Partijaner wrote:Ovdje svi komentarisu kraj utakmice, a niko da kaze kakva je igra bila u prvom poluvremenu i do rezultata 1:2
Pep je jedan tvrdoglav insan i jedini trener koji ne uci iz svojih gresaka i to me zivcira kod njega, sinoc stavlja Alonsa i Vidala po ko zna koji put zajedno na terenu gdje Artura stavlja na neprirodnu poziciju i od njega onda nikakve koristi, odbrana mu igra visoko kao i lani i pretprosle godine i uvijek isto primamo golove i drugog izbora nije imao u produzecima nego uvest Kantaru i Komana.
Da smo sinoc igrali protiv Barce ili Reala dali bi nam peticu ko iz sale.
Upravo tako, mi-ovi "hejteri" ovako gledamo na ono sinoć, i nema se šta dodati više.
Drago mi je da su Barcelonini navijači ponovo tu, i jedva čekam samo kraj sezone, pa da presele s afirmativnim postovima svog ljubimca
na neku drugu themu.
Ono sinoć je nafaka, čista ,loodilo od nafake, prošli smo boljeg. Trebali smo izgubiti 4-0, ljudi su nas potukli, a način na koji smo izvukli tekmu je
posve nevjerovatan- obično su uloge zamjenjene.
Svaka čast Lewi i Mulleru, al` golovi su dati nazor uz nevjerovatnu nafaku. Produžeci su druga priča-čisto psihološki dobiveno, mada
i kod 4-2 Juve se mogao vratiti- što naravno brine.
Sve kad zbrojiš ono sinoć vidjeno, nit mi stvara masan poriv da drkam na Pep-Tiago tandem, niti da sam ponosan.
Prošli jesmo, ali slika koja mi je ostala urezana od sinoć je ona kako Morata oduvava Alabu, pa još četvoricu pored njega koji
padaju ko tajfunom pregaženi.
Odbrana ne postoji, a sredina terena je isto pokazala kako izgleda- kada nemaš ideju.
Neki malo jači timovi bi se poigrali s nama sinoć.
Ovako, ne da me je strah Barcelone, nego Wolfsburga.