Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Kejn

#18826 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kejn »

'afiz je završio vanredno medecinsku školu u Ljubuškom. Bio četiri puta i platio 4 kerme... dovoljno da Jozo potpiše i eto struĆnjaka iz Hercegovine za medecinu.....

Univerzitet u Širokom Brijegu na aparatima....
Last edited by Kejn on 27/12/2017 19:18, edited 1 time in total.
horkesh

#18827 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

House wrote:je li prošao izborni zakon?
Hrvati slavili Božić pa su prekinuli sjednicu.
Kejn

#18828 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kejn »

I kakva violeta... radije ću uzeti slovenačku palomu... ne konzumiram UZP proizvode
Lincoln-Burrows

#18829 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Lincoln-Burrows »

Kejn wrote:I kakva violeta... radije ću uzeti slovenačku palomu... ne konzumiram UZP proizvode
Imaš zewa ona traje duže.
House

#18830 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by House »

a kada će treći? kanal na hrvatskom?

nešto? :roll:
spreca

#18831 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
kakabanja213 wrote:Kakva crna kardiohirugija u Mostaru?? Markote??? Hehehe.
Na zvaničnoj stranici https://skbm.ba/index.php?menuID=49 neamju čak ni karioološku kliniku ali eto Hafis kaže da su beton. :roll:
Nemaju ni jednog dzihatlije u bolnici...a mi mislimo oni multi kulti :mrgreen: ......Hafiz laze ko ero......a on moze samo kenjcima i kozama kopita i paponjke cistiti :lol:
spreca

#18832 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Lincoln-Burrows wrote:
Kejn wrote:I kakva violeta... radije ću uzeti slovenačku palomu... ne konzumiram UZP proizvode
Zewu porediti sa violetom je besmislica
spreca

#18833 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Kejn wrote:'afiz je završio vanredno medecinsku školu u Ljubuškom. Bio četiri puta i platio 4 kerme... dovoljno da Jozo potpiše i eto struĆnjaka iz Hercegovine za medecinu.....

Univerzitet u Širokom Brijegu na aparatima....
Vise ce ih Afiz kao specijalista iseliti pod zemlju nego Covic u Minken i Bavariju :mrgreen:
Lincoln-Burrows

#18834 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Lincoln-Burrows »

spreca wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Zewu porediti sa violetom je besmislica
Za neke je to pitanje besmisleno. :D
spreca

#18835 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Plava Bolnica u sastavu UKC Tuzla

Image
Centar za srce TZ
Image
House

#18836 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by House »

paloma je space shuttle za violetu
Drvosjeca iz Dejcica

#18837 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

spreca wrote:
Na zvaničnoj stranici https://skbm.ba/index.php?menuID=49 neamju čak ni karioološku kliniku ali eto Hafis kaže da su beton. :roll:
Nemaju ni jednog dzihatlije u bolnici...a mi mislimo oni multi kulti :mrgreen: ......Hafiz laze ko ero......a on moze samo kenjcima i kozama kopita i paponjke cistiti :lol:
A na to se ne treba ni osvrtati posebno, sav vodeći kadar su Hrvati a vjerujem da nema niti jedan doktor Bošnjak. I kaže to je dio BiH jeste ali u *urcu, to je dio UZP-a.
palermo

#18838 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by palermo »

A dobro zar misliš da će valjda provincijalska i retrogradna, širokobriješka ksenofoba politika biti progresivna snaga koja će graditi BiH? :mrgreen: Ta i takva politika je dovela do ovoga danas a ne obrnuto. O toj politici je sud u Hagu rekao svoje tako da je ona svoj legitimitet u demokratskom i pravnom smislu izgubila. Sarajevska čaršija koliko god imala svojih negativnosti je uvijek pa i u nekim vrlo jebenim trenucima znala razdvojiti dobro od lošeg uprakos nasrtajima sa svih strana pa tako i danas. Meni je drago da se razviju ovakve teme da se jasno vidi ko je za kakvu politiku. Tvoj pokušaj umotavanje jedne zločinačke politike u sjajni celofan priče da je i to BiH jednostavno ne prolazi više. U suštini nikada nije ni prolazio ali zbog mira u kući malo smo vas pustili i pravili se ludi. Ako treba još koje objašnjenje tu sam kao i za jarana ti Hafisa. Blagodarim!
e, fala ti đe čuo i ne čuo, što si me malo pustio :D .....ima ona starinska, ne zna čojek bil se smij'o ili plak'o....ovdje ova ne pika, moš' se samo smijati :D
Drvosjeca iz Dejcica

#18839 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

palermo wrote:
A dobro zar misliš da će valjda provincijalska i retrogradna, širokobriješka ksenofoba politika biti progresivna snaga koja će graditi BiH? :mrgreen: Ta i takva politika je dovela do ovoga danas a ne obrnuto. O toj politici je sud u Hagu rekao svoje tako da je ona svoj legitimitet u demokratskom i pravnom smislu izgubila. Sarajevska čaršija koliko god imala svojih negativnosti je uvijek pa i u nekim vrlo jebenim trenucima znala razdvojiti dobro od lošeg uprakos nasrtajima sa svih strana pa tako i danas. Meni je drago da se razviju ovakve teme da se jasno vidi ko je za kakvu politiku. Tvoj pokušaj umotavanje jedne zločinačke politike u sjajni celofan priče da je i to BiH jednostavno ne prolazi više. U suštini nikada nije ni prolazio ali zbog mira u kući malo smo vas pustili i pravili se ludi. Ako treba još koje objašnjenje tu sam kao i za jarana ti Hafisa. Blagodarim!
e, fala ti đe čuo i ne čuo, što si me malo pustio :D .....ima ona starinska, ne zna čojek bil se smij'o ili plak'o....ovdje ova ne pika, moš' se samo smijati :D
Pa ono i ja bih se smijao na tvome mjestu kada ti čovjek izbije argumente. :mrgreen:
palermo

#18840 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by palermo »

Pa ono i ja bih se msijao na tvome mjestu kada ti čovjek izbije argumente. :mrgreen:
argumente.......ne smijem se ja argumentima, ti si Mostar vidio samo u prolazu, argumenti su tu bespredmetni....nego se smijem onome vi i mi......o tugo moja
Drvosjeca iz Dejcica

#18841 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Malo činjenica i podataka nije zgoreg.
REZULTATI ZA 2017.
U tuzlanskom UKC-u urađeno 19.000 operacija, pruženo više od tri miliona usluga
Je li ta mostarska super-duper Sveučilišna klinika potpomognuta sadakama iz Hrvatske uradila barem pola ovoga kao Tuzla? :oops:
Drvosjeca iz Dejcica

#18842 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

palermo wrote:
Pa ono i ja bih se msijao na tvome mjestu kada ti čovjek izbije argumente. :mrgreen:
argumente.......ne smijem se ja argumentima, ti si Mostar vidio samo u prolazu, argumenti su tu bespredmetni....nego se smijem onome vi i mi......o tugo moja
Samo gola istina ogoljena do srži. Sada smo barem na čisto, oni (vi) koji podržavaju UZP i oni (mi) koji smo protiv UZP-a. A vjeruj da i oni najliberalniji Bošnjaci sada malo drugačije svtari posmatraju.
palermo

#18843 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by palermo »

Samo gola istina ogoljena do srži. Sada smo barem na čisto, oni (vi) koji podržavaju UZP i oni (mi) koji smo protiv UZP-a. A vjeruj da i oni najliberalniji Bošnjaci sada malo drugačije svtari posmatraju.
Neka jadan ne bio, nekad je dobro stati na vrijeme...ponavljam se, o tugo moja
Drvosjeca iz Dejcica

#18844 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

palermo wrote:
Neka jadan ne bio, nekad je dobro stati na vrijeme...ponavljam se, o tugo moja
Što boli te istina? Nije do mene JADAN ne bio.
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#18845 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by wonkaw »

jedan dan o tarabiju, jedan dan o medicini, jedan dan o magli i smogu u SA i TZ, jedan dan o vodovodu u SA, jedan dan o islamskoj dekleraciji, i tako slicno i tako u krug... i onda se ova tema koja od uvodnog posta sluzi za raskrinkavanje hdz kao glavnog branioca ers-e do posljednjeg hrvata pojedince asocira (i pored presuda za UZP) kao tema na kojoj svrsavaju bosnjacki nacionalisti.... svasta i ovaj klixov server prezvace....
Drvosjeca iz Dejcica

#18846 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

wonkaw wrote:jedan dan o tarabiju, jedan dan o medicini, jedan dan o magli i smogu u SA i TZ, jedan dan o vodovodu u SA, jedan dan o islamskoj dekleraciji, i tako slicno i tako u krug... i onda se ova tema koja od uvodnog posta sluzi za raskrinkavanje hdz kao glavnog branioca ers-e do posljednjeg hrvata pojedince asocira (i pored presuda za UZP) kao tema na kojoj svrsavaju bosnjacki nacionalisti.... svasta i ovaj klixov server prezvace....
Da, suština je u tome. Palermo ničim izazvan nakačio se na moj post koji je samo konstatovao neke medicinske trendove u BiH a u vezi nebuloza Hafisa čak se nije ni odnosio na politku. Ali dobro je i to da vidimo kako se ko pozicionira jer do sada se svako krio iza BiH. I onda kada ih raskrinkaš vidiš istu matricu razmišljanja po UZP šablonu, floskule i napamet naučene fraze tipa sarajevska čaršija, rušenje BiH...itd.
palermo

#18847 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by palermo »

Jašta je nego do tebe, da nije bilo mene i ovakvih kao ja ti bi danas na Bradini pasoš pokazivao......ti sli bolan slušao o UZP-u ja hodao po njemu.......

nego, samo ti nastavi.....ja imao obavezu prrema samome sebi da kažem da pojedinci na ovoj temi prosipaju bošnjački naconalizam.....kako ćeš ti dalje, meni je svejedno
Drvosjeca iz Dejcica

#18848 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

palermo wrote:
Jašta je nego do tebe, da nije bilo mene i ovakvih kao ja ti bi danas na Bradini pasoš pokazivao......ti sli bolan slušao o UZP-u ja hodao po njemu.......

nego, samo ti nastavi.....ja imao obavezu prrema samome sebi da kažem da pojedinci na ovoj temi prosipaju bošnjački naconalizam.....kako ćeš ti dalje, meni je svejedno
Patetičan si! Bošnjački nacionalizam de fakto ne postoji osim u glavama takvih kao ti.
Hafis

#18849 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Halo patriJota - Kardiologija i kardiokirurgija su dvije različite discipline.
Tanak vam taj mejtef gdje su te opismenjavali.
Hafis

#18850 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

wonkaw wrote:jedan dan o tarabiju, jedan dan o medicini, jedan dan o magli i smogu u SA i TZ, jedan dan o vodovodu u SA, jedan dan o islamskoj dekleraciji, i tako slicno i tako u krug... i onda se ova tema koja od uvodnog posta sluzi za raskrinkavanje hdz kao glavnog branioca ers-e do posljednjeg hrvata pojedince asocira (i pored presuda za UZP) kao tema na kojoj svrsavaju bosnjacki nacionalisti.... svasta i ovaj klixov server prezvace....
Iskreno, tema je dno. Većina ovih (a)socijalnih dijasporskih slučajeva i ne piše nigdje drugo.
A mene opet neki vrag tjera da ih čačkam :D
Post Reply