Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MOSALJOZE wrote:Još da velim
Mosa bata pepi i thiago top
Ostala raja flop
Nisam imao snage da se javim, možda bi i mene na top stavio jer sam vjerovao u pobjedu sve vrijeme. Produžeci su bili čista formalnost, jer se vidjelo da je Juventus fizički pao (to im se dešava protiv Sassuola, a šta se tek protiv nas očekivalo).
Skratili su mi život za pola večeras. Idemo dalje do titule !
Sve je ovo lijepo, ali ova igra nece moci proci u nastavku takmicenja, igra do 1:2 je bila katastrofalna i nisam nikad goru igru Bayerna vidio.
Za sudijsku odluku mogu samo reci da onaj ofsajd sto je svirao je smijesno i ja sam se bas cudio kad je to sudija uradio, Juve je dobro cuvao igrace do 60 i neke minute ali nisu iskoristili svoje sanse i previse su se povukli, na kraju sreca pogledala Bayern i na kraju sretnija ekipa prosla dalje.
_BataZiv_0809 wrote:Juventusu se mora priznati odlicna igra, visok pritisak, zabili su gol na pocetnicku gresku Alabe. Onda su se primirili i cekali kontru i ponovo pogodili. Vec su krenuli sa izlezavanjima i nabijanjima lopte kada prekid nije u njihovu korist i to je jedino sto im zamjeram.
Bajern-odbrana je stvarno ocajna, u napadu pokusavaju kroz sredinu kroz koju se ne moze. Slabo se ko krece, ne nude se krilnim napadacima, bas losa predstava
Jos postoji solidna sansa, mislim da ce Roben u igru, a ja bih uveo i Komana i Alkantaru.
Iskreno ocekivao sam sasvim drugaciju tekmu, vecu dominaciju domacina, ok rezultat sad govori da su lagano prosli ali ova ekipa tesko da moze do titule, naravno i povrede cine da u odbrana djeluje lose, mozda se vrate neki povrijedjeni ali s ovim trenutnim timom tesko osim ako sved bude sudio svaku narednu
Juve je pokusao s tim presingom al nemaju oni snage za to citavu tekmu, e sad zamisli Barcu trce kao drogirani to je vec veliki problem
relativno84 wrote:
Iskreno ocekivao sam sasvim drugaciju tekmu, vecu dominaciju domacina, ok rezultat sad govori da su lagano prosli ali ova ekipa tesko da moze do titule, naravno i povrede cine da u odbrana djeluje lose, mozda se vrate neki povrijedjeni ali s ovim trenutnim timom tesko osim ako sved bude sudio svaku narednu
Juve je pokusao s tim presingom al nemaju oni snage za to citavu tekmu, e sad zamisli Barcu trce kao drogirani to je vec veliki problem
Kako god sretno vam.
Puno će zavisiti od protivnika.Ovakvu Barcu,mislim da niko ne moze dobiti,još je tu PSG,a sa ostalim ekipama Bayern moze itekako izaći na kraj,pogotovo sa Vuckovima.
MOSALJOZE wrote:
Puno će zavisiti od protivnika.Ovakvu Barcu,mislim da niko ne moze dobiti,još je tu PSG,a sa ostalim ekipama Bayern moze itekako izaći na kraj,pogotovo sa Vuckovima.
Ma dobro ima tu jos skarta koji nece biti problem, ne vjerujem bas da ce Barca il PSG doci vec u narednoj rundi, ali vidjecemo.
Towelie wrote:Ima li Bayern pravo na otkup Comana nakon sto istekne pozajmica?
To je bila jedna od stavki u ugovoru kad su ga pozajmili.
"Juve also confirmed on their official website that Bayern would be able to make the winger's move permanent for €21m at any stage up to April 30, 2017."
Towelie wrote:Ima li Bayern pravo na otkup Comana nakon sto istekne pozajmica?
To je bila jedna od stavki u ugovoru kad su ga pozajmili.
"Juve also confirmed on their official website that Bayern would be able to make the winger's move permanent for €21m at any stage up to April 30, 2017."
Ćelava katalonska svetinja povuce dvije fenomenalne izmjene (Coman i Thiago) sa kojima izvuce ekipu iz ponora i dobi izgubljenu utakmicu, ali hejteri ga i dalje prozivaju
LSD wrote:Ćelava katalonska svetinja povuce dvije fenomenalne izmjene (Coman i Thiago) sa kojima izvuce ekipu iz ponora i dobi izgubljenu utakmicu, ali hejteri ga i dalje prozivaju
Bas sam cek'o kad ces 'vam navratit'. Mog'o sam pa haman i sat po tebi nastimat'.
LSD wrote:Ćelava katalonska svetinja povuce dvije fenomenalne izmjene (Coman i Thiago) sa kojima izvuce ekipu iz ponora i dobi izgubljenu utakmicu, ali hejteri ga i dalje prozivaju
Bas sam cek'o kad ces 'vam navratit'. Mog'o sam pa haman i sat po tebi nastimat'.
Ipak, moram pohvaliti mladog Comana strahobalan potencijal što je ono onako
Ipak, moram pohvaliti mladog Comana strahobalan potencijal što je ono onako
Gol i asistencija, sta rec' vise? Posebna je i cinjenica da nam dolazi upravo iz Juventusa.
Al' Pep je sa svojim izmjenama dobio ovu utakmicu, tu nema dileme.