Al ne gine se ovoliko na ovako mali broj stanovnistva . Srozase nas saobracajke . Ne moze se sedmica sastavit bez pogibije .thekupus wrote:malo pretjerivanjagnjev wrote:Sarajevski rulet . Ko ovdje prezivi par godina voznje moze komotno u indiji il kini ko taksista da radi
vozio sam se u rimu i u istanbulu gdje se za manji udarac ni ne staje, normalno je da su auta izubijana, itd.
po italiji normalno kroz crveno prolaze stalno, tolika je guzva da se ne boje kazni
a opet u tokyu u 15 dana, za vrijeme duplo vecih guzvi, nisam vidio niti jednom da auto ne stane pjesaku, a kamoli nesto vise, poput izostanka zmigavca
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- gnjev
#18851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
celava_dlaka
- skafiskafsnjak
#18853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Citas li ti uopste ono sto napises ?supercali wrote: Citirao te i ocito te procitao i nasao u recenici u citiranom
E svasta ....
- insomnia78
#18854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vjernici ljudi, nema govora
-
saja_dj
#18855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ljudina, gospodin, Idol. Neka ga Allah cuva.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
A evo nasljednika lika i djela Mirze.
- Logovan
#18856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gledaj podrške.
Da mu Allah dragi olaksa.
Svi smo mi MIRZA--samo većina nema muda Priznat ...
- Tercius
#18857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bukvalac napisao sam cini mi se 46 a ne izricitosupercali wrote:Sine smiri se malo, pazi ovako nesto, kao sto sma ti rekao u predhodnom postu, ako si vec odlucio da se vozis gradom siguran da si po propisu, onda moras znati bazicne stvari tih propisa i o kojima ti nekome zelis drzati predavanja.U tvom slucaju policajac te je zaustavio zbog ocitog prekrsaja a to je da nemas reg.tablice na vidnom mjestu pa ce ti ga to biti neki clan 210, stav 2 Zakona o saobracaju, a koji ujedno i kaze da iste moraju biti postavljene da su dovoljno vidljive i čitke, medjutim sta ti radis.Ti radis sljedece jer mislis da si nesto pametan i tamo se pozivas na neki clan 46.stav 2 koji po tvom tumacenju bla bla bla sta ja vise znam.Ali ti da si procitao taj clan na koji se pozivas onda bi skontao ustvari da se pozivas na clan ogranicenja brzine za vozila koja vuku kamp prikolice.Sad moje pitanje tebi, da li shvatas apsurd svog ponasanja, i cemu se izlazes sa takvim nastupom.supercali wrote:i ti imas problem sa citanjemskafiskafsnjak wrote:Ma svi su face na forumu ... samo to cu da kazem .
Đeste kriminalci
ko je rekao da je kriminalac ko se ponasa po zakonu?
licemjerni ste
sad kao na strani policije a sutra psujete istu policiju kad vas zaustavi za sitnicu a ne pogleda nekog kriminalca ili kriminalca u pokusaju
Doduse iz ovoga se vidi koliko si zadrt i opet ponavljam to sine ostavi za kuce i gdje si naucio i neces meni prosipati tu pricu[/quote]
A meni se izričito čini da si ti sa takvim ponašanjem produkt ovog nakaradnog sistema, i sistematskog nemara sudova da takve kao ti u zakonskim okvirima sklone sa ulice i tako zastite gradjane ovog grada kao i tebe samog.Impulsivan,verbalno agresivan,očita je odsutnost moći logičkog rasudjivanja, helem zreo si za programa ponovnog pohađanja časova iz poznavanja saobracajnih propisa...
- supercali
#18858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako si u policiji nisi povukao boga za muda pa da mozes prosipati silu
Taj tvoj nacin prosipaj u kuci
A kakav sam ja nije na tebi da procjenjujes jernisi psiholog
Zato nauci svoj posao a sad baviti tudjim
Naprotiv ti i takvi kao ti ste produktovog nakaradnog drustva gdje mislite da mozete sve kako vam je volja i sta vam sefovi naredjuju a usuputno malo i preko ruke za sebe radite posebno saobracajna policija
A sistem je nakaradan upravo zbog vas policajaca koji ste korumpirani nekompetentni za svoj posao i mnogo jos stosta pored onih koji bi radili taj posao casno al ne mogu od vas doci do posla
Naprotiv ti i takvi kao ti ste produktovog nakaradnog drustva gdje mislite da mozete sve kako vam je volja i sta vam sefovi naredjuju a usuputno malo i preko ruke za sebe radite posebno saobracajna policija
A sistem je nakaradan upravo zbog vas policajaca koji ste korumpirani nekompetentni za svoj posao i mnogo jos stosta pored onih koji bi radili taj posao casno al ne mogu od vas doci do posla
- Tercius
#18859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A dushasupercali wrote:Ako si u policiji nisi povukao boga za muda pa da mozes prosipati silu
- SmokingMan
#18860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Idol neformiranih ličnosti.Logovan wrote:Gledaj podrške.![]()
![]()
Da mu Allah dragi olaksa.![]()
- supercali
#18861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
NaprotivTercius wrote:A dushasupercali wrote:Ako si u policiji nisi povukao boga za muda pa da mozes prosipati silu
A sistem je nakaradan upravo zbog vas policajaca koji ste korumpirani nekompetentni za svoj posao i mnogo jos stosta pored onih koji bi radili taj posao casno al ne mogu od vas doci do poslaMa jesi'l mi se to nasikir'o
-
mega_mashcine
#18862 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
SmokingMan wrote:Idol neformiranih ličnosti.Logovan wrote:Gledaj podrške.![]()
![]()
Da mu Allah dragi olaksa.![]()

-
saja_dj
#18863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Eee sad mi je sve jasno. Onih 50000€ je vjerovatno od ovog starogradskog heroja a ne Mirze. Nego najhrabriji brat spreman da se zrtvuje za brata. Neka mu Allah dragi olaksa za herojsko djelo.mega_mashcine wrote:![]()
![]()
![]()
- zateznistub
#18864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja malorpije gledam ovu sliku i pitam se Ko je retardirani otac koji pusti dijetet u skolu sa ovolikomparom...mega_mashcine wrote:
go retard
- Troll_Happens
#18865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa ima od koga da nauci sta te cudi.. sutra ce on zariti i paliti kao delalic junior.. to krene od malih nogu shatro pitbullovi, rane, kristijan, stoljpi i vec smo u fazonu nepobjedivog batman-a. Sve dok ne popije prvi metak a onda se spusti pa opet uzleti i sve tako dok ne skonca svoj posrani zivot...zateznistub wrote:Ja malorpije gledam ovu sliku i pitam se Ko je retardirani otac koji pusti dijetet u skolu sa ovolikomparom...mega_mashcine wrote:
go retard
Ali treba biti realan nisu oni krivi. Ova frankenstajn drzava pravi takve mediokritete. Oni samo koriste sistem u svoju korist i svaka cast.. Ljudi se snalaze i boli ih ku`*c a mi drkamo po tastaturama i nerviramo se za racunarom...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#18866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
čipovanje pasa, svaki pas da ima papire i "ličnu kartu" i brnjicu
trenutno je kazna za brnjicu 500KM, a pun vils džukela sa papcima koji ih vodaju...
trenutno je kazna za brnjicu 500KM, a pun vils džukela sa papcima koji ih vodaju...
- Qler
#18867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prvo cipovati ove kriminalce, pa onda cuke...
-
zipoo
#18868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gledaj haubemk ultra wrote:
točkovi su ispravljeni na autu
![]()
Mora da je majmun na crveno proletio.
Koja smo mi stoka i sta sve dopuštamo. Nismo nista ni bolje zauzili. U drugim državama bi tuzioci i sudije visili.
- Troll_Happens
#18869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Code: Select all
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/zapaljen-kamion-u-sarajevskom-naselju-grbavica/150510023- zateznistub
#18870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Qler wrote:Prvo cipovati ove kriminalce, pa onda cuke...
i brnjicu....i brnjicu
-
nasvojuruku2
#18871 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sinoc kao nikad prije sam vidjela najmanje 50 policijskih vozila od Grbavice do Bascarsije kako patroliraju. Da ih je Bog d'o 250
- Tercius
#18872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja bi tih 50 zamjenio za 49 kombija punih onih sa čarapama na glavi a samo jedno eto onako da snimaju kamerom i postavljaju na YouTube.nasvojuruku2 wrote:sinoc kao nikad prije sam vidjela najmanje 50 policijskih vozila od Grbavice do Bascarsije kako patroliraju. Da ih je Bog d'o 250
-
BadBoy
#18873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I opet se delegat zakucao u zgradu Higijenskog i pri tome raznio semafor za pješake na Alipašinoj ulici.nasvojuruku2 wrote:sinoc kao nikad prije sam vidjela najmanje 50 policijskih vozila od Grbavice do Bascarsije kako patroliraju. Da ih je Bog d'o 250
- Hemera
- Troll_Happens
#18875 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vjerovatno htio da pokaze da golf probija zid... ocito mu nije poslo za rukom iz prvog puta.. nadam se da je naucio lekciju ako nista pozitiva je sto je ostao bez auta sto ce ga neko vrijeme drzati van ceste a ujedno i spasice se poneki mladi zivot od takvih ludZaka