Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
studiorum_tuzlaensis

#18826 Re: Sarajevski derbi

Post by studiorum_tuzlaensis »

Priča se jutros po čaršiji da je Duljević igro povrijeđen, povrijedio se na depilaciji ??? :lol: :lol: :lol:
rage_guy

#18827 Re: Sarajevski derbi

Post by rage_guy »

Dr Baltazar wrote:
relativno84 wrote:Treba shvatiti ovo kmecanje, dugo se nije dogodilo da neko popusi dva derbija u nizu :izet:
Sablja mozda nema jos dovoljno taktickog iskustva ali derbi je doktorirao :kakoste:
Uzimali smo mi i po tri zaredom, 2x na Grbavici tako da ništa to nije novo :) Derbi jeste najbitnija utakmica sezone, ali ako vi budete ostali bez Europe tek će show u gradu da bude (a imate teži raspored objektivno) :lol: :lol:
Imaju i bod prednosti u odnosu na Sarajevo i bolji medjusobni omjer sa Sirokim. Nije sve tako sivo :D
relativno84

#18828 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Dr Baltazar wrote:Uzimali smo mi i po tri zaredom, 2x na Grbavici tako da ništa to nije novo :) Derbi jeste najbitnija utakmica sezone, ali ako vi budete ostali bez Europe tek će show u gradu da bude (a imate teži raspored objektivno) :lol: :lol:
Nakon derbija sve mogu prezaliti pa i evropu :D
Dr Baltazar

#18829 Re: Sarajevski derbi

Post by Dr Baltazar »

rage_guy wrote:
Dr Baltazar wrote:
relativno84 wrote:Treba shvatiti ovo kmecanje, dugo se nije dogodilo da neko popusi dva derbija u nizu :izet:
Sablja mozda nema jos dovoljno taktickog iskustva ali derbi je doktorirao :kakoste:
Uzimali smo mi i po tri zaredom, 2x na Grbavici tako da ništa to nije novo :) Derbi jeste najbitnija utakmica sezone, ali ako vi budete ostali bez Europe tek će show u gradu da bude (a imate teži raspored objektivno) :lol: :lol:
Imaju i bod prednosti u odnosu na Sarajevo i bolji medjusobni omjer sa Sirokim. Nije sve tako sivo :D
Taj bod bi već u petak mogao biti nadoknađen (po prvi put ću navijati za Zrinjski zbog ovog vašeg ciganluka sa suđenjem), a poslije vaše utakmice sa Čelikom mogli bi ste i definitivno otpasti ;) Baš tako što kažeš, i nije sve tako sivo za nas :D

@relativno

Nemoj mi sad tih otrcanih fraza. Zna se šta znači Europa za tim finansijski pogotovo :)
rage_guy

#18830 Re: Sarajevski derbi

Post by rage_guy »

Dr Baltazar wrote:
Taj bod bi već u petak mogao biti nadoknađen (po prvi put ću navijati za Zrinjski zbog ovog vašeg ciganluka sa suđenjem), a poslije vaše utakmice sa Čelikom mogli bi ste i definitivno otpasti ;) Baš tako što kažeš, i nije sve tako sivo za nas :D
Ma ja kiksat ce protiv Zrinjskog i Celika isto kao sto su kiksali protiv Sirokog, Slobode i Sarajeva :D
Last edited by rage_guy on 25/04/2016 17:10, edited 1 time in total.
relativno84

#18831 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Dr Baltazar wrote:Nemoj mi sad tih otrcanih fraza. Zna se šta znači Europa za tim finansijski pogotovo :)
Nema tih para koje mogu doci da ispune dusu kao hiljade tuznih lica dok napustaju kosevo :lol:
jeza u ledja

#18832 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

Suma sumarum: sudija Jakupovic vam je poklonio pobjedu i to je cinjenica. Da li je placen za to ili je grijesio jer je glup sasvim nebitno.

Zalosno je na sta ste sveli derbi i na koji nacin vam to imponuje.
LSD

#18833 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Al' poklonio nam pobjedu :lol: :lol: rekoh ja sinoc da ce jufkice kmečati o suđenju narednih 7 dana :place1: :place1:

Hvala Jakupoviću što ih iskara :izet: jbg, šteta suspenzije
insaneinthebrain

#18834 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

poklonio nam amidza derbi, ako vec nije uplatio za stolice red je nekako da pomogne komsijama :lol: :izet:
Dr Baltazar

#18835 Re: Sarajevski derbi

Post by Dr Baltazar »

relativno84 wrote:
Dr Baltazar wrote:Nemoj mi sad tih otrcanih fraza. Zna se šta znači Europa za tim finansijski pogotovo :)
Nema tih para koje mogu doci da ispune dusu kao hiljade tuznih lica dok napustaju kosevo :lol:
A volim ovu zajebanciju poslije derbija više nego išta :D :lol: Nema veze izgubilo se, bilo je poraza i ranije prava raja i ovdje na forumu treba sve da shvati, a ne da se ide na neka vrijeđanja.
cvrčak_na_hedonizmu

#18836 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

LSD wrote:Al' poklonio nam derbi :lol: :lol: rekoh ja sinoc da ce jufkice kmečati o suđenju narednih 7 dana :place1: :place1:

Čekaj malo, zar se ti ne bi bunio da sudija, ekipi za koju navijaš, ne dosudi tri penala, dva crvena i indirekt ?

Sablje ti, očekujem iskren odgovor
rage_guy

#18837 Re: Sarajevski derbi

Post by rage_guy »

Mozda je sudija trebao iskljucit Stevanovica, ali ona situacija nije vodila nikakvoj prilici. Nakon toga je i dalje bilo 11 protiv 11. Zasto igraci Sarajeva nisu uspjeli da ne izgube u situaciji gdje su obje ekipe imali isti broj igraca? :D
relativno84

#18838 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Dr Baltazar wrote:A volim ovu zajebanciju poslije derbija više nego išta :D :lol: Nema veze izgubilo se, bilo je poraza i ranije prava raja i ovdje na forumu treba sve da shvati, a ne da se ide na neka vrijeđanja.
Ma naravno, jos jedna tekma u nizu, jos jedan poraz u nizu, idemo dalje, nema razloga da se ljuti neko :D Bit ce jos derbija, i poraza, bitno je ostati insan, neki to nisu dobro podnijeli ali ok.
LSD

#18839 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
LSD wrote:Al' poklonio nam derbi :lol: :lol: rekoh ja sinoc da ce jufkice kmečati o suđenju narednih 7 dana :place1: :place1:

Čekaj malo, zar se ti ne bi bunio da sudija, ekipi za koju navijaš, ne dosudi tri penala, dva crvena i indirekt ?

Sablje ti, očekujem iskren odgovor
Sablje mi, u pravu si....dabome da bi se bunio za tri nedosuđena penala i dva crvena....ali jbg, šta da se radi, težak je život udbaša

Ali zato zbog lopovskog Jakupovića ocekujemo ovih dana neke smijene unutar Tanove bosanske prćije, da se ispravi ova golema nepravda sa derbija :-)

I Zrinjski ce osvetiti udbaše, dakako
Last edited by LSD on 25/04/2016 17:23, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#18840 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:Al' poklonio nam pobjedu :lol: :lol: rekoh ja sinoc da ce jufkice kmečati o suđenju narednih 7 dana :place1: :place1:

Ah, taman si me podjsetio na svoj biser od par stranica ranije.

Dragi LSD, znas li kako tragikomicno zvuci kad se jedan Strumpf pocne baviti leksikologijom? :lol:
LSD wrote:
Image

A parole su im glavne :lol: znaci "ni meTci...."

ovo im je smišljao onaj propali džak lige mladih lingvista Proto :-)
Samprotivsviju

#18841 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

BlueBlood wrote:22h proslo a pitari jos nisu nikoga otpustili :o :shock: :zoka:

a evo uprava sarajeva stavila svoj mandat na raspolaganje :lol: :lol:
Pasha evo ti si haman citav dan danas proveo na forumu pisuci takve gluposti, da se i tvoje kolege. Sa tribine facepalmaju nakon tvojih postova

Koji utrosak zraka :roll:
LSD

#18842 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Sandžaklija iz Vermonta, koji se sjetio da je navijac pitarluka i poceo pratiti PLBIH od kad je došao Tan - soli nekome pamet i drži pridike :lol: :lol:

hajd dobro, nek mu bude tako, ako ce mu to olakšati bol i muku od časnog Jakupovića
Last edited by LSD on 25/04/2016 17:25, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#18843 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

rage_guy wrote:Mozda je sudija trebao iskljucit Stevanovica, ali ona situacija nije vodila nikakvoj prilici. Nakon toga je i dalje bilo 11 protiv 11. Zasto igraci Sarajeva nisu uspjeli da ne izgube u situaciji gdje su obje ekipe imali isti broj igraca? :D
Zato sto je ekipa koja je pobijedila imala zastitu sudije. Vrlo jednostavno.
House

#18844 Re: Sarajevski derbi

Post by House »

Image
Dr Baltazar

#18845 Re: Sarajevski derbi

Post by Dr Baltazar »

relativno84 wrote:
Dr Baltazar wrote:A volim ovu zajebanciju poslije derbija više nego išta :D :lol: Nema veze izgubilo se, bilo je poraza i ranije prava raja i ovdje na forumu treba sve da shvati, a ne da se ide na neka vrijeđanja.
Ma naravno, jos jedna tekma u nizu, jos jedan poraz u nizu, idemo dalje, nema razloga da se ljuti neko :D Bit ce jos derbija, i poraza, bitno je ostati insan, neki to nisu dobro podnijeli ali ok.
Dobar dobar :thumbup: :lol: :lol:
tutku

#18846 Re: Sarajevski derbi

Post by tutku »

joj kad jufkice ostanu bez evrope :D mozda bude komsijska - navijamo za zelju u evropi 8-)
House

#18847 Re: Sarajevski derbi

Post by House »

pitari danas

jeza u ledja

#18848 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:Sandžaklija iz Vermonta, koji se sjetio da je navijac pitarluka i poceo pratiti PLBIH od kad je došao Tan - soli nekome pamet i drži pridike :lol: :lol:

hajd dobro, nek mu bude tako, ako ce mu to olakšati bol i muku od časnog Jakupovića

Ne budi dijete ba. Nijedna od ovih rijeci iz prve recenice nije tacna.

Nece mi olaksati muku jer mi je vise krivo ovako nego da ste nas rasturili kao Sloboda. Ima fino par mojih postova nakon Slobode pa vidi reakciju tada i sada. Znaci kad te neko bas razvali drugi je osjecaj. No eto, posto je vama draze da je nama vise krivo i tu vas razumijem. :D
Samprotivsviju

#18849 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

Hajd i vi ste prije 4 dana :D
jeza u ledja

#18850 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

tutku wrote:joj kad jufkice ostanu bez evrope :D
Pa mislim da je to gotovo pa sigurno. Sigurnije je da mi necemo igrati nego da cete je vi igrati. :-? :-)
Post Reply