Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote:Koliko znam oni nisu klasični špic igrači, već bi Promea trebao biti alternativa Maneu.
Pa to i kazem. Prica se o alternativama u fazi napada a ne prica se o onome sto fali u toj istoj fazi..
I Bgm ne znam kad ste spomenuli nekog iz defanzive..
I opet kazem Sturridge je ta klasa i sve ali ja na Sturridga vec odavno ne racunam kao ozbiljnog igraca koji moze imati uticaj veci u sezoni..
Rusi. A izjavio predsjednik Spartaka da je jedan engleski klub blizu aktiviranja klauzule.
Firmina sinoć murija ufatila kako u alkoholoziranom stanju vozi
to je dobra vijest. po onome što sam vidio radi se o igraču sličnog ako ne i istog tipa kao mane. biće problem kad se mane vrati ko će igrati, ali prelazićemo taj most kad dođemo do njega
AmiĐa_Idriz wrote:Firmino is set to appear at Liverpool City Magistrates Court next month, the same day as Liverpool face Chelsea at Anfield. (@LivEchonews)
AmiĐa_Idriz wrote:Firmino is set to appear at Liverpool City Magistrates Court next month, the same day as Liverpool face Chelsea at Anfield. (@LivEchonews)
zomri wrote:Piše se o svim igračima sa kojima se povezujemo, ima svega i odbrane i veznog i lijevih bekova i desnih krila.
I sve im to i treba
slažem se. od napadača treba zamjena za mane-a i to je to.
AmiĐa_Idriz wrote:Mora se Stoke uzeti sutra.
ma i ne mora vala. ne zaboravimo, cilj nije titula, nego top 4. naravno da bismo svi mi voljeli da budemo prvi, ali treba biti realan i reći da će biti teško protiv nabrijanog chelsea osokoljenog povoljnim rasporedom i neigranjem evropskih natjecanja.
Dva igraca u petercu sama a jos dva u sesnaest kod primljenog gola... E sad ces vidjeti treba li ti napadac ili ne.. Meni je smijesno pisati ovdje kada pocnete hvaliti Lovrena, Mignolleta i ostale nakon jedne utakmice.
Allen ih oducava od fudbala.. Jos ce nas nabusiti sa drugom postavom u napadu..