Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- studiorum_tuzlaensis
#18826 Re: Sarajevski derbi
Priča se jutros po čaršiji da je Duljević igro povrijeđen, povrijedio se na depilaciji ???

- rage_guy
#18827 Re: Sarajevski derbi
Imaju i bod prednosti u odnosu na Sarajevo i bolji medjusobni omjer sa Sirokim. Nije sve tako sivoDr Baltazar wrote:Uzimali smo mi i po tri zaredom, 2x na Grbavici tako da ništa to nije novorelativno84 wrote:Treba shvatiti ovo kmecanje, dugo se nije dogodilo da neko popusi dva derbija u nizu
Sablja mozda nema jos dovoljno taktickog iskustva ali derbi je doktoriraoDerbi jeste najbitnija utakmica sezone, ali ako vi budete ostali bez Europe tek će show u gradu da bude (a imate teži raspored objektivno)
![]()
- relativno84
#18828 Re: Sarajevski derbi
Nakon derbija sve mogu prezaliti pa i evropuDr Baltazar wrote:Uzimali smo mi i po tri zaredom, 2x na Grbavici tako da ništa to nije novoDerbi jeste najbitnija utakmica sezone, ali ako vi budete ostali bez Europe tek će show u gradu da bude (a imate teži raspored objektivno)
![]()
-
Dr Baltazar
#18829 Re: Sarajevski derbi
Taj bod bi već u petak mogao biti nadoknađen (po prvi put ću navijati za Zrinjski zbog ovog vašeg ciganluka sa suđenjem), a poslije vaše utakmice sa Čelikom mogli bi ste i definitivno otpastirage_guy wrote:Imaju i bod prednosti u odnosu na Sarajevo i bolji medjusobni omjer sa Sirokim. Nije sve tako sivoDr Baltazar wrote:Uzimali smo mi i po tri zaredom, 2x na Grbavici tako da ništa to nije novorelativno84 wrote:Treba shvatiti ovo kmecanje, dugo se nije dogodilo da neko popusi dva derbija u nizu
Sablja mozda nema jos dovoljno taktickog iskustva ali derbi je doktoriraoDerbi jeste najbitnija utakmica sezone, ali ako vi budete ostali bez Europe tek će show u gradu da bude (a imate teži raspored objektivno)
![]()
@relativno
Nemoj mi sad tih otrcanih fraza. Zna se šta znači Europa za tim finansijski pogotovo
- rage_guy
#18830 Re: Sarajevski derbi
Ma ja kiksat ce protiv Zrinjskog i Celika isto kao sto su kiksali protiv Sirokog, Slobode i SarajevaDr Baltazar wrote:
Taj bod bi već u petak mogao biti nadoknađen (po prvi put ću navijati za Zrinjski zbog ovog vašeg ciganluka sa suđenjem), a poslije vaše utakmice sa Čelikom mogli bi ste i definitivno otpastiBaš tako što kažeš, i nije sve tako sivo za nas
![]()
Last edited by rage_guy on 25/04/2016 17:10, edited 1 time in total.
- relativno84
#18831 Re: Sarajevski derbi
Nema tih para koje mogu doci da ispune dusu kao hiljade tuznih lica dok napustaju kosevoDr Baltazar wrote:Nemoj mi sad tih otrcanih fraza. Zna se šta znači Europa za tim finansijski pogotovo
- jeza u ledja
#18832 Re: Sarajevski derbi
Suma sumarum: sudija Jakupovic vam je poklonio pobjedu i to je cinjenica. Da li je placen za to ili je grijesio jer je glup sasvim nebitno.
Zalosno je na sta ste sveli derbi i na koji nacin vam to imponuje.
Zalosno je na sta ste sveli derbi i na koji nacin vam to imponuje.
-
LSD
#18833 Re: Sarajevski derbi
Al' poklonio nam pobjedu
rekoh ja sinoc da ce jufkice kmečati o suđenju narednih 7 dana
Hvala Jakupoviću što ih iskara
jbg, šteta suspenzije
Hvala Jakupoviću što ih iskara
- insaneinthebrain
#18834 Re: Sarajevski derbi
poklonio nam amidza derbi, ako vec nije uplatio za stolice red je nekako da pomogne komsijama

-
Dr Baltazar
#18835 Re: Sarajevski derbi
A volim ovu zajebanciju poslije derbija više nego ištarelativno84 wrote:Nema tih para koje mogu doci da ispune dusu kao hiljade tuznih lica dok napustaju kosevoDr Baltazar wrote:Nemoj mi sad tih otrcanih fraza. Zna se šta znači Europa za tim finansijski pogotovo
- cvrčak_na_hedonizmu
#18836 Re: Sarajevski derbi
Čekaj malo, zar se ti ne bi bunio da sudija, ekipi za koju navijaš, ne dosudi tri penala, dva crvena i indirekt ?LSD wrote:Al' poklonio nam derbi![]()
![]()
![]()
Hvala Jakupoviću što ih iskarajbg, šteta suspenzije
Sablje ti, očekujem iskren odgovor
- rage_guy
#18837 Re: Sarajevski derbi
Mozda je sudija trebao iskljucit Stevanovica, ali ona situacija nije vodila nikakvoj prilici. Nakon toga je i dalje bilo 11 protiv 11. Zasto igraci Sarajeva nisu uspjeli da ne izgube u situaciji gdje su obje ekipe imali isti broj igraca? 
- relativno84
#18838 Re: Sarajevski derbi
Ma naravno, jos jedna tekma u nizu, jos jedan poraz u nizu, idemo dalje, nema razloga da se ljuti nekoDr Baltazar wrote:A volim ovu zajebanciju poslije derbija više nego išta![]()
Nema veze izgubilo se, bilo je poraza i ranije prava raja i ovdje na forumu treba sve da shvati, a ne da se ide na neka vrijeđanja.
-
LSD
#18839 Re: Sarajevski derbi
Sablje mi, u pravu si....dabome da bi se bunio za tri nedosuđena penala i dva crvena....ali jbg, šta da se radi, težak je život udbašacvrčak_na_hedonizmu wrote:Čekaj malo, zar se ti ne bi bunio da sudija, ekipi za koju navijaš, ne dosudi tri penala, dva crvena i indirekt ?LSD wrote:Al' poklonio nam derbi![]()
![]()
![]()
Sablje ti, očekujem iskren odgovor
Ali zato zbog lopovskog Jakupovića ocekujemo ovih dana neke smijene unutar Tanove bosanske prćije, da se ispravi ova golema nepravda sa derbija
I Zrinjski ce osvetiti udbaše, dakako
Last edited by LSD on 25/04/2016 17:23, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#18840 Re: Sarajevski derbi
Ah, taman si me podjsetio na svoj biser od par stranica ranije.LSD wrote:Al' poklonio nam pobjedu![]()
![]()
![]()
Dragi LSD, znas li kako tragikomicno zvuci kad se jedan Strumpf pocne baviti leksikologijom?
LSD wrote:
A parole su im glavneznaci "ni meTci...."
ovo im je smišljao onaj propali džak lige mladih lingvista Proto
-
Samprotivsviju
#18841 Re: Sarajevski derbi
Pasha evo ti si haman citav dan danas proveo na forumu pisuci takve gluposti, da se i tvoje kolege. Sa tribine facepalmaju nakon tvojih postovaBlueBlood wrote:22h proslo a pitari jos nisu nikoga otpustili![]()
![]()
![]()
a evo uprava sarajeva stavila svoj mandat na raspolaganje![]()
Koji utrosak zraka
-
LSD
#18842 Re: Sarajevski derbi
Sandžaklija iz Vermonta, koji se sjetio da je navijac pitarluka i poceo pratiti PLBIH od kad je došao Tan - soli nekome pamet i drži pridike
hajd dobro, nek mu bude tako, ako ce mu to olakšati bol i muku od časnog Jakupovića
hajd dobro, nek mu bude tako, ako ce mu to olakšati bol i muku od časnog Jakupovića
Last edited by LSD on 25/04/2016 17:25, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#18843 Re: Sarajevski derbi
Zato sto je ekipa koja je pobijedila imala zastitu sudije. Vrlo jednostavno.rage_guy wrote:Mozda je sudija trebao iskljucit Stevanovica, ali ona situacija nije vodila nikakvoj prilici. Nakon toga je i dalje bilo 11 protiv 11. Zasto igraci Sarajeva nisu uspjeli da ne izgube u situaciji gdje su obje ekipe imali isti broj igraca?
-
Dr Baltazar
#18845 Re: Sarajevski derbi
Dobar dobarrelativno84 wrote:Ma naravno, jos jedna tekma u nizu, jos jedan poraz u nizu, idemo dalje, nema razloga da se ljuti nekoDr Baltazar wrote:A volim ovu zajebanciju poslije derbija više nego išta![]()
Nema veze izgubilo se, bilo je poraza i ranije prava raja i ovdje na forumu treba sve da shvati, a ne da se ide na neka vrijeđanja.
Bit ce jos derbija, i poraza, bitno je ostati insan, neki to nisu dobro podnijeli ali ok.
-
tutku
#18846 Re: Sarajevski derbi
joj kad jufkice ostanu bez evrope
mozda bude komsijska - navijamo za zelju u evropi 
- jeza u ledja
#18848 Re: Sarajevski derbi
LSD wrote:Sandžaklija iz Vermonta, koji se sjetio da je navijac pitarluka i poceo pratiti PLBIH od kad je došao Tan - soli nekome pamet i drži pridike![]()
![]()
Ne budi dijete ba. Nijedna od ovih rijeci iz prve recenice nije tacna.
Nece mi olaksati muku jer mi je vise krivo ovako nego da ste nas rasturili kao Sloboda. Ima fino par mojih postova nakon Slobode pa vidi reakciju tada i sada. Znaci kad te neko bas razvali drugi je osjecaj. No eto, posto je vama draze da je nama vise krivo i tu vas razumijem.
-
Samprotivsviju
#18849 Re: Sarajevski derbi
Hajd i vi ste prije 4 dana 
- jeza u ledja
#18850 Re: Sarajevski derbi
Pa mislim da je to gotovo pa sigurno. Sigurnije je da mi necemo igrati nego da cete je vi igrati.tutku wrote:joj kad jufkice ostanu bez evrope![]()