Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#18826 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Internet sve OK.

Samo 2 stara problema imam:
RTL HR - crn
CBS Reality - koci.
:D
Quaresma

#18827 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Quaresma »

ma meni zuti triangle stoji i ne mice se

jel pod pod pvc0 stavljam vpi 1 i vci 64 ili to pod pvc1.

zaboravio sam kad mi se ovo desava svake prestupne godine

kod mene je samo internet paket

EDIT: Za raju iz Vojnickog, bio neki prekid sad je rijeseno, restartujte modem i to je to.
MTV

#18828 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ja svoj problem sa ova 2 kanala ne dam nikom :lol: :lol: :lol:

Inace mts uveo kanale koji su cinili "Kopernikus" paket a to su:
Happy Reality 1
Happy Reality 2
Babes
Reality Kings
Adult 1-7
Ostale kanale "Kopernikus" paketa vec imaju od prije a to su:
Prva TV
O2 TV
Prva MAX
Prva World
Prva Kick
Prva Life
Prva Files
TV Partizan
K::CN 1
K::CN 2
K::CN 3
MTV

#18829 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

I ja cu za mjesec, najvise dva, dobiti ove nove resivere Amino 139. Pa cu moci vise kanala vrtiti unazad. :mrgreen:
semirsar

#18830 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:I ja cu za mjesec, najvise dva, dobiti ove nove resivere Amino 139. Pa cu moci vise kanala vrtiti unazad. :mrgreen:
a sto za mjesec, dva, nije valjda tol'ka lista cekanja, il' se merebit furaju na Telemach i famozne EON box-ove :pisnuo: :pisnuo:
MTV

#18831 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote:I ja cu za mjesec, najvise dva, dobiti ove nove resivere Amino 139. Pa cu moci vise kanala vrtiti unazad. :mrgreen:
a sto za mjesec, dva, nije valjda tol'ka lista cekanja, il' se merebit furaju na Telemach i famozne EON box-ove :pisnuo: :pisnuo:
Mijenjaju ih svima. Najvise za 2 mjeseca ce svima biti promjenjeni. Prije toga ce zvati da se najave.
semirsar

#18832 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote: Mijenjaju ih svima. Najvise za 2 mjeseca ce svima biti promjenjeni. Prije toga ce zvati da se najave.
:thumbup: znaci, ne treba 80kmica za prikljucak niti 5kmica za osnovni box pretplate mjesecno :mrgreen:
MTV

#18833 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote: Mijenjaju ih svima. Najvise za 2 mjeseca ce svima biti promjenjeni. Prije toga ce zvati da se najave.
:thumbup: znaci, ne treba 80kmica za prikljucak niti 5kmica za osnovni box pretplate mjesecno :mrgreen:
Jok ba, prvi u sklopu paketa drugi u sklopu mjesecne rente od 4,68 KM. Barem kod mene.
Ono kad si pisao da kod tebe nema 4K1 UHD nisu ga ni stavljali jer su ga izgleda svima ukinuli.
semirsar

#18834 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:
Jok ba, prvi u sklopu paketa drugi u sklopu mjesecne rente od 4,68 KM. Barem kod mene.
Ono kad si pisao da kod tebe nema 4K1 UHD nisu ga ni stavljali jer su ga izgleda svima ukinuli.
ma nek ukidaju kad nemremo gledat bez da hi dobro pomastimo :evil:
nego, jesi l' dobio racun na mail, ne znam je l' i tebi dolazi na LOL mail?

P.S. Ne znam jesam li vec pis'o, al' nejma vise one stavke "stanje racuna" kojom si mogao pratiti uplate i dugove putem receivera. fali mi to bas.
MTV

#18835 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote: Jok ba, prvi u sklopu paketa drugi u sklopu mjesecne rente od 4,68 KM. Barem kod mene.
ma nek ukidaju kad nemremo gledat bez da hi dobro pomastimo :evil:
nego, jesi l' dobio racun na mail, ne znam je l' i tebi dolazi na LOL mail?

P.S. Ne znam jesam li vec pis'o, al' nejma vise one stavke "stanje racuna" kojom si mogao pratiti uplate i dugove putem receivera. fali mi to bas.
Ja pratim preko web stranice. Nisam ostavljao nikakav mail njima tako da kod mene nema racuna. Samo dodjem njima u Igmansku i platim racun. Kazemo taj i taj i dobijem onaj fiksalni racun. I vozi. Nikad nije bilo problema sa racunima. Tu su stvarno vrh vrhova.
Sto se tice pregleda racuna preko resivera jeste korisna funkcija ali nisam je dugo ni palio. Nadam se da ce jos dosta toga dodati na novi software pa da ne budemo zalili za starim. Mada navika je cudo. Falit ce mi crni dizajn. :mrgreen:
MTV

#18836 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Obavještenje za korisnike

Poštovani korisnici,

zbog radova na unapređenju naših servisa, mogući su kratkotrajni prekidi u ispostavljanju usluga za korisnike u području Malte, 07.03.2019. u periodu od 10:00-12:00.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/news/5e4cd242612 ... -korisnike
MTV

#18837 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

U Srbiji uskoro starta Arena Sport 6. Vec se pojavio logo na reklami mts-a.

Image

Dok na RTS-u slijede 2 razlicita fima na istom kanalu u isto vrijeme. :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

I blicnet je promijenio svoju web stranicu.
http://www.blic.net
Sakazulu

#18838 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Izgleda da je proradio i listing na mobilnoj preko weba...
MTV

#18839 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Kako saznajemo, traju pregovori i u vezi kupovine kompanije Elta, čime bi M:tel, odnosno većinski vlasnik ove kompanije – Telekom Srbije u potpunosti preuzeo monopol nad telekomunikacijskim i internet tržištem u Republici Srpskoj, a opet na očigled Konkurencijskog Vijeća BiH. M:tel, podsjetimo, u svom vlasništvu, također, ima kompaniju Logosoft koja nudi usluge kablovskog interneta i fiksne telefonije.

http://ba.n1info.com/Vijesti/a320728/Mo ... u-BiH.html
Hofman

#18840 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Hofman »

Vjerni korisnik logosofta. Samo me nerviraju ovakvi natpisi o monopolu, a TM ima monopol
beni-bu-man

#18841 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

Hofman wrote:Vjerni korisnik logosofta. Samo me nerviraju ovakvi natpisi o monopolu, a TM ima monopol
:thumbup:
Tesla Edison

#18842 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

Hofman wrote:Vjerni korisnik logosofta. Samo me nerviraju ovakvi natpisi o monopolu, a TM ima monopol
Pa šta drugo i očekivati od N1 koji je Telemach/SBB glasilo.

Oni su tužili jednog drugog operatera zbog toga što taj drugi operater ne podiže cijene i zato što je dosta jeftiniji od njih. Naravno to su ekspresno izgubili jer tržište diktira cijene a ne sud ili neka slična institucija.

Mislim da su se sudije smijale kada su čitale tužbu.

Ali ima ona izreka: "Ko o čemu, k..va o poštenju".
MTV

#18843 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Vjerovatno pozaposljavali u pravni tim one sa Kiseljaka, Travnika... :-)
MTV

#18844 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

10 godina Super TV-a
Jedna malo duza retrospektiva, pa se nadam da ce moderatori progledati kroz prste :)

11.03.2009.
Logosoft Super TV

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti naše postojeće i buduće korisnike da od 11. marta 2009. godine Logosoft d.o.o., prvi u Bosni i Hercegovini, počinje sa pružanjem usluga IP televizije pod nazivom SUPER TV.

SUPER TV je televizija nove generacije koja će u potpunosti izmjeniti Vaše dosadašnje poimanje televizije i kućne zabave uopšte.

Svjesni smo činjenice da domaćinstva postaju sve više digitalna sa novim tehnološkim razvojem. Kao i uvijek do sada, Logosoft ide korak dalje i korak ispred te po prvi put na našim prostorima predstavljamo uslugu SUPER TV - Televizije utemljene na IP-u.

Šta je SUPER TV?

SUPER TV predstavlja IP televiziju i, za razliku od postojećih oblika distribucije televizije, kao novinu uvodi široku interaktivnost i visoku personalizaciju televizijskih sadržaja. Atraktivnost SUPER TV-a ogleda se u mogućnosti uređivanja sopstvenog sadržaja i odabira niza korisnih dodatnih usluga.

Koliko ste samo puta pretraživali kanale sa Vašim daljinskim upravljačem i niste uspjeli da pronađete sadržaj koji odgovara Vašim potrebama?

Sa SUPER TV-om tome je došao kraj. Zakoračite u novi svijet digitalnog servisa i plaćajte za ono što uistinu želite da gledate!

SUPER TV je oblik IP televizije koja se bazira na xDSL tehnologiji. Kombinacijom naše optičke infrastrukture i Vaše postojeće telefonske parice dovodimo IPTV signal koji će Vam omogućiti kvalitetnu sliku koju do sada niste imali priliku vidjeti na Vašim tv prijemnicima.

Osnovne prednosti SUPER TV-a

Sa SUPER TV-om Vam nudimo niz dodatnih usluga, po čemu se naša ponuda u mnogo čemu razlikuje od trenutne ponude kablovske televizije:

Jedna od njih je EPG (Electronic Program Guide) koji predstavlja elektronski programski vodič pomoću kojeg imate kompletan uvid u raspored emitovanja određenog kanala, a osim početka i kraja emsija, filmova i serija, u većini slučajeva možete pročitati i sažetak onoga što Vas interesuje - tako na primjer za filmove imate uloge, režiju, trajanje, žanr i slično. Ova opcija Vam omogućava da na brz i efikasan način upravljate svojim vremenom tako što na jednom mjestu možete vidjeti emisije koje se prikazuju na više programa u isto vrijeme, u periodu od sat i 30 minuta. Ukoliko želite da saznate više informacija o tim emisijama....dovoljno je samo da ih označite! Posebna prednost se odnosi na domaće kanale koji također imaju EPG, što na analognoj televiziji do sada niste imali priliku vidjeti.

Uz EPG vezano je i snimanje programa, jedne od najboljih karakterstika SUPERTV-a. Naime, kada vidite nešto zanimljivo na EPG-u, a niste u mogućnosti da u vrijeme emitovanja budete ispred TV-a, jednostavno pritisnite na crvenu tpiku na daljinskom upravljaču dok je željeni sadržaj selektovan i SUPER TV će se pobrinuti da željeni sadržaj bude snimljen i Vama raspoloživ za gledanje kada god poželite.

Štedimo Vaše dragocijeno vrijeme tako što Vam nudimo i mogućnost da kreirate listu omiljenih kanala. Oni kanali kojima ste dodijelili status omiljenih će se prvi prikazivati pri uključivanju Vašeg TV-a. Kod SUPERTV-a su stvari krajnje pojednostavljene. U posebne grupe kanala smještate one koje najčesće gledate. U redovnom gledanju TV-a možete izabrati da Vam se prikazuju samo oni kanali iz grupe omiljenih, pa uobičajeno „šaltanje kanala“ može biti pošteđeno onoga što ne želite da vidite ni u trajanju od 0,5 sekundi, koliko traje prosječni interval potreban prosječnom TV gledaocu da pređe sa jednog na drugi kanal u već pomenutom „popodnevnom šaltanju kanala“.

Elektronska videoteka je samo još jedna u nizu pogodnosti zbog koje ćete se odlučiti za SUPER TV. Elektronska videoteka Vam omogućava da odaberete film koji želite da pogledate u udobnosti Vašeg doma bez odlaska do video kluba.

Svi filmovi su grupisani po žanrovima kojima pripadaju i po abecednom redu. Odabrani film je moguće pogledati više puta u naredna 24 sata. Videoteka se svakodnevno dopunjuje kako bismo Vam pružili beskonačan izvor zabave i kvalitetnog sadržaja. Pored svakog filma se nalaze njegovi osnovni podaci kao što su: cijena 24-satnog iznajmljivanja, scenarij, žanr, titlovanje, audio, rejtng, trajanje, kao i kratak opis sadržaja filma.

Pored navedenih prednosti SUPER TV Vam donosi i mogućnost uređivanja kanala gdje vršite raspoređivanje kanala po sopstvenom ukusu. Možete ih poredati po jezicima, sadržaju ili bilo kom drugom metodu koji Vam padne na pamet. Uređenje kanala krije još dvije korisne opcije. Svakom TV kanalu možete namjestiti maksimalnu glasnoću, kao i zaključati kanal.

Specifična karakteristika SUPER TV-a jeste i mogućnost zaključavanja kanala. Parental lock je usluga posebno pogodna za roditelje koji žele da djeci ograniče pristup kanalima sa neprikladnim sadržajem. Zaključavanje kanala se vrši ukucavanjem jedinstvenog PIN koda koji dobiva svaki korisnik. Na taj način sadržaj tih kanala je dostupan samo poznavaocu PIN koda.

Posebnost podnude se ogleda i u Mosaicu, koji će Vam na ekranu prikazati ukupno osam kanala, pa je lako odabrati ono što Vam se gleda. Kretanjem kursora po kanalima aktivirate i zvuk odabranog kanala, pa je izbor lakši. Na raspolaganju je nekoliko predefinisanih mosaica, no ponuda će se stalno dopunjavati.

Kakav je kvalitet slike?

SUPER TV kao izvor TV programa koristi satelitske DVB stremove, a do korisnika dolazi neizmjenjenji MPEG2 signal koji koriste i satelitske TV stanice. Do korisnika dolazi slika u onom obliku u kojem je TV stanice i emituju, pa je kvalitet najbolji mogući. To znači da nema nikakve degredacije video i audio signala. Pored odlične kvalitete slike, korisnicima su na raspolaganju i dodatne pogodnosti koje dolaze direktno od kreatora TV programa. To uključuje teletekst, izbor audio streama, izbor titlova... Ova osobina SUPER TV-a će posebno doći do izražaja u jednoj od narednih faza razvoja kada se planira uključivanje i HD (High Definition) kanala u ponudu.

Koji korisnici će biti u mogućnosti koristiti SUPER TV uslugu?

Za prijem SUPER TV usluge neophodno je da korisnik bude u zoni pokrivenosti Logosoft xDSL usluge. Područje pokrivenosti xDSL mreže se svakodnevno širi, za sad je usluga dostupna na području Novog Sarajeva, a vrlo brzo, krećemo na Novi Grad i ostale sarajevske općine.

Šta je potrebno za SUPER TV?

Pored xDSL Internet konekcije od dodatne opreme potreban Vam je xDSL modem (koji imaju svi korisnici Logosoft xDSL usluga) te STB (Set Top Box) uređaj. Set Top Box je uređaj sličan receiveru koji se spaja na televizor i xDSL modem. Zadužen je za dekodiranje signala koji dolaze putem xDSL veze i njihovo transformisanje u zvuk i sliku koji se prikazuju na Vašem televizoru. Upravljanje STB-om vršite putem daljinskog upravljača. STB uređaj možete kupiti od Logosofta, ili iznajmiti.

Koji se kanali mogu pratiti u ponudi SUPER TV-a?

SUPER TV u svojoj trenutnoj ponudi ima 33 kanala, obzirom da je sam proces regulisanja autorskih prava poprilično spor za IPTV distribuciju. No ubrzo planiramo da povećamo ovaj broj i posebno naglašavamo da limita u broju kanala nema. Možemo ponuditi 500, 1000 kanala, koliko god je neophodno, kako bismo našim korisnicima ponudili sadržajniji tv program. Infrastruktura je spremna, tako da ćemo korisnicima vrlo brzo moći ponuditi izbor koji će biti puno bolji od nego koji je trenutno dostupan.

Cijena usluge

Cijena mjesečne pretplate za SUPER TV iznosi 25,00 KM. Cijena najma STB uređaja iznosi 12,00 KM, dok isti možete kupiti za 280,00 KM. Za korisnike koji se odluče za kupovinu STB uređaja nudimo posebnu akciju - prva pretplata za SUPER TV potpuno besplatno!

U cijene nije uračunat PDV.

Lista trenutno dostupnih kanala u ponudi SUPER TV-a:

1. BHT
2. FTV
3. NTV Hayat
4. PINK BH
5. BN televizija
6. DM SAT
7. Balkanica TV
8. OBN
9. TV SA
10. RTRS
11. NTV 99
12. TV Vogošća
13. RTS 1
14. RTS 2
15. RTS SAT
16. Al Jazeera
17 Al Jazeera English Channel
18. World fashion
19. RTR Planeta
20. RTR News
21. Russia Today
22. Deutsche Welle
23. Eurosport
22. Eurosport 2
24. Eurosport news
25. National Geografic
26. National Geografic Music
27. National Geografic Wild
28. Baby TV
29. Mreža Plus
30. Sky News
31. Free-X-TV
32. Free-X-TV 2
33. X-Dream TV

NAPOMENA:
S obzirom da smo na početku pružanja usluge SUPER TV, broj domaćih, regionalnih i svjetskih kanala koji će se prikazivati o okviru ove usluge, u narednom periodu će se konstano povećavati.
Prije nego su kupljeni od mtela bili su glavni diler za Arene Sport kanale
To sto je Telekom vlasnik Arena ne znaci da ih on direktno isporucuje i da Telekom pravi program. Arene su postojale i prije nego sto ih Telekom kupio. Arena sport kanali imaju svoje distributere u svim drzavama, za BiH to je Logosoft, a Logosoft ih dobija iz Hrvatske koji Arene dobijaju optikom preko Madjarske...
https://banjalukaforum.com/viewtopic.ph ... 4#p1562947

januar 2013.
Lista trenutno dostupnih kanala u ponudi SUPER TV-a:

- OSNOVNI PAKET

Regionalni kanali:

1. BHT 1
2. FTV
3. Hayat TV
4. PINK BH
5. BN Televizija
6. OBN
7. TV SA
8. TV Vogošća
9. TV Alfa
10. RTRS
11. RTS 1
12. RTS 2
13. RTS SAT
14. B92
15. Nova TV
16. HRT 1
17. HRT 2
18. TV SLO 1
19. RTV CG
20. MKTV Sat
21. ATV Banja Luka
22. RTL Hrvatska
23. TV1
24. Kanal 1
25. Televizija HEMA
26. OTV Valentino
27. Face TV
28. TV Kopernikus
29. TV Svet Plus

Dokumentarni kanali:

30. National Geographic
31. Nat Geo Wild
32. Da Vinci Learning
33. Viasat Explorer
34. Viasat History
35. Travel Channel
36. Discovery Channel
37. Discovery Science
38. TLC
39. Discovery World
40. ID Discovery
41. Animal Planet
42. 24Kitchen
43. Histoy Channel
44. Food Network
45. iQS.Life
46. Discovery Channel (-1) Time Shift kanal
47. National Geographic (-1) Time Shift kanal

Informativni kanali / Vijesti:

48. Al Jazeera
49. Al Jazeera English
50. B92 Info
51. RTR Planeta
52. Russia 24
53. Russia Today
54. Sky News
55. Deutsche Welle
56. Al Jazeera Balkans

Sportski kanali:

57. Eurosport
58. Eurosport HD
59. Eurosport 2
60. Eurosport News
61. Poker Channel
62. Motors TV
63. Nautical (Yacht & Sail)
64. ESPN America
65. Sport Klub
66. Sport Klub+
67. SK Prime
68. Golf Klub
69. Fishing&Hunting
70. Arena Sport 1
71. Arena Sport 1 HD
72. Arena Sport 1 HR
73. Eurosport 2 (-1) Time Shift kanal

Muzički kanali:

74. MTV Adria
75. MTV Rocks
76. MTV Hits
77. MTV Dance
78. MTV Music 24
79. VH1
80. VH1 Classic
81. Balkanika
82. CMC
83. DM SAT
84. Pink Music
85. K::CN Music 2
86. BN Music
87. K-15 Music

Kolažni kanali:

88. World Fashion
89. VOX
90. ZDF
91. ZDF HD
92. TV5MONDE
93. PRO7
94. RTL
95. RTL 2
96. Sat 1
97. Kabel 1
98. TRT INT
99. RAI UNO
100. TVE Internacional
101. ARD
102. ARD HD

Filmski kanali / serije:

103. TV 1000
104. Fox Life
105. Fox Crime
106. BBC Prime
107. Universal Channel
108. Sci Fi
109. MGM Channel
110. Klasik TV
111. AXN Adria
112. FOX
113. Comedy Central Extra
114. Fox Life (-1) Time Shift kanal
115. Fox Crime (-1) Time Shift kanal
116. TV 1000 (-1) Time Shift kanal
117. Sci Fi (-1) Time Shift kanal

Dječiji kanali:

118. Baby TV
119. Ki.ka
120. KidsCo
121. SUPER RTL
122. Disney XD
123. Minimax
124. Ultra
125. Mini Ultra

Erotski kanali:

126. Dorcel TV
127. Playboy TV
128. Hustler TV
129. Blue Hustler
130. Daring!TV

- PREMIUM PAKET (10,00 KM mjesečno)*

Sportski kanali - Arena Sport paket

1. Arena Sport 2 / Arena Sport 2 HD
2. Arena Sport 3 / Arena Sport 3 HD
3. Arena Sport 4 / Arena Sport 4 HD

Cijena Premium paketa iznosi 10,00 KM na mjesečnoj osnovi ( sa uključenim PDV-om u iznosu od 17%).
Aktivaciju Premium paketa mogu izvršiti svi korisnici IPTV servisa u poslovnici Logosofta u ulici Igmanska 9 ili u BBI centru na -1 etaži.

*Od 1.1.2012. do 31.12.2012. traje akcija - Premium paket besplatan za sve korisnike.

Sve dodatne informacije o SUPER TV usluzi možete pronaći
https://www.banjalukaforum.com/viewtopi ... 0#p1811073

M:tel kupuje 65% Logosofta
https://avaz.ba/vijesti/teme/156281/m-t ... tem-u-fbih

01.01.2016.
Privremeni prekid Sport Klub kanala
http://logosoft.ba/news/69f83c07b91040c ... lub-kanala

14.09.2016.
SUPER WEB TV – Pratite vaše omiljene TV emisije i na ostalim uređajima u Vašem domu
http://logosoft.ba/news/0a735f82e5964d0 ... vasem-domu

15.03.2017.
M:tel postao 100-postotni vlasnik Logosofta
https://www.klix.ba/biznis/m-tel-postao ... /170315029

30.05.2018.
1 Gbps do korisničkog uređaja - Novo iskustvo gigabitnog surfanja
Logosoft predstavlja novo iskustvo surfanja: 1 Gbps do korisničkog uređaja

https://www.klix.ba/biznis/privreda/log ... /180530024

04.09.2018.
Kanali 4K rezolucije korisnicima Logosoft SUPER TV usluge
http://logosoft.ba/news/f37ac44e333d487 ... -tv-usluge

Od pocetka rada Super TV-a do danas iz programske seme su izbaceni sljedeci kanali (ne bas ovim redom a mozda sam neki i zaboravio):
1. DTX
2. Discovery Science SD
3. Discovery Science HD
4. Animal Planet HD
5. Eurosport News
6. H2 HD
7. Da Vinchy Learning
8. Super RTL
9. Food Network SD
10. Fight Sport
11. b92 (sada O2.TV)
12. b92 info (sada Prva World)
13. Nova TV
14. Balkanika
15. CMC TV
16. Das Erste
17. Das Erste HD
18. ZDF
19. ZDF HD
20. Kika
21. RAI UNO
22. RAI DUE
23. RAI TRE
24. RAI QUATRO
25. COLLECTION
26. 1-2-3.TV
27. Das Vierte
28. Sonnenklar TV
29. Slo 2
30. Phoenix TV
31. 3Sat
32. Arte
33. N24
34. Slo 1
35. MRTV Sat
36. SK 1
37. SK 2
38. SK 3
39. SK Golf
40. Lov i Ribolov
41. Ultra
42. Mini Ultra
43. Hema TV
44. Disney XD
45. Disney Junior
46. MTV Music 24
47. Klasik TV
48. TV5 Monde
49. Centralne Nacionalne Novosti
50. World Fashion HD
51. TVE Internacional
52. SNTV
53. Nautical Channel HD
54. 4K1 UHD

Danas programska shema osnovnog paketa izgleda ovako (na web stranici je puno mpeg2 varijanti):
1 - BHT 1 HD
2 - BHT 1 SD
3 - FTV
4 - RTRS
5 - RTRS PLUS
6 - TVSA HD
7 - TV Alfa
8 - Hayat
9 - Hayat HD
10 - Nova BH
11 - NOVA BH HD
12 - Pink BH
13 - OBN
14 - TV1
15 - Face TV
16 - Face TV HD
17 - Hayat Plus
18 - Al Jazeera Balkans
19 - Al Jazeera Balkans HD
20 - RTV Vogošća
21 - BN BiH HD
22 - City TV
23 - OTV Valentino
24 - ATV Banja Luka
25 - ELTA 1 HD
26 - RTV Zenica HD
27 - RTVTK
28 - TV Slon Extra
29 - TV KISS
30 - OSM TV
31 - MTV Igman
32 - Televizija 5 HD
33 - HRT 1
34 - HRT 2
35 - HRT 3
36 - HRT 4
37 - RTL Televizija
38 - RTL 2 HR
39 - RTL Kockica
40 - RTL Living
41 - RTS 1 HD
42 - RTS 2 HD
43 - RTS Svet HD
44 - RTS Drama
45 - RTS Trezor
46 - RTS Kolo
47 - RTS Život
48 - RTS Muzika
49 - RTCG
50 - K::CN Kopernikus 1
51 - K::CN Music 2
52 - K::CN Svet+ 3
53 - Happy TV
54 - EDU TV
55 - TV1000
56 - TV1000 (-1)
57 - Comedy Central Extra
58 - DIVA
59 - Sundance
60 - FilmBox Plus
61 - FilmBox Extra HD
62 - Cinema TV
63 - Film Klub
64 - AXN
65 - AMC Channel
66 - Fox
67 - Fox Movies Channel
68 - Fox Life
69 - Fox Crime
70 - Epic Drama HD
71 - Cinestar TV
72 - Cinestar Action & Thriller
73 - Cinestar Fantasy
74 - Cinestar Comedy & Family
75 - Sci Fi HD
76 - Sci Fi (-1)
77 - Discovery Channel
78 - Discovery Channel (-1)
79 - Animal Planet
80 - TLC Balkans
81 - ID
82 - History Channel
83 - National Geographic Channel
84 - Nat Geo Wild
85 - Viasat Nature
86 - Viasat History
87 - Viasat Explorer
88 - 24Kitchen
89 - Travel Channel
90 - Fine Living Network
91 - Outdoor
92 - CBS Reality
93 - Jim Jam
94 - Minimax
95 - Nickelodeon
96 - Nick jr.
97 - Cartoon Network
98 - Boomerang
99 - Disney Channel
100 - Baby TV
101 - Tiji HD
102 - Hayatovci HD
103 - Arena Sport 1 SRB
104 - Arena Sport 1 HR
105 - Arena Sport 1
106 - Arena Sport 2
107 - Arena Sport 3
108 - Arena Sport 4
109 - Eurosport
110 - Eurosport 2
111 - Eurosport 2 (-1)
112 - Extreme Sports Channel
113 - Hayat Folk
114 - Hayat Music
115 - DM SAT
116 - BN Music HD
117 - Pink Music
118 - Pink Music 2
119 - Mezzo TV
120 - MTV Europe
121 - MTV Dance
122 - MTV Rocks
123 - MTV Hits
124 - VH1
125 - VH1 Classic
126 - MTV Live HD
127 - Kanal 6 HD
128 - A1 Balkan HD
129 - Deutsche Welle
130 - Sky News
131 - CNN International
132 - RT
133 - Russia-24
134 - RTR-Planeta
135 - TRT Internacional
136 - TRT World HD
137 - Al Jazzera English HD
138 - RTL Television
139 - RTL II
140 - VOX
141 - Sat.1
142 - ProSieben
143 - Kabel 1
144 - Fashion TV
145 - Pink Ha Ha
146 - Pink LOL
147 - Pink Action
148 - Pink Thriller
149 - Pink Crime & Mystery
150 - Pink Movies
151 - Pink Romance
152 - Pink Premium
153 - Pink Sci Fi & Fantasy
154 - Pink Film
155 - Pink Family
156 - Pink Comedy
157 - Pink Reality
158 - RTV Pink
159 - Pink 2
160 - Pink 3 Info
161 - Pink M
162 - Pink Kids
163 - Pink Super Kids
164 - Pink Style
165 - Pink Show
166 - Pink Soap
167 - Pink World
168 - Pink Zabava
169 - City Play
170 - Bravo Music
171 - Pink Folk 2
172 - Pink Hits
173 - Pink Hits 2
174 - Pink Pedia
175 - NASA TV UHD
176 - BHT 1 HD - V1
177 - BHT 1 HD - V2
178 - TVSA HD V1
179 - NOVA BH 1
180 - Logosoft Info HD

Spisak Plus, HD, FilmBox i Cinestar Premiere HD paketa na stranici je tacan tj nema mpeg2 varijanti za stare resivere.
Hofman

#18845 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Hofman »

Ja kontao neki kanali pušteni pa se obradovao, kad ti istoriju ispisa :D :D
MTV

#18846 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Da su pametni mogli su nesto dat za 10 godina.
Hofman

#18847 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Hofman »

MTV wrote:Da su pametni mogli su nesto dat za 10 godina.
Gdje ti je slika avatara :D
MTV

#18848 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Hofman wrote:
Tu je
Image
Hofman

#18849 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Hofman »

MTV wrote:
Hofman wrote:
Tu je
Image
Tita mi ne vidi se na klixu ;-)
MTV

#18850 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Hofman wrote: Tita mi ne vidi se na klixu ;-)
Preko PC-a se ne vidi. Preko mobitela se vidi.
Stara boljka klix foruma. Nista novo.
Post Reply