Nema ništa posebno naglašeno u opisu akcije za Duo Net Grande Extra paket. Do sada si koristio iste usluge - digitalnu televiziju i internet, koje su osnova a sve ostale pobrojane opcije dođu unutar paketa za koji se odlučuješ. Ukoliko prelaziš na iste servise koje si do sada koristio po naprednijoj ponudi u okviru paketa koji ćeš koristiti, prvih 6 mjeseci besplatno gledaš HD paket, uz minimalni period korištenja DUO paketa od 24 mjeseca, a ako je taj period od 12 mjeseci, pogodnost će trajati u periodu od 3 mjeseca. Obrirom da unutar paketa već imaš uključene HD kanale, pretpostavljam da se popust može odnositi isključivo na paket HD kanala za koji će ti možda umanjiti pretplatu za 3 ili 6 mjeseci u zavisnosti od dužine potpisanog ugovora. Međutim, najbolje bi bilo provjeriti informaciju sa Telemach-om.supercali wrote:Al jesi potpisao ovo na godinu dvije ili samo onako?
Ps kako.mu.ne.uzimam novu uslugu kad recimo idem na najveci duo net paket
Znaci uzimam mu hbo premium uzimam sve moguce hd kanale sve one zezancije D3go hbo go klinac palac d kucu I sl
Kada je moj iskustvo u pitanju, ranije sam koristio KID 22 paket, od neki dan sam potpisao ugovor za Trio Grande Family paket sa Telemach grupacijom M&H Company. Kako ranije nisam koristio telefon, uzimanjem Trio Grande Family paketa na korištenje, a koji sadrži telefon, tj. novu uslugu, dobio sam akciju 50% popusta do kraja godine - 28,45 KM/mjesečno! Prvu punu pretplatu 56,90 KM plaćam tek u Februaru 2017. godine. Prvi mjesec sam dobio promotivno otključane sve kanale uključujući i HBO i HD kanale. Uslugom sam prezadovoljan i tek nakon uvođenja novog signala i Telemach-ove opreme mogu reći da kvalitet slike i zvuka u odnosu na raniji signal HS-a je duplo bolji, internet je stabilan! Samo neka tako i ostane, od mene samo riječi hvale.