaje slanje bez trackinga, koja je pošta ne zna se, ima ih par različitih, china post, yanwen, hong kong post i još nekoliko.
Nije mi se jednom desilo, ne samo za funte već i za dolare, platim kada je jedan kurs a refund uvijek bude kada je slabiji kurs.sarajevo-x.com wrote: ↑17/01/2020 14:45 I tako ti ja platim artikal u funtama i onda oni otkažu narudžbu i vrate novac i sad će mi banka uzeti razliku u kupovini i prodaji funte![]()
Ma ogromna razlika između kupovnog i prodajnog kursa pogtovo na većim iznosima. Lijepi euroMehemed wrote: ↑18/01/2020 15:33Može biti bilo koja, to označaje slanje bez trackinga, koja je pošta ne zna se, ima ih par različitih, china post, yanwen, hong kong post i još nekoliko.
Nije mi se jednom desilo, ne samo za funte već i za dolare, platim kada je jedan kurs a refund uvijek bude kada je slabiji kurs.sarajevo-x.com wrote: ↑17/01/2020 14:45 I tako ti ja platim artikal u funtama i onda oni otkažu narudžbu i vrate novac i sad će mi banka uzeti razliku u kupovini i prodaji funte![]()
Da te pitam, pošto vidim ti si najviše upućen oko ovoga. Da li podliježe carini ukoliko naručim nešto sa Ebay polovno od fizičkog lica, je li to onaj dio do 90 KM ili spada pod 300 KM
dhgate
Pokusaj Asos ...